Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka luoda liidejä LinkedInistä?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka luoda liidejä LinkedInistä?

Monille B2B SaaS -yrityksille LinkedIn on oikea paikka. Jos tuotettasi käyttävät yritykset, keskisuuret yritykset tai jopa yrittäjät tai konsultit, on erittäin todennäköistä, että ihanteellinen asiakkaasi on LinkedInin säännöllinen käyttäjä. LinkedIn tuottaa yli 80 prosenttia B2B-liideistä sosiaalisessa mediassa. Lisäksi 91 % johtajista pitää LinkedIniä parhaana alustana relevantille ja laadukkaalle sisällölle sekä B2B-markkinoinnille ja B2B-myyntimahdollisuuksille.

Syy, miksi LinkedIn toimii niin hyvin B2B SaaS -yrityksissä, johtuu siitä, että et arvaa, kuka toisessa päässä näkee mainoksesi. Mahdollisuus nähdä yleisösi toimialat, yritykset ja ammattinimikkeet on valtava etu B2B-tilassa. Joskus saatat maksaa kolminkertaisen hinnan, mutta olet todennäköisesti myös paljon varmempi siitä, että oikea henkilö näkee mainoksesi.

Tärkeintä B2B-liidien luomisessa sosiaalisessa mediassa on olla aktiivinen. Se, että käytät aikaa LinkedIn-profiilin luomiseen yrityksellesi ja annat sen seistä yksinäisyydessään, on yksinkertaisesti hukattua aikaa. Sinun on oltava aktiivinen sosiaalisessa mediassa, tai potentiaaliset liidit huomaavat sen sijaan aktiiviset kilpailijasi.

Muutamia vinkkejä aktiiviseksi LinkedInissä ja lisää liidejä luomiseen
Missä B2B SaaS -yritykset menevät pieleen LinkedIn-mainosten kanssa
SaaS-yritysten on pidettävä mielessä LinkedIn-mainokset
Kuinka aloittaa Pay-per-click-kampanja LinkedInissä

Muutamia vinkkejä aktiiviseksi LinkedInissä ja lisää liidejä luomiseen

 • Tiedätkö kuinka kirjaudut sisään ja saat ilmoituksen kuinka moni on katsonut profiilisi? Napsauta heidän omaansa. He saavat ilmoituksen, että olet huomannut ne. Kiinnostus synnyttää kiinnostusta.
 • Lähetä viesti, kun olet katsonut heidän profiilinsa. Se voi olla niinkin lyhyt kuin “Hei, keskustellaan siitä, kuinka voimme auttaa sinua.” Mitä tahansa lähetätkin, olet ollut tekemisissä tämän potentiaalisen asiakkaan kanssa ja siten tehnyt hänestä pätevän liidin.
 • Käytä omaa henkilökohtaista profiiliasi ja hyödynnä LinkedIn Publishing Platformia.
 • Kirjoita sisältöä, joka kuvastaa tietoisuuttasi ja kokemuksiasi B2B-alalta ja siitä, mikä on tehnyt yrityksestäsi menestyvän. Vinkkien ja temppujen kirjoittaminen muille oman menestyksensä saavuttamiseksi on myös yrityksen markkinointia potentiaalisille asiakkaille.
 • Oman henkilökohtaisen profiilin käyttäminen antaa kasvot yrityksesi nimelle, ja ihmiset ovat paljon halukkaampia ostamaan henkilöltä kuin kasvottomalta brändiltä.
🔥 Empfohlen:  Kuinka tarkastella yksityisiä Facebook-profiileja vuonna 2023

Missä B2B SaaS -yritykset menevät pieleen LinkedIn-mainosten kanssa

 1. Budjetointi: He eivät anna LinkedIn-mainoksille tarpeeksi budjettia menestyäkseen.
 2. Kohdistus: He määrittävät kohdistuksen, joka on liian tarkka (esim. kohdistaminen yhteen ammattinimikkeeseen).
 3. Sisältö: He toimittavat sisältöä, joka ei sovi kohdeasiakkaiden ajattelutapaan, kun he käyttävät LinkedIniä.


