Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka kirjoittaa ja toteuttaa tehokas kylmäsähköpostikampanja

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka kirjoittaa ja toteuttaa tehokas kylmäsähköpostikampanja

Toimittajan huomautus: Tämän viestin julkaisi alun perin Breaking The One Percent -sivustolla Charlene Boutin CharleneBoutin.comista osana “Kysy asiantuntijalta” -haastattelusarjaamme.

Tie kokopäiväiseen bloggaamiseen on kuoppainen.

Joskus sinusta tuntuu, että seisot uuden alun reunalla. Jos blogisi voisi tienata vain muutama sata taalaa lisää kuukaudessa, sinulla olisi varaa lopettaa työsi ja elää vihdoin unelmiesi elämää.

Mitä jos kertoisin sinulle, että on mahdollista myydä blogipalvelusi ja saada tämä elämäntapa toteutumaan paljon nopeammin kuin luulit?

Yksi tapa tehdä tämä on käynnistää tehokas kylmäsähköpostikampanja.

Miksi myydä blogipalvelusi?

Bloggaajana olet askeleen edellä monia kirjoittajia, jotka yrittävät murtautua freelancerina, koska sinulla on jo rikas portfolio.

Keskitason ja edistyneen bloggaajana sinulla on kaikki tiedot todistaaksesi, että blogitaitosi voivat ohjata liikennettä verkkosivustolle.

Jos olet aloittelija, näiden palveluiden myyminen voi tarjota sinulle mukavat sivutulot, kun jatkat blogisi kasvattamista. Jos kirjoitat edelleen osa-aikaisesti blogia ja haluat lopettaa kokopäivätyösi, palvelusi myyminen freelance-bloggaajana voi auttaa sinua pääsemään sinne paljon nopeammin.

Elna Cain on loistava esimerkki menestyneestä sarjabloggaajasta, joka lopetti freelancerina työskentelyn ja siirtyi bloggaamiseen kokopäiväisesti. Hän pitää menestyksekkäästi kaupallistavia blogeja, kuten ElnaCain.com ja TwinsMommy.com, mutta hänellä on myös freelance-kirjoitussivusto osoitteessa InnovativeInk.com.

Tämän lisäksi voit saada lisää käänteisiä linkkejä verkkosivustollesi, jos myyt sivutöitä muille blogeille. Parannatko blogisi sijoitusta samalla, kun saat siitä palkkaa? Hitto joo!

Mitä palveluita voit myydä bloggaajana?

Bloggaajana oleminen pakottaa sinut kehittämään paljon taitoja hyvän sisällön kirjoittamisen lisäksi. Voit ehdottomasti hyödyntää näitä ja merkitä ne palvelutarjontaasi:

 • Blogin kirjoittaminen
 • Sosiaalisen median postaukset
 • Sisällön suunnittelu
 • Kurssin luominen
 • Valmennus

Lisäksi saatat pystyä muuttamaan muita markkinarakokohtaisia ​​taitoja palveluiksi. Jos esimerkiksi kirjoitat blogia henkilökohtaisesta rahoituksesta, voit työskennellä virtuaaliassistenttina tai kirjanpitäjänä yksinyrittäjille, jotka tarvitsevat apua taloudellisessa puolella.

Joka tapauksessa markkinointi ja palvelujesi onnistunut pitäminen ovat avain tulojen luomiseen, joita tarvitset hyppäämiseen. Ja sieltä voi tulla täydellisesti muotoiltu kylmä sähköpostikampanja.

Tapaustutkimus: My Cold Email Campaign

Sähköpostimarkkinoinnissa avoimet hinnat ovat keskimäärin noin 20 % kaikilla toimialoilla.[1] Tämä luku on yleensä pienempi kylmissä kampanjoissa, joissa sinulla ei ole aikaisempaa yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiisi.

Mutta on mahdollista voittaa todennäköisyys, kun tavoitat kylmiä liidejä palvelujesi myymiseksi!

Tammikuussa tein yhteistyötä GetProspects käynnistää kylmän sähköpostikampanjan yhteensä 110 liidille. Yhdessä kehitimme kohdistetun kopion yhteensä kolmelle sähköpostille – yhdelle ensimmäiselle sähköpostille ja kahdelle jatkotoimille.

