Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka luoda NFT (vaiheittainen opas)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka luoda NFT (vaiheittainen opas)

Oletko taiteilija? Joo! Entä jos joku kertoo sinulle, että voit saada miljoonia maksettuja eksklusiivisia taideteoksiasi? Hienoa, eikö? Se ei ole mielikuvitusta. Voit todella ansaita valtavan summan myymällä digitaalisen maalauksen tai minkä tahansa muun työsi, aivan kuten a Beeplen tekemä maalaus myytiin yli 69 miljoonalla dollarilla.

On aivan selvää, että kaikki eivät voi olla taiteilijoita ja saavuttaa tätä hulluuden tasoa. Voit kuitenkin yrittää luoda NFT:n, jota voit kutsua omaksesi. Saatat menettää rahaa koko prosessin aikana, mutta olet ainakin hypännyt kelkkaan ja kehunut siitä sosiaalisen median alustallasi. Jos ajattelet toisin, menettämäsi rahat ovat itse asiassa investointi, jonka teet uuden NFT:n luomiseen kokonaan.

Ei-korjattavat rahakkeet ovat saamassa merkittävää tunnustusta nykymaailmassa. Tämän seurauksena ihmiset eri puolilta maailmaa, mukaan lukien julkkikset, maksavat valtavia rahaa ostaakseen ainutlaatuisia keräilykohteita.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle NFT:stä ja siitä, kuinka voit luoda oman digitaalisen resurssi? Ja missä niitä voi myydä?

Mikä on NFT?

NFT:t voivat olla klassisia taideteoksia, antiikkiesineitä tai muita historiallisia esineitä, joita myydään usein huutokaupoissa, jotka on sertifioitu ainutlaatuisiksi. Ensisijaisesti NFT-tunnus on kuin digitaalinen aitoustodistus. Nämä tunnukset sallivat mp3:n, videon, GIF:n, JPEG:n tai minkä tahansa muun tiedostomuodon olevan ainutlaatuista.

Aivan kuten fyysiset tuotteet, NFT:t voidaan ostaa, piilottaa, kerätä, tuhota ja myydä. Se on koska blockchain-tekniikkaa edistänyt liiketoimien avoimuutta. Lisäksi hintahistoria näkyy kaikille ilman Internet-yhteyttä, mikä on parasta.

Kuinka luoda NFT (vaiheittainen opas)

Samalla tavalla kuin metallikolikot lyödään ja lisätään liikkeeseen, samalla tavalla NFT:t lyödään esittelemällä digitaalista taidettasi, josta tulee osa Ethereum-lohkoketjua. Toisin sanoen voit myös sanoa, että kun uusi token on luotu lohkoketjuun ja liitetty tiettyyn sisältöön, se tarkoittaa, että NFT on lyöty.

Kun NFT on lyöty, samaa NFT:tä ei voi lyödä uudelleen. Siksi sen sanotaan olevan ainutlaatuinen. Aina kun taiteilija lyö uuden NFT:n, siihen liittyy yleensä 10–30 % provisio, jonka hän saa, kun hänen teoksensa myydään tulevaisuudessa.

Kallein myyty NFT oli Beeplen “Everyday” – 5000 piirroksen kollaasi. Kaikki piirustukset viittaavat kuluneisiin 13,5 vuoteen, mikä on varmasti ikävä tehtävä luojalle näin pitkän ajan. On kuitenkin epätodennäköistä, että kaikki onnistuneet NFT:t vaativat niin monimutkaista panosta kirjoittajalta.

NFT:n luomisen aloittamiseen tarvittavat perusasiat

Ennen kuin ilmoitamme sinulle kuinka luodaan NFTSukellaan perustyökaluihin, joita tarvitaan NFT-luontiprosessin aloittamiseen. Vaikka alla on mainittu kolme tärkeää työkalua, jotka tarvitset ennen NFT:n luomista, parasta on, että kaikki voidaan määrittää puhelimellasi:

1. Ota käyttöön Ethereum-lompakko

NFT-matkasi aloittaminen ilman Ethereum-lompakkoa on lähes mahdotonta. Sinun on luotava digitaalinen lompakko tallentaaksesi salausomaisuutesi turvallisesti ja jota käytetään NFT:iden luomiseen, ostamiseen ja myyntiin.

