Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka lisätä valokuvagalleria WordPress-verkkosivustollesi vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka lisätä valokuvagalleria WordPress-verkkosivustollesi vuonna 2023

Etsitkö tyylikästä ja käyttäjäystävällistä tapaa näyttää parhaat valokuvasi sivuston vierailijoille?

Mahdollisuus esitellä valokuvasi WordPressissä on yksi parhaista tavoista herättää kiinnostusta brändiäsi kohtaan ja kannustaa ihmisiä pysymään paikalla ja katsomaan, mitä sinulla on tarjottavana. Ongelmana on, että monet suosituimmista WordPress-kuvagallerian lisäosista eivät tarjoa sitä, mitä tarvitset työn suorittamiseen.

Tässä viestissä näytämme sinulle, kuinka voit lisätä valokuvagallerian WordPress-verkkosivustollesi käyttämällä Modula-nimistä freemium-laajennusta.

Mikä on Modula?

Modula on freemium-gallerialaajennus, joka sisältää kaikki ominaisuudet, joita tarvitset kauniiden kuvagallerioiden näyttämiseen WordPress-verkkosivustollasi.

Tämä galleriaratkaisu auttaa kaiken tyyppisiä luovia – valokuvaajia, suunnittelijoita, taiteilijoita ja muita – luomaan täysin muokattavia kuvagallerioita ilman, että heidän tarvitsee tuntea koodia.

The ilmainen versio tästä valokuvagallerialaajennuksesta sisältää ominaisuuksia, kuten sosiaalisen jakamisen kuvakkeet, valolaatikot ja linkit, laiska lataus nopeuttaa sivuston nopeuksia ja hover-tehosteet sekä kohdistimessa että kuvissa.

Jos tarvitset jotain hieman tehokkaampaa, Modulan pro-versiossa on ominaisuuksia, kuten:

 • Valkoinen etikettitoiminto
 • Lightbox-diaesityksiä
 • Kuvan zoomaus
 • Latausmahdollisuus
 • SEO-täsmälinkit
 • Vesileima ja salasanasuojaus
 • Gallerian albumit
 • Videogalleriat
 • Ja paljon enemmän

Jos haluat oppia lisää tästä valokuvagallerialaajennuksesta, muista tutustua yksityiskohtaiseen arvioomme siitä, miksi Modula on yksi parhaista WordPressin gallerialaajennuksista.

Kuinka lisätä valokuvagalleria WordPressiin Modulan avulla

Nyt kun olet päättänyt käyttää Modulaa kuvagalleriatarpeisiisi, on aika luoda valokuvagalleria WordPress-verkkosivustollesi.

Vaihe 1: Asenna ja aktivoi Modula

Tässä esimerkissä käytämme Modulan pro-versiota. Voit kuitenkin noudattaa samoja vaiheita, jotka olemme hahmottelemassa sinulle, vaikka valitsisit vain ilmaisen version.

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on ostaa Modulan pro-lisenssi. Kun teet niin, saat sekä laajennuksen että lisenssiavaimen.

Seuraavaksi haluat mennä osoitteeseen Plugins > Lisää uusi WordPress-hallintapaneelissasi. Etsi sieltä Modula.

Napsauta seuraavaksi Asenna nyt ja sitten Aktivoida.

🔥 Empfohlen:  Kuinka liittää PS4 kannettavaan tietokoneeseen HDMI-kaapelilla

Nyt kun laajennuksen ilmainen versio on sivustollasi, on aika ladata, asentaa ja aktivoida laajennuksen pro-versio, jos ostit sen.

Voit tehdä tämän siirtymällä osoitteeseen Plugins > Lisää uusi WordPress-hallintapaneelissasi ja lataa se WordPress-verkkosivustollesi.

Napsauta sitten Asenna nyt ja Aktivoi Plugin.

Mene nyt kohtaan Modula > Asetukset WordPress-hallintapaneelissasi syöttääksesi lisenssiavaimen.

Klikkaus Aktivoi Lisenssi ja sitten Tallenna muutokset kun olet valmis.

Vaihe 2: Luo uusi kuvagalleria

Kun Modulan ilmainen ja premium-versio on asennettu ja aktivoitu sivustollesi, on aika luoda ensimmäinen kuvagalleriasi. Voit tehdä tämän siirtymällä osoitteeseen Modula > Galleriat WordPress-hallintapaneelissa ja napsauta Lisää uusi.

Kun teet niin, sinut ohjataan uuteen näyttöön, jossa voit aloittaa valokuviesi lataamisen ja gallerian asetusten mukauttamisen.

Vaihe 3: Lataa kuvia galleriaasi

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä ensimmäisen valokuvagalleriasi luomisen jälkeen, on lisätä galleriaasi kuvaava otsikko.

Kun olet nimennyt kuvagalleriasi, haluat ladata kuvat. Voit ladata kuvia ulkoisesta lähteestä tai valita ne mediakirjastostasi. Kun lataat kuvat valokuvagalleriaasi, näet ne gallerian muokkausohjelmassa.

Jos et pidä kuvien ulkonäöstä, sinun tarvitsee vain käyttää helppoa vedä ja pudota -käyttöliittymää kuvien järjestämiseen haluamallasi tavalla. Vie hiiri kuvan päälle ja vedä se haluamaasi kohtaan.

Lisäksi, jos haluat poistaa jonkin lataamistasi kuvista, vie hiiri sen päälle ja napsauta roskakorikuvaketta. Se on niin yksinkertaista!

Vaihe 4: Muokkaa gallerian asetuksia

Näet galleriaeditorin alla, että voit määrittää useita asetuksia, jotka tekevät valokuvagalleriasi todella ainutlaatuisen. Nämä asetukset ovat editorissa, joten galleriasi mukauttaminen on helppoa.

Tässä on joitain yleisiä asetuksia, jotka voit määrittää:

 • Galleriatyyppi (mainos, ruudukot, sarake ja liukusäädin)
 • Kouru tai kuvaväli
 • Gallerian leveys ja korkeus
 • Pikkukuvan koko
 • Satunnaiset tekijät
 • Kuvien enimmäismäärä
 • Sekoita kuvat jokaisen sivun latauksen yhteydessä
🔥 Empfohlen:  25 viimeisintä personointitilastot ja -trendit (2023-versio)

Vasemmalla näet myös kaikki valinnaiset laajennukset, jotka tulevat Modulan pro-version mukana. Voit käyttää mitä tahansa niistä napsauttamalla välilehteä ja mukauttamalla asetuksia.

Jotkut laajennuksista, jotka sinun on asennettava ja aktivoitava. Tämä on hienoa, koska et ehkä halua, että kaikki laajennukset toimivat sivustossasi. Sen sijaan hallitset resurssejasi ja latausaikojasi.

Lopuksi voit lajitella kuvagalleriasi manuaalisesti tai luontipäivämäärän, muokkauspäivämäärän tai otsikon mukaan. Jos olet todella seikkailunhaluinen, voit jopa antaa Modulan lajitella kuvat satunnaisesti.

Vaihe 5: Julkaise ja lisää valokuvagalleriasi

Kun galleriasi on räätälöity mielesi mukaan, seuraava vaihe on julkaista galleriasi napsauttamalla Tallenna galleria. Tämä tallentaa kaikki muutokset ja luo lyhytkoodin, jota tarvitaan valokuvagallerian lisäämiseen WordPress-verkkosivustollesi.

Valittavana on kaksi lyhytkoodivaihtoehtoa:

 1. Lisää valokuvagalleriasi mille tahansa WordPress-julkaisulle tai -sivulle.
 2. Näytä valokuvagalleriasi käyttäjille napsauttamalla linkkiä tai kuvaa.

Voit lisätä valokuvagalleriasi WordPress-verkkosivustollesi leikkaamalla ja liittämällä lyhytkoodin haluamaasi kohtaan. Tai jos haluat käyttää Gutenberg-lohkoa, voit tehdä sen myös suoraan viestin tai sivun sisällä.

Voit tehdä tämän napsauttamalla lisätäksesi uuden Gutenberg-lohkon, kirjoittamalla ruutuun “Modula” ja valitsemalla Modula Galleria. Valitse sitten avattavasta valikosta kuvagalleria, jonka haluat näyttää.

Kun teet tämän, kuvagalleriasi näkyy automaattisesti viestissäsi tai sivullasi.

Verkkosivustosi etuosassa kuvagalleriasi saattaa näyttää tältä:

Käärien sen

Ja siinä se on! Tiedät nyt, kuinka voit lisätä valokuvagallerian WordPress-verkkosivustollesi käyttäjäystävällisellä ja täysin muokattavissa olevalla Modula-galleria-laajennuksella.

Loppujen lopuksi korkealaatuisten kuvien näyttäminen WordPress-verkkosivustollasi on yksi parhaista tavoista jättää pysyvä vaikutelma ja lisätä sitoutumista. Lisäksi, jos olet perustamassa valokuvausblogia – ja myyt valokuviasi verkossa – tarvitset helpon ja monipuolisen tavan esitellä, mitä tarjoat asiakkaillesi.