Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka kirjoittaa sumennus, joka muuttaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka kirjoittaa sumennus, joka muuttaa

Digitaaliajan kuluttajilla on nykyään monia eri asioita, jotka kilpailevat huomiostaan, varsinkin kun on kyse mainonnasta ja markkinointisisällöstä. Kun markkinoija saa potentiaalisen ostajan huomion, hänellä on vain muutama sekunti viedä heidät yksinkertaisesta uteliaisuudesta lompakkonsa kurottamiseen.

Blurbs ovat välttämätön osa tätä prosessia ja kaikkea kattavaa sisällöntuotantostrategiaa. On hienoa taidetta kirjoittaa ne hyvin ja varmistaa niiden tehokkuus.

Tässä on tarkempi katsaus siihen, mitä sinun on tiedettävä aiheesta, ja keskitytään tiivistelmän kirjoittamiseen.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mikä on Blurb?

A mainos on lyhyt mutta kuvaava tekstipala, joka on luotu mainostamaan jotain erityistä. Sen on tarkoitus kiinnittää vierailijan huomio, kertoa hänelle kaikki, mitä heidän on tiedettävä mainostetusta tuotteesta, ja saada heidät valitsemaan se, yleensä enintään 150 sanalla.

Ihmiset ovat yleensä tutuimpia kirjojen sisäläppä- tai takakannessa näkyvät sumutukset. Markkinoijat käyttävät kuitenkin tiivisteitä mainostaakseen monia asioita, kuten elokuvia, tuotteita ja jopa yksittäisiä ihmisiä tai organisaatioita.

Blurbien tyypit

Parhaat käytännöt muunnettavan tiivistelmän kirjoittamiseen vaihtelevat luomasi tiivistelmän tyypin mukaan. Tässä on muutamia yleisimpiä tyyppejä.

Kirjasummutukset

Silmäänpistävä kansisuunnittelu on avain siihen, että ostaja voi nollata tietyn kirjan ja tutustua siihen. Takin selästä tai sisältä näkemä sumu saa heidät ottamaan seuraavan askeleen.

Hyvän kirjapuheen pitäisi herättää lukijan kiinnostus tarpeeksi voimakkaasti, jotta hän päättää tehdä ostoksen. Se kattaa juuri sen verran, että lukija tietää, että tämä kirja on heille, ja jättää heidät kaipaamaan lisää.

Yrityksen häivytyksiä

Tehokkaan B2C-sisällönluonnin maailmassa markkinointia ei vaadita pelkästään tuotteisiin. Yritysten omistajien, digitaalisten markkinoijien ja brändijohtajien on markkinoitava tehokkaasti tuotteiden takana olevaa yritystä.

Yrityskuvaukset ovat lyhyitä mainoskatkelmia, joiden tarkoituksena on kertoa ihmisille yhdellä silmäyksellä, mistä yrityksessä on kyse. Tämän tyyppinen sumutus näkyy useimmiten sosiaalisen median profiileissa, ilmoitusten ja lehdistötiedotteiden alaosassa tai hakemistoissa.

🔥 Empfohlen:  Steve Jobsin menestystarina – kuinka hänestä tuli menestys

Henkilökohtaiset hämärät

Jos olet joskus luonut LinkedIn-profiilin tai joudut laatimaan lyhyen biografian vierailijapostauksen kanssa, olet todennäköisesti jo perehtynyt tämäntyyppiseen tiivistelmään. Henkilökohtainen selostus on tiivis teksti, jonka tarkoituksena on markkinoida henkilöä, yksilöä tai ammattia.

Tehokkaat henkilökohtaiset tiivistykset tekevät suuria vaikutelmia muutamalla sanalla dynaamisten kielivalintojen, keskusteluäänien ja vakuuttavien yksityiskohtien avulla.

Miksi tiivistykset ovat tärkeitä

Markkinoijat käyttävät paljon aikaa, energiaa ja työvoimaa houkutellakseen kävijöitä tehokkaan SEO-sisällönluonnin avulla. Mutta joku, joka vierailee sivustollasi tai sosiaalisen median sivulla ensimmäistä kertaa, tarvitsee yksinkertaisen ja tehokkaan tavan selvittää, mistä olet kiinnostunut, kun he ovat löytäneet sinut.

