Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka luoda linkkejä, joita et pyytänyt

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka luoda linkkejä, joita et pyytänyt

Valtava osa linkkien rakentamisprosessia on tavoittavuus.

Tämä on vaihe, jossa lähestyt muita verkkosivustoja ja katsot, linkittävätkö ne sinuun.

He voivat linkittää sinuun useista syistä, kuten olet luonut upean sisällön tai olet kertonut heille toimimattomasta linkistä ja heillä on uusi resurssi sen korvaamiseksi.

Asia on siinä, että kun monet meistä ajattelevat linkkien rakentamista, oletusajattelutapamme suuntautuu yleensä linkkien ennakoivaan rakentamiseen tavoittavuustekniikoiden avulla.

Meillä on tapana ajatella linkkien rakentamista jonakin, mitä teemme, ei vain tapahtumana.

Tämä ei välttämättä ole huono asia, ja tietysti monet meistä viettävät paljon aikaa lisätäkseen arvoa yrityksille rakentamalla proaktiivisesti linkkejä esimerkiksi sisältömarkkinoinnin, digitaalisen PR:n tai rikkinäisten linkkien rakentamisen avulla.

Monille yrityksille tämä on hyvä budjetin käyttö ja auttaa parantamaan orgaanista liikennettä nopeammin kuin ne muutoin saisivat.

Asia on, sinun ei tarvitse kysyä jokaista linkkiä, jonka verkkosivusto saa.

Ennakoiva tavoittaminen ja kampanjat ovat tärkeitä, mutta jotta linkkien luominen tuottaisi ehdottomasti parhaan mahdollisen sijoitetun pääoman tuottoprosentin, keskity siihen, miten verkkosivusto voi olla linkkien arvoinen luonnollisesti.

Linkin arvoinen verkkosivusto saa linkkejä, joita et ole pyytänyt, ja vaikka lopettaisit tiedottamisen, saat silti linkkejä.

Kuulostaa aika hyvältä, eikö?

Useimmille meistä vaatii työtä tehdäkseen verkkosivuston linkin kelvollisen, jotta se voi luoda linkkejä hyvässä mittakaavassa ja pitkällä aikavälillä.

Toisille se ei ole niin vaikeaa.

Esimerkiksi kun Apple julkaisee uuden iPhonen, melkein kaikki Internetin teknologiajulkaisut linkittävät siihen!

Samaa voidaan sanoa muista suurista brändeistä, kuten Samsungista tai Amazonista.

Heidän pelkkä bränditietoisuus yhdistettynä todella ainutlaatuisiin ja innovatiivisiin tuotteisiin tarkoittaa, että heidän ei tarvitse huolehtia linkkien saamisesta.

Samaa ei voida sanoa suurimmasta osasta muista online-sivustoista, jotka Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa koostuvat yli 90 prosentista pienyrityksistä.

Monille meistä meidän on ponnisteltava paljon enemmän tehdäksemme verkkosivustosta linkin arvoisen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa ShareASalen tytäryhtiöillä 5 vaiheessa

Katsotaanpa muutamia tapoja, joilla voit tehdä tämän.

Brändin rakentamisen rooli linkkien rakentamisessa

Vaikka bränditiimit ja huippuluokan kampanjat istuvat usein ryhmissä hakukoneoptimoinnin ulkopuolella, on tärkeää ymmärtää rooli, joka brändin rakentamisella on linkkien rakentamisessa.

Jos työskentelet brändin kanssa, joka on suhteellisen tunnettu joko alallasi tai yleisesti, sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet luoda linkkejä kysymättä.

Vahva tuotemerkkitietoisuuden ja sidossuhteen elementti voi lisätä uskottavuutta linkinrakennuskampanjoihisi.

Bränditietoisuus voi tarkoittaa myös sitä, että kirjoittajat, bloggaajat ja toimittajat etsivät luonnostaan ​​sisältöäsi, tietojasi, tietojasi ja mielipiteitäsi kirjoittaessaan tarinoita, jotka voivat myös johtaa linkkejä.

