Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka luoda myyntisivu ensimmäiselle verkkokurssillesi tai tuotteellesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka luoda myyntisivu ensimmäiselle verkkokurssillesi tai tuotteellesi

Tunnet kutinan.

Kuukausien ajan olet jakanut viestejä toisensa jälkeen, mainostanut sitä kaikkialla sosiaalisessa mediassa ja rakentanut hitaasti sähköpostilistaasi.

Nyt on aika viedä blogisi uudelle tasolle ja tehdä siitä yritys lanseeraamalla ensimmäinen tuotteesi tai kurssi.

Jos aiot käynnistää kurssin kokemuksesi perusteella, nyt on hyvä aika luoda sellainen.

Miksi kurssi? Koska verkko-oppimisala on kasvanut nopeasti. Se on jo saavuttanut yli 100 miljardia dollaria ja jatkaa kasvuaan.

Lisäksi, jos et vielä tiedä, verkkokurssit ovat yksi tärkeimmistä tavoista, joilla bloggaajat ansaitsevat elantonsa blogistaan. Teachablen mukaan ohjaaja synnyttää ympäriinsä 5 426 dollaria kurssin isännöinnistä heidän alustallaan.

Vertaa sitä YouTuben tekemiseen 15 dollaria/kkja bloggaajille, joilla on vaikeuksia saada aikaan jopa 100 dollaria heidän blogistaan.

Okei, olet työstänyt kurssin tai tuotteen luomista, ja julkaisupäivä on ensi kuussa. Sen lisäksi, että viimeistelet kaiken, kuten markkinointikampanjasi ja bloggaajien tavoittamisen, sinun on alettava ajatella myyntisivuasi.

Tämä paha poika tekee vierailijasta ostajan ja auttaa sinua luomaan passiivisia tuloja, joista kuulet jatkuvasti muilta bloggaajilta.

Mutta kuinka sinä bloggaajana kirjoitat myyntisivun? Et ole tekstinkirjoittaja tai markkinoija, joten miten vakuutat uuden vierailijan siitä, että tuotteesi on se, mitä he tarvitsevat?

Tärkeintä on, että sivullasi on oikeat elementit. Kaikilla hyvin tuottavilla myyntisivuilla on tiettyjä yhteisiä elementtejä, ja vaikka olisit uusi bloggaaja uuden tuotteen kanssa, voit saada ne myyntisivullasi heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

1. Valitse täydellinen otsikko

Parhaat myyntisivut alkavat voimakkaalla lausunnolla. He ovat yleensä mukaansatempaavia, hyödyllisiä ja puhuvat kohdeyleisölleen.

Esimerkiksi Jeff Goins aloittaa myyntisivunsa Heimo kirjoittajat tämän kanssa:

Jos olet vaikeuksissa oleva kirjoittaja, joka yrittää saada viestinsä perille, mutta epäonnistuu, tämä otsikko puhuttelee sinua.

.

Otsikot, jotka leikkaavat melun ja kertovat kohdeyleisösi todellisen toiveen ytimestä, eivät vain houkuttele lukijasi haluamaan lukea lisää, vaan myös todennäköisesti vakuuttavat lukijasi siitä, että he tarvitsevat tuotettasi.

Nathan Barrylla on tuote kirjailijoille. Se on a kirja nimeltä Authorityja hänen myyntisivunsa otsikko haastaa yleisen käsityksen kirjoittajista – että kirjoittamisesta ei voi tienata.

Otsikon ei tarvitse olla räikeä tai ärsyttävä; hyvät otsikot voivat olla yksinkertaisia ​​ja selkeitä.

Esimerkiksi Derek Halpern Pirteät kurssit tulee ulos ja sanoo mitä kaikki ajattelevat:

Derek tietää, että monet bloggaajat ovat turhautuneita ja järkyttyneitä ajatuksesta, mitä tekniikkaa tarvitaan käynnistää verkkokurssi.

Hänen otsikkonsa puhuttelee näitä bloggaajia.

