Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka lisätä TikTok sitoutumisastettasi vuonna 2022

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka lisätä TikTok sitoutumisastettasi vuonna 2022

Tiktok on yksi halutuimmista alustoista, joilla yritykset lisäävät näkyvyyttään, bränditietoisuuttaan ja myyntiään. Kaikki se tiivistyy kuitenkin TikTok-sitoutumisasteeseen.

Pelkkä sisällön luominen TikTokin kelkkaan ei riitä leviämään TikTokissa ja nostamaan sitoutumisastettasi.

Siksi olemme koonneet TikTokin natiivityökalujen ja muiden ominaisuuksien avulla luettelon strategioista, joita tarvitset lisätäksesi sitoutumisastettasi TikTokiin vuonna 2022. Saadaanpa siis seuraajayhteisösi kehumaan TikTok-sisällöstäsi, eikö niin?

Vinkkejä TikTokin sitoutumisasteen nostamiseen

Avain sitoutumisasteen nostamiseen TikTokissa on lisätä sisältösi tykkäyksiä, jakoja ja kommentteja. Tässä on joitain täysin varmoja strategioita, jotka voivat nostaa TikTok-sitoutumisastettasi merkittävästi.

3 sekunnin sääntö

TikTokissa julkaistaan ​​päivittäin miljoonia videoita. Miten saat käyttäjät pysymään videossasi loppuun asti sen sijaan, että vierittäisivät heitä syötteessä?

Ensimmäiset 3 sekuntia ovat TikTok-videosi kultaisia ​​sekunteja. Se voi nostaa sitoutumisastettasi tai rikkoa sen!

Jos videosi voi vangita käyttäjän huomion ensimmäisten 3 sekunnin aikana, olet onnekas sitoutumisprosentisi kanssa. Katseluaikasi ja valmistumisprosenttisi kasvavat.

Kun luot TikTok-sisältöä, varmista, että se on riittävän houkutteleva kiinnittääkseen käyttäjien huomion ensimmäisten 3 sekunnin aikana ja pitääkseen heidät videon parissa loppuun asti.

Eräteoria

Tässä on saalis, jota kukaan ei luultavasti kertonut sinulle TikTok-algoritmista.

TikTok-algoritmi alkaa näyttämällä videosi pienelle joukolle ihmisiä analysoimaan, ovatko ne tarpeeksi kiinnostavia jaettavaksi suuremmalle joukolle yleisöjä vai eivät.

Oletetaan, että ensimmäinen yleisöryhmä onnistuu pysymään videosi kolmeen ensimmäiseen sekuntiin tai jopa viimeiseen sekuntiin asti. Siinä tapauksessa voit odottaa, että videosi näytetään myös suuremmissa erissä, mikä lisää sitoutumisastettasi merkittävästi.

Tästä syystä voit löytää monia videoita, joissa on noin 4 000 katselukertaa ja 80 000 näyttökertaa samasta profiilista.

Yhdistä kolmen sekunnin sääntö eräteorian kanssa varmistaaksesi, että et vain tavoita laajempaa yleisöä, vaan myös sitoudut niihin hyvin profiilimittareiden parantamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä 3D-kansiokuvake Photoshopissa

Luo alkuperäisiä ja samankaltaisia ​​videoita

TikTok-haasteisiin osallistuminen ei vain riitä erottumaan joukosta miljoonissa alustan videoissa.

Jos haluat todella tehdä merkittävämmän vaikutuksen alustaan, sinun on keskityttävä enemmän alkuperäisten ja osuvien TikTok-videoiden luomiseen yleisöllesi.

Aloita luomalla oma hashtag-haaste TikTokissa. Tämä auttaa sinua saamaan massiivisen näkyvyyden ja houkuttelemaan lisää seuraajia tilillesi. Käytä seuraavaksi samaa käyttäjien luomaa sisältöä parantaaksesi osallistujien ja seuraajiesi sitoutumisastetta.

Järjestä haaste

Varmista, että sisältö ja haasteet vastaavat omaa markkinarakoasi. Et todellakaan halua isännöidä vaatekaapin muutoshaastetta ohjelmistotilille.

Sen pitäisi olla suhteellista myös seuraajillesi. He eivät todellakaan osallistu haasteeseen, joka ei ole tarpeeksi hauskaa ja viihdyttävää.

Pidä persoonallisuutesi keskipisteessä ja tee omaperäisempiä liikkeitä TikTok-markkinointihankkeessasi, niin voit helposti loistaa muut sisällöntuottajat hetkessä.

Lähetä korkearesoluutioisia videoita

Yksi erittäin yleinen asia, jonka löydät jokaisesta TikTokissa levinneestä videosta, on poikkeuksellinen videon laatu.

Mahdollisuus huonolaatuisten tai epäselvien videoiden leviämiseen on nolla. Jos haluat lisätä sisältösi sitoutumisastetta, sinun on keskityttävä luomaan enemmän korkearesoluutioisia videoita, jotka ovat esteettisesti miellyttäviä.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun on investoitava kalliisiin varusteisiin joka kerta. Voit luoda upeimmat videot TikTokillesi suoraan hyvästä älypuhelimesta.

Lisävalaistuksen ja hyvän äänenlaadun ansiosta voit luoda TikTokille videoita, jotka on räätälöity seuraajiesi maksimaaliseen sitoutumisasteeseen!

