Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka löytää yleisösi suurimmat kipukohdat

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka löytää yleisösi suurimmat kipukohdat

Kuluttajat eivät välitä siitä, kuinka mahtavia sisältösi ja tuotteesi ovat. He etsivät ratkaisuja ongelmiinsa.

Bloggaajana (ja yrityksen omistajana) näet eniten kasvua, kun tarjoat ratkaisuja näihin ongelmiin.

Mutta millaisia ​​kipupisteitä yleisölläsi on? Ja miten tarkalleen ottaen selvität, mitkä kipukohdat ovat?

Miksi sinun on kiinnitettävä huomiota yleisösi ongelmiin?

Parhaat tuotteet ratkaisevat ongelmia, joko tarjoamalla ratkaisun ongelmaan, jota ei ole koskaan ratkaistu, tai tarjoamalla täysin uudenlaisen tavan tehdä asioita.

Siksi sinun on kiinnitettävä huomiota yleisösi ongelmiin. Ne ovat paras vaihtoehto, kun haluat ohjata lisää liikennettä blogiisi ja tuottaa enemmän tuloja yrityksellesi.

Ajattele tuotteita ja palveluita, joita olet käyttänyt viime aikoina. He eivät todennäköisesti olleet maailmankuuluja tai näyttäviä millään tavalla. Siitä huolimatta he palvelivat tärkeää tarkoitusta ratkaisemalla ongelmasi.

Sisällösi ja tuotteesi voivat tehdä samoin.

Sinun ei tarvitse pudota samaan ansaan, niin monet yrittäjät joutuvat siihen. Se on sellainen, jossa he yrittävät ylittää kaiken aiemmin tehdyn ja epäonnistuvat surkeasti tehdessään niin.

Sinun tarvitsee vain löytää yleisösi kohtaamat haasteet. He antavat sinulle ohjeet, joita sinun on noudatettava etsiessäsi aihe- ja tuoteideoita, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Näiden tietojen avulla voit luoda niin kutsutun yleisöpersoonallisuuden.

Millaisia ​​kipupisteitä yleisöllä on?

Yleisölläsi on useita erilaisia ​​kipupisteitä, jotka voidaan jakaa seuraaviin luokkiin:

 • Raha – He eivät voi menestyä omalla markkinaraollasi taloudellisten rajoitteiden vuoksi. Tähän voi olla useita syitä, esimerkiksi nykyiset ratkaisut eivät ole kustannustehokkaita keskivertokuluttajan kannalta. He eivät myöskään ehkä ole tarpeeksi kokeneita omalla markkinaraollasi tietääkseen, kuinka säästää, mikä johtaa minut seuraavaan kohtaan.
 • Oppiminen – Suurin syy siihen, miksi markkinaraon jäsenet eivät ehkä menesty, on se, että heillä on vaikeuksia oppia kaikkia uusia taitoja, jotka vastaavat sitä. Tähän voi jälleen olla useita syitä, jotka vaihtelevat heidän omasta kokemattomuudestaan ​​luotettavan tiedon ja opetusohjelmien puutteeseen omaan markkinarakoon liittyvistä aiheista.
 • Tuottavuus – Tämä pomppii aiemmin mainituista kipupisteistä. Riippumatta siitä, mitä he tekevät, kohdeyleisösi jäsenet saattavat epäonnistua edistymisessä, kun on kyse oman markkinaraon oppimisesta tai menestymisestä. Tämä voi johtaa rahaongelmiin tai tiedon puutteeseen, tai se voi olla jotain aivan muuta.
 • Tuki – Jotain, johon saatat törmätä, kun käyt läpi jokaista alla lueteltua menetelmää, on se, että useat kohdeyleisösi jäsenet valittavat tuen puutteesta omalla markkina-alueellasi.

Yleisösi ongelmat ovat ilmeisesti paljon tarkempia kuin nämä. Jos pidät esimerkiksi puutarhablogia “tuottavuusongelmien” sijaan, he sanovat, etteivät he pysty pitämään kasveja hengissä tai heidän kasvinsa eivät kasva niin nopeasti kuin he toivoivat.

