Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ladata ja asentaa Auto-GPT vaihe vaiheelta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ladata ja asentaa Auto-GPT vaihe vaiheelta

ChatGPT:n räjähdysmäinen leviäminen Internetin kautta monet ihmiset tekivät vaikutuksen OpenAI:n GPT-tekniikan tehosta ja hyödyllisyydestä. Tämä herätti ajatuksen tehdä automaattinen ChatGPT, joka vastaa ja luo omat kehotteensa tietyn tavoitteen saavuttamiseksi. Tämä idea toteutettiin myöhemmin nimellä Auto-GPT.

Koska Auto-GPT on vielä kehitteillä, voit käyttää Auto-GPT:tä vain samalla tavalla kuin kehittäjä – mikä saattaa vaatia hieman teknistä osaamista.

Asioiden helpottamiseksi tässä on vaiheittaiset ohjeet Auto-GPT:n lataamiseen ja asentamiseen.

Vaihe 1: Lataa Python ja AutoGPT

Huolimatta siitä, mitä olet ehkä lukenut muualta, Auto-GPT:n asentaminen on melko yksinkertaista.

Aloitetaan lataamalla manuaalisesti uusin Python 3 -versio ja Auto-GPT-suoritettava tiedosto GitHubista. Haluat ensin ladata ja asentaa Python 3:n, koska tietokoneesi tarvitsee sitä lukeakseen ja suorittaakseen tiedostoja Auto-GPT:ssä.

Ladata: Python 3 (ilmainen)

Kun tiedosto on ladattu, asenna Python kaksoisnapsauttamalla sitä. Muista rastittaa ruutuun Lisää python.exe hakemistoon PATH. Näin tietokoneesi voi käyttää Pythonia missä tahansa tietokoneessasi. Sen jälkeen siirry eteenpäin ja napsauta Asenna nyt.

Pythonin asentamisen jälkeen voit ladata Auto-GPT:n GitHubista.

ladata: Auto-GPT (ilmainen)

Lähdekoodi.zip on Windowsille, kun Lähdekoodi.tar.gz on Linuxille ja MacOS:lle. Lataa ensin käyttöjärjestelmäsi tiedosto, kopioi sitten kansio ja liitä se haluamaasi paikkaan.

Vaihe 2: Määritä Auto-GPT

Koska AutoGPT käyttää OpenAI:n GPT-tekniikkaa, sinun on luotava OpenAI:sta API-avain, joka toimii valtuustietona käyttääksesi heidän tuotettaan.

Muista, että tilisi ChatGPT:ssä eroaa OpenAI-tilistä. Sinun on rekisteröitävä OpenAI-tili, jotta voit käyttää OpenAI-sovellusliittymää. Nyt:

  1. Napsauta rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen Henkilökohtainen sivuston oikeassa yläkulmassa ja valitse Näytä API-avaimet. Tämä ohjaa sinut OpenAI API-avaimien hallintaan, jossa voit hallita API-avaimia.
  2. Luo avaimen napsauttamalla Luo uusi salainen avainsyötä nimi ja napsauta sitten Luo salainen avain. Voit sitten kopioida API-avaimen käyttämällä CTRL + C tai napsauta oikealla olevaa kopiointikuvaketta.
  3. Nyt kun sinulla on API-avain, siirry Auto-GPT-kansioosi ja avaa .env tiedosto Notepadilla.
  4. Kun olet avannut, vieritä alas kohtaan LLM TARJOAJA osio. Siellä näet OPENAI_API_KEY. Korvaa paikkamerkki juuri kopioimallasi API-avaimella ja tallenna tiedosto.
🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa digitaalisista kiinteistöistä: täydellinen opas

Tähän tiedostoon sijoitetaan kaikki palvelutunnuksesi, joten jos haluat käyttää taustavektoritietokantaa, kuten Dockeria tai Pineconea, voit määrittää tuotteen API-avaimet täällä. Mutta jos haluat käyttää vain AutoGPT:tä, OpenAI API-avaimen pitäisi riittää.

Vaihe 3: Asenna Auto-GPT Dependencies

Nyt kun olet määrittänyt Auto-GPT:n, on aika asentaa sen riippuvuudet päätteen kautta.

  1. Voit avata terminaalin Auto-GPT-ympäristössä napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Auto-GPT-kansiota ja valitsemalla sitten Avaa terminaalissa.
  2. Asenna kaikki Auto-GPT:n toiminnan edellyttämät vaatimukset käyttämällä komentoa: pip install -r requirements.txt
  3. Kun painat enteriä, päätelaite lataa ja asentaa kaikki tarvittavat riippuvuudet.
  4. Asennuksen jälkeen yritä avata Auto-GPT komennolla: python -m autogpt

Onnittelut! Olet asentanut Auto-GPT:n onnistuneesti.

Auto-GPT:n käyttäminen

Nyt kun olet onnistuneesti asentanut Auto-GPT:n tietokoneellesi, keskustellaan Auto-GPT:n käytöstä.

Kun avaat Auto-GPT:n ensimmäisen kerran, sinua pyydetään välittömästi antamaan tekoälyavustajallesi nimi, sen rooli ja viisi tavoitetta, joita tekoälyn tulisi noudattaa.