Tämä on yleinen väärinkäsitys, jonka yritykset tekevät testauksen puutteesta. Jos olet B2B-alueella etkä ainakaan testaa LinkedIn-mainoksia, et voi olla varma, että käytät optimaalista kanavaa liidien hankkimiseen. Saatat menettää merkittävän mahdollisuuden, jos LinkedIn todella sopii hyvin, mutta et yksinkertaisesti tiedä, koska olet tehnyt oletuksen, että se ei tuota tuottoa.SaaS-yritysten on pidettävä mielessä LinkedIn-mainokset

Budjetointi

LinkedIn vaatii enemmän budjettia kuin muut alustat menestyäkseen. Jos annat sille saman budjetin kuin Google-mainoskampanjoillesi, et todennäköisesti näe vastaavaa määrää liidejä – mutta älä oleta, että tämä tarkoittaa, että LinkedIn ei toimi sinulle.
Kun katsot “suurempaa kuvaa” asioista, saatat saada vähemmän liidejä, mutta ne ovat yleensä laadukkaampia. Hankintakohtainen hintasi voi päivän lopussa olla sama, ellei parempi. Tästä syystä liidien laadun (ei vain määrän) arvioiminen on tärkeä tekijä LinkedIn-mainonnassa.

Kohdistus

Yleinen virhe kohdistamisessa on se, että yritykset tarkentuvat liian tarkasti. Jos esimerkiksi päätät kohdistaa mainoksesi maisemasuunnittelijoille, voit pyytää LinkedIniä näyttämään mainoksesi vain ihmisille, joilla on sama ammattinimike. Mutta entä “maisema-arkkitehdit”? Tai “maisemointikonsultteja”? On niin monia tapauksia, joissa on olemassa laaja valikoima mahdollisia työnimikkeitä, jotka voivat kuulua kohdeasiakkaasi luokkaan.

Jos haluat luoda laajan verkon, sinun tulee antaa LinkedInille laaja otsikko. Tämä saa LinkedInin näyttämään mainoksiasi erilaisille työnimikkeille tai virkaiän tasoille tietyssä tilassa. Haluat antaa LinkedInille suunnan ja suojakaiteen ja nähdä, mitä tuloksia syntyy. Sitten voit nähdä niiden LinkedIn-käyttäjien työnimikkeet, toimialat ja yritysten nimet, jotka todella napsauttavat ja tuottavat tulosta, ja voit käyttää näitä tietoja tarkentaessasi kohdistustasi siirryt eteenpäin.

🔥 Empfohlen:  Analysoidaan 34 miljoonaa hakua (ei toimiteta)

Sisältö

Mainoksesi sisällön on vastattava kohdeasiakkaidesi ajattelutapaa, kun he käyttävät LinkedIniä, koska he ovat enimmäkseen selailemassa tai verkostoitumassa (ei osto-ajattelussa). B2B-markkinoijat, jotka ymmärtävät tämän väärin, joutuvat ansaan ajattelemalla, että koska tämä on ammattimainen sosiaalisen median verkosto ja ihmiset ovat siellä liiketoimintaa varten, he voivat päästä “suoraan liiketoimintaan” tarjoamalla kokeiluversion tai demon SaaS-tuotteestaan. edessä.

Jos SaaS vaatii suhteellisen pientä investointia ja tarjoat ilmaisen kokeilujakson ilman luottokorttia, tämä tarjoukseen ottaminen voi toimia. Mutta monissa tapauksissa, varsinkin kun tavoitteesi on demot ja SaaS vaatii asiakkaalta merkittäviä investointeja, pehmeämpi luottamusta rakentava lähestymistapa toimii paremmin.

Kuinka aloittaa Pay-per-click-kampanja LinkedInissä

Erinomainen tapa käyttää LinkedIn-mainoksia on mainostaa aloitussivujasi. Luomalla kohdistettuja mainoksia sisältösi ratkaisemien kipukohtien ympärille voit luoda monia liidejä maksettujen LinkedIn-mainosten avulla kustannustehokkaasti. LinkedIn-mainoskampanjan luominen on melko yksinkertaista. LinkedIn antaa sinulle vinkkejä edetessäsi ja pidä kädestäsi koko prosessin ajan.