🔥 Empfohlen:  Kuinka estää muita bloggaajia varastamasta sisältöäsi

Mennään tämän viestin pääpainoon.

Kuinka löytää yleisösi suurimmat kipukohdat

Monet markkinointiartikkelit kannustavat käyttämään kylmää dataa määrittämään ongelmat, joita ihmisillä on omalla markkinaraollasi.

Todellisuudessa et ole iso nimibrändi, joka voi selviytyä kasvottomana yrityksenä tällä tavalla. Pienyrittäjänä, joka haluaa ansaita rahaa bloggaamalla, yleisösi luottamus on arvokkain voimavarasi.

Riippumatta siitä, kuinka paljon tietoja sinulla on käytettävissäsi, mikään ei voita näiden tietojen saamista suoraan hevosen suusta.

Siksi monet menetelmistä, joita käsittelemme, keskittyvät puhumiseen suoraan kohdeyleisöllesi. Tässä on yhteenveto menetelmistä, joita käymme läpi:

 • Tapa 1: Kysy heiltä
 • Menetelmä 2: Kuuntele heitä
 • Menetelmä 3: Foorumit
 • Menetelmä 4: Arvostelut
 • Menetelmä 5: Kommenttiosiot
 • Menetelmä #6: Avainsanatutkimus

Aloitetaan ylhäältä.

Tapa 1: Kysy heiltä

Tehokkain tapa saada tietoa suurimmista ongelmista, joita yleisösi kohtaa tällä hetkellä, on kysyä heiltä suoraan. Siihen ei liity arvailua.

Et luo sisältöä ja tuotteita siinä toivossa, että pääset liikkuvaan kohteeseen. Sinä tulet olemaan lyödä silmät joka kerta luomalla ratkaisuja ongelmiin, joita he ovat kertoneet sinulle.

Voit kysyä yleisöltäsi useilla eri tavoilla, mitkä ovat heidän suurimmat kipukohdat. Tehokkain tapa on kahdenkeskinen keskustelu.

Katso, olisivatko blogisi sitoutuneimmat lukijat tai sähköpostin tilaajat valmiita keskustelemaan kanssasi äänichatin, sähköpostin, DM:n tai puhelimen kautta. Voit myös lyödä ihmisiä omaan markkinarakoon liittyvillä foorumeilla tai jopa henkilökohtaisessa elämässäsi. Varmista vain, että he ovat osa kohdeyleisöäsi.

Voit myös lisätä tervetuliaissähköpostisarjaasi sähköpostin, jossa uusilta tilaajilta kysytään mikä heidän suurin ongelmansa on tällä hetkellä. Aloita sähköposti erittäin lyhyellä, yhdestä kahteen kappaleeseen kuuluvalla tarinalla, joka kertoo yhdestä suurimmista esteistä, jotka olet voittanut omalla markkinaraollasi. Lopeta yksinkertaisella kysymyksellä: “Mikä on suurin ongelma, jonka kohtaat tällä hetkellä?”

Voit jopa luoda lyhyen kyselyn ja mainostaa sitä sivustosi, sähköpostiluettelosi ja sosiaalisen median kautta. Ilmainen työkalu, kuten Typeform.com, auttaa.

Menetelmä 2: Kuuntele heitä

Toiseksi tehokkain tapa saada selville, mitkä ovat yleisösi suurimmat kipukohdat, on yksinkertaisesti kuunnella niitä. He todennäköisesti kysyvät sinulta kysymyksiä koko ajan.

He voivat varoittaa sinua kaikesta, minkä kanssa kohdeyleisösi kamppailee. Jälleen nämä vastaukset ohjaavat sinua kohti aiheita, joihin sinun pitäisi keskittyä.