Hyvin kirjoitetut tiivistykset toimivat lyhyinä mutta tehokkaina johdatuksina. He kertovat ihmisille yhdellä silmäyksellä, kuka olet, mitä teet ja miksi heidän pitäisi luottaa sinuun. Muita tavoitteita, joita tiivistelmä voi auttaa saavuttamaan, ovat:

  • Luodaan päteviä liidejä
  • Myynnin ja tulosprosentin maksimointi
  • Bränditietoisuuden lisääminen
  • Erottu kilpailijoista
  • Sosiaalisen todistuksen tarjoaminen arvosta

Kuinka kirjoittaa tiivistys, joka resonoi

Selosteen kirjoittaminen, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, on kuin minkä tahansa muun tehokkaan digitaalisen sisällön kirjoittaminen. Sinun on tiedettävä, kenelle markkinoit ja mitä toivot saavuttavasi.

Summutuksen avulla sinun on suoritettava kaikki tämä vain muutamalla sanalla tai muutamalla lauseella. Tässä on muutamia vinkkejä tämän tehokkaaseen tekemiseen.

Määrittele tavoitteesi

Tavoitteiden asettaminen on ratkaisevan tärkeää markkinointisisällön luomisessa, mutta se on välttämätöntä tiivistelmiä kirjoitettaessa. (Muista, että siellä ei ole tilaa yksityiskohtaiselle tarinalle tai vieraalle tiedolle.)

Tavoitteesi sanelevat ihanteellisen kielen, sävyn ja lähestymistavan käytettäväksi. Esimerkiksi a yrityksen hämärä jonka tarkoitus on kiinnostaa sijoittajia startupistasi, se ei lue (eikä sen pitäisi) lukea samaa kuin blogisi vierasviestiin liitetty biografia.

Tunne kohdeyleisösi

Se, kuka lopulta lukee tiivistelmäsi, on myös tärkeä. Mitä tiedät kohdeyleisöstäsi ja heidän arvoistaan? Lukevatko he kirjan takakannessa, sosiaalisessa mediassa vai kokonaan muualla olevaa sumua?

🔥 Empfohlen:  Kuinka välttää yleisimmät PPC-ansat budjetoinnin avulla

Pidä vastaukset näihin kysymyksiin mielessä kirjoittaessasi. Kuvittele, että puhut suoraan yhdelle kohdeyleisösi jäsenelle aivan kuten ystävällesi tai kollegallesi.

Pidä asiat yksinkertaisina

Summa voi laskeutua kenen tahansa eteen, joten sen on oltava yleisesti saatavilla ja helposti sulava. Käytä yksinkertaisia ​​sanoja, jotka kuka tahansa kohdeyleisösi jäsen ymmärtää helposti.

Vältä epämääräistä alan ammattikieltä ja monimutkaisia, sekavia lauseita. Hyvin laaditut tiivisteet eivät tarvitse näitä asioita viestiäkseen perille.

Pidä puheesi lyhyenä

Jopa ihmiset, jotka todella haluavat tietää, mistä kirjasta, tuotteesta, yrityksestä tai henkilöstä on kyse, eivät todennäköisesti ole tarpeeksi kärsivällisiä lukemaan useita tekstikappaleita. Suuret selostukset ovat ytimekkäitä, ytimekkäitä ja menevät suoraan asiaan käyttämällä minimaalisia sanoja.

Tarkista vertaiset ja kilpailijat

Ennen kuin luot tiivistelmän, katso mahdollisimman monta onnistunutta esimerkkiä. Miten muut toimialallasi tai markkina-alueellasi käyttävät tiivisteitä markkinoidakseen itseään ja herättääkseen kiinnostusta?

Selvitä, mikä toimii muille, jotka ovat jo saavuttaneet haluamasi. Mieti sitten, kuinka voit soveltaa näitä tekniikoita omaan materiaaliisi.

Tee jokaisesta sanasta merkitystä

Näytöllä ei ole tilaa pöyhkeille tai ryöstölle. Jokaisen sanan pitäisi saada lukija lähemmäksi päätöstä, jonka haluat hänen tekevän, kun se on valmis.

Viimeiset sanat

Yksi taattu tapa varmistaa, että tiivistelmäsi osuu kaikkiin oikeisiin säveliin, on palkata kokenut ammattilainen kirjoittamaan se puolestasi. WriterAccess on koti tuhansille kokeneille sisällönkirjoittajille, jotka voivat auttaa sinua luomaan unelmiesi kokonaisuuden.

Rekisteröidy omaan ilmainen 14 päivän WriterAccess-kokeilu tänään nähdäksesi mistä on kyse!