Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka lisätä Google Maps WordPress-sivustollesi (3 tapaa)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka lisätä Google Maps WordPress-sivustollesi (3 tapaa)

Paikallinen hakukoneoptimointi on iso juttu nykyään. Mobiililaitteiden jatkuvan kehittymisen ja sen tosiasian, että yhä useammat ihmiset etsivät lähellä olevia yrityksiä liikkeellä ollessaan, on järkevää optimoida WordPress-verkkosivustosi paikallisia hakuja varten.

Onneksi on olemassa yksinkertainen tapa tehostaa sivustosi hakukoneoptimointia ja saada enemmän ihmisiä toimistosi tai kivijalkamyymäläsi ovesta: lisää Google Maps WordPress-sivustollesi.

Tänään näytämme sinulle 3 helppoa tapaa lisätä Google Maps verkkosivustollesi. Näin voit saada sivustosi vierailijoille paremman tiedon, sijoittaa sivustosi osuvampiin hakutuloksiin ja lisätä yrityksesi näkyvyyttä verkossa.

Joten katsotaanpa!

Miksi lisätä Google Maps WordPress-verkkosivustollesi?

Tässä on vain muutamia syitä, miksi saatat haluta lisätä Google-kartan WordPress-verkkosivustollesi:

  • Tehosta paikallista hakukoneoptimointia: Jos sinulla on fyysinen toimisto tai kauppa, ei riitä, että optimoit sivustosi yleistä hakukoneoptimointia varten. Itse asiassa optimointi paikalliselle hakukoneoptimoinnille on täysin erilainen peto. Kun lisäät kartan yrityksesi sijainnista verkkosivustollesi, saavutat sijoituksen hakutuloksissa, kun ihmiset hakevat esimerkiksi “pizza lähellä minua” tai “(kaupungin) paras hammaslääkäri”.
  • Esittele positiivisia arvosteluja: Yksi hieno asia Google Mapsissa on se, että voit linkittää yrityksesi sijainnit suoraan Google-arvosteluihisi ja kokemuksiisi, joita ihmiset ovat joka tapauksessa aina etsimässä. Sen lisäksi, että tämä antaa sinulle mahdollisuuden lisätä sosiaalista näyttöä brändillesi, se tekee yrityksesi tutkimisesta helpompaa potentiaalisten asiakkaiden kannalta.
  • Tarjoa parempia ohjeita: Ehkä mikä parasta, kun lisäät Google-kartan yrityksesi sijainnista suoraan verkkosivustollesi, ihmiset voivat navigoida yritykseesi missä tahansa he ovatkin – autolla, kävelemässä, pyöräillä tai jopa istuvat kotona valmiina lähtöön. ovesta ulos.

Kuten näet, kun lisäät Google Mapsin WordPress-sivustollesi, sekä asiakkaasi että yrityksesi voivat voittaa. Katsotaanpa, kuinka voit lisätä Google-kartan verkkosivustollesi kolmella yksinkertaisella tavalla.

🔥 Empfohlen:  Kuinka voit parantaa avainsanahakutuloksiasi? (10 tapaa)

Google Mapsin lisääminen WordPress-sivustollesi (3 tapaa)

1. Lisää Google Maps manuaalisesti WordPressiin

Aina on ihmisiä, jotka haluavat lisätä asioita manuaalisesti WordPress-verkkosivustoilleen, eikä Google-kartan lisääminen manuaalisesti ole poikkeus.

Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Google Kartat ja kirjoita sen sijainnin osoite, jonka haluat näyttää WordPress-sivustollasi. Kun olet löytänyt etsimäsi sijainnin, napsauta Jaa kuvake. Täällä voit kopioida iframe-koodin ().

Liitä seuraavaksi upotuskoodi WordPress-verkkosivustollesi minne tahansa haluat Google-kartan näkyvän.

2. Lisää Google Maps WordPressiin laajennuksen avulla

Vaikka Google-kartan lisääminen WordPressiin manuaalisesti on helppoa, joskus tarvitset hieman enemmän. Siksi Google Maps WordPress -laajennuksen käyttäminen, kuten MapPress Maps WordPressille on usein tapa lisätä karttoja verkkosivustolle.