Pienemmillä, vähemmän tunnetuilla yrityksillä ei ole yhtä todennäköistä, että näin käy, ja linkkien rakentajana sinun on todennäköisesti työskenneltävä paljon kovemmin saadaksesi linkkejä.

Tämä on tärkeä ero ymmärtää, koska sen mukaan, minkä tyyppisen yrityksen kanssa työskentelet, linkkien luontitapa ja strategiasi voivat olla erilaisia.

Tunnetuille brändeille voit ehkä luoda linkkejä, joita et ole pyytänyt yksinkertaisesti lisäämällä linkitettävää sisältöä verkkosivustolle tai tarjoamalla PR-tiimeille sisältöresursseja.

Nämä varat voivat sitten luoda linkkejä luonnollisesti ilman suoraa tavoitetta.

Vähemmän tunnettujen tuotemerkkien kohdalla sinun on ehkä panostettava enemmän sisältöön, joka sopii hyvin tutkimusvetoisille avainsanoille, ja yrittää vahvistaa niitä markkinarakollaan.

Kuinka luoda sisältöä, joka sijoittuu hyvin ja joka liittyy luonnollisesti

Yksi tärkeimmistä tavoista, joilla sisältö voi luoda linkkejä luonnollisesti ajan mittaan, on sijoittua hyvin hakutuloksissa.

Näin tekemällä useammat ihmiset löytävät sisällön ja joissakin tapauksissa sen löytäneet ihmiset linkittävät siihen omasta sisällöstään.

Tämä toimii erityisen hyvin, jos luot sisältöä, joka voi sijoittua avainsanojen perusteella, jotka osoittavat, että joku tutkii jotakin.

Jotkut ihmiset, jotka tekevät tällaista tutkimusta, ovat kirjoittajia, bloggaajia ja toimittajia, jotka etsivät tietoa omiin artikkeleihinsa.

Jos he löytävät sisältösi ja viittaavat siihen, he todennäköisesti myös linkittävät siihen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka selvittää, onko yritys tai yritys petos vai ei?

Jos toimittaja esimerkiksi kirjoittaa tarinaa koirista, hän saattaa haluta sisällyttää tietoja koirien nimistä.

Jos he googlettavat [dog name statistics], tämä artikkeli Roverilta sijoittuu hyvin ja sitä päivitetään säännöllisesti uusilla trendeillä ja sisällöllä.

Jos tämä artikkeli ei sijoittuisi hyvin eikä sitä päivitettäisi säännöllisesti joka vuosi uusilla trendeillä, se ei saisi lähellekään yhtä paljon linkkejä kuin se.

Voit myös etsiä mahdollisuuksia optimoida tämäntyyppistä sisältöä avainsanoilla, jotka voivat viitata siihen, että joku etsii tietoja, trendejä tai tilastoja.

Voit käyttää sivun hakukoneoptimointia avainsanojen optimointiin, mukaan lukien:

  • [topic] tietojoukot.
  • [topic] Tilastot 2022.
  • Uusin [topic] suuntauksia.
  • [topic] lainausmerkit.

Jokainen, joka etsii tällaisia ​​avainsanoja, ei voi vain käydä sisällössäsi, vaan myös viitata siihen ja linkittää siihen kirjoittaessaan artikkelin tai blogikirjoituksen aiheesta.

Kuinka rakentaa linkitettävät resurssit linkinrakennuskampanjoiksi

Yksi linkinrakennuskampanjoiden klassisista haasteista on, kun saat paljon kattavuutta, mutta ei linkkejä.

Joku saattaa kirjoittaa kampanjasta ja mainita brändin ja kampanjan, mutta jostain syystä he eivät sisällyttäneet linkkiä kampanjaasi.