Hienon tekstin kirjoittaminen auttaa, ja on hyvä idea kokeilla jatkuvasti uutta mainostekstiä, erilaisia ​​kohdehenkilöitä ja kuvia nähdäksesi, mikä toimii parhaiten. Aloita pienellä budjetilla ja lisää sitä, kun alat tuottaa tuloksia.

Yleensä se on melko vähän käytetty. Jos B2B-lippujen myynti on korkea, LinkedIn-mainosten pitäisi pystyä tarjoamaan erinomainen sijoitetun pääoman tuotto. LinkedInillä on maailmanlaajuisesti yli 70 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää, joista 50 % on yrityksensä päättäjiä.

Suosituksia oikean kohdistuksen saamiseksi

 1. Luo sisältöä, joka tarjoaa arvoa ja viestiä, joka täyttää kohdeasiakkaan siellä, missä he ovat (LinkedInissä)
 2. Suunnittele ja kehitä aloitussivun kanava
 3. Ota seurantasähköpostiautomaatio käyttöön
 4. Lataa nykyiset asiakastiedot
 5. Lataa kohdetililuettelo
 6. LinkedIn-mainosten tehokkuuden ja uudelleenmarkkinoinnin seuranta
 7. Kohdista ihmisiin, jotka todennäköisimmin käyttävät tuotettasi (tai meidän tapauksessamme aloittavat sen käytön yrityksessä).
 8. Lisää lyhyt henkilökohtainen huomautus jokaiseen kutsuun parantaaksesi menestymismahdollisuuksiasi.
 9. Pyydä lupaa lähettää linkki kyselyyn (tai muu palvelu, jonka haluat heidän tekevän) ennen kuin teet sen.
 10. Ole valmis tekemään liidillesi palvelus vastineeksi (olipa kyseessä heidän tuotteensa testaaminen tai auttaminen saamaan yhteyden arvokkaisiin kontaktisiisi).
 11. Älä unohda olemassa olevia yhteyksiäsi. Aloita vakiintuneesta verkostostasi LinkedInissä ennen kuin lähdet etsimään uusia kontakteja – se vaatii yleensä vähemmän vaivaa, mutta johtaa kuitenkin paljon korkeampaan konversioprosenttiin.
🔥 Empfohlen:  Farhan Akhtarin hyväksymä tuotemerkkiluettelo

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan LinkedIn on ollut erittäin arvokas resurssi liidien luomisen kannalta. Lisäksi yhteydenpito LinkedInissä oleviin ihmisiin ja heidän kanssaan kommunikointi ei ainoastaan ​​laajentaa verkkoasi ja tarjoaa sinulle useita liidejä, vaan se antaa myös arvokasta palautetta, joka on ratkaisevan tärkeää betavaiheessa.
Joten liity LinkedIniin nyt ja aloita tavoittavuuden laajentaminen ja kerro meille kokemuksistasi alla olevassa kommenttiosiossa.UKK

Mikä on LinkedIn?

LinkedIn on sosiaalinen verkosto, joka keskittyy ammatilliseen verkostoitumiseen ja urakehitykseen. LinkedInin avulla voit näyttää ansioluettelosi, etsiä työpaikkoja ja parantaa ammatillista mainettasi julkaisemalla päivityksiä ja olemalla vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa.

Kuinka muuntaa liidejä LinkedInissä?

 • Muuta yrityksesi sivu viittausten luontisivuksi
 • Luo esittelysivu
 • Käytä tarkennettua hakua
 • Tallenna haut
 • Etsi ryhmiä
 • Aloita ryhmät
 • Julkaise sisältöä

Kuinka saada yritysliidejä LinkedInissä?

 • Optimoi profiilisi yhteyden muodostamista varten
 • Kohdista päättäjät
 • Seuraa vanhoja liidejä ennen kuin kohdistat uusia
 • Laita liidien luominen autopilottiin sisältömarkkinoinnin avulla
 • Lopeta kylmien johtojen kerääminen
 • Luo vakuuttava avausviesti
 • Mene premiumiin