Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka löytää etätyötä: 24 parasta etätyötaulua

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka löytää etätyötä: 24 parasta etätyötaulua

Etätyö lisääntyy – nopeasti.

Google Trends osoittaa, kuinka yhä useammat ihmiset ovat etsineet etätyömahdollisuuksia viimeisen kymmenen vuoden aikana.

tekemän tutkimuksen mukaan Puskuri99 prosenttia kyselyyn vastanneista haluaisi tehdä etätyötä ainakin osan ajasta.

Tutkimus paljasti, että monet ovat kiinnostuneita etsimään etätyötä, jotta he voivat nauttia joustavasta aikataulusta ja enemmän ajasta perheen kanssa.

Etätyön edut

Lisäksi nykyisen talouden taantuman myötä lukuisia irtisanomisiaja COVID-19:n aiheuttaman sairauden riskin, ei ole yllätys, että etätyöpaikat ovat niin houkuttelevia juuri nyt.

Mistä löytää etätyöpaikkoja

Jos mietit, mistä löytää etätyöpaikkoja, älä etsi enää. Olemme tehneet laajan haun parhaista etätyöpaikoista ja koonneet ne tänne sinua varten.

Joten, olitpa opettaja, web-suunnittelija tai virtuaaliassistentti, tässä on luettelo etätyöpaikoista, jotka auttavat sinua löytämään etätyömahdollisuuksia.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Erilliset etätyötaulut

Nämä sivustot on omistettu kokonaan etämahdollisuuksille.

1. FlexJobs

FlexJobs on yli 50 työluokkaa, joissa on etä- ja etätyömahdollisuuksia uran kaikissa vaiheissa. Näitä ovat freelance-projektit, osa-aikatyöt ja kokopäiväiset etätyöt. Paras osa? Kaikki työt tarkistetaan ennen kuin ne julkaistaan, joten sinun ei tarvitse tuhlata arvokasta aikaa oveliin etätyöluetteloihin.

2. Vain kaukosäädin

JustRemote tarjoaa yksinkertaisen ja intuitiivisen hakusivun, jonka avulla voit nopeasti etsiä sen etätyöluetteloista. Sivuston avulla on myös helppo löytää etätyöpaikkoja tietyistä maista. Aloita valitsemalla etätyön tyyppi, jota etsit ja haluatko vakituisen vai sopimussuhteen.

Vain kauko

3. Työskentelemme etänä

Työskentelemme etänä väittää olevansa maailman suurin etätyöyhteisö, jolla on yli 2,5 miljoonaa kävijää kuukausittain. Toisin kuin jotkut etätyösivustot, We Work Remotetelyä käyttävät suuret yritykset, kuten Google, Amazon ja Basecamp. Tällä sivustolla on yksinkertainen käyttöliittymä, joka tekee etätyöpaikkojen etsimisestä helppoa. Lisäksi sivusto tarjoaa myös runsaasti etätyöresursseja, kuten luettelon etäyritykset ja postaus aiheesta 100 eniten palkkaavaa etäyritystä.

4. Remote.co

Remote.co sen perusti Sara Sutton, joka on myös FlexJobsin perustaja ja toimitusjohtaja. Toisin kuin Flexjobs, Remote.co keskittyy puhtaasti etätyömahdollisuuksiin eikä näytä etätyötä tai sijaintiin perustuvaa kotityötä. Sivustolla on helppo etsiä etätyötä verkosta esimerkiksi tiedonsyöttö, opetus ja terveydenhuolto. Voit myös suodattaa listauksia löytääksesi lähtötason, freelance-, korkeapalkkaiset ja osa-aikaiset etätyöt.