Joillakin julkaisuilla ei ole linkkikäytäntöjä, mutta kun huomioit sen, sinun tulee käyttää aikaa kunkin kampanjan kanssa miettien, kuinka voit lisätä todennäköisyyttä, että joku linkittää sinuun.

Yksi parhaista tavoista on pohtia, mikä tekee kampanjastasi linkittämisen arvoisen, ja käyttää tuotantoprosessin aikana aikaa luodaksesi sisältöä, joka voi kannustaa jotakuta linkittämään kampanjaasi.

Vahva, relevantti tarina saattaa riittää toimittajalle käsittelemään sitä ja mainitsemaan brändisi, mutta linkin kannustamiseen saatat tarvita jotain muuta, kuten:

  • Ainutlaatuinen kuvasto joka lisää tai havainnollistaa tarinaa, jolloin voit pyytää luottolinkkiä kuvaan.
  • Isompi tietojoukko tarinan takana, jonka avulla joku voi napsauttaa läpi ja lukea lisää tarinasta ja tiedoista.
  • Profiilisivu verkkosivustollasi jollekin yrityksestäsi kuuluvalle henkilölle, jota on lainattu tarinassa.

Vaikka joku ei linkittäisikään sinuun ensimmäistä kertaa, näiden resurssien luominen helpottaa sinua tavoittamaan heihin ja pyytämään mainitsemista brändistäsi tai henkilöstäsi klikattavaksi linkiksi.

🔥 Empfohlen:  Miksi sinun pitäisi keskittyä organisaatiosi työntekijöiden kouluttamiseen?

Suhteiden rakentamisen merkitys toimialallasi

Suhteiden rakentaminen on usein unohdettu osa linkkien rakentamista.

Meillä on tapana ajatella parisuhteen rakentamista siinä vaiheessa, kun tarvitsemme linkin joltakin, ei ennen tätä pistettä emmekä sen ylläpitämistä sen jälkeen.

On todella kannattavaa käyttää lähestymistapaa, jossa yrität aidosti luoda suhteita alan tärkeimpiin kontakteihin kampanjoidesi ulkopuolella.

Esimerkiksi lähettämällä heille satunnaista palautetta, vinkkejä tai tietoja, joista he voivat pitää hyödyllisiä tarinoihinsa, jotka eivät liity mitenkään kehittämäsi brändiin.

Tämä ei ole vain hyödyllistä heille, vaan se osoittaa, että haluat auttaa heitä silloin, kun haluat jotain vastineeksi – vahvoissa ihmissuhteissa on kyse.

Tämän palauttaminen linkkien rakentamiseen ja vahvat suhteet alan tärkeimpiin kontakteihin voi tarkoittaa, että saat linkit luonnollisesti, koska he ovat jo tietoisia brändistäsi ja tuottamastasi sisällöstä.

Jos he törmäävät sisältöösi itse, he saattavat kiinnittää siihen enemmän huomiota ja peittää sen, vaikka sinulle ei siitä vielä ole erikseen kerrottu.

Toinen mahdollisuus on, että he etsivät linkitettävää sisältöä, johon olet ehkä tuottanut aiemmin. Jos se on edelleen hyödyllinen ja osuva, he voivat todennäköisemmin linkittää siihen, koska heillä on olemassa oleva suhde sinuun.

Lopuksi on täysin mahdollista luoda linkkejä, joita et ole pyytänyt.

Se vaatii hieman harkintaa ja suunnittelua, varsinkin jos et ole tunnettu brändi etkä ole luontaista uskottavuutta, jonka tämä voi tuoda.

Mutta vaikka et olisikaan tunnettu brändi, sinun tulee käyttää aikaasi ja resurssiasi joihinkin yllä oleviin toimintoihin, jotka saattavat alkaa ohjata sinua oikeaan suuntaan luomaan linkkejä, joita et ole pyytänyt.

Lisää resursseja: