Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka luoda lyijymagneetti, joka muuttaa kuin hullu

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka luoda lyijymagneetti, joka muuttaa kuin hullu

Haluatko nopeuttaa sähköpostiluettelosi kasvua?

Tarvitset lyijymagneetin.

Tässä viestissä aiot löytää menestyneen lyijymagneetin ainesosat, kuinka valita oikea sisältötyyppi ja miten mainostaa lyijymagneettiasi.

Valmis? Aloitetaan:

Menestyneen lyijymagneetin ainesosat

Puhumme hetken kuluttua sisältötyypeistä, mutta ensin puhutaan todellisen johtomagneetin saamisesta oikein.

Mitä ainesosia se tarvitsee? Mitä sinun tulee miettiä ennen kuin aloitat luomisen? Ajattele tätä osaa perustasi luomisena.

Tässä on tarkalleen mikä lyijymagneettisi tulee olla:

Tavoitelähtöinen

Vaikka lyijymagneettisi on oltava jotain, jota yleisösi rakastaa, sen on myös toimittava yrityksesi hyväksi.

Vaikka myyntisuppiloa ei olisi kartoitettu, sinun on alettava ajatella tuotettasi/palvelutarjontaasi myyntisuppilona.

Mikä on korkea lipputarjouksesi? Mitä tilaajille tarjotaan saatuaan lyijymagneettisi?

Mitä tahansa tarjoat seuraavaksi, sen on oltava seuraava looginen askel asiakaspolulla. Kaiken pitää virrata päästä toiseen.

Lyhyesti sanottuna tältä perusmyyntisuppilo näyttää:

Aloitaksesi suosittelen tutustumaan tähän ohjatun Blogging Wizard -viestin myyntisuppiloihin. Se on hyvä pohja, jonka avulla voit visualisoida, kuinka myyntisuppilosi toimii.

Ratkaisukeskeinen

Tiedätkö, mitä ongelmia yleisösi kohtaa? Jos et, nyt on aika määritellä kohdeyleisösi ja luoda ensimmäinen persoona.

Vältä yleisiä “huipputason” juttuja täällä. Usein se on tarkemmat ongelmat, jotka erottavat lyijymagneettisi.

Ja jos et ole varma, mitä haasteita yleisösi kohtaa, voit kysyä heiltä. Luo kysely käyttämällä Tyyppimuoto. Lähetä se sitten seuraajillesi sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa.

Jos tarvitset lisää, selaa Facebook-ryhmiä, Quoraa, Redditiä ja muita yhteisöjä. Saatat jopa löytää oivalluksia oman markkinaraon suurten blogien kommenteista.

Hyödyllinen

Monet lukijat tilaavat ennen kuin he ostavat mitään tuotteita sinulta. Lyijymagneetti antaa heille makua tulevista asioista.

Mitä tahansa tarjoat, sen on oltava tarpeeksi hyödyllistä, jotta tilaajat arvostavat sitä ja ovat onnellisia tilauksesta. Toisaalta sen ei pitäisi olla niin hyödyllistä, että se alentaa maksettua tarjontaasi.

Helppo seurata

Täydellistä lyijymagneettia luotaessa luettavuus ja käyttökokemus ovat tärkeitä.

Varmista, että kaikki on helppoa lukijoillesi, jotta he voivat toteuttaa oppimaansa.

Lyhyt

Vaikka tämä riippuu jonkin verran valitsemastasi markkinaraosta, se on mainitsemisen arvoinen.

Yleensä huomaat, että tiiviit lyijymagneetit toimivat parhaiten. Yli 300 sivua sisältävä e-kirja voi olla valtava arvo yleisöllesi, mutta käyttävätkö he sitä?

Lyhyempiä lyijymagneetteja käytetään todennäköisemmin. Harkitse siis tämän perusteellisen e-kirjan tallentamista maksetuksi tuotteeksi, jotta voit jatkaa myyntisuppilaasi.