Remote.co

5. Virtuaalityöt

Virtuaalityöt on perheomistuksessa oleva ja ylläpitämä verkkosivusto, joka sijaitsee Yhdysvalloissa. Sivusto esittelee etätyöilmoituksia 41 eri kategoriassa. Käytä hakupalkkia löytääksesi etätyö- ja etätyömahdollisuuksia tai hae Yhdysvaltain osavaltion mukaan. Yritys tarjoaa myös ammattitaitoista ansioluettelopalvelut ja blogi täynnä neuvoja. Arvolleen uskollisena tätä etätyömaata johtaa täysin etätyöryhmä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka näyttää etuliitekenttä Magento 2:ssa
6. Työskentelevät nomadit

Työskentelevät nomadit sitä johtaa kaksi digitaalista nomadia, jotka matkustavat etätyöskennellessään. Sivusto kuratoi luetteloita mielenkiintoisimmista saatavilla olevista etätyöpaikoista. Suurin osa työpaikoista kuuluu verkkokehityskategoriaan, mutta myös etätehtäviä on runsaasti esimerkiksi markkinoinnin, johtamisen, myynnin ja suunnittelun aloilla. Tilaa päivittäiset tai viikoittaiset työilmoitussähköpostit, jotta et jää koskaan paitsi etätyömahdollisuuksista.

Työskentelevät nomadit

7. Pangian

Nimetty supermantereen mukaan Pangea, Pangian on omistettu “maantieteellisten rajojen ylittämiselle”. Sivuston tavoitteena on yhdistää ihmiset etämahdollisuuksia tarjoaviin yrityksiin. Tämä etätyöpöytä tarjoaa kattavan luettelon etätehtävistä sellaisissa luokissa kuin suunnittelu, käyttö, IT/kehittäjä, myynti ja opetus. Voit myös luoda tilin verkostoituaksesi Pangianin verkkoyhteisössä.

8. Remotive

Epäilevä ylläpitää etätyöpöytää, etätyöyhteisöä ja uutiskirjettä, jossa on kattava luettelo etätyöpaikoista. Sivusto jakaa vain käsin valittuja etätyömahdollisuuksia. Remotive näyttää myös selkeästi jokaisen työpaikkailmoituksen sijaintirajoitukset, jotta etätyömahdollisuuksien löytäminen olisi helpompaa.

Etätyö etätyössä

9. Kaukosäädin OK

Kaukosäädin OK on yksi parhaista etätyösivustoista verkossa. Sivusto merkitsee kaikki etätyöluettelonsa kätevillä tarroilla helpottaakseen etätyöpaikkojen löytämistä. Voit myös hioa hakujasi suodattimien avulla, kuten työn tyypin ja kokemustason. Siinä on jopa kätevä “ei-tekninen” etätyösuodatin.

10. Ohita ajo

Ohita Drive ei ole vain nimeä, joka on paikallaan – tämä etätyöpöytä auttaa yksinkertaistamaan etätyön löytämistä verkossa. Sivusto listaa etätyölistauksia 31 eri kategoriassa ja tarjoaa hyödyllisiä resursseja, mukaan lukien kätevä työhakemusten seurantatyökalu.

11. Jobspresso

Jobspresso on vakiintunut etätyön työpaikkalautakunta, johon jotkut maailman parhaista startup-yrityksistä ja etäyrityksistä, kuten WordPress, Zapier ja Trello, luottavat. Sivustolla on valikoima kuratoituja etätehtäviä tekniikan, asiakastuen, markkinoinnin ja muiden parissa. Monet työpaikat ovat Yhdysvalloissa, mutta on paljon työpaikkoja, joissa voit työskennellä missä tahansa. Voit myös lähettää ansioluettelosi sivustolle potentiaalisten työnantajien nähtäväksi.

Jobspresso

12. EuropeRemotely

Eurooppa etänä tarjoaa pienen kuratoidun luettelon etätöistä Euroopassa oleville työntekijöille. Sivustolla on luettelo etämahdollisuuksista luokissa, kuten ohjelmointi, suunnittelu, markkinointi ja myynti sekä asiakastuki. Vaikka tällä sivustolla on vähän etätyöilmoituksia, se voi olla hyvä veto, jos yrität löytää etätyötä verkossa Euroopan aikavyöhykkeillä.

