Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka luoda liidejä sosiaalisessa mediassa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka luoda liidejä sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisesta mediasta on tullut yleinen käytäntö kaikilla toimialoilla. Tiesitkö kuitenkin, että voit käyttää sosiaalista mediaa liidien luomiseen yrityksellesi?

Sosiaalisen median liidien luominen edellyttää ihmisten löytämistä, jotka tarvitsevat palveluitasi eniten, ja kannustamalla heitä muuttamaan. Alustastasi tai aiemmasta kokemuksestasi riippumatta voit sisällyttää sosiaalisen median asiakaskuntasi kasvattamiseen ja tulojen lisäämiseen.

Tällä sivulla kerrotaan, miten luodaan liidejä sosiaalisessa mediassa, miksi se on tärkeää, sekä alustakohtaisia ​​vinkkejä. Aloita lukemalla tai soita 800-280-1062 keskustellaksesi sosiaalisen median strategiasi luomisesta strategin kanssa!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Sosiaalisen median johtava sukupolvi 101

Ennen kuin käsittelemme liidien luomista sosiaalisessa mediassa, käydään läpi sosiaalisen median perusteet liidien luomista varten.

Mitä on liidien luominen sosiaalisessa mediassa?

Liidien luominen sosiaalisessa mediassa on prosessi, jossa käytetään sosiaalisen median kanavia (Twitter, Facebook, YouTube jne.) palvelustasi kiinnostuneiden ihmisten löytämiseksi, yhteydenpitoon ja heistä maksavien asiakkaiden tekemiseen.

Monilla yrityksillä on jonkinlainen liidien luominen, joko soittamalla potentiaalisille asiakkaille tai muodostamalla yhteyden verkkosivustonsa kautta. Sosiaalisen median liidien luominen auttaa sinua keskittymään lähestymistapaasi samalla kun olet yhteydessä yleisöösi.

Miksi käyttää sosiaalista mediaa liidien luomiseen?

Aktiivisia sosiaalisen median käyttäjiä on yli 5 miljardia. Koska yritykset ja yksityishenkilöt käyttävät sosiaalista mediaa, saatat menettää yleisösi, jos et käytä tätä taktiikkaa.

Joitakin tärkeimpiä kohtia sosiaalisen median käyttämisessä liidien luomiseen ovat:

 • Tehostettu sitoutuminen: Sosiaalisen median avulla voit kannustaa ihmisiä tykkäämään, napsauttamaan ja seuraamaan tiliäsi paljon helpommin. Alustat tarjoavat itsensä sitoutumiselle, jonka avulla voit olla yhteydessä yleisöösi.
 • Lisää verkkosivujen liikennettä: Kun yhä useammat ihmiset löytävät brändisi sosiaalisen median kautta, voit rohkaista heitä vierailemaan verkkosivustollasi ilman, että heidän tarvitsee poistua alustasta. Lisää linkkejä viesteihisi ja bioasi, jotta ne ovat helposti käytettävissä.
 • Parempi tuotemerkin tunnettuus: Yhä useammat ihmiset löytävät yrityksesi nähdessään viestisi sosiaalisessa mediassa. Vaikka he eivät konvertoidu heti, he muistavat yrityksesi, kun he tarvitsevat tuotteitasi tai palveluitasi.
 • Tehostettu asiakaspalvelu: Noin 67 % ihmisistä käyttää sosiaalista mediaa asiakaspalveluun. Sosiaalisen median tileilläsi voit vastata kysymyksiin ja kommunikoida asiakkaidesi kanssa antaaksesi heille positiivisen kuvan brändistäsi.
🔥 Empfohlen:  Kuinka näyttää aiheeseen liittyviä viestejä luokittain WordPressissä

Näiden etujen lisäksi voit saada enemmän tuloja, kun hankit enemmän liidejä ja muutat heistä asiakkaita.

