Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka löydän luotettavia valmistajia lähelläni tai ulkomailta?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka löydän luotettavia valmistajia lähelläni tai ulkomailta?

Oletko äskettäin pohtinut tuoteideaa? Sitten olet todennäköisesti kiinnostunut löytämään valmistajan, joka voi auttaa toteuttamaan ideasi. Kysymys kuuluu, mistä aloitat?

Monilla yrittäjillä on vaikeuksia valita toimittajia. Suunnitteletpa sitten tuotteiden hankintaa ulkomailta tai yhteistyötä kotimaisen tuottajan kanssa idean kehittämiseksi, hyviä valmistajia ei aina ole helppo löytää.

Tässä viestissä osoitamme sinulle luotettavien valmistajien paikkoja ja selitämme, kuinka sinun tulisi lähestyä heitä, kun teet tuotetta verkkokauppayrityksellesi.

Kuinka löytää parhaat tuotantoyritykset

Oikean valmistajan löytäminen tuotteellesi on välttämätöntä, jotta voidaan tehokkaasti lanseerata ja vastata kuluttajien kysyntään. Loppujen lopuksi valmistajat määrittelevät tuotteesi laadun, hinnan sekä pakkauksen ja toimituksen. Seuraa alla olevia ohjeita löytääksesi parhaat toimittajat ja valmistajat yrityksellesi.

Tee markkinatutkimus

Monilla tämän päivän valmistajilla on profiileja ja luetteloita verkossa. Voit käyttää niitä useiden eri kanavien kautta, mukaan lukien seuraavat:

Alibaba

Alibaba on ihanteellinen paikka pitää yhteyttä kiinalaisten valmistajien kanssa. Syötä vain tuotteesi nimi/luokka ja selaa eri tukkumyyjiä ja valmistajia. Vaikka vähittäiskauppiaat käyttävät yleisesti Alibabaa olemassa olevien tuotteiden etsimiseen, voit myös käyttää alustaa myyjien etsimiseen räätälöityä valmistusta varten. Varo kauppayrityksiä, jotka tarjoavat hoitaa tuotannon – ne toimivat välittäjinä eivätkä pysty valmistamaan tavaroitasi.

Google

Google-haku on toinen tehokas tapa löytää tuotteiden valmistajia. Sinun on kuitenkin katsottava Googlen hakutulosten ensimmäisten sivujen ulkopuolelle. Tämä johtuu siitä, että monet toimittajat eivät ole ajan tasalla viimeisimmistä Internet- ja hakukoneoptimointitrendeistä, mikä tarkoittaa, että heidän verkkosivustonsa ovat todennäköisesti vanhentuneita ja niissä on vähän tietoa.

Lisäksi sinun kannattaa käyttää erilaisia ​​hakutermejä etsiessäsi valmistajia. Voit esimerkiksi laajentaa valintojasi käyttämällä sanoja, kuten “jakelija”, “tukkumyynti” ja “tukkumyyjä”. Lisäksi Googlen hakupikanäppäimiin tutustuminen voi auttaa parantamaan hakujesi laatua ja siten myös tuloksiasi.

etsi valmistajat Googlesta

Toimittajahakemistot

Kun etsit valmistajia, älä unohda tarkistaa online-toimittajahakemistoja. Monet niistä ovat vapaasti saatavilla ja sisältävät satojen tai tuhansien toimittajien, valmistajien ja tukkukauppiaiden profiileja. Tässä on joitain suosittuja sekä ulkomaisille että kotimaisille toimittajille:

🔥 Empfohlen:  Kuinka SEO-aloittelijat voivat aloittaa hakukoneoptimoinnin
Hakemistot ulkomaisille valmistajille
Hakemistot valmistusyrityksille

Manufacturing Associationin jäsenjärjestöjen neuvosto

Viittaukset

Suositukset voivat olla tehokas tuotevalmistuksen lähde. Kysy ystäviltä ja ammatillisista tutuista, onko heillä suosituksia alueella, jota haluaisit harjoittaa. Etsi henkilöitä, joilla on kokemusta liiketoiminnasta, ja katso, ovatko he valmiita jakamaan yhteystietojaan.

Voit myös liittyä Facebook-ryhmiin ja muihin verkkoyhteisöihin, joissa verkkokauppiaat keskustelevat liiketoiminnasta. Katso, onko jollain loistavaa arvostelua valmistajasta. Suosituksen saaminen tarkoittaa, että valmistajalla on todennäköisesti hyvät asetukset ja se pystyy vastaamaan tuotantoon liittyviin tarpeisiisi.

