Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka löytää aikaa menestyksekkään sivuyrityksen aloittamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka löytää aikaa menestyksekkään sivuyrityksen aloittamiseen

Olipa sinulla kokopäivätyö tai kiireinen aikataulu, voi olla vaikea löytää aikaa sivuyrityksen perustamiseen. Kaikille annetaan samat 24 tuntia vuorokaudessa. Tapa, jolla päätät hajottaa päiväsi tai priorisoida aikataulusi, voi auttaa yritystäsi kehittämään tai katkaisemaan. Olitpa kiireinen äiti, kokopäiväinen opiskelija tai työskentelet kahdessa työpaikassa, tämä artikkeli tarjoaa sinulle luettelon ehdotuksista, joiden avulla voit löytää aikaa sivuyrityksen perustamiseen. Valitse ehdotukset, jotka sopivat parhaiten sinulle ja elämäntyylillesi. Jos olet sitoutunut saavuttamaan menestystä, mikään tai kukaan ei voi olla tielläsi.

Katsotaanpa, kuinka voit löytää aikaa menestyksekkään sivuyrityksen perustamiseen.

1. Pidä päivätyösi erillään

Vaikka saatat viettää kahdeksan tuntia päivästäsi työpaikallasi, pidä päivätyösi ja sivuyrityksesi erillään. Älä työskentele sivuasioissasi toimistossa – koskaan. Yritys, jossa työskentelet, maksaa pääasiassa laskusi ja aloituskulut. Kunnioita työnantajiasi työskentelemällä ahkerasti toimistossa päivällä ja työskentelemällä kovasti yrityksesi parissa töiden jälkeen. Lounastauot ovat reilua peliä, mutta vältä työstämästä liiketoimintaasi toimistotietokoneella – ota kannettava tietokone mukaan töihin tarvittaessa.

On tärkeää, että muistat olla hämärtämättä rajaa päivätyösi ja yrityksesi välillä. Vaikka se saattaa tuntua itsestään selvältä, älä keskity yritykseesi työaikasi aikana. Älä myöskään käytä yrityksen resursseja henkilökohtaiseen liiketoimintaasi. Keskittymällä henkilökohtaiseen liiketoimintaasi työaikana vaarana on oikeustoimia ja niiden luottamuksen menettäminen, joiden kanssa työskentelet.


2. Sukella nyt ja varaa aikaa sivuyrityksen perustamiseen

Usein tuntuu turvallisemmalta piiloutua kirjojen ja muiden oppimateriaalien taakse sen sijaan, että ryhtyisit aloittamaan sivuliiketoimintaa. On aina hienoa kouluttaa itseään. Joskus sinun on kuitenkin vain laskettava kirja käsistään ja testattava asioita itse. Äänikirjojen lukeminen tai kuunteleminen voi viedä paljon aikaa. Ne eivät myöskään uppoa yhtä hyvin kuin oppivat tien päällä. Monet yrittäjät eivät lue kirjoja kouluttaakseen itseään, vaan käyttävät sitä eräänlaisena viivyttelynä. Älä lankea ansaan. On okei pelätä epäonnistumista, älä vain lamaannu pelosta. Mikään kirja ei anna sinulle etsimääsi maagista vastausta. Kaikki mitä tarvitset menestyäksesi on jo sinussa. Ota uskon harppaus ja aloita työskentely yrityksesi parissa.


3. Jaa aikasi

Löydä aikaa sivuyrityksen perustamiseen

Mukaan Riippumaton, Elon Musk käskee avustajansa jakamaan päivittäisen aikataulunsa viiden minuutin jaksoihin. Järjestämällä aikataulusi tällä tavalla varmistat, että pysyt ajan tasalla. Jos sinulla on vain viisi minuuttia aikaa kokoukseen, keskityt vain prioriteetteihin ja vältät joutumasta sivuraiteille chatin avulla. Se auttaa sinua pitämään tiukan aikataulun, jotta voit keskittää energiasi siihen, mitä sinun on tehtävä.