Lähetä säännöllisesti ja oikeaan aikaan

Kuten kaikki muutkin sosiaalisen median alustat, säännöllinen ja tietyllä aikajanalla julkaiseminen on perussääntö, jonka avulla voit tehdä siitä suuren TikTokissa.

Jos sinulla on tietty aikataulu sisällön lähettämiselle TikTokissa, todennäköisyytesi näkyä suuremmalle yleisölle kasvaa. Aloita vain sisältökalenterin luomisesta koko kuukaudelle, niin sinut lajitellaan.

Jos et ole kovin johdonmukainen sisällön julkaisemisessa TikTokissa manuaalisesti, voit aina investoida hyvään automaatioohjelmistoon, joka automatisoi TikTok-videoiden koko julkaisuprosessin tiettynä ajankohtana.

🔥 Empfohlen:  GoPro sisältömarkkinoinnillasi: Kuinka sinun pitäisi brändätä oma tuote

Pysy viimeisimmissä trendeissä

TikTokissa ilmaantuu joka päivä niin monia haasteita, etkä voi kestää ilman niihin perehtymistä.

Jokainen trendi ei tietenkään ole relevantti tilillesi, mutta trendien seuraaminen ja sisällön luominen sen ympärille tekemällä siitä olennainen tilillesi on uskomaton tapa tavoittaa suuri joukko käyttäjiä.

Nousussa olevien kappaleiden ja videotehosteiden käyttäminen ovat poikkeuksellisia sisältöideoita, joita sinun ei pidä missata, sillä ne voivat parantaa sitoutumisastettasi todella nopeasti, jos sisällöstä tulee tarpeeksi hauskaa!

Hyödynnä vaikuttajayhteisöjä

Toinen salainen resepti korkeampaan sitoutumisasteeseen TikTokissa on yhteistyö vaikuttajien kanssa.

Vaikuttajayhteisö kasvaa kovaa vauhtia. Kun TikTokiin tulee yhä enemmän vaikuttajia, on tärkeää valita oikeat vaikuttajat ja tehostaa TikTok-tiliäsi.

Etsi vain merkityksellisiä vaikuttajia omalta markkinaraoltasi ja analysoi heidän olemassa oleva seuraava luettelo. Jos heidän seuraajansa ovat samanlaisia ​​kuin sinun, lähetä yhteistyötä heidän kanssaan ja tehosta sisältöäsi.

Niin monet brändit ovat jo nähneet myynnin valtavan nousun vaikuttajamarkkinoinnin avulla, eikä se ole menossa mihinkään tulevina vuosina. Jos etsit yhtä tällaista strategiaa kaikista, yhteistyö tunnettujen vaikuttajien kanssa on listan kärjessä!

Käytä TikTokin Duet-ominaisuutta

Tiktokin Duet-ominaisuus ei ole jotain, josta et halua missata. Monet sisällöntuottajat tekevät yhteistyötä muiden tekijöiden kanssa sitoutumisasteen nostamiseksi, ja Tiktokin Duet-ominaisuus on vain trendin edistäjä.

Täällä luot videon, joka sijoitetaan suoraan yhteistyökumppanisi videon viereen, ja yleisösi voi katsella videoita vierekkäin ruudulla neliön muodossa.

Duetit ovat olleet uskomattoman suosittuja TikTokissa, koska se on myös loistava käyttäjien luoman sisällön muoto.

Voit reagoida seuraajiesi videoihin ja luoda duettoja heidän kanssaan saadaksesi seuraajat sitoutumaan TikTokiin tehokkaasti.

Käytä TikTok LIVEä

Kuten Facebook ja Instagram, myös TikTok antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda live-streameja seuraajiensa kanssa.

🔥 Empfohlen:  10 mullistavaa tapaa täytä verkkokauppasi menestyksellä

Livestriimit ovat toinen loistava tapa rakentaa vahvempi yhteisö ja kasvattaa sitoutumisastetta nykyisen yleisön sisällä. Se voi käynnistää keskustelun ja saada käyttäjät kiinnostumaan tilistäsi ja sisällöstäsi yleensä.

Voit vastata käyttäjien kyselyihin livelähetyksissä ja olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan, mikä voi auttaa heitä suhtautumaan persoonallisuuteesi entistä paremmin.

Jos et ole varma, liittyvätkö ihmiset edes live-streamiisi TikTokissa vai eivät, voit aloittaa ilmoittamalla suoratoiston päivämäärän vähintään viikkoa aikaisemmin.

Tämä auttaa seuraajiasi ennakoimaan suurta päivää ja varaamaan aikaa liittyä live-streamiisi etukäteen.

Johtopäätös

Pysy aktiivisemmin TikTokissa ja tutustu alustan tarjoamiin ominaisuuksiin saadaksesi seuraajat osallistumaan TikTokiin tehokkaasti. On niin monia erilaisia ​​tapoja, jotka voivat auttaa nostamaan sitoutumisastettasi helposti.

Tavoitteena on kuitenkin olla johdonmukainen, omaperäinen, persoonallisuudellesi uskollinen ja relevantti TikTokissa. Sinun täytyy herättää luovuutesi ja löytää erilaisia ​​tapoja maksimoida sitoutumisasteet ja seuraajamäärä TikTokissa, sillä vain luovin ja aidoin voittaa loput!