Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka laajentaa orgaanista kasvuasi Twitterissä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka laajentaa orgaanista kasvuasi Twitterissä

Twitter on suosittu sosiaalisen median alusta vuorovaikutukseen yleisösi kanssa. Kun otetaan huomioon muutos brändikeskeisestä ihmiskeskeiseksi, Twitter on nyt arvokkaampi kuin koskaan ennen. Enemmän potentiaalisia asiakkaita luottavat brändiin, kun sillä on laadukas määrä todellisia ja sitoutuneita seuraajia. Yrityksillä on kuitenkin vaikeuksia rakentaa seuraajalistaansa Twitterin tarjoamista lukuisista verkkomahdollisuuksista huolimatta.

Olemme työskennelleet tuhansien asiakkaiden kanssa eri toimialoilta kasvattaaksemme heidän Twitter-tiliään orgaanisesti. Kerromme tässä blogissa strategioista, jotka olemme todistaneet tehokkaiksi orgaanisen kasvun toteuttamisessa Twitterissä.

Ymmärrä sosiaalisen median yleisön kasvattamisen keskeiset vaiheet

Ihmiset käyttävät Twitteriä osallistuakseen keskusteluihin ja kuluttaakseen heitä kiinnostavaa sisältöä. Twiittaatpa sitten myynnistä, tuoteopasteista tai ajankohtaisista tapahtumista, on varmistettava, että sisältö vetoaa yleisöösi ja antaa heille arvoa. On välttämätöntä tavata kohdeyleisösi, jotta sosiaalisen median markkinointisi onnistuu. Yleisösi tarpeiden ja mieltymysten tunteminen ja ymmärtäminen auttaa sinua suunnittelemaan strategisesti strategioita, joita tarvitaan brändisi auktoriteetin rakentamiseen ja näkyvyyteen.

10 tapaa laajentaa kasvua Twitterissä orgaanisesti

Suorita sosiaalisen median auditointi

Termi “tarkastus” saattaa olla pelottava. Sillä ei kuitenkaan ole tässä tilanteessa mitään tekemistä veroviranomaisten kanssa. Sen sijaan se edellyttää yksinkertaisesti tärkeiden tietojen keräämistä kaikilta sosiaalisen median tileiltäsi yhteen paikkaan. Sosiaalisen median auditointi antaa selkeän kuvan nykyisestä markkinointitaktiikastasi ja tunnistaa tehokkaimmat tavat parantaa niitä. Auditointi voi paljastaa, onko sosiaalinen strategiasi linjassa yrityksesi tavoitteiden kanssa.

Tarkastusten tekeminen kuukausittain tai neljännesvuosittain on hyvä idea seurata yleisiä trendejä ja antaa itsellesi mahdollisuus tehdä oikea-aikaisia ​​parannuksia. Kattava sosiaalisen median auditointi voi olla silmiä avaava sen määrittämisessä, mikä Twitterin sisältö todellakin on huippusuorituksesi.

Luo Twitter-sisältökalenteri

Hyvin rakennettu sisältökalenteri on osa onnistunutta Twitter-markkinointistrategiaa. Sisältökalenteri toimii etenemissuunnitelmana tai suunnitelmana koko sisällölle, joka luodaan strategisten sisältömarkkinoinnin tavoitteidesi saavuttamiseksi. Sisältökalenterin avulla pystyt:

  • Suunnittele ja hallitse säännöllistä sisällöntuotantoaikataulua
  • Luo tuoreita ideoita
  • Edistä tiimityötä markkinointitiimin kanssa
  • Tarkkaile sisällön tehokkuutta kohdeyleisösi reagointikyvyllä
🔥 Empfohlen:  Kuinka erota mukavuusalueeltasi

Kaikki markkinointi- ja viestintäponnistelut kohdistetaan, jos luodaan hyvä kalenteri, joka rajoittuu teemoihin, sanavalintoihin, ajoitukseen, kunkin sosiaalisen verkoston tyyliin ja tietoon alan tärkeistä kalenteripäivistä tai niihin liittyvistä juhlapäivistä. Kun Twitter-trendit kehittyvät ja brändien on mukauduttava, kalenterin tulee olla tarpeeksi joustava mukautumaan muutoksiin. Kalenteriin ei pitäisi sisällyttää vain kampanjan aiheita, vaan myös kaikki tapahtumat, sponsorointi tai webinaarit.

Twitterin hashtagit ja maantieteelliset haut

Hashtagit ja maantieteelliset haut antavat brändille mahdollisuuden linkittää sisältönsä, twiittinsä tai viestinsä suuremmalle yleisölle. Nämä ovat tärkeitä aiheellisten keskustelujen löytämiseksi. Tunnistat sitoutumisajat näiden hakujen avulla, mikä auttaa sinua luomaan yhteyksiä ja luottamusta. Etsi hashtageja, jotka liittyvät toimialaasi, ja pidä silmällä niiden suorituskykyä. Luo brändätty hashtag yrityksellesi vahvistaaksesi Twitter-näkyvyyttäsi ja lopulta lisää myyntiä.

Lisää sitoutumista twiitteihisi

Twitterissä on kyse yhteyden muodostamisesta. Olemalla erittäin reagoiva Twitterissä, voit tarjota yleisöllesi loistavan käyttökokemuksen. Kiinnitä huomiota siihen, mitä he sanovat, ja vastaa asianmukaisesti. Sinun on yhdyttävä seuraajiisi, asiakkaisiisi ja alan johtajiisi kaivantoon. Säännöllinen yhteydenpito muiden käyttäjien kanssa merkitsemällä, uudelleentwiitaamalla ja kommentoimalla osoittaa kiinnostuksesi heitä kohtaan ja kiinnittää enemmän huomiota brändiisi.