Tämä laajennus lisää automaattisesti interaktiivisen kartan verkkosivustollesi syöttämällä näytettävän sijainnin osoitteen. Lisäksi tämän ilmaisen laajennuksen mukana tulee rajoittamaton määrä karttoja, katunäkymätuki, mukautetut karttamerkit ja jopa reaaliaikaiset liikennehälytykset.

Aloita asentamalla ja aktivoimalla MapPress Maps for WordPress -laajennus WordPress-sivustollesi kuten minkä tahansa muun WordPress-laajennuksen. Siirry sitten viestiin tai sivulle, johon haluat lisätä Google-kartan.

Vieritä seuraavaksi WordPress-editorissa karttaosaan, joka on merkitty MapPress ja napsauta Uusi kartta.

Tämä avaa MapPress-editorin, johon voit kirjoittaa yrityksesi osoitteen. Voit myös antaa kartallesi otsikon ja valita näyttökoon.

Kun olet tyytyväinen karttasi ulkoasuun, tallenna muutokset. Näet, että karttasi on lisätty MapPress-osioon. Lisää se viestiin tai sivulle viemällä hiiri juuri luomasi kartan päälle ja napsauttamalla Lisää viestiin.

Hieno asia tässä on, että voit lisätä rajoittamattoman määrän karttoja mihin tahansa viestiin tai sivuun tällä laajennuksella. Lisäksi, jos haluat lisätä saman juuri luomasi kartan kaikkiin viesteihisi tai sivuihisi, sinulla on myös tämä vaihtoehto, mikä säästää aikaa.

Mene MapPress WordPress-hallintapaneelissasi ja määritä perusasetukset, kuten:

  • Näytön sijoitus
  • Kartan kohdistus
  • Oletuszoomaus
  • Kartan kieli ja maa
  • Ja enemmän
🔥 Empfohlen:  Ohjelmistoyrityksen perustaminen ja kasvattaminen Intiassa

3. Käytä Google Maps -widgetiä

Jos haluat näyttää Google-kartan sivustossasi vain sille tarkoitetulla widget-alueella, voit aina käyttää widget-laajennusta.

Suosittu widget-laajennus, jonka avulla voit lisätä Google-kartan verkkosivustollesi, on Maps-widget Google Mapsille. Voit mukauttaa asioita, kuten kartan kokoa, pin väriä ja tyyppiä, kuvamuotoa ja jopa linkin tyyppiä () tällä ilmaisella ja käyttäjäystävällisellä Google Maps -laajennuksella.

Voit käyttää sitä asentamalla ja aktivoimalla Maps Widget for Google Maps -laajennuksen WordPress-verkkosivustollesi. Siirry sitten kohtaan Ulkomuoto > Widgetit ja lisää Google Maps -widget sivupalkkiin ().

Jos et ole vielä luonut ja lisännyt Google Mapsin API-avainta, muista tarkistaa tämä helppo seurata opetusohjelmaa jotta voit lisätä Google Maps -widgetin verkkosivustollesi.

Kun widget on lisätty, avaa se, anna sille otsikko, syötä osoite ja muokkaa asetuksia niin, että kartta näyttää haluamallasi tavalla.

Klikkaus Tallentaa ja katso sivustosi sivupalkki nähdäksesi miltä karttasi näyttää. Koska valitsin lightbox-widgetin, minun on napsautettava linkkiä avatakseni kartta. Sanotaan, että tältä se näyttää:

Aika siisti vai?

Käärimistä

Ja siinä se on! Kolme helppoa tapaa lisätä Google Maps WordPress-sivustollesi riippumatta siitä, mikä on lopullinen tavoite.

Halusitpa sitten lisätä yksinkertaisen kartan, muokata sen ulkoasua ja toimintoja, lisätä sen jokaiseen sivustosi viestiin tai tehdä siitä vähemmän häiritsevä sivuston vierailijoille, sinulla on vaihtoehto.

Ja mikä parasta, riippumatta siitä, miltä karttasi näyttää tai miten se toimii, näet varmasti enemmän liikennettä, paremmat paikalliset sijoitukset ja myynnin kasvu hetkessä – vain lisäämällä Google-karttaan verkkosivusto.