🔥 Empfohlen:  Milloin ja kuinka aloittaa verkkokauppasivuston uudelleensuunnittelu

Oikean sisältötyypin löytäminen lyijymagneettillesi

Niitä on runsaasti lyijymagneetti ideoita siellä, mutta mikä sinun pitäisi valita?

Alla jaan joitakin suosikkisisältötyyppejäni auttaakseni sinua päättämään.

Tarkistuslistat

Tarkistuslistat ovat prosessilähtöisiä, joten ne rohkaisevat ihmisiä toimimaan ja tekevät siitä myös helppoa!

Niiden luominen on helppoa, ja on erittäin todennäköistä, että voit yksinkertaisesti muuttaa osan blogikirjoituksistasi tarkistuslistoiksi ilman suurta vaivaa.

Mallit

Minulla on ollut suuri menestys mallien kanssa aiemmin. Esimerkiksi Blogging Wizard -resurssikirjastossa tarjoan tilaajille joukon erilaisia ​​malleja.

Tämä sisältää yleisöpersoonat, kilpailijatutkimukset ja jopa lyijymagneettimallit. Kuten tarkistuslistat, ne on helppo koota ja ne ovat erittäin hyödyllisiä.

Lunttilaput

Ajattele huijauslehtiä toisen sisällön jyrkänteinä. Ota vain yksityiskohtainen osa sisällöstä ja tislaa tiedot alas, jotta se on helpompi sulattaa.

Oppaat

E-kirjat eivät muunnu yhtä hyvin kuin ennen, mutta lyhyemmät oppaat voivat silti olla tehokkaita – varsinkin jos ne on muotoiltu hyvin ja optimoitu kannustamaan tilaajia ryhtymään toimiin.

Alennuskoodit

Onko sinulla verkkokauppasivustoa tai tarjoatko jotain tuotteita? Alennuskoodien tarjoaminen voi olla hyvä kannustin sähköpostilistan rakentamiseen.

Vaikka sinulla ei olisi omia tuotteita, voit silti sopia sopimuksia kumppaneidesi kanssa ja luoda eksklusiivisen tarjoussivun. Tämä voidaan niputtaa yhteen muiden sisältötyyppien kanssa.

Viraaliset tietokilpailut

Tietokilpailut voivat olla erittäin tehokkaita, koska niitä jaetaan sosiaalisessa mediassa.

Ja oikealla työkalulla voit lisätä osallistumisportin sähköpostiluettelosi rakentamiseen.

Jos käytät WordPressiä, markkinoilla on paljon upeita WordPress-tietokilpailulaajennuksia, jotka auttavat sinua. Muista katsoa opetusohjelmamme persoonallisuustietokilpailun rakentamisesta WordPressin avulla.

Sosiaalisen median kilpailut

Tietokilpailujen tapaan sosiaalisen median kilpailut voivat olla loistava tapa kannustaa ihmisiä liittymään sähköpostilistallesi.

Hienoa on, että sinun ei tarvitse luoda paljon sisältöä, jotta tämä toimisi. Eikä sinun tarvitse edes luovuttaa itse mitään – voit tehdä yhteistyötä tuotemerkkien kanssa lahjoittaaksesi tuotteita ja alennuskoodeja.

Aloita tutustumalla viestiimme sosiaalisen median kilpailutyökaluista – ne tekevät prosessista helppoa.

Tärkeä muistiinpano: Kerro aina suoraan, mitä ihmiset allekirjoittavat, ja harkitse GDPR-vaatimustenmukaisuutta (en ole lakimies, joten en voi tarjota oikeudellisia neuvoja).

Mitä tarvitset mainostaaksesi lyijymagneettiasi?

Kun olet luonut lyijymagneettisi, miten aiot mainostaa sitä? Tutkitaanpa joitain vaihtoehtoja:

1. Määritä houkuttelevat sähköpostin kirjautumislomakkeet

Blogiviestisi ovat yksi parhaista tavoista mainostaa lyijymagneettiasi.

Voit tehdä tämän lisäämällä blogikirjoituksiisi houkuttelevan sähköpostin rekisteröitymislomakkeen.