Ajoita twiittisi

Tweettien ajoittaminen varmistaa, että yleisösi saa jatkuvasti mielenkiintoista materiaalia. Koska voit ajoittaa twiittejä päiviä tai viikkoja etukäteen, ajoitus voi auttaa sinua suunnittelemaan onnistuneen sosiaalisen median sisältöstrategian. Se auttaa myös parantamaan Twitter-markkinointitapaasi säästämällä aikaasi ja antamalla sinun olla enemmän vuorovaikutuksessa seuraajiesi kanssa.

Rakenna Twitter-yhteisösi

Paras tapa luoda aktiivinen, sitoutunut ja aito Twitter-seuraaja on luoda yhteisö. Voit rakentaa yhteisön esittämällä kysymyksiä, vastaamalla kysymyksiin, jättämällä kommentteja ja jakamalla ihmisten sisältöä.

Käytä Twitterin suoria viestejä

Twitterin DM-ominaisuus on yksi sen aliarvostetuimmista ominaisuuksista. Käytä DM-viestejä toivottaaksesi uudet seuraajat tervetulleiksi ja kommunikoidaksesi heidän kanssaan suoralla viestillä. Tässä se osoittaa, kuinka suora ja aito olet heidän kanssaan kommunikoinnin ja heidän tunnistamisen kautta. Kun on kyse seuraajan rakentamisesta, sinun on pidettävä mielessä, että twiittaus on vain pieni osa yleistä lähestymistapaasi. Tosielämän keskusteluilla ihmisten kanssa on suurin vaikutus sitoutuneen seuraajan luomiseen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka rakentaa arvovaltainen verkkosivusto

Tarkenna sisältölähestymistapaasi

Twitterissä tarjoamasi sisältö toimii suorana osoituksena mahdollisille seuraajille tarjoamastasi arvosta. Uudelleentwiitit ovat välttämättömiä orgaanisen kasvun kannalta jakamalla asiaankuuluvaa sisältöä. Uudelleentwiitit lisäävät kattavuuttasi loputtomasti, paljastaen ajatuksesi uusille yleisöille ja rohkaisevat ihmisiä olemaan vuorovaikutuksessa profiilisi kanssa. Laajojen viestiketjujen luominen suositusta aiheesta on paras strategia saada lisää uudelleentwiittauksia ja vuorovaikutusta. Käytä ajankohtaisia ​​tapahtumia hyödyksesi, mainitse käyttäjät, joilla on jo seuraajia, anna numeroita ja menestystarinoita sekä kuvaile takaiskuja ja opittuja asioita.

Etsi relevantteja Twitter-keskusteluja

Twitter-chatit mahdollistavat orgaanisen pääsyn asiaankuuluvien ihmisten maailmanlaajuiseen verkostoon, osallistuvat merkittäviin alan vuoropuheluihin ja tunnistavat aktiiviset käyttäjät. Jokaisella keskustelulla on oma hashtag, ja se keskittyy yleensä tiettyyn laajaan aiheeseen. Brändin näkyminen on valtava etu Twitter-keskusteluista. Koska sinun on käytettävä hashtagia liittyäksesi keskusteluun ja seurataksesi sitä, voit olla varma, että kaikki muut tekevät samoin. Kaikki muut haut sisältävät nimesi ja avatarisi. Täällä se auttaa varmistamaan, että Twitter-käyttäjät voivat tavoittaa sinut ja että keskusteluun osallistuminen on helppoa. Jatkuva osallistumisesi näihin keskusteluihin rakentaa sinusta auktoriteettia alallasi.

Tiedä, että ajoitus on kaikki kaikessa

Kun olet määrittänyt, mitä julkaista, seuraava vaihe on selvittää, milloin se julkaistaan. Oikeassa paikassa oikeaan aikaan oleminen on kaikki kaikessa. Oikea ajoitus on tärkeä osa liiketoimintaa, jonka avulla voit tehdä enemmän lyhyemmässä ajassa. Tietäminen, milloin brändisi yleisö on verkossa, on askel kohti orgaanista kehitystä. Eri yrityksillä on eri yleisö, mikä tarkoittaa, että myös niiden mieltymykset ja julkaisuajat ovat erilaisia. Twitter-analytiikan käyttäminen auttaa tunnistamaan oikean ajoituksen, koska se tarjoaa yksityiskohtaisen erittelyn twiittien näyttökerroista, profiilikäynneistä ja muista vuorovaikutusmittareista.

Suosituin aika julkaista Twitterissä on klo 8-10 ja 18-21. Jos etsit parempaa sitoutumista, sinun tulee joko postata aikaisin aamulla (7-9) tai myöhään illalla (8-23).

🔥 Empfohlen:  Kuinka poistaa haku ylätunnisteesta Magento 2:ssa

Johtopäätös

Orgaanisen kasvusi laajentaminen Twitterissä ei tapahdu nopeasti. Uusien seuraajien saaminen edellyttää sisällön valmistelua, kommunikointia muiden käyttäjien kanssa ja profiilisi optimointia. Aloita näillä yllä mainituilla tavoilla, jos olet yrittänyt saada selville, kuinka saada lisää orgaanisia Twitter-seuraajia.