Pomodoro-tekniikka

Toinen aikaan keskittynyt tekniikka, joka auttaa sinua löytämään aikaa sivuyrityksen perustamiseen, on Pomodoro-tekniikka. Tämä tekniikka edellyttää, että priorisoit ensin päivittäiset tehtäväsi. Sitten voit asettaa ajastimen 25 minuutiksi ja pitää viiden minuutin tauon sarjojen välillä. Kun olet suorittanut neljä 25 minuutin sarjaa, voit pitää 20 minuutin tauon. Tämän avulla voit keskittyä laserilla tehtävään 25 minuutin ajan ja voit irrottaa työsi viiden minuutin tauon ajaksi. Tämä on hyödyllistä niille, joiden on tarkistettava puhelintaan jatkuvasti, koska se toimii ajoissa nopeita taukoja varten. Voit käyttää puhelimesi ajastinta tai etsiä Googlesta “ajastin”, jolloin ajastin tulee näkyviin

🔥 Empfohlen:  Kuinka korjata "Yritystilit eivät voi olla yksityisiä" Instagramissa

80/20 sääntö

80/20-sääntö, joka tunnetaan myös nimellä Pareto-periaate, ehdottaa, että 80 % tuloksista tulee 20 %:sta tulostasi. Jotta voit löytää aikaa sivuyrityksen perustamiseen, sinun on määritettävä, mitkä asiat tuottavat tuloksia, jotta voit keskittyä vain niihin asioihin. Voit myös käyttää tätä periaatetta määrittääksesi, mikä osa päivittäistä rutiiniasi ei tuota tuloksia sinulle. Jos esimerkiksi vietät viikonloppusi maratonien Netflixissä, nukkuessasi sisällä tai ulkona, saatat saada parempia tuloksia, kun säästät aikaa sivuliiketoiminnallesi.

Älä työskentele ajanhukkaajilla

Jotta löydät aikaa sivuliiketoiminnallesi, älä käytä aikaa asioihin, jotka eivät tuota tuloksia. Jotkut ihmiset käyttävät koko viikon logon suunnitteluun tai täydellisen 20-sivuisen liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Nämä tehtävät eivät kuitenkaan tuota rahaa yrityksellesi. Liiketoimintasuunnitelma voi alkaa yhdestä sivusta, ja sitä voidaan muokata matkan varrella. Jos sinulla ei ole suunnittelutaitoja, voit ulkoistaa logosi tai käyttää työkaluja, kuten esim online-logojen valmistaja jotka ovat erittäin yksinkertaisia ​​käyttää ja auttavat sinua säästämään paljon aikaa. Tai Jos tehtävää voidaan muokata tai muuttaa matkan varrella, siihen ei tarvitse käyttää liikaa aikaa. Luo luettelo prioriteeteista, kuten mainosten luominen, kumppanuus vaikuttajien kanssa, ainutlaatuisen sisällön, kuten blogi- tai sosiaalisen median viestien, tuottaminen tai taloutesi hallinta. Keskitä sitten työtaakkasi tärkeimpiin asioihin, jotka tuottavat parhaat tulokset.


4. Aseta kiinteät määräajat

Löydä aikaa sivuyrityksen perustamiseen asettamalla määräajat

Tiukkojen määräaikojen asettaminen projekteille pakottaa sinut varaamaan aikaa yrityksesi työskentelyyn. Jos et anna itsesi olla joustava, teet kaiken tarvittavan, jotta se tapahtuu, kuten herätä aikaisemmin tai välttää häiriötekijöitä. Mitä tavoitteita haluat saavuttaa? Milloin haluat saavuttaa jokaisen tavoitteen? Kirjoita tarkat päivämäärät muistiin. Huomaat, että useammin kuin ei, pystyt saavuttamaan tavoitteesi määräaikaan mennessä.

Ilman realististen määräaikojen asettamista saatat huomata olevasi hajamielinen tai menetät motivaatiosi. Yritä asettaa päivittäisiä, viikoittaisia ​​ja kuukausittaisia ​​tavoitteita ja ymmärtää, mitä sinun on tehtävä saavuttaaksesi ne. On tärkeää asettaa älykkäitä tavoitteita, jotka auttavat lisäämään tuottavuutta. Kun määrität tavoitteet, voit pysyä raiteilla ja jatkaa eteenpäin.

Yksi asia, joka on pidettävä mielessä, on, että sinun ei tarvitse stressata liikaa ja viettää liikaa aikaa täydellisen suunnitelman luomiseen. Pysy joustavana ja pidä se realistisena, suunnitelmasi jokaista yksityiskohtaa ei ole järkevää ajatella avoimesti. Pidä kiinni määräajoistasi, pidä itsesi vastuullisena äläkä tee tekosyitä itsellesi.