Voit hyödyntää monia lomakkeita:

 • Sisältölomakkeet
 • Ylä-/alatunnisteen ilmoituspalkit
 • Sisäänvedettävät lomakkeet
 • Poistu intent-ponnahduksista
 • Ilmoittautumisten jälkeen
🔥 Empfohlen:  Tilinpäätös: mikä se on ja miksi sillä on merkitystä yrityksellesi

Blogging Wizardissa minulla on useita lyijymagneetteja. Minulla on poistumisaikeiden ponnahdusikkuna, joka kohdistaa tiettyihin viestiluokkiin, minkä jälkeen lisään strategisesti sisältöön sisältyviä opt-in-lomakkeita.

Esimerkiksi yleisöpersoonaviestissämme näet tämän Thrive Leadsin avulla luomani lomakkeen:

Näitä pidetään teknisesti “sisältöpäivityksinä”, mutta ne ovat oikeastaan ​​vain jälki-spesifisiä lyijymagneetteja.

Ja älä huoli, et välttämättä tarvitse useita lyijymagneetteja. Useimmissa tapauksissa yksi riittää.

Esimerkiksi Funnel Overloadissa (nykyisin Startup Bonsai) tarjoan yhden lyijymagneetin ja upotan CTA:n blogikirjoituksiin. Käytin myös Thrive Leads -tuotteita tähän.

2. Luo hyvin optimoitu aloitussivu

Selitän ensin, mikä aloitussivu on:

Aloitussivu voi teknisesti olla mikä tahansa sivu, jolle vierailijoistasi päätyy, mutta tässä yhteydessä puhumme aloitussivusta, joka on optimoitu “kampanjaliikenteelle”.

Tämä tarkoittaa yhtä sivua, joka on 100-prosenttisesti keskittynyt vierailijoiden rohkaisemiseen ryhtymään haluttuun toimintoon. Erityisesti; liittymällä sähköpostilistallesi ja lataamalla lyijymagneettisi.

Tämä tarkoittaa, ettei navigointialuetta, sivupalkkeja tai minkäänlaisia ​​häiriötekijöitä ole. Vaikka alatunnisteessa tarvitset linkkejä laillisille sivuille. Ja vaikka ne voivat olla brändättyjä sivustosi suunnittelun mukaan, ne ovat yleensä erillisiä.

Miksi sitten haluat vaivautua aloitussivun kanssa?

Aloitussivut tuottavat enemmän konversioita kuin muut osallistumislomakkeet, ja ne sopivat erityisen hyvin liikenteen ohjaamiseen mainoksista, sosiaalisesta mediasta, YouTube-videoista, vieraspostauksista jne.

Voit luoda aloitussivuja, jotka on räätälöity tietyille yleisöpersoonallisille, ja optimoida viestisi tavalla, joka lisää merkittävästi konversioita.

Esimerkiksi tämä aloitussivu, jonka rakensin suppilon ylikuormitukselle (nyt Startup Bonsai) konvertoi yli 30 %, eikä se ole erityisen hyvin optimoitu (rakosin sen kiireessä, enkä ole vielä päässyt jakamaan sitä testaamaan).

Joten, miten luot aloitussivun? Riippuen käyttämästäsi sisällönhallintajärjestelmästä, saatat pystyä rakentamaan aloitussivuja suoraan laatikosta. Ja joissakin sähköpostimarkkinointipalveluissa, kuten ConvertKit, on itse asiassa sisäänrakennettu vaihtoehto.

Muussa tapauksessa tarvitset tarkoitukseen rakennetun aloitussivulaajennuksen. Käytän yleensä Leadpagesia aloitussivujen rakentamiseen ja split-testien suorittamiseen, mutta se on SaaS-sovellus, joten se voi tulla kalliiksi.

Jos käytät WordPressiä, Thrive Optimize on loistava vaihtoehto. Se on osa Thrive Suitea, joka sisältää myös Thrive Architectin.

Jaettu testaus on erittäin tärkeää, jos haluat parantaa tuloksiasi.