Näillä verkkosivuilla luetellaan kaikenlaisia ​​teknologia-alan työpaikkoja, mukaan lukien monia etämahdollisuuksia.

13. Aidot työt

Aitoja työpaikkoja ilmoittaa olevansa “johtava työpaikka suunnittelijoille, kehittäjille ja luoville ammattilaisille”. Tämä työpaikka on ollut olemassa jo vuodesta 2005 lähtien, ja sitä ovat käyttäneet yritykset, kuten Apple, Facebook, The New York Times ja Tesla. Vaikka tämä online-työpaikka ei ole erikoistunut etätyömahdollisuuksiin, etätyöilmoituksia on paljon. Löydät ne kirjoittamalla sijaintisuodattimeen “remote”.

🔥 Empfohlen:  Autofurnish Intia - Osta autotarvikkeita verkosta

Aitoja työpaikkoja

14. Noppa

Dice auttaa yhdistämään vuokrausyritykset ja tekniikan ammattilaiset. Voit hakea työn nimen, avainsanan, yrityksen ja – tietysti – sijainnin perusteella. Käytä vasemman sivupalkin suodattimia valitaksesi vain etätyön. Voit myös rekisteröityä ladataksesi ansioluettelosi, nähdäksesi palkkatiedot ja seurataksesi työpaikkoja. Kun olet täyttänyt profiilisi, laaja työnantajaverkosto voi löytää sinut taitosi ja kokemuksesi perusteella.

15. AngelList

AngelList on yksi parhaista sivustoista etätyönhakuun startup-sektorilla. Uber, Facebook, Stripe ja Postmates ovat kaikki käyttäneet tätä sivustoa työntekijöiden löytämiseen. Sivusto tarjoaa monia etämahdollisuuksia – kirjoita vain “Remote only” sijaintisuodattimeen löytääksesi ne.

AngelList

16. GitHub-työt

GitHub-työpaikat on pieni osa GitHubin alustaa, joka tarjoaa isännöinnin ohjelmistokehitykseen ja samalla ylläpitää suosittua verkkoyhteisöä kehittäjille. Ei ole yllättävää, että sivuston työpaikkalautakunta on erikoistunut web-kehitystöihin. Voit suodattaa etämahdollisuuksia käyttämällä sijaintikenttää.

17. Pinon ylivuoto

Pinon ylivuoto on toinen suosittu web-kehittäjien käyttämä alusta, ja siinä on myös työpaikkataulukko, joka sisältää työpaikkoja teknologia-alalla, lähinnä web-kehittäjille. Tämä sivusto on intohimoinen kehittäjien asettamisesta etusijalle. Tämän seurauksena et koskaan saa rekrytoijien roskapostia tai näe väärennettyjä työpaikkailmoituksia sivustolla. Kirjoita “Etä” sijaintikenttään, kun etsit käytettävissä olevia etämahdollisuuksia.

18. Gun.io

Gun.io on intohimoinen yhdistämään korkeasti koulutetut freelance-kehittäjät loistaviin asiakkaisiin, jotka arvostavat heidän työtään. Nämä asiakkaat tarkistetaan ennen kuin he voivat käyttää alustaa, ja Gun.io varmistaa, että jokainen asiakas haluaa luoda pitkäaikaisia ​​​​suhteita freelancerien kanssa. Sivusto auttaa sinua luomaan profiilin esittelemään saavutuksiasi, esittelemään itsesi videon avulla ja esittelemään näytteitä tyylikkäästä koodistasi. Paras osa? Saat profiilissasi määrittämäsi koron – alustan maksut veloitetaan asiakkaalta hintasi lisäksi.

