Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka löytää Pinterest-ryhmäkeskusteluja ja liittyä niihin [Strategy Guide]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka löytää Pinterest-ryhmäkeskusteluja ja liittyä niihin [Strategy Guide]

Joten sinulla on pieni yritys ja olet kuullut, että Pinterest-ryhmäkeskusteluihin liittyminen on tapa saada ilmaista liikennettä verkkosivustollesi.

Hyvä uutinen on, että olet oikeassa. Huono uutinen on, että se ei ole niin helppoa.

Ryhmäkeskusteluihin liittyminen voi olla pelottava tehtävä. Ne voivat olla:

 • Vaikea löytää
 • Usein suljettu uusilta kirjoittajilta
 • Täynnä roskapostia

Yhdelle laaturyhmälaudalle pääseminen voi kuitenkin olla täydellinen muutos sinulle ja yrityksellesi. Pelkästään uuden hallituksen löytäminen ja siihen liittyminen voi tarkoittaa tuhansia uusia lukijoita ja potentiaalisia asiakkaita joka kuukausi.

Laadukas Pinterest-ryhmätaulu on rahaa taskussa.

Aiot yliviivata suuren osan ajasta, kun otat yhteyttä ryhmän hallituksen omistajiin, ja se on okei. Tavoitteemme on päästä vain yhden päälle. Sitten seuraavaan. Sitten toinen.

Toimi näin.

Vaihe 1: Laadi luettelo potentiaalisista levyistä omassa markkinarakossasi

Valitettavasti ei ole varmaa tapaa tietää, onko lauta laadukas vai ei, ennen kuin liität siihen. Hyvä ensimmäinen paikka aloittaa on kuitenkin tarkastella omalla markkinaraollasi vakiintuneita bloggaajia.

Koska DollarSprout on liiketoiminnan ja rahoituksen markkinaraolla, käytän esimerkkinä rahoitusvaikuttajaa.

Katso Rosemarie Groner Kiireinen budjetoija:

Sen sijaan, että katsoisit Pinterest-ryhmätauluja, joilla hän on, katso niitä, joihin hän todella kiinnittää.

Jotkut bloggaajat voivat olla 50, jopa 100+ ryhmätauluilla. Se ei tarkoita, että he kiinnostivat heitä kaikkia.

Voit “vakoilla” mitä he kiinnittävät vaihtamalla heidän pääprofiilinsa “Palvelu”-luettelosta “Pins”-luetteloon, kuten alla näkyy:

Yritä rullata sivua alas minuutti tai kaksi ja tunnistaa ryhmätaulut, joille markkinaraon parhaat vaikuttajat lähettävät viestejä. Tutustu nyt toiseen bloggaajaan ja kirjoita muistiin niiden ryhmäkeskustelujen nimet, joiden kanssa he ovat aktiivisesti tekemisissä. Todennäköisesti nuo levyt ovat laadukkaita.

Näet todennäköisesti päällekkäisyyksiä bloggaajien välillä, mikä on odotettavissa. Monet huippubloggaajista kiinnittävät samoja korkealaatuisia Pinterest-ryhmätauluja juuri tästä syystä.

Koska yliviivausprosenttisi tulee todennäköisesti olemaan korkea (kun kyse on ryhmälaudoista todella hakemisesta ja hyväksymisestä), on luultavasti parasta tunnistaa 50–100 lautaa omalta markkinaraoltasi (jos markkinarako on tarpeeksi suuri).

Puhumme lisää siitä, kuinka hakea niitä alla vaiheessa 3, mutta toistaiseksi työskentele vain suuren luettelon hankkimiseksi.

Tämä voi olla työlästä ja aikaa vievää, mutta se on prosessi, jonka lähes kaikki ennen sinua kirjoittaneet bloggaajat ovat saaneet aikaan.

Voit odottaa tämän osan kestävän useita tunteja. Kääri hihat ja ala töihin.

🔥 Empfohlen:  Yli 15 parasta näyttelijän sivua (Ultimate 2023 Guide)

“Korkealaatuisten” Pinterest-ryhmätaulujen indikaattorit:

 • Korkeat uusintanastanopeudet (Tailwind toimittaa nämä tiedot); vaihtelee markkinaraon mukaan
 • Laadukas sisältö / visuaalisesti houkuttelevat nastat
 • Tyypillisesti taulut, joissa on rajoitus nastojen määrälle päivässä, toimivat parhaiten
  • 2–3 nastaa päivässä kirjoittajaa kohden auttaa estämään roskapostia
 • Tyypillisesti taulut, joissa on vähemmän osallistujia, toimivat paremmin
  • Henkilökohtaisesti yritän välttää tauluja, joissa on yli 100 osallistujaa, koska ne “liikkuvat” liian nopeasti ja ovat usein huonosti valvottuja.
 • Vaikka se ei olekaan laadun osoitin, se on toivottavaa kiinnittää tauluihin, joilla on suurempi seuraaja (eli 25 000+ seuraajaa)
  • Älä julkaise keskustelupalstalle vain siksi, että sillä on paljon seuraajia. Laatu voittaa kaiken. Pinterest ei näytä nastat SmartFeedissä yli 1 000 000 seuraajaa sisältävältä roskapostilevyltä, jos taulun nastat eivät saa yhteyttä.

Aiheeseen liittyvät: 3 tehokasta Pinterest-markkinointistrategiaa yleisösi kasvattamiseen

Vaihe 2: Poista todennäköiset huonolaatuiset taulut

Heikosti toimivan laudan havaitseminen on yleensä paljon helpompaa kuin hyvän havaitseminen.

Vaikka ei ole olemassa yleistä lähestymistapaa huonolaatuisen levyn määrittämiseen, on muutamia asioita, joihin voit kiinnittää huomiota.

Huonolaatuisissa levyissä on usein:

 1. Sadat ja jopa tuhannet avustajat (vaikeuttaa valvomista/roskapostilta suojaamista)
 2. Sisältö/pinnit, jotka ovat täysin off-topicia
 3. Neulat, jotka ovat epämuodostuneita / nastat, jotka eivät todellakaan läpäise “silmäpallo” -testiä (esteettisesti huonon näköiset nastat)
 4. Myyntiin suuntautunut/kikkainen sisältö
 5. Ei lähetysrajoituksia tai ne liikkuvat uskomattoman nopeasti (ajatella 200+ uutta nastaa päivässä kyseiselle ryhmätaululle)

Jos sinulla on tai kiinnität tällä hetkellä tällaisia ​​tauluja, sinun tulee lopettaa välittömästi. Lähetät Pinterestille algoritmimaailmassa niin sanottuja “toistuvia huonoja signaaleja”. Jos lähetät merkkiä ja se saa 0 sitoutumista tietyn yleisön (impressioiden) edessä, Pinterest olettaa, että:

 1. Sisältösi on huonoa tai harhaanjohtavaa
 2. Taulu, jolle lähetetään, on heikkolaatuinen tai ei kiinnosta

Et halua, että pinssejäsi yhdistetään siihen.

Kuinka löytää taannehtivasti Pinterest-ryhmätaulut Tailwindin avulla

Useimmiten et todellakaan voi saada selvää käsitystä siitä, kuinka “laadukkaita” tietyt Pinterest-ryhmätaulut ovat, ennen kuin sinut on todella hyväksytty niihin.

Tästä syystä suosittelen laatimaan melko laajan listan laudoista ja sen jälkeen pyrkimään pääsemään mahdollisimman monelle. Jos sinut hyväksytään Pinterest-ryhmän hallitukseen, suosittelen ensin tarkistamaan myötätuuli nähdäksesi kuinka “hyvä” se todella on.

Voit tehdä tämän katsomalla Board Insights -osion alta näytön vasemmalla puolella ja valitsemalla sitten vain “Ryhmätaulut”:

Suodata sitten luettelo “viraalisuuspisteet” tai “sitoutumispisteet”:

Tärkeä: Tailwind laskee nämä pisteet kaikkien laudalla olevien nastojen yhdistettyjen historiallisten tietojen perusteella (eli viraalisuuspisteet lasketaan elinikäisten repinien/elinikäisten laudan keilojen perusteella).

🔥 Empfohlen:  DeepMind esittelee AlphaDevin: Deep Reforcement Learning Agentin, joka löytää nopeammat lajittelualgoritmit tyhjästä

Nämä eivät ole hyviä indikaattoreita levyn laadusta tällä hetkellä.

Ajan myötä levyjen omistajat lisäävät usein liian monta osallistujaa, mikä voi heikentää levyn laatua ja aiheuttaa uusintapintojen (viraliteettipisteiden) laskun.

Jotta voit arvioida taulun tämänhetkistä laatua tarkemmin, jaa uusintanastlien määrä viimeisen 7 päivän ajalta nastajen määrällä viimeisen 7 päivän aikana.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka ansaita rahaa aloittelijana bloggaajana

Esimerkki:

Yllä olevan nimettömän kortin elinikäinen uudelleenpintanopeus on 16.10.

Uudelleenkiinnitysnopeus viimeisten 7 päivän aikana on kuitenkin vain 4,0 (80 nastaa / 20 uutta nastaa).

Valitettavasti Tailwindillä ei ole lajiteltavaa luetteloa tämänkaltaisten laskelmien tekemiseen puolestasi, mutta teidän Excelin nörttien pitäisi pystyä tekemään tämä todella nopeasti.

Haluatko laadukkaita levyjä?

Näin tiedät, oletko niissä.

Jos kirjoitat keskustelupalstalle, jonka nykyinen tehokas repin-prosentti on alle 1, sinun tulee ehdottomasti kysyä, miksi kirjoitat edelleen kyseiselle taululle. Se vain satuttaa sinua.

Vaihe 3: Kuinka hakea Pinterest-ryhmätauluille

Tähän mennessä olet karsinut huonot siemenet pois ja sinulla on lista laadukkaista ryhmälaudoista, joihin olet valmis hakemaan.

On vain yksi ongelma: niihin pääseminen on todella paljon työtä.

Olemme käsitelleet tätä aiemmin, joten aion varastaa otteen yhdestä Jeffin aikaisemmista artikkeleista Kuinka lisätä Pinterest-sitoutumista:

Jokaisen ryhmän hallituksen ylläpitäjällä on erilainen tapa, jolla he haluavat sinun soveltavan heidän hallitukseensa. Jotkut haluavat sinun lähettävän heille sähköpostia, toiset haluavat DM:n, toiset haluavat kommentteja, ja toiset eivät anna sinulle ohjeita ollenkaan (silloin siirryt täysillä stalker-tilaan ja siirryt heidän verkkosivustolleen ja etsit heidän yhteystietojaan) .

Se kestää kauan. Suurimman osan ajasta et koskaan kuule takaisin etkä koskaan pääse lisätyksi heidän tauluihinsa. Näin se vain menee, ja se on okei. Sinun täytyy heittää verkkosi leveälle ja ymmärtää, että hylkääminen on vain osa peliä.

Tässä on sähköpostimalli, jossa Ben ja minä otimme yhteyttä ryhmän hallituksen omistajiin:


Hei _________,

Toivoin saavani sinut kiinni ja katsoa, ​​olisitko valmis lisäämään minut avustajaksi ___________-ryhmän hallitukseen.

Kirjoitan säännöllisesti __________, _______________ ja __________ aiheista verkkosivustollani, jotka olisivat sekä mielenkiintoisia että arvokkaita lukijoillesi. Haluan myös säännöllisesti mainostaa ja korostaa muita yhteisön jäseniä, jotta kaikki hyötyvät yhteistyöstä.

Pinterest-profiilini: ____________
Pinterest-sähköpostini: __________

Kiitti paljon,

Jeff


Älä monimutkaista sitä liikaa. Lähetä vain lyhyt muistiinpano ja anna heille kaikki tarvittavat tiedot, jotta he voivat tarkastella profiiliasi ja tehdä päätöksen, lisätäänkö sinut vai ei.

🔥 Empfohlen:  Lean-markkinoinnin periaatteiden käyttäminen verkkokaupassasi

Varmista myös, että seuraat hallitusta ja sen omistajaa ennen kuin otat heihin yhteyttä.

Täydellisen paljastamisen vuoksi Jeff ja minä olemme muuttaneet kontaktipuhettamme huomattavasti sen jälkeen, kun kirjoitimme tuon viestin vuosi sitten. Emme myöskään enää kannata kyseisessä artikkelissa mainittua massasovellusta.

Nykyinen pitchimme on huomattavasti henkilökohtaisempi ja pyrimme antamaan hallituksen omistajalle jotain arvokasta vastineeksi lisäyksestä.

Vaikka se on ehkä hieman kiistanalainen, Jeff ja minä kannatamme silti yhteydenottoa hallituksen omistajiin, vaikka johtokunta ilmoittaa, että se on suljettu uusilta osallistujilta.

Monet laadukkaimmista laudoista ovat vanhempia, vakiintuneempia lautoja, joissa on laadukkaat kiinnikkeet. Jos uskot pystyväsi tuottamaan korkealaatuista sisältöä ryhmälautakunnalle ja sinulla on jotain tarjottavaa ryhmälaudan omistajalle, he ainakin vastaavat mielellään pyyntöösi.

Jos he tulevat alas sinuun täydellä vihallaan, tee muistiinpano (tai kirjaimellinen paperilappu) ja jatka eteenpäin.

Yrittänyttä ei laiteta.

Kannattaa myös hakea uudelleen ryhmätauluihin, joista et ole koskaan kuullut.

Joitakin hyviä kohtia, jotka Jeff toi esiin tuossa aikaisemmassa artikkelissa:

 • Se, että sinut hylättiin ensimmäisellä kerralla, ei tarkoita, että sinun pitäisi luovuttaa. On monia syitä, miksi sinun pitäisi käydä laskentataulukossasi uudelleen muutaman kuukauden välein:
  • Hallituksen omistaja on saattanut unohtaa DM-viestisi, sähköpostisi jne.
  • Profiilisi ei ehkä ollut tarpeeksi hyvä silloin, mutta nyt se on paljon parempi.
  • He olisivat saattaneet vain unohtaa lisätä sinut.

Älä käytä täsmälleen samaa käsikirjoitusta, ja muista olla jälleen kohtelias ja kohtelias.

Keskity laatuun määrän sijaan

Jos sinulla on vaikeuksia ymmärtää Pinterest-ryhmätauluja tai et saa tuloksia, joita luulet saavasi, yritä keskittyä laatuun.

Viimeisen kerran: keskity laatuun.

Takana ovat ajat, jolloin voit lähettää roskapostia tai roskaa henkilön uutissyötteen pinssillä.

Pinterestin algoritmi on nyt liian älykäs siihen. He asettavat erittäin kiinnostavia nastat kohdistettujen silmämunien eteen, koska se johtaa parempaan käyttökokemukseen.

Jos keskityt laadukkaiden pinssien luomiseen ja laadukkaille tauluille lähettämiseen, voit olla varma, että tuloksia tulee.

Aiheeseen liittyvä: 6 tapaa tailwind auttoi meitä rakentamaan 100 000 dollaria vuodessa

Table of Contents