Tulokset olivat hämmästyttäviä. Tässä on katkelma sähköpostinvaihdosta kampanjapäällikön kanssa:

Näiden lukujen lisäksi voin ilokseni ilmoittaa, että suljin 3 näistä 9 vastauksesta. Kuten tämä täällä:

Muita sopimuksia ei suljettu, mutta ne johtivat silti yhteyksiä mahdollisiin asiakkaisiin (yhteensä 3 kontaktia):

Tämä ensimmäinen suljettujen sopimusten kierros toi minulle 450 dollaria. Tämä ei sisällä tulevia sopimuksia, joita saatan saada jatkuvista suhteista näiden asiakkaiden kanssa.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka ansaita rahaa bloggaamalla (jopa aloittelijana)

Tehokkaan kylmäsähköpostikampanjan käynnistäminen

Seuraavina kuukausina käytin tästä tapaustutkimuksesta oppimaani ja kokeilin muutamia muunnelmia itse. Näistä kokemuksistani kerron tässä vaiheittaisen prosessini saadakseni kaiken irti kylmästä toiminnasta.

Luo luettelo kohdistetuista potentiaalisista asiakkaista

Tästä kaikki alkaa – ja missä kaikki voi mennä pieleen. Jotta kylmä sähköpostikampanjasi toimisi, sinun on kohdistettava oikeat asiakkaat.

🔥 Empfohlen:  Mietitkö kuinka saada selittäjävideosi rockiin? Lue tämä!

Selvitä, minkä tyyppiset ihmiset voisivat hyötyä erikoisosaamisestasi ja selvitä, missä he viettävät aikaa. Ovatko ne AngelList-, LinkedIn-, Crunchbase- tai muissa vastaavissa tietokannoista? Oletko ruokabloggaaja, joka voisi kohdistaa Yelpin ravintoloihin?

Varmista, että mahdolliset asiakkaat todella tarvitsevat apuasi. Nämä voivat olla yrityksiä, joilla ei vielä ole blogia, jotka eivät ole päivittäneet blogiaan vähään aikaan tai jotka selvästi voisivat käyttää parempia blogitekniikoita.

Oma markkinarakoni on digitaalinen markkinointi, joten kohdistan kohteen digitaalisen markkinoinnin yrityksille, joilla ei vielä ole blogia.

Ennen kuin jatkat, varmista, että luet nämä mahdolliset asiakkaat laskentataulukossa. Google Sheets toimii hyvin tähän.

Ota nyt selvää, keneen ottaa yhteyttä mahdollisessa yrityksessä. Olen huomannut, että on parempi ottaa yhteyttä suoraan toimitusjohtajaan, jos kyseessä on pienempi yritys, tai markkinointijohtajaan, jos se on suurempi yritys. Tämä riippuu siitä, kenelle kohdistat. Jos yrityksen verkkosivuilla ei ole sivua, jossa luetellaan heidän tiiminsä jäseniä, suosittelen etsimään heidät LinkedInistä.

Muista lisätä henkilön nimi laskentataulukon sarakkeeseen.

Nyt tarvitsemme vain sähköpostin.

On olemassa useita työkaluja, joiden avulla voit saada mahdollisen asiakkaan sähköpostin, mutta olen löytänyt Hunterin ja Norbert olla paras tähän mennessä. Hunter antaa sinulle 100 ilmaista luottoa kuukaudessa, kun taas Norbert antaa sinulle 50 ilmaista luottoa ennen kuin sinun täytyy ostaa lisää.

Hunter ei kuitenkaan aina löydä oikeita tietoja. Prosessissani kokeilen ensin Hunteria ja sitten oletuksena Norbertia, jos en löydä etsimääni.

Kun olet valmis, laskentataulukkosi pitäisi näyttää tältä:

Olen lisännyt sarakkeen jokaiselle tärkeälle tiedolle, jonka tarvitsen ottaakseni yhteyttä mahdolliseen asiakkaaseen. Voit lisätä sarakkeita esimerkiksi yrityksen kokoa ja sijaintia varten. Tässä esimerkissä pidän sen lyhyenä ja näytän, kuinka tekisin sen.

