Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka lisätä kohdeyleisön tavoittavuutta TikTokissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka lisätä kohdeyleisön tavoittavuutta TikTokissa

Koska niin monet alustat antavat käyttäjille mahdollisuuden olla tekemisissä yleisönsä ja seuraajiensa kanssa, sosiaalisen median alustoilla, erityisesti TikTokilla, ja niiden ympärille luotu yhteisö on upea! Kohdeyleisösi tavoittavuuden lisääminen TikTokissa ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista kuin miltä se näyttää. Koska maailmassa on yli miljardi ihmistä, sinulla on oltava kohdennettu strategia tavoittaaksesi TikTok-kohdeyleisösi ja saada heidät sitoutumaan TikTok-sisältöösi. Sukellaanpa joihinkin suosituimmista ja täydellisimmistä tavoista laajentaa tavoittavuuttasi TikTokissa ja parantaa sosiaalisen läsnäolosi sitoutumisastetta.

Kuinka TikTok toimii

Tiktok on kyse videoiden luomisesta ja julkaisemisesta, joissa käyttäjät joko tanssivat, synkronoivat huulillaan tai luovat alkuperäisiä dialogeja. TikTokissa näkemäsi videot ovat noin 15–60 sekunnin pituisia. TikTok-käyttäjät voivat myös yhdistää useita leikkeitä videoihin tehdäkseen sisällöstä kiinnostavamman. Mitä hauskempaa ja viihdyttävämpää jokaisesta haasteesta tai sisällöstä tulee, sitä suuremmat mahdollisuudet sillä on levitä alustalle. Käyttäjät voivat myös luoda ompeleita ja duettoja muiden käyttäjien kanssa tehdäkseen videoista hauskempia ja kiinnostavampia. Kun käyttäjät joutuvat hashtag-haasteisiin ja siirtyvät alustalla trendikkäisiin kappaleisiin ja kappaleisiin, TikTok on loistava mainontaan alustalla ja vahvemman seuraajayhteisön rakentamiseen.

Kuinka tavoittaa kohdeyleisösi

On olemassa monia erilaisia ​​tapoja tavoittaa TikTok-kohdeyleisösi. Useimmat näistä vaiheista vaativat kuitenkin aikaa, johdonmukaisuutta ja kärsivällisyyttä, jotta se onnistuu. Katsotaanpa erilaisia ​​tapoja tavoittaa kohdeyleisösi tehokkaasti TikTokissa.

Tunnista “kuka” yleisösi on ja “mikä” heitä kiinnostaa

Ensimmäinen askel Tiktok-kohdeyleisön tavoittamiseksi on tunnistaa, keitä he ovat. On parempi ymmärtää heidän kiinnostuksen kohteitaan, mieltymyksiään ja inhojaan sisällön suhteen. Yhteyden muodostaminen heihin auttaa sinua ymmärtämään kohdeyleisösi demografisia tai psykografisia tietoja. Tämä auttaa sinua löytämään uusia tapoja herättää heidän innostustaan ​​alustalla sisältösi avulla. On olemassa paljon kolmannen osapuolen työkaluja, jotka antavat sinulle myös syvällisen analyysin kohdeyleisöistäsi, joita voit hyödyntää luodaksesi oikean sisällön seuraajillesi.

🔥 Empfohlen:  Seitsemän yritystä, jotka palkkaavat aloittelijoita kotoa käsin

Ymmärrä sisältö, johon yleisösi on kiinnostunut

Ovatko kohdeyleisösi enemmän kiinnostuneita uusimmista trendikappaleista, joihin useimmat ihmiset pitävät, vai tarinavideoista? Kun tunnet yleisösi hyvin, pystyt kertomaan, millainen sisältö kiinnostaa heitä eniten. Sisällön luomiselle ei ole erityisiä perussääntöjä. Tärkeintä on olla luova muuntaessasi vakavat aiheet kiinnostaviksi videoiksi, jotta yleisösi reagoi niihin. Näin sisältösi voi tavoittaa tehokkaasti kohdeyleisönsä ja lisätä sitoutumista.

Tutustu hashtageihin

Yksi nopeimmista tavoista saada orgaaninen tavoittavuus ja sitoutuminen millä tahansa sosiaalisen median alustalla on hyvä hashtag-strategia. Hashtagit vaikuttavat merkittävästi videosisältösi näkyvyyteen ja löydettävyyteen. TikTokin Discovery-sivulla käyttäjät voivat löytää sisältöä suosimiensa hashtagejen ja trendaavien hashtagejen perusteella.

Hashtageen tutkiminen ei rajoitu enää vain trendaavien hashtagejen etsimiseen ja niiden lisäämiseen viesteihisi. Se on jo täysin varma strategia, jota et voi välttää, mutta jos haluat maksimoida hashtag-ponnistelusi, isännöi hashtag-haaste TikTok-tilillesi. Luomalla hashtag-haasteen käyttäjille kannustat sisällöntuottajia tai muita TikTok-käyttäjiä luomaan sisältöä ja sisällyttämään brändätyn hashtagin sisältöönsä. Tämä auttaa sinua tavoittamaan entistä laajemman käyttäjäkunnan ja kohdistamaan yleisöt tarkasti.