Kiinnitä erityistä huomiota kommenttiosiisi, sähköpostilistaasi ja mainintaan sosiaalisessa mediassa. Aloita kaikkien yleisösi esittämien kysymysten kirjoittaminen muistiin ja katso, voitko havaita johdonmukaisuuksia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka myydä digitaalisia tuotteita verkkosivustollasi

Voit jopa perustaa “Kysy”-yhteyslomakkeen, jonka avulla yleisösi voi esittää kysymyksiä suoraan. Anna tälle yhteydenottolomakkeelle oma sivu ja sijoita se tiettyihin blogikirjoituksiin, kuten suosituimpiin viesteihisi, jotta mahdollisimman monet ihmiset näkevät sen.

Menetelmä 3: Foorumit

Nyt siirrymme pois omasta yleisöstäsi ja keskitymme kohdeyleisösi, joka voi esiintyä käytännössä missä tahansa. Aloitamme online-foorumeilla.

Oman yleisösi tavoin etsit malleja kohdeyleisösi jäsenten esittämistä kysymyksistä. Aloita omistetuilla foorumeilla omalla kapeallasi. Tee yksinkertainen Google-haku, kuten “pilkkikalastusfoorumit”.

Voit myös selata markkinarakoasi liittyviä aiheita Quorassa ja selata alireddittejä Redditissä. Jos sinulla on vaikeuksia löytää kysymyksiä foorumeilta, aloita uusi viestiketju nimeltä “Mikä on suurin ongelma, jota kohtaat tällä hetkellä [niche]?”

Facebook-ryhmät ovat myös hyvä paikka etsiä.

Menetelmä 4: Arvostelut

Hyvä paikka löytää yleisösi suurimmat kipukohdat ovat omaan markkina-alueeseesi liittyvien tuotteiden arvostelut. Tämä tarkoittaa pääasiassa kirjojen ja kurssien katselua, mutta voit myös tarkastella sovelluksia ja fyysisiä tuotteita, jos olet kiinnostunut luomaan niitä.

Etsi asiakkaiden negatiivisia kommentteja, erityisesti yhden ja kahden tähden arvosteluista. Kirjoita muistiin heidän esittämänsä negatiiviset kohdat ja se, mitä he väittävät, että tekijä ei käsitellyt tai selittänyt tarpeeksi hyvin.

Arvostelut kirjoista ja kursseista, jotka liittyvät omaan markkinaraon Amazonissa ja Udemyssä, ovat upeita paikkoja etsiä.

Menetelmä 5: Kommenttiosiot

Tämä liittyy edelliseen menetelmään. Sen sijaan, että etsisit negatiivisia kommentteja arvosteluista, etsit niitä blogisi ulkopuolelta.

Aloita markkinaraon parhaista koirista, koska heillä on todennäköisimmin aktiivisia kommenttiosioita. Voit myös etsiä oman markkinaraon liittyviä YouTube-videoita. Tarkista lopuksi korkean profiilin sivustojen julkaisemien omaan markkinarakoon liittyvien artikkelien kommenttiosat.

Jälleen, mitä etsit, ovat kommentoijien mainitsemia ongelmia. Etsi kommentteja, jotka arvostelevat erityisesti artikkeleita tai videoita. Aivan kuten arvostelut, ne kertovat sinulle, missä kilpailijasi jäävät vajaaksi, mikä antaa sinulle mahdollisuuden täyttää mahdolliset aukot, joita he jättävät jälkeensä.

Menetelmä 6: Avainsanatutkimus

Tämän pitäisi olla viimeinen keino, koska se pakottaa sinut luottamaan tietoihin kohdeyleisösi todellisten vastausten sijaan. Käytät hakujen määrää määrittääksesi, mitkä aiheet yleisöäsi kiinnostavat eniten.

Helpoin (ja halvin) tapa tehdä tämä on käyttää Mangoolsin KWFinderiä. Aloita syöttämällä laaja hakutermi, joka edustaa markkinarakoasi, kuten “mehukas puutarha”, “perhokalastus” tai “vegaaninen ruoanlaitto”. Käytä Avainsanaideat-työkalua löytääksesi aiheeseen liittyviä termejä, joita käyttäjät hakevat. Mitä suurempi hakujen määrä, sitä enemmän he välittävät aiheesta.