Huomaa “Portfolio Piece” -sarake. Tämä on avainasemassa kylmien sähköpostien vastausprosentin lisäämisessä. Lisää sinne jotain viimeaikaisesta saavutuksesta. Ovatko he julkaisseet vieraspostauksen jossain tai saaneet uuden rahoituksen? Varmista, että tämä on aito eikä yleinen, kuten “onnittelut upeasta verkkosivustosta”.

Haluan, että etu- ja sukunimi erotetaan sähköpostin yhdistämisen helpottamiseksi, mistä puhumme hieman myöhemmin.

Lämmitä potentiaalisia asiakkaitasi

Kylmät sähköpostikampanjat toimivat yleensä paljon paremmin, kun ne eivät itse asiassa ole ollenkaan kylmiä.

Hyvä tapa lämmittää potentiaalisia asiakkaitasi on seurata heitä sosiaalisessa mediassa. Tarkista nopeasti Facebookista, Instagramista ja Twitteristä, onko heillä profiileja näillä alustoilla. Muista seurata henkilöä eikä yleistä brändiprofiilia.

Sen jälkeen ota aikaa heidän sisältöön keskittymiseen. Tykkää ja jaa joitakin heidän viimeaikaisia ​​julkaisujaan. Tämä saa sinut heidän tutkalleen. Kun he ovat saaneet sinulta sähköpostin, he ovat nähneet nimesi jo muutaman kerran, mikä tarkoittaa, että joudut epätodennäköisemmin roskakoriin ilman klikkausta.

Valmistele sähköpostikopiosi

Tässä tapahtuu taikuutta. Jos ja kun mahdollinen asiakkaasi avaa sähköpostisi, sinulla on vain muutama sekunti aikaa kiinnittää hänen huomionsa.

Yksi virhe, jonka monet ihmiset tekevät kylmissä sähköposteissaan, on tehdä se itsestään. Kukaan ei halua saada suoraa myyntipuhetta tuntemattomalta.

Sen sijaan, että pyytäisit suoraan myyntiä, houkuttele heitä jollain, joka voi hyödyttää heitä. Kylmä sähköposti on mahdollisuus muodostaa yhteys ja asettua ratkaisuksi mahdollisten asiakkaiden ongelmiin. Jos tarjoat heille jotain, joka käsittelee suoraan heidän kipukohtaansa – pyytämättä heitä pyyhkäisemään luottokorttiaan – sinulla on paremmat mahdollisuudet saada vastaus.

🔥 Empfohlen:  Mitä odotus tarkoittaa Snapchatissa

Haluan esimerkiksi tarjota ilmaisen neuvontapuhelun:

Huomaa muutama seikka tästä sähköpostista:

 • Käsittelen kipukohtaa. (He näyttävät kamppailevan jatkuvasti bloggaamisen kanssa.)
 • Esittelen itseni ratkaisuna heidän kipupisteeseensä.
 • Yhdistän bloggaamisen suoriin etuihin (ylemmän sijoituksen Googlessa saadakseni asiakkaita orgaanisesti).
 • Päätän toimintakehotuksella (pyydän lähettämään minulle sähköpostia, jos he ovat kiinnostuneita).
 • En pyydä myyntiä; Yritän avata dialogia.

Tee kaikki nämä asiat, mutta ole lyhyt. Mahdolliset asiakkaat ovat todennäköisesti kiireisiä sähköpostien lajittelussa. Viimeinen asia, jonka he haluavat, on saada tekstiseinä lyötyksi kasvoihin.

Nyt yksi sähköposti ei kelpaa. Useimmiten ensimmäinen sähköpostisi putoaa halkeamien läpi. Kiinnostunut asiakas, joka unohtaa vastata, voi avata sen, koska hän keskeytti sähköpostisi lukemisen.

Tästä syystä seuranta on avain menestykseen kylmässä sähköpostipelissä.

