Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka lisätä Infinite Scroll WordPress-verkkosivustollesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka lisätä Infinite Scroll WordPress-verkkosivustollesi

Etsitkö tapaa saada WordPress-verkkosivustosi käyttäytymään enemmän kuin Facebook-syöte? No, voit tehdä juuri sen lisäämällä äärettömän vierityksen verkkosivustollesi.

Verkkosivustosi kasvojenkohotuksen antaminen ja sen mahdollistaminen, että ihmiset voivat selata kaikkea sisältöäsi jatkuvasti poistumatta verkkosivulta, on loistava tapa tehdä kaikesta tarjottavasi helposti saatavilla.

Puhumattakaan siitä, että sivustosi vierailijoiden ei tarvitse napsauttaa “Seuraava” tai “Lataa lisää” joka kerta, kun he haluavat päästä ei-niin uusiin blogikirjoituksiin.

Tietenkään kaikkien ei pitäisi ottaa käyttöön ääretöntä vieritystoimintoa verkkosivustollaan ().

Mutta jos se on sinulle järkevää, jatka lukemista saadaksesi selville kuinka lisätä ääretön vieritys WordPress-verkkosivustollesi käyttämällä yksinkertaista () WordPress-laajennusta.

Mikä on ääretön vieritys?

Verkkosivujen suunnittelutrendit tulevat ja menevät, mutta ääretön vieritys on yksi niistä asioista, jotka eivät koskaan täysin kadonneet ().

Infinite scroll on web-suunnittelutekniikka, joka käyttää AJAX-sivulatausta lataamaan jatkuvasti sivustosi sisältöä, kun käyttäjä vierittää sivua alaspäin. Toisin sanoen tämä tekniikka poistaa blogin tai verkkokauppasivuston sivutustarpeen.

Tämä loputon stream tarjoaa sivuston vierailijoille mahdollisuuden nähdä kaikki sisältösi yhdessä suuressa syötteessä, aivan kuten selaamalla Facebook-syötettäsi.

Ja verkkosivustoilla, joilla on paljon sisältöä, ei ole selvää päätepistettä, kun lisäät WordPress-verkkosivustollesi loputtoman vierityksen. Sen sijaan sivuston vierailijoilla on loputtomasti mahdollisuuksia nähdä, mitä sinulla on tarjota.

Pitäisikö sinun lisätä WordPress-verkkosivustollesi ääretön vieritys?

Äärettömällä vieritystoiminnolla on myönteinen vaikutus käyttäjien sitoutumiseen ja selauskokemukseen. Mutta totuus on,.

Katsotaanpa nopeasti äärettömän vierityksen edut ja haitat, jotta voit päättää, haluatko kokeilla tätä tekniikkaa vai et.

Äärettömän vierityksen plussat

 • Lisää käyttäjien sitoutumista – Ääretön vieritys auttaa pitämään ihmiset verkkosivustollasi pidempään ja parantamaan hakusi sijoitusta.
 • Helpompi lukeminen – Äärettömän vierityksen ansiosta ihmisten on helpompi löytää sivustoltasi sisältöä, jonka he eivät tienneet olevan olemassa, koska he voivat ladata vanhempaa sisältöä nopeasti ja helposti.
 • Parempi mobiilikokemus – Käyttäjät, jotka voivat selata sivustosi sisältöä pienillä laitteilla, pysyvät todennäköisemmin mukana. Puhumattakaan siitä, että sivuston vierailijat mobiililaitteella ovat tottuneet odottamaan loputonta vieritystoimintoa.
 • Erinomainen visuaalisille sivustoille – Verkkosivuilla, joissa on paljon visuaalista sisältöä, on eniten hyötyä äärettömästä vierityksestä, koska vaikka kirjoitettu teksti saattaa olla joillekin ylivoimaista, kun se latautuu edelleen, visuaalisuus ei.
 • Parannettu sivustonavigointi – Sivujen klikkaamisen sijaan ääretön vieritys tekee sivustosi selaamisesta helppoa – sinun tarvitsee vain vierittää alaspäin.
🔥 Empfohlen:  Muuta RSS-syötteesi lyhytkoodiksi

Huonot puolet äärettömästä rullauksesta

 • Alatunnisteosion puute – Kun vieritys on ääretön, sivustoltasi puuttuu todennäköisesti alatunnisteosio, joka on arvokas kiinteistö. Se sanoi,.
 • Laaja navigointi voi hämmentää – Vaikka ääretön vieritys on tarkoitettu parantamaan alkuperäistä katselukokemusta, sisäisten linkkien selaaminen voi olla hämmentävää.
 • Vaikea seurata mittareita – Koska ääretön vieritys on yhden sivun koettelemus, sivuston mittareiden seuraaminen voi olla vaikeaa.
 • Mahdolliset SEO-ongelmat – SEO-ongelmia saattaa ilmetä, koska sivustosi on vain yksi iso pitkä () verkkosivu.
 • Sivuston lukitus ja kaatumiset – Infinite scrollilla on taipumus lukkiutua ja juuttua, jopa niin pitkälle, että se kaataa sivuston, jolla käyttäjät ovat.