Voit jopa käyttää näitä aiheeseen liittyviä ideoita avainsanoina menetelmissä 3, 4 ja 5. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa avainsanatietoja kohdeyleisösi todellisilla vastauksilla.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Moonlighting-politiikka? | Miksi Swiggy otti käyttöön Moonlighting-politiikan?

Löydät lisää vaihtoehtoja avainsanatutkimustyökaluja koskevasta viestistämme.

Kuinka käyttää yleisösi suurimpia kipupisteitä blogisi kasvattamiseen

Yleisösi suurimpien kipupisteiden käyttäminen blogisi kasvattamiseen on helppoa. Sinun tarvitsee vain keksiä ratkaisuja heidän ongelmiinsa ja soveltaa niitä. Voimme kuitenkin saada hieman tarkempaa.

Kun olet lopettanut menetelmän 6, sinulla pitäisi olla sopivan kokoinen luettelo, joka on täynnä yleisölläsi tällä hetkellä esiintyviä suuria kipukohtia. Aloita järjestämällä tämä luettelo uudelleen sen mukaan, kuinka monta kertaa ongelma on mainittu, asettamalla yleisimmin mainitut ongelmat yläreunaan.

Sen sijaan, että yrittäisit ratkaista kaikki nämä ongelmat kerralla, käsittele niitä yksi kerrallaan alkaen luettelosi useimmin mainitusta kipupisteestä. Mieti useita ratkaisuja tähän ongelmaan seuraavan tyyppisillä sisällöillä ja tuotteilla:

 • Blogikirjoituksia
 • Lyijy magneetit
 • Kurssit
 • Kirjat
 • Ohjelmisto tarvittaessa
 • Fyysiset tuotteet tarvittaessa

Jos aiot luoda tuotteita, kuten kursseja, harkitse aloittamista beta-kursseilla, jotka ovat valmiita vain 10–25 %. Käytä näihin kursseihin liittyviä blogiviestejä tapana vangita ja segmentoida sähköpostin tilaajat, jotka ovat kiinnostuneita edustamistaan ​​aiheista.

Käytä näitä segmenttejä myydäksesi ennakkoon beta-kursseja alennettuun hintaan, jotka ovat paljon alhaisemmat kuin mitä niiden täysversioista veloittaisit. Jos tulosprosenttisi ovat korkeat, tiedät, että sinulla on kannattava idea käsissäsi. Palauta rahat ja siirry seuraavaan ideaan, jos se ei myy hyvin.

Jos keskustelet yleisösi ja/tai kohdeyleisösi jäsenten kanssa henkilökohtaisesti, muista neuvotella heidän kanssaan, kun luot ratkaisujasi, olipa kyseessä sitten blogikirjoitus tai fyysinen tuote.

He kertoivat sinulle ongelmista, joita heillä oli alun perin, mikä tekee heistä parhaan tuomarin sen suhteen, oletko keksinyt toteuttamiskelpoisia ratkaisuja.

Lopulliset ajatukset

Yleisösi suurimpien kipukohtien löytäminen on yksi tärkeimmistä askeleista, jonka voit ottaa bloggaajana ja yksinyrittäjänä. Kyse on siitä, mitä ongelmia heillä on omalla markkinaraollasi, jotta voit tarjota niihin ratkaisuja sisällön ja tuotteiden avulla.

Se on paljon tehokkaampi tapa suunnitella yritystäsi pitkällä aikavälillä. Vaikka et voi taata, että ansaitset enemmän tuloja tällä tavalla, tiedät ainakin luovasi ratkaisuja aiheisiin, joista yleisösi välittää.

Jos tarvitset apua näiden ratkaisujen kaupallistamiseen, muista lukea blogin kaupallistamista koskeva opas.

Table of Contents