Ota yleisö yhteyttä kommenttien avulla

Jos haluat houkutella ja tuoda lisää yleisöä TikTok-tilillesi, sinun on parannettava tilisi sitoutumisastetta. Osallistu vastaamalla kommentteihin lisätäksesi viestiesi näkyvyyttä. Keskustelemalla heidän kanssaan kommenteissa saat heihin yhteyden syvemmällä tasolla, mikä auttaa sinua oppimaan entistä enemmän heidän kiinnostuksen kohteistaan ​​ja sisällöstä, jonka he haluaisivat nähdä profiilissasi.
Yksinkertainen kiitos siitä, että käytät aikaa kommentointiin ja videomme jakamiseen, on ensimmäinen askel vuorovaikutuksessa seuraajien kanssa. Saa seuraajasi tuntemaan olonsa arvostetuiksi läsnäolostaan ​​TikTok-profiilissasi. Mitä enemmän keskityt seuraajien arvostamiseen, sitä luotettavampi ja uskollisempi seuraajakuntasi kasvaa ajan myötä.

Yhteistyötä muiden TikTokin tekijöiden kanssa

Yhteistyö muiden vaikuttajien kanssa on yksi parhaista menetelmistä, joita TikTokin käyttäjät ja muut sosiaalisen median luojat käyttävät jatkuvasti lisätäkseen sisällön tavoittavuutta. TikTok tarjoaa käyttäjille useita ominaisuuksia, jotka voivat tehdä yhteistyötä muiden tekijöiden kanssa alustalla, kuten Duets ja Stitch. Yhteistyössä muiden TikTokin tekijöiden kanssa voit hyödyntää heidän seuraajaluetteloaan ja houkutella heidät tilillesi. Voit kohdistaa kokonaan uuteen yleisöpohjaan ja tehdä heistä potentiaalisia seuraajiasi, jotka liittyvät myös markkinarakoon. Tavoitteena on tehdä yhteistyötä oikeiden TikTok-tekijöiden kanssa toimialallasi ja markkina-alueellasi varmistaaksesi, että kohdistat tilisi vain osuville yleisöille. Jos sinulla on esimerkiksi kauneus- ja hyvinvointiyritys, sinun on etsittävä vaikuttajia samasta markkinaraosta. Näin voit kommunikoida ja tehdä yhteistyötä heidän kanssaan tehokkaasti.

🔥 Empfohlen:  Yli 20 parasta CRM-ohjelmistoa vuonna 2023

TikTok-mainosten hyödyntäminen

@ampfluence

Mitä Instagram Pod tekee? Otetaan selvää! #Instagrampodit #dm-ryhmät #ampfluence #fyp #hashtag

♬ alkuperäinen ääni – Ampfluence-Social Media Growth – Ampfluence-Social Media Growth

Mainosten luominen TikTokissa on toinen erinomainen tapa tavoittaa kohdeyleisösi. Tiktok-mainokset ovat loistava tapa mainostaa profiiliasi luovalla ja osuvalla sisällöllä heidän kiinnostuksensa mukaisesti. Sitäkin enemmän tavoitat kohdeyleisön oman markkinaraon mukaan ja luot houkuttelevia viestejä, jotka rohkaisevat heitä käymään profiilissasi ja laskeutumaan verkkosivustollesi.

Käytä TikTok Promote -ominaisuutta

Sen lisäksi, että käytät Tiktok-mainoksia ja muita strategioita tavoittavuuden parantamiseen TikTokissa, voit myös hyödyntää viraalista Tiktok Promote -ominaisuutta! Kuukausien testauksen jälkeen Tiktok julkaisi äskettäin uuden Promote-ominaisuuden, jonka avulla sisällöntuottajat voivat mainostaa orgaanisia videoita tietylle yleisölle ja lisätä kukkien määrää. Sen avulla yritykset tai sisällöntuottajat voivat levittää sisältöä suuremmalle yleisömäärälle ja kasvattaa yhteisöä entisestään. Se mainostaa julkisia videoita alkuperäisillä äänillä, jotka on luotu erityisesti kaupallisiin tarkoituksiin.

Johtopäätös

Tämä TikTokin valtava ja sitoutunut yleisöpohja on paras tilaisuus brändillesi lisätä näkyvyyttä ja rakentaa vahvempi yhteisö uskollisista seuraajista, jotka ovat kiinnostuneita sisällöstäsi ja yrityksestäsi. Analysoi ja ymmärrä kohdeyleisösi, jotta voit luoda kiinnostavaa sisältöä, joka lisää tavoittavuuttasi. Hyödynnä TikTokin tehoa ja näet tuloksia!