Miksi? Paras harjoitus on vain lähtökohta. Kaikki toimialat, markkinarako tai yleisöryhmät eivät ole samat, joten suurimman tuloshyödyn saamiseksi tarvitset jaetun testauksen selvittääksesi, mikä todella toimii.

Saat lisätietoja WordPress-aloitussivulaajennusten vertailustani.

3. myynninedistämisstrategia

Kun sinulla on lyijymagneetti, houkuttelevat rekisteröitymislomakkeet ja hyvin optimoitu aloitussivu, tarvitset mainossuunnitelman.

🔥 Empfohlen:  Kuinka AI Chatbot pitää Bitcoin Creators Legacyn elossa

Sähköpostikirjautumislomakkeesi tarjoavat lyijymagneettisi blogin lukijoille. Joten, sinun sisältöstrategia huolehtii siitä, että sähköpostisi rekisteröitymislomakkeet saavat vedon.

Suosittelen kuitenkin ehdottomasti luomaan uusia viestejä, jotka ovat ajankohtaisesti tärkeitä lyijymagneettillesi, ja lisäämään kohdistettuja osallistumislomakkeita. Voit jopa lisätä sisällön sisäisiä osallistumislomakkeita paljon liikennettä sisältäviin viesteihin (mitä osuvampi, sitä parempi).

Entä aloitussivusi?

Tässä on muutamia tapoja mainostaa lyijymagneettisi aloitussivua:

 • Lisää linkki aloitussivullesi kirjoittajan kuvaukseen (blogiisi).
 • Luo pystysuuntaisia ​​kuvia Canvassa ja jaa ne Pinterestissä.
 • Kirjoita vieraspostauksia ja linkitä aloitussivullesi kirjoittajan kuvauksessa.
 • Jaa otteita johtavasta magneetistasi sosiaalisessa mediassa linkin avulla aloitussivullesi.
 • Päivitä sosiaalisen median biosi linkillä aloitussivullesi.
 • Suorita maksettu mainoskampanja Facebookissa (ole varovainen mainosten näyttämisessä – tarvitset tuotteen ja hyvin optimoidun myyntisuppilon varmistaaksesi, että saat tuoton sijoituksellesi.)
 • Päivitä sähköpostisi allekirjoitus linkillä lyijymagneettiisi.
 • Lisää “pyyhkäise ylös” -linkki Instagram-tarinaasi (saatavilla vain vahvistetuille tileille tai niille, joilla on yli 10 000 seuraajaa.)
 • Tee yhteistyötä vaikuttajien kanssa ja sisällytä heidät jollain tavalla johtomagneettiisi (he ovat todennäköisesti jakavat sen, vaikka sisältö on suljettu).
 • Tee “lyijymagneetti” vaihto muiden bloggaajien kanssa asiaan liittyvässä markkinaraossa.
 • Lisää sivupalkkiin toimintakehotus, joka linkittää aloitussivullesi.

Näillä mennään – tässä on paljon ideoita, joiden avulla pääset alkuun!

Käärien sen

Olemme tarkastelleet, mitä sinun tulee ottaa huomioon, kun suunnittelet lyijymagneettiasi, huomioitavia sisältötyyppejä ja mitä tarvitaan, jotta ihmiset rekisteröityisivät lataamaan lyijymagneettisi.

Muista vain, että esität sitten lyijymagneettisi, kerro selkeästi, mihin he ilmoittautuvat.

Ja astu taaksepäin lyijymagneettistasi nähdäksesi koko myyntisuppilosi kulkua.

Se on myyntisuppilosi, joka kasvattaa tuloja ja lähettää kävijöitä ilmaisesta sisällöstäsi maksulliseen sisältöösi.

Havainnollistaakseni myyntisuppiloiden voimaa:

Edellisessä osiossa mainitsin, kuinka voit kirjoittaa vieraspostauksia ja linkittää aloitussivullesi kirjoittajan biossa.

Jos sinulla on myyntisuppilo, et vain hanki tilaajia, saat asiakkaita. Näin Daniel Ndukwu kirjoitti ilmaisen vierasviestin Blogging Wizardille ja ansaitsi samalla 1 800 dollaria. Ei paha, eikö?!