Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka korjata “Yritystilit eivät voi olla yksityisiä” Instagramissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka korjata “Yritystilit eivät voi olla yksityisiä” Instagramissa

Sanotaan, että kuva on enemmän kuin tuhat sanaa. Valokuvakeskuksen sosiaalisen median Instagram-alustan suosion vuoksi on turvallista sanoa, että vanha idiomi pitää paikkansa!

Metan omistamalla Instagramilla on lähes 1,5 miljardia käyttäjää vuonna 2022!

Se on kuuluisa kaikkialla maailmassa, ja se on luonut monia supertähtivaikuttajia. Yritykset ovat myös innokkaita osallistumaan toimintaan, koska se voi joutua julkisuuteen.

Sillä ei ole väliä, onko sinulla pieni yritys vai oletko osa sosiaalisen median tiimiä massiivisessa yritystoiminnassa.

Instagram on hyödyllinen työkalu markkinointiarsenaalissasi. Se antaa sinulle helpon pääsyn faneihisi ja luo arvokkaan markkinointikanavan, jossa on oivalluksia aarreaitta.

Instagram julkaisi yritysprofiilit jo vuonna 2016.

Vuoden 2021 loppuun mennessä alustalla oli noin 200 miljoonaa yritystiliä.

Mutta jotkut yrityskäyttäjät kohtaavat yhden ainutlaatuisen virheen.

The “Yritystilit eivät voi olla yksityisiä” virhe tapahtuu aina, kun yritysprofiilin haltijat yrittävät siirtyä yksityiseksi.

Joten miksi tämä virhe on olemassa ja kuinka korjaat sen?

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja.

Miksi “Yritystilit eivät voi olla yksityisiä” -viesti ilmestyy?

Syy, miksi saat tämän virheen, on yksinkertainen: Instagram ei salli yritystilien olevan yksityisiä.

Instagramissa on hienoja yksityisyysasetuksia henkilökohtaisille tileille. Sinulla voi olla julkinen tili, jolloin kuka tahansa profiilissasi vieraileva näkee viestisi. Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla yksityinen tili, jota voivat käyttää vain seuraajasi.

Mutta kun sinulla on yritystili, näitä vaihtoehtoja ei ole. Tilisi on oletuksena julkinen; tätä asetusta ei voi muuttaa. Kun teet niin, näet virheen!

Virheviesti tulee yleensä esiin aina, kun syötät tilisi asetukset ja yrität sotkea tietosuoja-asetuksia. Sen sijaan, että sovellus antaisi sinun jatkaa, se luo ponnahdusikkunan virheilmoituksen. Siinä lukee:

“Yritystilit eivät voi olla yksityisiä. Jos haluat tehdä tilisi yksityiseksi, vaihda ensin takaisin henkilökohtaiseen tiliin.”

Joten miksi tämä rajoitus on olemassa?

Viime kädessä se riippuu Instagram-algoritmeista ja yritystilin prioriteeteista. Instagram uskoo, että yritystilit eivät ole henkilökohtaiseen käyttöön. Niiden tarkoitus on saada mahdollisimman paljon näkyvyyttä.

🔥 Empfohlen:  ChatGPT voi pian osallistua kokouksiin puolestasi – näin se toimii

Yritystilien käytettävissä olevat työkalut ovat vaikuttavia. On monia tapoja viedä sisältösi oikeille ihmisille, mikä lisää tavoittavuuttasi ja auttaa sinua luomaan lisää viittauksia.

Sitä varten yrityskeskeiset profiilit ovat, ainakin Instagramin silmissä. Alusta ei usko, että tietosuojaominaisuudet ovat välttämättömiä, eivätkä ne välttämättä toimi hyvin altistumiseen keskittyvän algoritmin kanssa. Joten toistaiseksi ei todellakaan ole mahdollisuutta siirtyä yksityiseksi yritystiliksi.

Se voi muuttua tulevaisuudessa. Mutta toistaiseksi sinulla ei voi olla virallisesti yksityistä yritystiliä, joten tämä virhe näkyy pysyvästi asetussivullasi.

Miksi haluaisit siirtyä yksityiseksi yritystiliksi?

Puhutaanpa siitä, miksi haluat siirtyä yksityiseksi yritystiliksi. Nimellisarvossa yksityisyys näyttää olevan vastakohta sille, mitä yritys haluaa Instagramilta. Kyse on paljastumisesta, eikö niin?

Usko tai älä, yhä useammat yritykset ajattelevat, että avoin julkistaminen ei ole ihanteellinen. Julkinen Instagram-tili on erinomainen, kun haluat houkutella uusia asiakkaita.

Mutta mikä yrityksesi asettaa etusijalle eksklusiivisuuden?

Entä jos haluat keskittyä enemmän yhteyksiesi laatuun määrän sijaan?

Monet yritykset haluavat mennä yksityisille. Se on yleistymässä yritysten, pienyritysten ja julkkisten keskuudessa. Ajatuksena on, että yksityisen tilin avulla voit tehdä merkityksellisempää sisältöä, joka koskee rajoitettua määrää asiakkaita. Sen avulla voit hallita, kuka näkee mitä ja mitkä käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa julkaisujesi kanssa.

Yksinoikeus voi olla hyödyllistä, jolloin he tuntevat olonsa erityisiksi ja kuulluiksi. On paljon helpompaa olla vuorovaikutuksessa sellaisen brändin kanssa, jolla on vähemmän seuraajia, kuin sellaisen, jolla on miljoonia.