19. Laskeutumistyöt

Laskeutumistyöt väittää olevansa “Euroopan paras tekninen työpaikka”. Vaikka tällä online-työpaikkataulukolla ei ole paljon etätyömahdollisuuksia, luetellut työt on kuratoitu huolellisesti, ja voit nähdä ne yhdellä silmäyksellä “Work Remote” -linkin avulla. Tutustu tähän sivustoon, jos etsit etätyötä Euroopan teknologia-alalta.

Laskeutumistyöt

20. Dribbble

Dribbble auttaa freelance-graafisia suunnittelijoita esittelemään portfolionsa ja löytämään lisää töitä. Olitpa kuvittaja, UX-suunnittelija, tuotesuunnittelija tai web-suunnittelija, Dribbblen työpaikalla on etämahdollisuuksia. Käytä vain “Remote Friendly” -kytkintä nähdäksesi etäasemat.

🔥 Empfohlen:  21 parasta sivuharrastusta teini-ikäisille laillisen rahan ansaitsemiseen
21. PowerToFly

PowerToFly on omistautunut auttamaan naisia ​​löytämään töitä teknologia-alalta. Nähdäksesi etämahdollisuudet, kirjoita sijaintihakukenttään “Etä” tai napsauta etätyöluokkaa. Jos olet kiinnostunut etätyöstä, sinun on rekisteröidyttävä ja läpäistävä tarkistusprosessi, jotta voit hakea.

Freelance- ja sopimusetätyölautakunnat

Nämä freelance-sivustot listaavat harvoin kokopäiväisiä etämahdollisuuksia. Freelance-etätyötä on kuitenkin tarjolla runsaasti.

22. Ylätyö

Upwork on valtava freelance-markkinapaikka, ja yritykset, kuten Dropbox, Airbnb ja Microsoft, ovat käyttäneet sitä freelancerien palkkaamiseen. Sivustolla on töitä monissa eri kategorioissa, kuten järjestelmänvalvojan tuki, suunnittelu ja arkkitehtuuri, myynti ja markkinointi sekä asiakaspalvelu. Sinun on luotava profiili, jotta voit tarkastella töitä ja hakea niitä.

Upwork Etätyö

23. Fiverr

Fiverr on freelance-markkinapaikka, josta löydät runsaasti etämahdollisuuksia. Sivusto keskittyy “keikkoihin” – pieniin, nopeisiin töihin, kuten äänitallenteiden editointiin tai videoiden kopioimiseen. Se on loistava paikka löytää helppoa etätyötä. Monet listaukset maksavat vain 5 dollaria tehtävää kohden, mutta tarjolla on paljon korkeampipalkkaisia ​​etämahdollisuuksia.

24. Freelancer.com

Freelancer.com kutsuu itseään “maailman suurimmaksi freelance- ja joukkolähdemarkkinapaikaksi”. Sivusto yhdistää yli 44 miljoonaa työnantajaa ja freelanceria kaikkialta maailmasta. Voit tarkastella työpaikkoja sivustolla luomatta profiilia, mutta sinun on rekisteröidyttävä ottaaksesi yhteyttä työnantajiin.

Yhteenveto: Kuinka löytää etätyötä verkossa

Etätyö lisääntyy koronavirustaloudessa. Yhä useammat yritykset tarjoavat etätyömahdollisuuksia, ja monet haluavat nauttia etätyön tarjoamista eduista.

Vähän työmatkoja, joustavat aikataulut, enemmän perheaikaa ja pienempi sairastumisriski ovat kaikki hyviä syitä etsiä etätyötä.

Jos mietit kuinka löytää etätyötä verkossa, tässä on 24 parasta etätyöpöytää:

Erilliset etätyötaulut
Tekniikkaan liittyvät etätyömahdollisuudet
Freelance- ja sopimusetätyölautakunnat

Mitä mieltä olet etätyöstä – onko se väliaikainen toimenpide vai työn tulevaisuus? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Haluatko oppia lisää?

Table of Contents