2. Esittele kokemuksia

Huomaatko ilmoittautuvasi lyijymagneeteille tai ilmaisille kursseille, kun tiedät, että monet ihmiset ovat vakuuttaneet sen?

Sosiaalinen näyttö antaa kurssi uskottavuuden ja lisää tuloksiasi. Kurssistasi nauttineiden ja sen seurauksena menestyneiden ostajien suosittelut toimivat sosiaalisena todisteena myyntisivullasi.

Ne voivat myös auttaa validoimaan menetelmäsi ja kurssilla esittämäsi strategiat. Esimerkiksi Caitlin Bacherin Wham Bam Instagram -kurssin kokemukset osoittavat, että hänen kurssinsa todella auttaa ihmisiä saamaan Instagramia käyttäviä asiakkaita.

Jos haluat parantaa kokemuksiasi, käytä videota. Se on todistettu kerta toisensa jälkeen, että ihmiset ovat 64% enemmän todennäköisesti ostaa tuotteen verkosta katsottuaan videon.

Ja tiedätkö mitä? Ihmiset pysyvät myyntisivullasi pidempään, koska he haluavat katsoa koko videon.

🔥 Empfohlen:  5 parasta konferenssipuhelupalvelua Intiassa - 2023

Melyssa Griffin käyttää videokokemuksia lippulaivakurssillaan Pinfinite Growth. Nämä suosittelut ovat menestystarinoita, joissa Melyssa haastattelee kurssin opiskelijoita. Jotkut näistä videoista ovat yli 15 minuutin pituisia (saatako 15 minuutin menestystarinan katsominen sinut ostamaan hänen kurssin?)

Okei.

Mutta entä jos sinulla ei ole menestystarinoita kurssillesi tai tuotteellesi? Tarkoitan, et ole edes käynnistänyt sitä vielä!

Paras tapa kerätä suosituksia on pyytää betatestaajia tai muita bloggaajia kokeilemaan tuotettasi vastineeksi suosittelusta, jos he pitivät sitä hyödyllisenä.

Joitakin vinkkejä, jotka auttavat kannustamaan beetatestaajiltasi loistavia kokemuksia:

  • Pyydä heitä antamaan konkreettisia esimerkkejä siitä, kuinka tuotteesi auttoi heitä
  • Pyydä heitä maalaamaan ennen ja jälkeen kuva
  • Pyydä heitä kertomaan menestyksestään tuotteesi kanssa

3. Esitä selkeä toimintakehotus

Yksi myyntisivusi tärkeimmistä osista on toimintakehotuspainike (CTA). Miltä sen pitäisi näyttää ja mitä siinä pitäisi sanoa?

Mukaan Poista pomppiminenasiakkaan toimintakehotuspainikkeen värin ja muodon muuttaminen tuotesivuilla paransi asiakkaan tulosprosenttia lähes 36 %.

Katsotaanpa joitain esimerkkejä saadaksesi käsityksen hyvin muuntavista toimintakehotuspainikkeista.

Kontrastivärinen

Courtney Johnstonilla on kurssi nimeltä The Launch Copy Kit.

Suurin osa hänen myyntisivustaan ​​on brändätty tällä siniharmahtavalla sävyllä. Tässä on hänen toimintakehotuspainike:

Courtney varmisti, että hänen toimintakehotuspainike erottui muusta myyntisivustaan.

Hän teki tämän käyttämällä kontrastista keltaista väriä ja hajottamalla myyntisivunsa käyttämällä sinistä ja harmaata osiota.

Käytä myyntisivullasi päämerkkisi värejä ja valitse kontrastiväri, jonka avulla toimintakehotuspainike on helppo löytää vierittäessäsi tai selaamalla.

Loistava työkalu auttaa sinua löytämään täydellisen kontrastivärin Adobe Color CC. Lisää vain tuotemerkkisi väri ja muuta asetuksia nähdäksesi, mitkä värit voivat olla hyvä valinta.