NAICS koodit

Etsii tuotteitasi niiden perusteella NAICS-koodi voi myös laajentaa potentiaalisten valmistajien luetteloasi. NAICS on Pohjois-Amerikan teollisuuden luokitusjärjestelmä, ja melkein kaikki tuotteet, joita voit ajatella, on sidottu siihen. Löydät NAICS-hakemiston verkosta tai paikallisesta kirjastostasi. Tässä ovat Kanadan verkkosivustot NAICS-koodi ja Yhdysvallat” NAICS-koodi.

Kun olet rajannut sen muutamaan valmistajaan, seuraava askel on tutkia potentiaalinen liikekumppanisi. Selaa heidän Facebook-sivujen arvosteluja, tarkista Better Business Bureau (BBB).

Ota yhteyttä ja kerää tietoa

Kun olet valinnut muutaman valmistajan listalle, sinun kannattaa kaivaa hieman syvemmälle ennen kuin valitset yrityksellesi toimituskumppanin. Ota yhteyttä ja vastaa seuraaviin kysymyksiin:

 • Kuinka monipuolisia ne voivat olla? Onko valmistajasi valmis vastaanottamaan räätälöityjä tilauksia eri määrillä? Onko heillä resurssit ja tekniikka tavaroidesi massatuotantoon? Monipuolinen valmistuskumppani on avainasemassa, kun halutaan tuottaa voittoa tuotteiden kysynnän vaihteluista.
 • Mitkä ovat niiden läpimenoajat? Tavaroiden nopea toimittaminen on erittäin tärkeää korkean asiakastyytyväisyyden saavuttamiseksi. Jos toimituskumppanisi on hidas tuotteiden luomisessa ja toimittamisessa, asiakkaat todennäköisesti turhautuvat ja pyytävät hyvitystä. Tee yhteistyötä valmistajien kanssa, jotka voivat toimittaa tuotteesi muutamassa viikossa, jotta asiakkaat pysyvät tyytyväisinä.
 • Mitkä ovat kustannukset? Toimittajaa valittaessa on otettava huomioon useita kustannuksia, kuten tuotanto- ja toimituskulut. Tämä hinta voi laskea yhdellä tilauksella ostamiesi tuotteiden lukumäärän mukaan. Sinun on myös otettava huomioon vähimmäistilausmäärät ja kuinka monta tuotetta sinun tulee ostaa joka kerta. Näillä on suora vaikutus valintaasi.
 • Onko lisämaksuja? Tietyillä yrityksillä on “asetus” maksuja tavaroidesi tuottamiseen käytettyjen laitteiden ylläpidosta. Ota selvää, periikö harkitsemasi valmistaja tällaisia ​​maksuja.
 • Mitkä ovat heidän eettiset ohjeensa? Kestävyys, ympäristöystävällisyys ja etiikka ovat tärkeitä näkökohtia valittaessa liikekumppaneita. Jos yrityksesi haluaa tulla eettiseksi, yhteistyökumppaneilla, joiden kanssa työskentelet, on oltava samat arvot. Arvioi valmistajasi vaikutukset ympäristöön ja kuinka he kohtelevat henkilöstöään.
 • Mikä on heidän politiikkansa? Eri valmistajilla on erityisiä käytäntöjä, jotka määräävät, kuinka ne työskentelevät kumppaneidensa kanssa. Joillakin on käytäntöjä, joiden avulla voit palauttaa tuotteet ilman maksuja, kun huomaat vian. Toisilla on toimituskuluihin ja tullimaksuihin liittyviä käytäntöjä.
 • Voivatko he myöntää yksinoikeuden? Vaikka useimmat valmistajat työskentelevät useiden merkkien kanssa samanaikaisesti, jotkut tarjoavat myös tietyn tason yksinoikeudella. Jos esimerkiksi tuotteesi luomiseen liittyy työkaluja (eli ostat heille työkalun tuotteesi valmistamiseksi), he todennäköisesti suostuvat käyttämään sitä yksinomaan tuotannossasi. Voit myös tiedustella yksityistä merkintää, jossa valmistaja merkitsee tavarat jälleenmyyjän tuotemerkillä omansa sijaan.
🔥 Empfohlen:  Kuinka moni käyttää Instagram-ostoksia vuonna 2023?

Kerro ideasi

Kun puhut valmistajallesi heidän tarjoamistaan ​​palveluista ja tuesta, sinun on varmistettava, että he ymmärtävät täysin, mitä pyydät ja mitä tarvitset heidän toimittavan. Joillakin valmistajilla on tuotekehitysstrategia, jonka avulla he voivat auttaa sinua esimerkiksi 3D-mallinnus- ja prototyyppituotteiden kanssa, jotka voivat olla ihanteellisia uusille yrityksille.