5. Älä tuhlaa aikaa sosiaalisessa mediassa

Sosiaalinen media voi aiheuttaa riippuvuutta. Useimmilla meistä on taipumus tarkistaa uutissyötteemme toistuvasti päivän aikana. Voit ladata Chrome-laajennuksen Uutissyötteen Eradicator estääksesi sinua hajaantumasta tuntikausia Facebookissa. Työkalu estää uutissyötteesi ilman, että sinun tarvitsee poistaa tai deaktivoida Facebook-tiliäsi. Jos tiedät, että sosiaalinen media hidastaa yrityksesi kehitystä, tämä on loistava pikaratkaisu. Pysy keskittyneenä tavoitteeseen, äläkä anna itsesi häiritä.

🔥 Empfohlen:  Vain fanien eniten ansaitsevien kaavio 2023 (ja kuinka paljon he ansaitsevat)

6. Hanki liikekumppani

Liikekumppanit voivat auttaa sinua aloittamaan sivuyrityksen

Liikekumppanin hankkimisella on kaksi etua. Ensinnäkin sen avulla voit siirtää osan työkuormasta varmistaaksesi, että saat kaikki tehtäväsi valmiiksi. Toiseksi se pakottaa sinut olemaan tilivelvollinen yrityksellesi, koska toinen perustajasi odottaa sinun toimivan tasavertaisena kumppanina. Voit jopa pyytää miestäsi tai vaimoasi liikekumppaniksesi. Usein ihmiset menevät naimisiin tai seurustelevat jonkun kanssa, joka työskentelee vastaavalla alalla tai jakaa toisiaan täydentäviä taitoja. Voit myös palkata jonkun ja ulkoistaa osan työmäärästäsi, jotta voit työskennellä prioriteettien parissa ja antaa sinulle enemmän aikaa sivuyrityksesi aloittamiseen.


7. Tee tarvittaessa uhrauksia

Joskus ainoa tapa löytää aikaa sivuyrityksen perustamiseen on tehdä uhrauksia. Saatat joutua vähentämään unen määrää. Sinun on ehkä herättävä aikaisemmin, jos olet aamuihminen, tai mennä nukkumaan myöhemmin, jos olet yökyöpeli. Saatat joutua näkemään ystäviäsi vähemmän olemalla paikalla vain suurissa hetkissä, kuten syntymäpäivissä, häissä tai kihloissa. Voit rajoittaa television katselun muutamaan tuntiin viikossa.

Tärkeintä on, että pysyt sitoutuneena tavoitteeseesi. Sivuyrityksen perustaminen on haastavaa, joten sinun on asetettava prioriteettisi ja pysyttävä keskittyneenä.


8. Hyödynnä työmatkasi

Työmatkasi 9–5 työhösi, varsinkin jos se on pitkä, voi olla loistava aika työskennellä yrityksesi projekteissa. Voit vastata asiakkaiden sähköposteihin puhelimellasi. Voit kirjoittaa tuotekuvauksia tai blogiviestejä Google-dokumenttiin ja lisätä ne verkkosivustollesi, kun olet muodostanut yhteyden Internetiin. Jos ajat töihin, voit kuunnella podcasteja oppiaksesi uusia taitoja ja ideoita. Pieni temppu, jonka tein silloin, kun tein vielä 9-5 työtä, oli se, että menin töihin puolitoista tuntia aikaisemmin, jotta voisin lähteä töistä puolitoista tuntia aikaisemmin. Sen sijaan, että aloittaisin kello 9, aloittaisin klo 7.30, vältin ruuhkaliikennettä tällä tavalla ja lyhensin työmatka-aikani rajusti 15 minuuttiin. En myöskään ollut väsynyt töiden jälkeen, koska oli vielä iltapäivä, kun lähdin.

Pienet muutokset päivittäisessä elämässäsi voivat johtaa suureen yritykseesi pitkällä aikavälillä.