Nyt kun tiedät joitain äärettömän vierityksen eduista ja haitoista, katsotaanpa, kuinka voit lisätä äärettömän vierityksen WordPress-verkkosivustollesi käyttämällä Catch Infinite Scroll -laajennus.

Kuinka lisätä ääretön vieritys WordPress-verkkosivustollesi

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, ennen kuin lisäät äärettömän vierityksen WordPress-verkkosivustollesi, on asentaa ja aktivoida Catch Infinite Scroll -laajennus, joka on ilmainen ja löytyy WordPress-varastosta verkkosivustollesi.

Tietenkin voit käyttää muita ilmaisia ​​äärettömän vierityslaajennuksia, kuten Ajax Load More, WordPress Infinite Scroll ja YITH Infinite Scrolling.

Jopa kattava Jetpack-laajennus antaa sinulle mahdollisuuden ottaa käyttöön loputon vieritys. Mutta tässä opetusohjelmassa aiomme käyttää Catch Infinite Scrollia.

Vaihe 1: Asenna ja aktivoi Catch Infinite Scroll

Asenna ja aktivoi Catch Infinite Scroll WordPress-verkkosivustollesi siirtymällä osoitteeseen Plugins > Lisää uusi WordPress-hallintapaneelissasi.

Etsi “Catch Infinite Scroll” ja napsauta Asenna nyt.

Napsauta sitten Aktivoida joten laajennus on valmis käytettäväksi.

Vaihe 2: Määritä Catch Infinite Scroll -laajennusten asetukset

Kun se on aktivoitu verkkosivustollasi, on aika määrittää Catch Infinite Scrollin asetukset. Voit tehdä tämän napsauttamalla Catch Infinite Scroll valikkokohta, joka lisättiin WordPress-hallintapaneeliisi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka moni käyttää Internet Exploreria vuonna 2023?

Kun teet sen, näet kolme välilehteä:

 • Kojelauta
 • ominaisuudet
 • Vertaile taulukkoa

Ainoa, josta sinun on huolehdittava, on Kojelauta -välilehti.

Ota loputon vieritys käyttöön verkkosivustollasi valitsemalla ensin Selaa alkaen Lataus päällä (laukaisu päällä) pudotusvalikosta.

Seuraavaksi näet Navigoinnin valitsimen, Seuraavan valitsimen, Sisällön valitsimen ja Kohteen valitsin. Voit jättää nämä rauhaan, koska oletusasetukset toimivat hienosti.

Huomaat myös vaihtoehdon ladata mukautetun sisällön latauskuvake. Oletuksena Catch Infinite Scroll käyttää lataajan GIF-kuvaa:

Jos haluat, voit muuttaa tämän lataamasi mukautetun sisällön kuvakkeeksi.

Lopuksi Finish Text voidaan mukauttaa sanomaan mitä haluat. Tämä viesti näkyy sivuston vierailijoille, jos he saavuttavat äärettömän vierityksesi loppuun, eikä mitään muuta näytettävää ole.

Oletusarvoisesti tekstissä lukee “Ei enää näytettävää kohteita”. Voit helposti muuttaa tätä tai lisätä siihen.

Kun olet määrittänyt asetukset, napsauta Tallenna muutokset.

Ja siinä se! Olet onnistuneesti lisännyt äärettömän vierityksen WordPress-verkkosivustollesi. Katso, kuinka Catch Infinite Scroll -laajennuksen kehittäjä käyttää sitä omalla verkkosivustollaan saadakseen hyvän käsityksen siitä, kuinka ääretön vieritys toimii:

Lopulliset ajatukset

WordPress-verkkosivustosi rajaton vierittäminen tarkoittaa käyttäjien sitoutumisen lisäämistä ja yleisen käyttökokemuksen parantamista kaikille, jotka päätyvät blogiisi tai verkkokauppasivustollesi.

Lisäksi se auttaa sinua luomaan pidempiä keskimääräisiä aikoja sivunumeroissa ja sijoittumaan korkeammalle hakutuloksissa, mitä kaikki haluavat tehdä.

Joten jos olet valmis muuttamaan asioita ja antamaan ihmisille helpon tavan päästä käsiksi ilman, että sinun tarvitsee tehdä muuta kuin vierittää sivua alaspäin, käytä Catch Infinite Scrollia lisätäksesi ääretön vieritys WordPress-verkkosivustollesi jo tänään.