Jos valmistajasi ei tarjoa näitä palveluita, sinun on löydettävä muita tapoja viestiä tarvitsemasi viitekuvien, digitaalisten tiedostojen, mallien, luonnosten ja ohjeiden avulla. Voit saada apua suunnittelusi yksityiskohtien ilmoittamiseen freelancereilta esim Upwork tai Fiverr tai harkitse yhteistyötä tuotesuunnittelijoiden ja CAD-asiantuntijoiden kanssa.

löydä tuotesuunnittelijat Upworkista

Toinen vaihtoehto voisi olla tuotepäällikön tai paikallisen suunnittelijan tuominen tiimiisi. Voit työskennellä heidän kanssaan luodaksesi mukautettuja malleja ja prototyyppejä. Tuotepäälliköt voivat jopa auttaa sinua tutkimaan ja luomaan uusia tuotteita tulevaisuudessa.

Tilaa näytteitä

Älä tee täyttä tilausta heti. Tilaa ensin näyte testataksesi valmiin tuotteen laatua. Kun olet tyytyväinen, päivää ja allekirjoita näyte.

Voit myös tallentaa yhden tai kaksi näytettä käytettäväksi kontrollinäytteinä. Nämä ovat oikeuslääketieteellisiä näytteitä, joita käytetään laadun ja yhdenmukaisten suunnitteluvaatimusten varmistamiseksi.

Kontrollinäytteiden avulla on myös helpompi esitellä asiasi valmistajalle, jos olet tyytymätön johonkin heidän tulevaisuudessa lähettämäänsä tuotteeseen. Voit verrata tuotetta vertailunäytteeseen osoittaaksesi, missä kohdassa valmistaja poikkesi vakiosarjasta.

Neuvotella

Neuvottele maksuehdoista ja vähimmäistilausmääristä näytteen tilaamisen ja koko tuotannon hyväksymisen välillä.

Keskity neuvotteluissa tarpeisiisi ja ota huomioon valmistajan liiketoiminta. Tavoitteena ei pitäisi olla valmistuskumppanin hyväksikäyttö, vaan päästä sopimukseen, jossa voitte molemmat hyötyä.

Tee tilauksesi

Lopulta on aika tehdä tilauksesi. Mutta ennen kuin painat Osta-painiketta tai allekirjoitat sopimuksen, suorita täydellinen laadunvalvonta varmistaaksesi, että jokainen tuote noudattaa standardejasi. Kun olet varma kumppanistasi, lähetä tilauksesi aloittaaksesi tuotantoprosessin.

Hyvämaineisen valmistajan löytäminen verkkokauppaasi

Valmistajien ja toimittajien hankinta on aikaa vievä prosessi, mutta yksi yrityksen perustamisen välttämättömyys. Kun yrität löytää ihanteellisen toimittajan, ole kärsivällinen ja sitkeä löytääksesi uuteen yritykseesi parhaiten sopivan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka suunnitella Drip-sähköpostikampanja?

Kuinka löytää valmistajan UKK

Mitä valmistusyritys tekee?

Valmistusyritys käsittelee raaka-aineet ja tekee niistä valmiita tuotteita. He työskentelevät sekä pienten että suurten yritysten kanssa ja käyttävät työvoimaa, työkaluja ja koneita. Tavaroiden massatuotantoon suositellaan suuria tuotantotiloja, joissa kokoonpanoprosessit ja kehittyneet teknologiat mahdollistavat korkeamman laadunvalvonnan.

Mikä on esimerkki valmistuksesta?

Vaateteollisuus on hyvä esimerkki teollisuudesta. Vaatteiden tuotanto perustuu moniin erilaisiin valmistusprosesseihin, kuten kankaan vastaanottoon ja rentouttamiseen, asetteluun, muotojen asetteluun, leikkaamiseen, silkkipainatukseen, ompelemiseen ja laaduntarkastuksiin ennen vaatteen valmistusta.

Miten löydän ulkomaiset valmistajat?

Löydät ulkomaisia ​​toimittajia seuraavilta verkkosivustoilta ja dropshipping-toimittajilta:

 • Alibaba
 • Globaalit lähteet
 • Indiamart
 • Dun & Bradstreet
 • DSers

Miten löydän valmistajan?

Löydät valmistajan yllä lueteltujen toimittajien ja hakemistojen kautta. Joitakin suosittuja resursseja valmistajien löytämiseksi ovat:

 • Alibaba
 • Google
 • Viittaukset
 • Ilmaiset online-hakemistot
 • NAICS-koodit

Haluatko oppia lisää?

Table of Contents