Yleisesti ottaen haluat seurata 2-5 kertaa. Sääntö 3-3-7-7-14 toimii hyvin tässä:

 • Ensimmäinen seuranta 3 päivää ensimmäisen sähköpostin jälkeen
 • Toinen seuranta 3 päivää ensimmäisen seurannan jälkeen
 • Kolmas seuranta 7 päivää toisen seurannan jälkeen
 • Neljäs seuranta 7 päivää kolmannen seurannan jälkeen
 • Viimeinen seuranta 14 päivää neljännen seurannan jälkeen

Yllä mainitsemassani kampanjassa käytettiin 2 seurantaa yhteensä 3 sähköpostiin. Ne näyttivät tältä:

Tätä seurasi 7 päivää myöhemmin:

Huomaa, että viimeisessä sähköpostissani en ole täysin kylmä. Kerroin heille, että lopetan yhteydenottamisen heihin, mutta oveni on aina auki, jos he muuttavat mielensä.

Määritä yhdistäminen personoinnin avulla

Kylmän sähköpostikampanjan käynnistämiseen on useita tapoja.

Yksi tapa on kopioida ja liittää sähköpostikopio manuaalisesti ja muuttaa mahdollisen asiakkaan nimi, yrityksen nimi ja muut mukautetut kentät käsin ja lähettää se sitten mukaan.

Tämä ei ole vain aikaa vievää, vaan se tekee mittareiden ja seurantasi seurannasta lähes mahdotonta.

Onneksi meillä on olemassa työkaluja, jotka helpottavat elämäämme.

Aloitetaan ilmaisella työkalulla Viiva. Se on kätevä Google Chrome -laajennus, jota voidaan käyttää Gmailin ja GSuiten kautta, ja sitä käytin ensimmäisissä kylmässä sähköpostipyrkimyksissäni.

Streak ilmoittaa sinulle aina, kun joku avaa sähköpostisi, ja mahdollistaa yhdistämisen lataamalla CSV-tiedoston:

Sieltä voit lisätä mukautettuja kenttiä käyttämällä CSV-tiedostossasi valmiita sarakkeita – esimerkiksi etunimi tai yrityksen nimi:

Yleisesti ottaen kannattaa lisätä sellaisia ​​personointikenttiä, jotka sisältävät mahdollisen asiakkaan etunimen, yrityksen nimen ja joissain tapauksissa myös verkkosivuston URL-osoitteen.

Varoituksen sana – varmista, että tietosi ovat puhtaita. Jos laskentataulukossasi on yrityksen nimi Acme Incorporated LLC, leikkaa tarpeettomat sanat ja säilytä Acme. Muuten sähköpostisi näyttää käsikirjoitetulta.

Liitä mukaan myös henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten syntymäpäivä ja suosikkiruoka. Vitsi vain, älä tee sitä. Vältä sähköpostin liiallista personointia välttääksesi kammottavan tekijän.

Toinen käyttämäni työkalu on Mailshake. Vaikka tämä on premium-työkalu (hinnoittelu alkaa 29 dollarista USD kuukaudessa), se on rakennettu erityisesti kylmää sähköpostin lähettämistä varten.

Voit luoda kokonaisia ​​sarjoja ja sääntöjä Mailshakessa. Pelasin esimerkiksi tällä kuuden sähköpostin automaattisella sarjalla viime kuussa:

Mailshake on todella kätevä, kun haluat lähettää useita sähköposteja kerralla.

Olen kuitenkin huomannut, että tämä lisää poistumisprosenttiani ja vähentää avautumisprosenttiani. Päätin esimerkiksi nostaa tavoittavuuden 300 ihmiseen 100:n sijaan hyvin samanlaisella lähestymistavalla, mutta tarkista nämä tiedot:

27 %:n avausprosentti on edelleen keskimäärin, mutta se on huomattavasti pienempi kuin pienempien kampanjoideni. Lisäksi tämä sai huikeat NOLLA vastausta. Jep.

Joten päätin kokeilla uutta työkalua: Asiakkaasti.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Axis Bank tuottaa ainutlaatuista etua Analyticsin avulla

Asiakaspalvelu ei tarjoa sinulle yhtä paljon automaatiota kuin Mailshake, mutta sen avulla voit mukauttaa jokaisen sähköpostisarjan jokaiselle yksittäiselle asiakkaalle.

Tämä tarkoittaa, että voit lisätä mukautetun esittelyrivin, joka on räätälöity yrityksellesi, johon kohdistat. Tämä vähentää mahdollisuuksiasi päästä roskapostikansioon ja luo henkilökohtaisemman yhteyden mahdolliseen asiakkaasi.