Toimintakehotuspainike on suuri (mutta ei liian suuri)

Tässä on toinen esimerkki. OptimizePress on WordPress-laajennus. Katsotaanpa heidän aloitussivuaan ja toimintakehotuspainiketta.

Mitä huomaat CTA-painikkeesta?

Se on iso! Jos toimintakehotuspainike on liian pieni, kukaan ei näe sitä. Joten varmista, että vierailijasi näkevät painikkeesi, tee siitä suuri. Älä tietenkään tee siitä liian suurta; käytä harkintasianne.

Toimintakehotuspainikkeesi kopio on ensimmäisessä persoonassa

Tutkimus on osoittanut että painikekopion muuttaminen toisesta henkilöstä (“hanki e-kirjasi”) ensimmäiseksi (“hanki e-kirjani”) lisäsi napsautussuhdetta 90 %.

Esimerkiksi freelance-kirjoituskurssini myyntisivullani olen onnistunut käyttämään ensimmäisen persoonan painiketta.

Voit käyttää ensimmäisen persoonan kopiota paitsi myyntisivullasi, myös lyijymagneetissasi tai blogitekstisi CTA:ssa.

Ensimmäisen persoonan käyttämisen lisäksi myyntisivullasi voit käyttää muita erittäin muuntavia sanoja, kuten:

  • Esittelyssä
  • Joo
  • Askel askeleelta
  • Investoinnit

4. Käytä videoita, kaavioita tai kaavioita

Visuaaliset esitykset ovat uskomattoman tehokkaita muunnostyökaluja, joita voit helposti käyttää myyntisivulla.

Asiat, kuten videot, kaaviot tai kaaviot, eivät vain hajoita kopiotasi, vaan myös näyttävät vierailijoille, miltä tulokset näyttävät tuotteen käytön jälkeen. Ja milloin yli puolet väestöstä ovat visuaalisia oppijoita, on järkevää käyttää visuaalisuutta hyödyksesi.

Katsotaanpa eri tapoja, joilla voit sisällyttää visuaalista sisältöä myyntisivullesi.

Käytä mallia

Digitaalinen tuote, kuten kurssi, voi olla ostajien vaikea visualisoida. Tehtävätaulukot, kurssikirjat ja tarkistuslistat eivät vain ole niin houkuttelevia.

Monet bloggaajat ja yrittäjät esittelevät tuotettaan käyttämällä mallia.

Esimerkiksi Kristin of Believe in a Budget käyttää tätä kaunista mallia viimeisimmästä Side Hustle to Success -kurssistaan.

Kaaviot

Kaaviot toimivat erinomaisesti tulosten esittelyssä ennen tuotteen käyttöä ja sen jälkeen. Niiden ei tarvitse olla monimutkaisia; pikemminkin niiden on vain parannettava huomattavasti vierailijaa.

🔥 Empfohlen:  Tutustu lahjakorttiteollisuuden nousuun

Esimerkiksi Brie Beeksin myyntisivu kurssille, Budgeting Beginners on Air, näyttää yksinkertaisen kaavion hänen sähköpostilistansa kasvusta verkkoseminaarien käytön jälkeen. Näin lukijat saavat visuaalisen esityksen siitä, miltä heidän luettelonsa voisi näyttää, jos he ostavat hänen kurssin.

Video

Shawn Blancin The Focus Course -myyntisivu käyttää kuvia ja videoita välittääkseen hänen viestinsä luoville tekijöille, jotka kamppailevat työn ja elämän tasapainottamisessa.

Heti kun päädyt hänen myyntisivulleen, voit katsoa videon:

Hänellä on myös video itsestään kertomassa kurssistaan ​​myöhemmin sivulla ja videon esittely The Focus Course -ohjelmasta.

5. Näytä mitä saat

Haluatko ihmisten ostavan tuotteesi, eikö niin?