Voit syöttää minkä tahansa nimen. Se ei todennäköisesti vaikuta tekoälyavustajasi suorituskykyyn. Kun olet antanut nimen, yritä antaa selkeä ja ytimekäs rooli, sillä se määrittää tekoälyn roolin.

Vaikka sinun ei tarvitse täyttää kaikkia viittä tavoitetta, se on silti suositeltavaa, koska se todennäköisesti vaikuttaa tekoälysi tehokkuuteen.

Tässä esimerkissä olemme nimenneet tekoälyavustajamme “reseptigeneraattoriksi”. Sen tehtävänä on tehdä resepti, joka perustuu viiteen Yhdysvalloissa helposti saatavilla olevaan raaka-aineeseen. Olemme asettaneet kolme ensimmäistä tavoitetta parametreiksi sille, mitä odotamme reseptin olevan, ja kaksi viimeistä tavoitetta käskemään Auto-GPT:tä tallentamaan tiedoston TXT-muodossa ja sulkemaan sen sitten.

Kun olet antanut viimeisen tavoitteesi, voit painaa Enter-näppäintä, jotta Auto-GPT käynnistyy.

Juokseessasi voit nähdä tekoälyn ajatuksia, perusteluja, suunnitelmia ja kritiikkiä. Tekoälyavustajan jokaista toimintoa varten sinua pyydetään antamaan lupa sen suunnitelman toteuttamiseen. Voit tehdä sen kirjoittamalla “y” kuten kyllä.

🔥 Empfohlen:  11 syytä investoida Virios Therapeuticsiin

Jos haluat, että tekoäly jatkaa useita kertoja ilman lupaa, voit kirjoittaa “y -(numero toimintoja sallittu).” Jos esimerkiksi haluat tekoälyavustajan jatkavan seuraavien viiden vaiheen suorittamista, voit kirjoittaa “y -5” ja painaa enteriä.

Yksi Auto-GPT:n etu ChatGPT:hen verrattuna on, että sitä voi tutkia ilmaiseksi Internetin kautta. Kuten näet tästä, Reseptigeneraattori-avustajamme lataa tiedoston.

Tämä tekee tästä tekoälystä mahdollisesti vaarallisen; Siksi Auto-GPT pyytää aina valtuutusta ennen suunnitelmien toteuttamista. Lue ja ymmärrä tekoälyassistenttisi ajatukset, perustelut ja suunnitelmat aina ennen kuin annat luvan sen toimiin.

Jokaisen tekoälyn toimenpiteen jälkeen voit myös antaa palautetta auttaaksesi tekoälyä sen tehtävässä.

Tässä kuvakaappauksessa AI-avustajamme on käynyt läpi saman vaiheen kolme kertaa. Joten käskemme tekoälyä ohittamaan reseptien selaamisen ja aloittamaan tulosteen luomisen.

Reseptin tekemisen jälkeen tekoälymme on nyt suorittanut tehtävänsä.

Voit tarkastella tulostetta siirtymällä Auto-GPT-kansioosi ja avaa auto-gpt-työtila.

Menestys! Tekoälyassistenttimme on antanut meille reseptin kanapatapiirakkaalle.

Automaattisen GPT:n rajoitukset

Vaikka oli mukavaa, että Auto-GPT toimii, se on silti melko rajallinen. Testaussarjan avulla huomasimme, että Auto-GPT ei pystynyt käsittelemään mitään monimutkaista. Suurimman osan ajasta se jatkoi saman ajatuksen ja päättelyn kiertämistä. Vaikka voit varmasti jatkaa hyödyllisten kehotteiden antamista, se tuntuisi enemmän ChatGPT:ltä eikä itsenäiseltä avustajalta, jonka se oli tarkoitus olla.

Monet näistä loputtomista silmukoista johtuivat siitä, että tekoäly ei tiennyt kuinka käsitellä verkkosivuston mainoksia, kirjautumissivuja, evästeitä ja kaikenlaisia ​​ponnahdusikkunoita tai navigoida niiden välillä. Tämä vaikeus johtui todennäköisesti siitä, että käytimme Auto-GPT:tä vain GPT-3.5:ssä GPT-4:n sijaan.

Vaikka nämä kaksi versiota saattavat olla läheisiä versioiden suhteen, GPT3.5 ja GPT-4 eroavat suuresti toisistaan.

Auto-GPT:n tulevaisuus

On kaksi syytä, miksi Auto-GPT ei ole niin tehokas kuin sen pitäisi olla.

🔥 Empfohlen:  10 lahjaa äidille, jotka eivät koskaan mene pois muodista

Ensimmäinen on, että se on vielä kehitysvaiheessa – lisää ominaisuuksia ja säätämistä on lisättävä, jotta Auto-GPT toimii tarkoitetulla tavalla. Toinen on se, että GPT-3.5:n ei ollut tarkoitus käyttää Auto-GPT:tä. Jos katsot virallista GitHubia, voit nähdä, että AutoGPT:tä kehitetään käyttämään GPT-4:ää.

On vain ajan kysymys, milloin AutoGPT pääsee kypsään kehitysvaiheeseen ja GPT-4 julkaistaan. Kun näin tapahtuu, AutoGPT on todennäköisesti yhtä vaikuttava ja tehokas kuin sen alun perin luultiin. Joten ennen kuin se tapahtuu, saatat olla kiinnostunut pelaamaan sillä, kun odotamme sen tulevia päivityksiä ja GPT-4:ää.