Toistaiseksi olen saanut paljon paremman tuloksen tällä personointitekniikalla:

Huomaa, että yllä oleva kampanja ei ole vielä päättynyt, joten toivon voivani nostaa vastausprosenttia vielä muutamalla seurannalla.

Clientlyn hauska ominaisuus on kyky käyttää krediittejä. Voit ostaa näitä kuukausipaketin tietyllä hinnalla lähettääksesi todellisia postikortteja, lahjakortteja ja jopa käsin kirjoitettuja kirjeitä mahdollisille asiakkaillesi. En aio vielä käyttää tätä, mutta tämä voi olla hyödyllistä niille, joilla on budjetti investoida tulevaisuudenhoitoon.

Voit tuoda CSV-tiedoston Clilentiin vai käyttää heidän liidien luontityökalua. En mene tähän nyt, koska olemme jo käsitelleet luettelon muodostamista edellä.

Tässä on prosessi, jota käytän tällä hetkellä Clientlyn kylmätoimiin:

Seuraa mittareitasi

Jos käytät työkalua, kuten Mailshake tai Cliently, muista seurata mittareitasi jatkuvasti.

Tällä tavalla saat selville, mikä aiheuttaa eniten kitkaa prosessissasi. Jos sinulla on esimerkiksi hämmästyttävä avoin määrä, mutta lähes yhtään vastausta, tiedät, että aiherivi todennäköisesti toimii, mutta sinun on säädettävä hieman sähköpostikopiota.

Toisaalta, jos avautumisprosenttisi on hirvittävän alhainen, sinun on luultavasti optimoitava aiherivi.

Mailshakella on A/B-testausominaisuus, mutta se on saatavilla vain heidän keskihintatasosta alkaen.

Testaa muutamia muunnelmia sähköpostikopiosta, sähköpostin lähetysajasta, aiheriveistä jne. ja optimoi kampanjasi edetessäsi.

Varmista, että noudatat paikallisia lakeja

Saan usein kysymyksen: Onko kylmä sähköpostin lähettäminen laillista?

Lyhyt vastaus on, että se riippuu mahdollisesta asuinpaikasta.

Olen Kanadasta, jossa kylmä sähköposti on 100% kielletty vuodesta 2017 lähtien. Tarvitset ehdottomasti suostumuksen ennen sähköpostin lähettämistä, jopa liiketoiminnallisiin tarkoituksiin. Tämän vuoksi teen vain kylmää apua yhdysvaltalaisille yrityksille.

Yhdysvalloissa kylmäsähköpostin lähettäminen on laillista, kunhan noudatat muutamia sääntöjä:

 • Fyysisen osoitteen on oltava näkyvissä sähköpostissasi
 • Mahdollisilla asiakkaillasi on oltava selkeä tapa kieltäytyä. Tämä voi olla niinkin helppoa kuin lisätä “vastaa ei, jos et ole kiinnostunut” tai “peru tilaus” -painike.

Älä koskaan käytä ConvertKitin kaltaisia ​​työkaluja kylmien sähköpostikampanjoiden lähettämiseen. Tämä on jyrkästi heidän käytäntöjensä vastaista ja voi saada sinut kieltämään palvelusta. Voit joko lähettää kylmäsähköpostisi manuaalisesti, käyttää yhdistämistyökaluja tai käyttää kylmäsähköpostijärjestelmää, kuten Cliently tai Mailshake.

Kylmäsähköpostilla on suuria etuja

Kylmäsähköposti tarjoaa sinulle ylimääräisen kanavan kontaktien luomiseen omalla alueellasi, linkkien rakentamiseen ja uusia mahdollisuuksia kasvattaa tulojasi bloggaajana.

Oikein tehtynä voit viettää muutaman tunnin viikossa kylmään sähköpostiin ja saada muutaman uuden asiakkaan joka kuukausi.

Ota askel pidemmälle lisäämällä Albacross verkkosivustollesi. Tämä työkalu kerää sähköpostitietoja sivustollasi käyviltä yrityksiltä. Se on loistava tapa luoda liidejä, jotka ovat pätevämpiä kuin täysin kylmät mahdollisuudet, koska he tietävät sinun olemassaolosi ja ovat osoittaneet kiinnostusta vierailla sivustollasi.

Table of Contents