No, paras tapa muuttaa heidät looky-lookosta ostajaksi on näyttää heille tarkalleen, mitä he saavat, kun he ostavat tuotteesi.

Paras tapa välittää tämä, jos sinulla on kurssi, on tarjota luokan opetussuunnitelma, mukaan lukien kaikki pakettiin kuuluvat bonusmateriaalit tai ylimääräiset oppaat.

Jos isännöit kurssisi Teachablessa, voit helposti esitellä kaikki moduulit ja oppitunnit.

Esimerkiksi Megan Minnsin Squarespace-oppimiskurssi listaa kunkin moduulin aiheet:

Voit myös näyttää kaikki mukana tulevat lisävarusteet, jotka ostaja saa tuotteesi mukana. Mariah Coz esittelee kaikki ylimääräiset resurssit, joita saat, kun ostat hänelle Ensimmäisen 1 000 dollarin kurssisi hänen myyntisivullaan seuraavasti:

Ihmiset haluavat nähdä arvon, jonka he saavat, kun he investoivat tuotteeseesi, joten varmista, että käytät houkuttelevia visuaaleja.

6. Kirjoita kopio, joka puhuu ostajalle

Tässä on se, mikä todella auttaa tekemään kävijöistä ostajia.

Se on sinun kopiosi, ja myyntisivullasi on oltava kolme elementtiä.

1. Välitä ostajasi kipukohdat

Onnistunut tuote tai kurssin lanseeraus tapahtuu, koska tuotteen luoja nollasi ostajan kipukohdat.

Nämä ovat turhautumista, huolia ja päänsärkyä, joita ostajat kärsivät tietystä ongelmasta.

Monille ongelmana on, että heillä on rahan tai ajan nälkä. Toisten kohdalla heiltä puuttuu koulutus tai taidot.

Joten, kun kirjoitat myyntisivusi kopiota, yritä hyödyntää ostajan kipukohtia.

Jeff Goins tekee tässä hienoa työtä Tribe Writers -myyntisivullaan. Hän puhuu suoraan kohdeyleisölleen, vaikeuksissa oleville kirjailijoille.

2. Mainitse edut

Monet bloggaajat luovat tuotteensa eivätkä malta odottaa, että pääsevät kertomaan siitä kaikille, mutta päätyvät puhumaan ominaisuuksista etujen sijaan.

Mitä tämä tarkoittaa? Se tarkoittaa, että sen sijaan, että esittelet, kuinka tuotteesi voi auttaa kohdeostajaasi, mainitset tuotteestasi asioita, kuten kuinka edistynyt se on tai kuinka uusi muoto helpottaa sen lukemista tai lataamista.

Ja samalla kun mietit, kuinka toimitat kurssin sähköpostitse – tai että se on viisikymmentäkaksi oppituntia täynnä hyödyllisiä vinkkejä ja strategioita – lukijasi haluavat vain tietää, kuinka se auttaa heitä.

Mitä he saavat tuotteestasi?

Esimerkiksi Sean Wesin kurssin myyntisivu, Learn Lettering 2.0, alkaa kurssin suorittamisen eduista.

Kun kerrot vierailijoille välittömästi, mitä he hyötyvät tuotteesi käytöstä, heidän on paljon helpompi kuvitella ostavansa ja käyttävänsä tuotetta.

3. Tee tuotteestasi ratkaisu

Puhuimme hieman siitä, kuinka tärkeää on tuoda esiin ostajien kipukohdat myyntisivullasi. Vielä tärkeämpää on sijoittaa tuotteesi ratkaisuksi ostajien ongelmiin.

Monet ihmiset eivät ehkä tiedä, että heillä on ongelma, eivätkä he todellakaan tiedä, että tuotteesi on ratkaisu heidän ongelmiinsa.

🔥 Empfohlen:  16 parasta hakukoneoptimoinnin tarkastustyökalua (2023 vertailu)

Joten tee siitä helppoa kertomalla tarina, joka liittyy ostajiisi ja tarjoamalla sitten ratkaisua – tuotettasi.