Valitettavasti Instagram ei vielä ymmärrä tätä tarvetta. He voivat toteuttaa tulevaisuudessa muutoksia, joiden avulla voit ylittää “Yritystilit eivät voi olla yksityisiä” virhe tulevaisuudessa. Näitä muutoksia ei kuitenkaan todennäköisesti tapahdu ennen kuin digitaalisen markkinoinnin laatukeskeisempi muoto kasvaa.

“Yritystilit eivät voi olla yksityisiä” -virheen korjaaminen

“Yritystilit eivät voi olla yksityisiä” -virheen korjaaminen Instagramissa vaatii älykkäitä ratkaisuja. Tällä hetkellä yritykset eivät voi siirtyä yksityisiin. Tämän seurauksena ainoa vaihtoehtosi on luoda henkilökohtainen tili.

🔥 Empfohlen:  Parhaat itseajavat autoyritykset vuonna 2023

Tämän strategian käyttämisessä on hyviä ja huonoja puolia. Toisaalta sen avulla voit hallita, kuka näkee sisältösi. Mutta haittapuolena menetät liiketoimintaan keskittyvät ominaisuudet ja analytiikan. Jos aiot markkinoida yksinoikeudella olevaa asiakaskuntaa etkä ole kiinnostunut seuraajamääräsi kasvattamisesta, et ehkä tarvitse näitä ominaisuuksia ollenkaan.

Mutta se on tärkeää pitää mielessä. Ne näyttävät samanlaisilta käyttäjän näkökulmasta, mutta yritystilit ja henkilökohtaiset tilit ovat hyvin erilaisia.

Haluatko silti siirtyä eteenpäin ja päästä eroon siitä ärsyttävästä “Yritystilit eivät voi olla yksityisiä” -viestistä? Näin voit tehdä sen kolmessa helpossa vaiheessa.

Vaihe 1: Siirry tilisi asetuksiin

Instagramissa tilisi tyypin vaihtaminen on melko helppoa. Ei ole monimutkaisia ​​vaiheita; kaikki tarvitsemasi on asetusvalikossasi.

Avaa Instagram-sovellus ja katso profiilisi. Voit tehdä tämän napauttamalla navigointipalkin oikeassa reunassa olevaa kuvaketta. Kun katsot profiiliasi, paina valikkokuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa. Siinä on kolme vaakaviivaa.

Nyt napauta “Asetukset.”

Se on ensimmäinen vaihtoehto esiin tulevassa ponnahdusvalikossa.

Vaihe 2: Vaihda tilityyppiä

Kun olet asetusvalikossa, voit muuttaa tilisi tyyppiä. Valittavana on monia vaihtoehtoja, ja olet luultavasti nähnyt tämän valikon ennenkin. Vaihtoehto merkitty “Yksityisyys” on missä “Yritystilit eivät voi olla yksityisiä” viesti tulee näkyviin. Ohita se nyt ja katso tarkemmin alta “Tili” vaihtoehto.

Napauta tätä vaihtoehtoa, niin toinen valikko tulee näkyviin. Katso valikkokohteiden luettelon alareunaa, niin näet sinisen linkin “Vaihda tilityyppiä.”

Se on se vaihtoehto, jonka haluat.

Napauta sitä ja voit aloittaa muutoksen.

Näytön alareunaan tulee pieni ikkuna, jossa on kaksi vaihtoehtoa. Näet yhden, joka sanoo “Vaihda henkilökohtaiseen tiliin” ja “Switch to Creator Account.”

Ylin vaihtoehto on se, jota haluat napauttaa.

Juuri näin, entinen yritystilisi on nyt henkilökohtainen! Menetät nämä yrityksille suunnatut ominaisuudet, mutta sinulla on enemmän personointivaihtoehtoja ja vaihtoehtoja yksityisyyden säätämiseen.

🔥 Empfohlen:  Unicommerce - jokaisen verkkokaupan ensimmäinen valinta| Unicommerce-tapaustutkimus

Vaihe 3: Siirry yksityiseksi

Kun olet vaihtanut henkilökohtaiseen tiliin, voit palata tietosuoja-asetuksiin.

Palaa asetusvalikkoon kuten aiemmin. Mutta nyt haluat napauttaa “Tietosuoja” -valikkovaihtoehtoa. Sen vieressä on pieni vektorigrafiikka riippulukosta.

Yksityisyysasetussivulla on monia asioita, joita voit muuttaa. Voit rajoittaa kommentteja, luoda sanoja, jotka Instagram suodattaa pois, ja paljon muuta.

Säädin, johon haluat keskittyä, on aivan sivun yläreunassa merkittynä “Yksityinen tili.”

Sen vieressä on kytkin, jonka tulisi olla harmaan värinen. Napauta kytkintä, ja kytkin siirtyy toiselle puolelle samalla kun se muuttuu siniseksi.

Sininen väri osoittaa, että tilisi on nyt yksityinen.

Johtopäätös

Vaihtaminen henkilökohtaiseen tiliin on ainoa käytettävissä oleva vaihtoehto yksityiseksi. Ole valmis menettämään arvokkaat Instagram-tiedot. Onneksi kaikki muu pysyy ennallaan, etkä välttämättä edes tarvitse oivalluksia, jos keskittyy markkinoinnin yksinoikeuteen.

Älä huoli: voit muuttaa asioita, jos haluat saada kyseiset yritysominaisuudet takaisin. Käännä yllä kuvatut vaiheet, niin voit muuttaa henkilökohtaisen tilisi takaisin yritystiliksi.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.

Table of Contents