Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ladata MacOS-asennusohjelmia uusille ja vanhoille versioille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ladata MacOS-asennusohjelmia uusille ja vanhoille versioille

Kuinka ladata MacOS-asennusohjelmia uusille ja vanhoille versioille

Jos haluat ladata MacOS-asennusohjelmia käyttöjärjestelmän uusille tai vanhoille versioille, voi olla hieman hämmentävää tietää, mistä aloittaa. Tässä viestissä opastamme sinut vaiheiden läpi, jotka sinun on suoritettava ladataksesi oikean asennusohjelman Mac-tietokoneellesi.

Vaihe 1: Tarkista Macin yhteensopivuus

Ennen kuin aloitat MacOS-asennusohjelman lataamisen, sinun on tarkistettava, onko Mac yhteensopiva asennettavan version kanssa. Apple tarjoaa luettelon järjestelmävaatimuksista jokaiselle MacOS-versiolle, joten varmista, että Macisi täyttää nämä vaatimukset.

Vaihe 2: Vieraile Applen tukisivustolla

Kun olet varmistanut Macisi yhteensopivuuden, käy Applen tukisivustolla. Täältä löydät luettelon kaikista ladattavissa olevista MacOS-asennusohjelmista.

Vaihe 3: Etsi tarvitsemasi asennusohjelma

Kun olet tukisivustolla, käytä hakupalkkia etsiäksesi tarvitsemasi asennusohjelman. Voit etsiä versionumerolla, kuten “MacOS Mojave” tai “MacOS Catalina”, tai voit etsiä julkaisupäivän mukaan, jos etsit vanhempaa versiota.

Vaihe 4: Lataa asennusohjelma

Kun olet löytänyt tarvitsemasi asennusohjelman, napsauta Lataa-painiketta. Asennusohjelma alkaa latautua automaattisesti. Internet-yhteytesi nopeudesta riippuen tämä voi kestää muutaman minuutin tai kauemmin.

Vaihe 5: Asenna macOS

Kun lataus on valmis, asennusohjelma tallennetaan Sovellukset-kansioosi. Aloita asennus kaksoisnapsauttamalla asennusohjelmaa. Suorita MacOS:n asennus loppuun noudattamalla ohjeita.

MacOS-asennusohjelmien lataaminen päätteen kautta on helppoa

  1. Avaa Terminal Macissa.
  2. Päätä, minkä macOS-asennusohjelman version haluat ladata.
  3. Kirjoita sopiva komento Terminaaliin.

softwareupdate –fetch-full-installer

softwareupdate –fetch-full-installer –full-installer-version **.**.*

softwareupdate –fetch-full-installer –full-installer-version 11.3.1

  1. Anna Macin järjestelmänvalvojan salasana pyydettäessä.
  2. Odota, että lataus on valmis.
  3. Aloita asennus kaksoisnapsauttamalla asennusohjelmaa Sovellukset-kansiossa.

Seuraamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita voit ladata tarvitsemasi MacOS-asennusohjelman nopeasti ja helposti päätteen kautta. Muista vain kirjoittaa järjestelmänvalvojan salasana pyydettäessä ja ole kärsivällinen, kun asennusohjelma latautuu.

Johtopäätös

MacOS-asennusohjelmien lataaminen uusille ja vanhoille versioille on suoraviivainen prosessi, kunhan tiedät mitä olet tekemässä. Noudattamalla tässä viestissä kuvattuja vaiheita sinun pitäisi pystyä lataamaan tarvitsemasi asennusohjelma ja asentaa MacOS ilman ongelmia. Muista aina tarkistaa Macin yhteensopivuus asennettavan version kanssa ennen prosessin aloittamista.

🔥 Empfohlen:  Pitkät perhematkat: kuinka viihdyttää kaikki

Tunnisteet: