Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka löytää tuotemarkkinoille sopiva SaaS-palveluasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka löytää tuotemarkkinoille sopiva SaaS-palveluasi

Yrittäjän tulee tunnistaa tarve markkinoilla ennen tuotteen tai palvelun aloittamista. Kun yrittäjät rakentavat ratkaisun, johon asiakkaat ovat tyytyväisiä, heidän tuotteensa menestys on ilmeinen. Arvoehdotuksesi pitäisi pitää paikkansa, koska olet hyvillä markkinoilla tuotteen kanssa, joka voi tyydyttää tämän markkinoiden kysynnän.

SaaS-tuotteille sopivan tuotemarkkinoiden löytämiseksi SaaS-alan yrittäjät jakoivat ideoitaan. Hanki käsitys SaaS-aloittelijoille soveltuvista tuotemarkkinoista.

Shayak Mazumder – Eunimartin perustaja

Vuonna 2017, ennen kuin aloitimme rakentaa tuotetta, teimme roadshow-tapahtumia useissa Intian kaupungeissa ja puhuimme henkilökohtaisesti tuhansien kauppiaiden kanssa ymmärtääksemme heidän käyttämänsä ohjelmiston, verkkoongelmia, henkilöstöongelmia jne. näiden kauppiaiden suurimmat haasteet sekä kauppiailta että aiheiden asiantuntijoilta, jotka tulivat puhumaan roadshow-tapahtumissamme. Tämä auttoi meitä rakentamaan erittäin vankan suunnitelman tuotteelle, koska tiesimme tarkalleen, mitkä olivat näiden kauppiaiden suurimmat haasteet ja mitä seurauksia niiden ratkaiseminen olisi.

Useimmat ulkopuoliset ihmiset, joilla ei ollut tätä näkemystä, neuvoivat aluksi, että teimme liikaa. Olimme kuitenkin varmoja, että ellemme ratkaissut koko ongelmaa, pienten ongelmalauseiden poistaminen auttaisi vain pientä osaa kauppiaista, jotka voisivat selvittää asioita itse. Tämä johti nopeaan kasvuun, kun lanseerasimme alustan vuonna 2020, ja satoja kauppiaita ilmoittautui orgaanisesti. Otamme jatkuvasti palautetta toimialalta alustamme rakentamisessa.

Robin Das – toimitusjohtaja, Brandintelle

PMF:n löytäminen ei ole koskaan helppoa. Tuote voi parantaa PMF:ään

  • Keskustele potentiaalisten/nykyisten asiakkaiden kanssa ja ymmärrä heidän päivittäistä elämäänsä. Joskus laajemman kontekstin saaminen on tärkeämpää kuin keskittyminen siihen, mitä ideasi koskee.
  • Analysoi, onko tuotteesi ratkaisema ongelma riittävän suuri, jotta asiakkaasi on valmis muuttamaan tapaansa ja maksamaan palvelusta.
  • Lue kilpailusta. Jos kilpailua ei vielä ole, voi olla 10 % todennäköisyys saada jotain todella suurta ja 90 % mahdollisuus, että ratkaisemasi ongelma on joko liian pieni tai sitä ei ole olemassa.
  • Kun painat PMF:ää, tiedät, koska sähköpostisi tai puhelimesi eivät lakkaa soimasta eikä sinulla ole resursseja vastata kysyntään.
🔥 Empfohlen:  10 verkostoitumisvinkkiä opiskelijoille

Pramod Gummaraj – toimitusjohtaja, Aprecomm

Product Market Fit ei rajoita MVP:n (Minimum Viable Product) ja vetovoiman tuottamista alalla. Product Market Fit on jatkuva prosessi, erityisesti SaaS (Software as a Service) -malleissa. Arvonlisäyksen pitäisi olla näkyvää kasvua vuodesta toiseen, jotta asiakkaat pysyisivät motivoituneina ja kiinnostuneina jatkamaan sitoutumista. Siksi on erityisen tärkeää jatkaa vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa ja viedä innovaatioita eteenpäin. Etsi aina tapoja myydä lisää.Arjun Gupta – Perustaja, Kurssinpeli

Tuotemarkkinoille soveltuminen on yksi ensimmäisistä ja perustavanlaatuisimmista toiminnoista minkä tahansa yrityksen naulattavaksi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Se voi kehittyä jossain määrin ajan myötä, mutta sen saaminen oikein mahdollisimman varhain on tärkeää. Courseplay käynnistettiin aikana, jolloin muodollisia oppimisalustoja ei käytännössä ollut intialaisissa yrityksissä, etenkään pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. Muistan viettäneeni paljon aikaa markkinoiden tutkimiseen ja puhuneeni oikeiden yritysten kanssa haasteista, joita ne kohtaavat ottaessaan käyttöön osaamisen kehittämisratkaisuja yrityksilleen. Muistan saaneeni paljon selkeyttä, mitä enemmän keskustelin eri ihmisten kanssa, koska he jakavat todellisia ongelmia ja auttoivat minua keskittymään käytännön ratkaisuihin sen sijaan, että kehitelivät jotain, mikä saattaa kuulostaa hyvältä paperilla, mutta jota ei ole käytännöllistä ottaa käyttöön. Muistan erityisesti yhden asiakkaan, joka puhui vaikutuksen mittaamisen tärkeydestä oppimisessa, ja olemme olleet pakkomielle tämän vastauksen toimittamisessa siitä lähtien.

Shreyan Gandhi – Comket Solutionsin johtaja ja perustaja

Tuotemarkkinoiden sopivuutemme tunnistettiin itse kohtaamiemme ongelmien perusteella. Löysimme toimistosta kokonaisen pussin täynnä käyntikortteja, eikä meillä ollut aavistustakaan, minkä kortin saimme keneltä, emme muistaneet myyjää tai mitään mikä erottui. Silloin päätimme tehdä verkostoitumisesta vaikuttavaa, tavan, jolla kuluttaja voi jakaa tietonsa saumattomasti ja myös tehdä pysyvän vaikutuksen tiedon vastaanottajaan. Betavaiheessa ymmärsimme, ettemme olleet ainoita, jotka kohtaavat tämän ongelman. Monilla ihmisillä oli pino käyntikortteja, jotka he lopulta heittivät pois tai unohtivat ne.

🔥 Empfohlen:  Verkkolähetys: Kuinka myydä ThredUpin avulla

Sarvagya Mishra – SuperBotin (PinnacleWorks) perustaja ja johtaja

Intian markkinoiden lisäksi jopa maailmanlaajuiset markkinat ja yritykset kohtaavat haasteen ylläpitää jatkuvaa viestintää asiakkaidensa kanssa päivittäin. Koko puhelinpalvelualan arvo on 339,4 miljardia dollaria, mutta silti yritykset menettävät ~10-15 % mahdollisista tuloistaan ​​vain siksi, että kommunikointi ei ole oikea-aikaista.

Yllä olevat tilastot huomioon ottaen on selvää, että tuote sopii markkinoille, ja se pystyy vastaamaan kaikkiin yritysten puhelutarpeisiin 10 kertaa nopeammin soittamalla yli miljoona puhelua päivässä.

Table of Contents