Esimerkiksi Melyssa Griffinin List Surge -kurssinsa myyntisivulla hän osuu monien bloggaajien ja yrittäjien luettelon kasvattamiseen liittyviin kipupisteisiin.

Hän osoittaa edelleen, että hän on uskottava auttamaan sinua kasvattamaan luetteloasi. Sitten hän esittelee ratkaisun – kurssin.

Työkaluja, joilla pääset alkuun

Kun myyntisivullesi on kaikki oikeat elementit, jäljellä on vain sen suunnittelu. Jos isännöit myyntisivuasi omassa verkkotunnuksessasi, harkitse aloitussivulaajennuksen käyttöä helpottamaan aloitusta.

Tässä on muutamia tarkasteltavaksi:

1. Thrive Architect

Kukoile arkkitehti on edullinen vaihtoehto WordPressin käyttäjille. Saat käyttöösi yli 160 korkealaatuista ja optimoitua mallia, joita on helppo käyttää – ja voit luoda ne suoraan WordPress-verkkosivustoltasi.

Thrive tarjoaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset aloitussivusi mukauttamiseen tai sellaisen luomiseen tyhjästä. Ja vedä ja pudota -editorin avulla voit lisätä kosketusta ja tyyliä myyntisivullesi, joten saat erittäin optimoidun sivun muutamassa minuutissa.

Mallit on suunniteltu sarjoiksi, joten voit luoda johdonmukaisesti suunnitellun myyntisuppilon. Voit myös käyttää tätä laajennusta mille tahansa mukautetulle sivulle tai viestien asetteluille, koska se on sivunrakennuslaajennus.

Thrive Architect maksaa 99 dollaria vuodessa (uusituu sen jälkeen hintaan 199 dollaria vuodessa) erillisestä tuotteesta tai pääset kaikkiin Thrive Themes -tuotteisiin hintaan 299 dollaria vuodessa (uusitaan sen jälkeen hintaan 599 dollaria vuodessa) Thrive Suite -jäsenyys.

2. Leadpages

Leadpages on aloitussivujen rakennustyökalu, jossa on yli 100 mallia korkean tuloksen tuottavista sivuista, joista voit valita aloitussivullesi, myyntisivullesi, kiitossivullesi ja muille.

Ja on erittäin helppoa perustaa myyntisivusi heidän myyntisivumalleillaan. Voit muokata niitä brändiisi ja tyyliisi sopiviksi lisäämällä logosi ja valitsemalla omat fontit.

Suurin etu Thrive Architectiin verrattuna on, että et ole rajoittunut WordPressiin. Ja joissakin suunnitelmissa on sisäänrakennettu A/B-jakotestaus, joka on erinomainen tulosten lisäämiseen.

Hinnat alkaen $37/kk.

Jos haluat lisää vaihtoehtoja, saatat haluta myös tutustua parhaisiin WordPress-aloitussivun laajennuksiin tai aloitussivun työkalut.

Käärien sen

Onnittelut! Olet vihdoin siirtynyt harrastusbloggaajasta ammattibloggaajaksi. Tuotteen luominen on sekä innostavaa että aikaa vievää. Yksi viimeisistä asioista ennen julkaisua on myyntisivun luominen.

Myyntisivu auttaa sinua muuttamaan kävijöitä ostajiksi. Jos sisällytät keskeisiin elementteihin, kuten suosittelut sosiaalista näyttöä varten, houkuttelevan otsikon, joka houkuttelee lukijasi, ja kopion, joka korostaa ostajien tuskallisia kohtia, sinulla on voittava myyntisivu.

Lisää aloitussivulaajennus, joka auttaa sinua optimoimaan myyntisivusi, eikä sinulla ole ongelmia jatkuvasti muuntaa kävijöitäsi ostajiksi.

Lopuksi, jos et ole päättänyt, millä alustalla käynnistät kurssisi, tutustu parhaiden verkkokurssialustojen vertailuun.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: