Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka kirjoittaa sisältöä pienyritysten omistajille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka kirjoittaa sisältöä pienyritysten omistajille

Koska olen pienyrittäjä itse, Arvostan suuresti muita pienyritysten omistajia. Mielestäni se on yksi haastavimmista työtehtävistä, mitä sinulla voi koskaan olla – mutta se on myös yksi palkitsevimmista.

Olet luultavasti kuullut Lori Greinerin kuuluisan lainata ennen, mutta kannattaa toistaa: “Yrittäjät ovat ainoita ihmisiä, jotka työskentelevät 80 tunnin työviikkoina välttääkseen 40 tunnin työviikon.”

Se on taistelua kaiken vastuun takia. Ennen kuin sinusta tulee itse pienyrityksen omistaja, et todellakaan ymmärrä työtehtävän aikaa ja vaivaa. Et myöskään ymmärrä, kuinka paljon apua tarvitaan, jotta kaikenkokoinen yritys toimisi kunnolla.

Melkein jokainen yrittäjä kertoo, että hän ainakin kerran harkitsi luopumista koko yrityksestä.

Kun työskentelet myöhemmin kuin kollegasi, kamppailet taloudellisten rasitteiden kanssa alkuaikoina (tai kun työ on hidasta) tai tunnet yleensä, ettei sinulla ole aavistustakaan, mikä askel olisi seuraava, on helppo ajatella: Tämä ei ole sen arvoista, enkä tule koskaan menestymään.”

Kuitenkin yritysten omistajat, jotka ajavat näiden epäilyjen läpi, saavat lopulta hyödyn oman yrityksensä pyörittämisestä – ja palkkiot ovat investoinnin arvoisia.

Lopulta lopputulos muuttuu punaisesta mustaksi, tunnit eivät tunnu kovin pitkiltä ja sinusta tuntuu, että sinulla on vihdoin hieman käsitystä uudesta roolistasi elämässä.

Tähän pisteeseen pääsemiseksi yritysten omistajat tarvitsevat kuitenkin hieman apua – ja siellä kirjoittaminen tulee esille. Opi kirjoittamaan sisältöä pienyritysten omistajille.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Tunne heidän vaatimuksensa

Koska pienyritysten omistajat käyttävät enemmän hattuja töissä kuin lähes kukaan muu yritysmaailmassa, heidän aikansa ja energiansa ovat rajalliset.

Kun kirjoitat sisältöä pienyritysten omistajille, sinulla pitäisi olla tietty tarkoitus artikkelillesi, ja jokaisen lauseen tulee pyrkiä täyttämään tämä tarkoitus.

🔥 Empfohlen:  Lähetys vs. ristiinlistaus: Kuinka saada lisää myyntiä

Söpöillä pienillä anekdootilla ja metaforoilla on paikkansa kirjoittamisen maailmassa, mutta se ei yleensä ole pienyrityssisällössä. Sinun ei tarvitse olla liian kuiva tai tekninen, mutta sinun ei myöskään pidä mennä tangenteille.

Tee sisällöstä toimivaa

Useimmat yrittäjät eivät halua yleisiä vinkkejä ja ideoita. Motivoivat puheet ovat hyödyllisiä kaikkein väsyttävimpinä tai synkimpinä päivinä, mutta ne eivät saa työtä tehtyä.

Samoin, jos kirjoitat “miten” -artikkelia, kukaan ei halua kahlata läpi merkityksetöntä tietoa. Kun kirjoitat pienyritysten omistajille, muista, että he lukevat näitä artikkeleita keinona saavuttaa päämäärä.

Heillä on tehtävänä – yleensä hyvin erityinen työ – ja he haluavat tehdä sen nopeasti ja tehokkaasti. Tästä syystä on parasta luetella käytännölliset vaiheet tai vinkit lihavoituina otsikoina ja lisätietoa alla.

Sen avulla lukijoiden on helppo löytää olennainen tieto. Jos he haluavat lukea artikkelin ylimääräiset pikkupalat, he voivat, mutta se ei ole tärkein syy siihen, miksi he ovat siellä.

Tarjoa tilastoja ja faktoja

Kun on kyse tärkeistä asioista – kuten veroista, toimiluvista ja menestymisasteista – lukijat tarvitsevat tosiasiat ja tilastot.

Siellä tulevat esiin hyvät lähteet. Hyvät lähteet ovat olennaisia, ja ne tarjoavat yleensä syvällisemmän kattavuuden tietystä aiheesta. Yhdysvaltain yritysten veroneuvontaa varten et voi tehdä paljon parempaa kuin verohallinnon verkkosivuilla.

Jos tarvitset vakavaa kirjanpitoapua, kultainen standardi on FASB:n kirjanpitostandardien kodifiointi. Nämä sivustot ovat hieman kuivia ja teknisiä, mutta ne tarjoavat paljon hyödyllistä tietoa, jos hankit ne oikein.

Kirjoittajana tavoitteenasi on ottaa nämä pelottavat sivustot hyödylliseksi työkaluksi, jota kuka tahansa voi käyttää, vaikka heillä ei olisikaan taustaa kirjanpidosta – tai markkinoinnista tai paikallisista verolaeista jne.

Pienyritysten omistajat eivät yleensä ole kaikkien alojen jätkät; he ovat yhden mestareita. He yrittävät muuttaa tuosta kaupasta bisneksen, joten he tarvitsevat apua kaikkien muiden hölynpölyjen tulkinnassa.

🔥 Empfohlen:  Reliance JioMeet, Zoom saa uuden kilpailijan, kun Airtel esittelee BlueJeansin

Ole suhteellinen

Kun kahlaa verkossa saatavilla olevaa runsaasti tietoa, joskus haluat vain kuulla muiden ihmisten mielipiteitä.

Yrittäjät haluavat toveruuden ja tunteen, etteivät he ole yksin – koska yrittäjyys on yleensä melko yksinäinen paikka. Loppujen lopuksi yrität tehdä jotain, mitä et ole koskaan ennen tehnyt.

Usein vihjeistä ja tiedoista joltakin, joka on ollut siellä, tehnyt sen, on apua, koska tiedät, että he ovat käyneet läpi saman vaikean tilanteen ja selviäneet siitä hyvin.

On myös hyödyllistä tietää, mitä tapahtuu, jos teet jotain väärin, jotta voit tunnistaa sen ja korjata sen mahdollisimman pian.

Kun kirjoitat sisältöä pienyritysten omistajille, muista tämä tosiasioihin perustuva, toiminnallinen ja suhteellinen sisältö auttaa sinua saamaan yhteyden heihin ja kertomaan heille, että tiedät, mitä he käyvät läpi.

Jos olet minun kaltaiseni pienyrittäjä, haluan tarjota sinulle lahjan: WriterAccess-alustan 14 päivän ilmainen kokeiluversio auttaa sinua löytämään parhaat sisällöntuottajat tarpeisiisi. Lupaan, että et tule katumaan sitä!

Table of Contents