Mitä etsiä sosiaalisen median liideistä

Se, mitä haluat sosiaalisen median liideiltäsi, vaihtelee myyntiprosessisi, yrityksesi ja tavoitteidesi mukaan. On kuitenkin joitain selkeitä merkkejä, joita voit etsiä. Ihanteellisen liidin tulisi:

 • Sovita kohdeyleisösi
 • Ota yhteyttä yritykseesi palveluiden kautta
 • Yhdistä myyntiprosessisi

Vain osa liideistä muuttuu, mutta voit keskittää energiasi niihin, jotka todennäköisimmin tarvitsevat palveluitasi säästääksesi aikaa ja energiaa.

Kuinka luoda liidejä sosiaalisessa mediassa

Tässä on luettelo tavoista luoda liidejä sosiaalisessa mediassa:

 1. Lähetä sisältöä säännöllisesti
 2. Työskentele vaikuttajan kanssa
 3. Optimoi kaikki aloitussivut
 4. Määritä lähestymistapasi alustaan

Sukellaan jokaiseen alla.

1. Lähetä sisältöä säännöllisesti

Avain liidien vangitsemiseen sosiaalisessa mediassa on julkaiseminen aikataulun mukaan. Viestiaikataulusi saattaa näyttää erilaiselta alustasta riippuen, mutta yleensä on parasta noudattaa aikataulua.

Voit esimerkiksi kirjoittaa Twitteriin kerran päivässä ja käyttää tunnin vastaamiseen twiitteihin joka toinen päivä. LinkedInissä voit päivittää vain kerran viikossa. Joka tapauksessa yleisösi tietää, mitä odottaa tililtäsi kullakin alustalla.

Tämä postaus kattaa, milloin ja mitä julkaista sosiaalisessa mediassa. Voit käyttää tätä sivua oppaana, kun luot aikataulusi.

2. Työskentele vaikuttajan kanssa

Sosiaalisen median vaikuttajat voivat auttaa sinua tavoittamaan tarkemman yleisön helposti lähestyttävällä tavalla. Brändit työskentelevät vaikuttajien kanssa jatkuvasti näyttääkseen yleisölle, kuinka ihmiset (tai muut yritykset) voivat käyttää tuotteitaan ja palveluitaan.

Jos työskentelet kodin korjaus- tai kunnossapitoalalla, voit löytää tee-se-itse-taitavan vaikuttajan jakamaan työsi seuraajilleen. Tai jos sinulla on ravintola, lähetä klassisia ruokiasi heille esittelyyn.

Tässä on esimerkki meikkiyrityksestä, joka jakaa ulkonäköä joltakulta, jonka kanssa he ovat tehneet yhteistyötä:

Vaikuttajat auttavat asiakkaita näkemään brändisi uudessa valossa. Voit myös tarjota alennuksia ja tarjouksia vaikuttajakumppanisi kautta, mikä rohkaisee asiakkaita ottamaan yhteyttä!

🔥 Empfohlen:  Kuinka rikastua kiinteistöistä

3. Optimoi kaikki aloitussivut

Aloitussivusi ovat joille käyttäjät päätyvät napsautettuaan verkkosivustollesi johtavaa linkkiä. Aloitussivujesi optimointi varmistaa, että kun käyttäjät tulevat sivustollesi saadakseen lisätietoja, heitä rohkaistaan ​​jäämään, katsomaan ympärilleen ja jopa muuttamaan.

Esimerkiksi tämän lasimaalausyrityksen aloitussivu siirtyy heidän verkkosivustonsa etusivulle, josta löydät helposti linkkejä ostoksille:

Jos ihmiset päätyvät verkkosivustollesi eivätkä tiedä, mistä etsiä seuraavaksi, he pomppivat eivätkä palaa takaisin. Kannusta heitä jäämään ja selaamaan tuotteitasi ja palveluitasi, kun olet houkutellut heidät sosiaalisessa mediassa.

