Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka lisätä verkkosivustosi verkkotunnuksen valtuutusta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka lisätä verkkosivustosi verkkotunnuksen valtuutusta

Kuten edellä mainittiin, käänteiset linkit ovat SEO:n selkäranka.

Vaikka niiden suhteellinen merkitys on (suhteellisesti) vähentynyt viime vuosina, ne on ja on otettu huomioon kaikissa hakualgoritmin iteraatioissa siitä lähtien, kun hakukoneet nousivat esiin 1990-luvulla.

Nykyään verkkosivustojen linkit ovat tarkastelun kohteena enemmän kuin koskaan ennen.

Verkkotunnuksesi profiili saattaa olla täynnä linkkejä, mutta ovatko ne luotettavia?

Jos ne katsotaan esimerkiksi roskapostiksi, merkityksettömiksi tai tietyntyyppisiksi mainoksiksi, nämä linkit vaikuttavat negatiivisesti verkkotunnuksesi valtuuksiin. Lisää esimerkkejä huonoista linkeistä ovat:

  • Kommentoi roskapostia: kun sivun kommenttiosio on täynnä linkkejä verkkotunnukseesi tai kun linkki on julkaistu luonnottomalla tavalla avainsanoilla täytetyn ankkuritekstin rinnalla
  • Keskustelufoorumit: Avainsanoilla optimoituja viestejä, joissa on linkkejä missä tahansa keskusteluryhmässä, vaikuttaa haitallisesti verkkotunnuksesi auktoriteettiin
  • Lehdistötiedotteen linkit: Lehdistötiedotteen luonteesta johtuen – saman yrityksen laatima ja julkaisema se mainostaa – näissä olevat linkit eivät ole sijoitussignaaleja. Itse asiassa, jos useista verkon lehdistötiedotteista löytyy liikaa linkkejä, Google voi rangaista sivustoasi.
  • Huonolaatuiset hakemistot ja yksityiset blogiverkot (PBN:t): Kuten massiiviset huonojen linkkien kokoelmat, tällaiset sivut yrittävät huijata algoritmia hetkeksi pelkällä määrällä.

Yhteyttäminen tällaisiin sivuihin heikentää verkkotunnuksesi auktoriteettia, koska tämäntyyppisiä sivustoja ei pidetä hyvämaineisina tai arvovaltaisina (ja itse asiassa niitä pidetään luonteeltaan manipuloivina).

Huonoja linkkejä on monia muitakin lajikkeita. Hyvä nyrkkisääntö on: Jos se on jollakin tavalla epäaito, algoritmi saattaa lopulta löytää ja määrätä rangaistuksia vastauksena!

Säädä sivustollesi johtavia linkkejä ja edistä orgaanisia tuloksia sen sijaan, että käytät lyhytaikaisia ​​tulosmanipulaatiostrategioita.

🔥 Empfohlen:  Osoitekentän lisääminen tai poistaminen PDF-tiedostosta Magento 2:ssa