9. Opi sanomaan ei

Richard Branson sanoi kerran: “Liiketoimintamahdollisuudet ovat kuin busseja, aina uusi tulee.” Joten vaikka voi olla houkuttelevaa sanoa kyllä ​​jokaiselle tilaisuudelle, usein sanominen ei voi itse asiassa hyödyttää sinua. Ei sanominen antaa sinulle aikaa työstää asioita, joille sanot kyllä. Se voi auttaa parantamaan tuottavuuttasi ja samalla luomaan rajoja. Vältä suostumasta jokaiseen mahdollisuuteen tai kokeilemasta jokaista taktiikkaa samaan aikaan. Laserin kaltainen tarkennus voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin, koska opit hallitsemaan asiat nopeasti.


10. Hyödynnä viikonloppusi

Löydä aikaa aloittaa verkkokauppasi viikonloppuisin

Käytä perjantai-iltasi rentoutumiseen, jos tarvitset tauon pitkän viikon jälkeen. Vietä lauantait ja sunnuntait kuitenkin viisaasti. Viikonloppusi on loistava tilaisuutesi työskennellä yrityksesi parissa. Herää aikaisin työskennelläksesi yrityksesi parissa ja työskentele myöhään. Jos työskentelet pitkiä päiviä työviikon aikana, käytä koko viikonloppusi sisällön, kuten sosiaalisen median julkaisujen, blogitekstien, mainosten ja niiden automatisoinnin luomiseen. Näin voit käyttää arkipäiviäsi tilausten käsittelyyn tai asiakkaiden kysymyksiin vastaamiseen. Joudut silti tekemään töitä työviikon aikana, mutta se on helpompi hallita, jos se jakautuu näin.

🔥 Empfohlen:  Markkinointi- ja myyntitiimien yhdistäminen tulojen kasvattamiseksi

11. Ole ennakoiva

Sivuyrityksen perustaminen on kovaa työtä. Tiedä ero sen välillä, että sinulla ei ole aikaa ja se, että et halua käyttää aikaa yrityksellesi. Tiedän, kuinka uuvuttavaa voi olla työskennellä yrityksesi parissa sen jälkeen, kun olet viettänyt vähintään kahdeksan tuntia päivästäsi kello 9–5 tekemässä aivoja turruttavaa tai fyysisesti vaativaa työtä. Sara Blakely oli faksien myyntiedustaja, kun hän aloitti Spanx-brändin rakentamisen. Mark Zuckerberg oli yliopisto-opiskelija, kun hän perusti Facebookin. Suurin osa ihmisistä ei aloita liiketoimintaansa varaamalla siihen kaikkea aikaa.

Menestyneitä ihmisiä ei palkita enempää tunteilla vuorokaudessa. Se, miten he järjestävät aikataulunsa ja mihin he keskittävät energiansa, on vaikuttanut heidän menestykseensä tänään.
Totuus on: ajantarpeesi pahenee. Kauppasi kasvaessa sinulla on entistä enemmän tehtävää, enemmän tilauksia käsiteltävänä ja enemmän asiakkaiden tiedusteluja, joihin vastata. Ole valmis työskentelemään lujasti toteuttaaksesi unelmasi. Se on sen arvoista.


12. Aloita sivuliiketoiminta, joka ei vie aikaa

Dropshippingillä saat sivuliiketoiminnan, joka toimii hyvin kiireisten aikataulujen kanssa. Liiketoimintamallissa on vähän aikaa, koska sinun ei tarvitse lähettää paketteja itse. Kaikki aikasi kuluu vain markkinointiin, tilausten käsittelyyn ja asiakkaiden kysymyksiin vastaamiseen, joten se on täydellinen liiketoimintamalli kiireisille ihmisille. Voit aloittaa dropshipping-yrityksen ilmaiseksi DSers. Se vie vielä vähemmän aikaa, jos päätät aloittaa yhden tuotteen kaupasta.


13. Onko sinun lopetettava työsi?

Jos yrityksesi on kasvanut liian nopeasti ja on kannattavaa, voi olla aika lopettaa työsi ja hoitaa kauppaasi kokopäiväisesti. Haluat varmistaa, että tuot tarpeeksi voittoa varmistaaksesi, että yrityksesi on kestävä. Et ehkä saa aluksi yhtä hyvää palkkaa kuin nykyisessä 9–5 työssäsi. Koko elämäsi voi kuitenkin muuttua parempaan suuntaan, jos ryhdyt toimiin ja pyörität yritystäsi kokopäiväisesti.


Haluatko oppia lisää?


Onko jotain muuta, josta haluaisit tietää lisää ja haluaisitko sisällyttää tähän artikkeliin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!