4. Määritä lähestymistapasi alustaan

Liidien luontitaktiikkasi vaihtelee käyttämäsi alustan mukaan. Alla on vinkkejä, joiden avulla voit houkutella lisää liidejä kanavakohtaisesti:

Viserrys

 • Hyödynnä Twitter Spaces. Täällä käyttäjät voivat hypätä sisään ja keskustella ennalta valitusta aiheesta. Voit olla yhteydessä seuraajiisi uudella tavalla!
 • Luo lyhyttä, selkeää sisältöä. Tweettien tulee olla lyhyitä, makeita ja ytimekkäitä.
 • Käytä säikeitä pidempiin käsitteisiin. Jos sinulla on enemmän sanottavaa, pidä twiittisi yhdistettynä ketjun kautta.

Facebook

 • Tee sisällöstä jaettavaa. Kun vietät aikaa sisällön luomiseen, haluat ihmisten jakavan sen seuraajiensa ja ystäviensä kanssa!
 • Päivitä tietosi säännöllisesti. Kohtele profiiliasi kuin yrityksesi julkisivua. Liitä mukaan aukioloajat, sijaintisi, verkkosivustosi ja kaikki muu, mitä asiakkaan on tiedettävä.
 • Käytä live-videota. Facebookin avulla voit aloittaa livelähetyksen alustan sisällä. Varaa aikaa suoran lähetyksen isännöintiin ja kannusta ihmisiä katsomaan se etukäteen!

Instagram

 • Käytä tarinoita. Instagram Storiesin avulla voit lisätä linkkejä viestiin, jotta käyttäjät voivat pyyhkäistä ylöspäin sivustollesi paljon helpommin. Voit myös näyttää mainoksia Instagram-tarinoina.
 • Lataa rullat. Kelat ovat pidempiä, pystysuuntaisia ​​videoita. Jos luot enemmän pitkämuotoista videosisältöä, määritä se ja lataa se kelana.

TikTok

 • Ota yhteyttä trendeihin. Tutustu trendaaviin ääniin, suodattimiin ja hashtageihin nähdäksesi, mistä ihmiset julkaisevat. Voit myös mukauttaa TikTokin tietylle väestöryhmälle etsimällä kyseisen markkinaraon ja olemalla vuorovaikutuksessa sen kanssa.
 • Luo monipuolista sisältöä. Vaikka trendit ovat tärkeitä, sen ei tarvitse olla kaikki mitä julkaiset. Voit olla luova TikTok-sisällössäsi edustaaksesi brändiäsi pitäen samalla kiinni suosituista.
🔥 Empfohlen:  Ensimmäisen sivustosi rakentaminen? Kuinka luoda blogi tyhjästä

Sosiaalisen läsnäolon kasvattaminen WebFX:n avulla on kävely puistossa.

“WebFX mahdollistaa sosiaalisen median alustojen kasvattamisen stressittömäksi! He ovat asiantuntevia ja mukautuvat yrityksesi tarpeisiin!”

Lue lisää sosiaalisen median palveluistamme

Oletko valmis luomaan liidejä sosiaalisessa mediassa?

Nyt kun sinulla on perusasiat liidien luomiseen sosiaalisessa mediassa, voit alkaa suunnitella seuraavia vaiheita. Jos haluat varmistaa, että käytät sosiaalista mediaasi saadaksesi eniten liidejä, harkitse yhteistyötä sosiaalisen median toimiston, kuten WebFX:n, kanssa.

WebFX:llä on 25 vuoden kokemus auttaa yrityksiä luomaan digitaalisia markkinointistrategioita, jotka vaikuttavat heidän liiketoimintaansa. Itse asiassa olemme auttaneet tuottamaan asiakkaillemme 3 021 182 299 dollaria tuloja ja 7 839 684 viittausta.

WebFX:n avulla voit optimoida liidien luontistrategiasi säilyttäen samalla työnkulkusi ja budjettisi. Haluatko oppia lisää? Pyydä tarjous jo tänään nähdäksesi miltä palvelumme näyttävät sinulle!