Kaikkiin NFT-kauppapaikkoihin pääset vaivattomasti, kun olet määrittänyt Ethereum-lompakkosi, koska niiden avulla voit helposti kirjautua sisään ja luoda tilit yhdellä kertaa.

On monia alustoja, joiden avulla voit käyttää ilmaisia ​​lompakoita useiden kryptokolikoiden tallentamiseen. Jotkut niistä on mainittu alla:

A. MetaMask

Yli miljoona krypto-harrastajaa käyttää MetaMaskia yhdistääkseen saumattomasti useisiin kryptovaluuttasovelluksiin ja NFT-kauppapaikkoihin. Alustaa käytetään maailmanlaajuisesti ja se on saatavilla sekä iOS- että Android-käyttäjille selainlaajennuksena. MetaMaskin avulla kryptovaluuttojen ostamisesta tulee vaivatonta, eikä sinun tarvitse käyttää mitään muuta alustaa krypton ostamiseen.

B. Coinbase

Toinen tunnustettu kryptovaluuttapörssi, jolla on nykyään laaja käyttäjäkunta, Coinbase on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka ovat juuri tulleet virtuaalisen rahan maailmaan. Alusta yksinkertaistaa krypton ostoprosessia ja on erittäin turvallinen.

C. Sateenkaari

Rainbow on uusi alusta verrattuna kahteen muuhun tässä luettelossa mainittuun. Alusta on suunniteltu erityisesti Ethereumia ajatellen. Täydellinen NFT:lle! Eikö?

Vaikka et voi tallentaa Bitcoinia Rainbowissa, se ei ole ongelma NFT:iden luomisessa. Tämän lisäksi lompakon hieno muotoilu näyttää NFT-kokoelmasi suoraan.

2. Osta jonkin verran Ethereumia

Digitaalisen taiteen muuttaminen NFT:ksi sisältää jonkin verran kaasumaksua. Ostamalla Ethereumin voit maksaa NFT:n luomiseen liittyvät maksut ja muut kulut. Valitettavasti Ethereumin hinta on epävakaa, kuten muidenkin kryptovaluuttojen, kuten kaikkien muiden kryptokolikoiden. Siksi ei ole mahdollista seurata, kuinka paljon maksua joudut maksamaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka arvioida suositusjärjestelmiä reilusti RexMexillä?

Ihanteellinen tapa tehdä tässä on päättää fiat-rahasta, johon olet valmis sijoittamaan. Voit esimerkiksi sijoittaa Yhdysvaltain dollareissa ja ostaa saman määrän Ethereumia. Tällä tavalla et mene pois budjetistasi. Tämän lompakon avulla voit ostaa krypto-omaisuuden suoraan lompakkosi sisällä. Sinun on kuitenkin tehtävä ostos toisesta pörssistä ja siirrettävä se lompakkoosi.

Lue myös: 20 parasta NFT-markkinapaikkaa

3. Liitä lompakkosi NFT Marketplaceen

Viimeinen ja tärkein vaihe on valita NFT-kauppapaikka, jossa haluat luoda ja myydä NFT:si. Listaa työsi kyseisellä sivustolla, kun olet päättänyt, minkä markkinapaikan haluat valita.

Olet esimerkiksi valinnut NFT-markkinapaikan – Rarible. Se on loistava alusta, erityisesti aloittelijoille, koska se tarjoaa helpon prosessin, jonka avulla voit luoda ja listata NFT:si vaivattomasti. Joten kun lompakkosi on määritetty ja olet ostanut Ethereumin, siirry Rariblen sivustolle ja napsauta näytön oikeassa yläkulmassa näkyvää yhdistämispainiketta.

Valitse WalletConnect jos käytät MetaMask- tai Rainbow-lompakkoa tai Wallet Link -vaihtoehtoa, jos olet säilyttänyt Coinbase-lompakon kryptokolikkojesi tallentamiseen. Nämä yhdistämisvaihtoehdot tukevat myös monia muita lompakkovaihtoehtoja; voit tutkia ja tarkistaa, tukeeko alusta käyttämääsi lompakkoa vai ei.

Seuraava vaihe pysyy samana lompakostasi riippumatta. Sinun on käytettävä lompakkosovellusta QR-koodin skannaamiseen, joka tulee näkyviin näytölle, kun olet valinnut yhteysvaihtoehdon. Kun koodi on skannattu, yhdistä lompakkosi Raribleen.

Kun yhteys on muodostettu, alustan avulla voit vahvistaa lompakkosovelluksellasi tehdyt ostot ennen kuin jatkat eteenpäin. Olet valmis luomaan, valmistamaan ja myymään ensimmäisen NFT:si. Anna palaa!

Kuinka lyödä NFT:itä? – Koko prosessi!

Haluavat tietää miten NFT luodaan? Se ei ole kovin vaikeaa; Kun olet selvittänyt, mikä NFT tarkalleen on ja varmistanut, että haluat todella myydä NFT:n, on melko helppoa valmistaa ja myy NFT:tä.

1. Valitse tuotteesi

Aloitetaan perusasioista. Ensin sinun on ymmärrettävä, minkä digitaalisen omaisuuden haluat muuntaa NFT:ksi, joka voi olla videopelien keräilykohde, musiikki, maalaus, kuva, meemi, GIF tai jopa twiitti. Tietysti mitä harvinaisempi NFT on, sitä enemmän arvoa se voi tuottaa.

Voit halutessasi luoda oman NFT:n useista ideoista, sillä kaikki digitaalinen nykyään voidaan muuttaa NFT:ksi. Joten se riippuu myös luovuudestasi ja siitä, kuinka käyttää yhtä digitaalista kohdetta ja muuttaa se arvokkaaksi NFT:ksi. Esimerkiksi, Sir Tim Berners-Lee myi WWW:n (World Wide Web) lähdekoodin 5,4 miljoonalla dollarilla NFT:nä.

Tekijät saavat vapaasti valita minkä tahansa taiteen teeman ja mielikuvituksensa. Ennen kuin haluat muuttaa tuotteen tai tuotteen NFT:ksi, varmista, että ostat kyseisen tuotteen immateriaalioikeudet. Sitten se ei anna sinun joutua oikeudellisiin ongelmiin sen jälkeen, kun olet luonut NFT:n digitaaliselle omaisuudelle.

2. Valitse Blockchain

Kun olet valinnut ainutlaatuisen digitaalisen omaisuuden, jonka haluat luoda; seuraava askel on alkaa lyödä tavaraa NFT:hen. Nyt tässä lohkoketjuteknologia tulee kuvaan. Sinun on valittava lohkoketju, jota aiot käyttää NFT:n luomiseen. Yksi kaikkien taiteilijoiden suosituimmista ja yleisimmistä valinnoista on Ethereum. Voit kuitenkin valita jopa muita kryptokolikoita NFT:n lyömiseen, mukaan lukien Polkadot, Tezos, Binance Smart Chain ja Cosmos.

Lue myös: 11 hämmästyttävää Blockchain-yritystä

3. Määritä digitaalinen lompakkosi

Olemme jo selittäneet, kuinka Ethereum-lompakko määritetään kolmella lompakolla nimeltä Rainbox, MetaMask ja Coinbase-lompakko. Sinulla on myös muita vaihtoehtoja, kuten Trust-lompakko, Math-lompakko ja Alfa lompakko. Kaikki nämä lompakot tarjoavat sinulle myös pääsyn digitaaliseen omaisuuteesi.

Muista, että jopa näillä kolmella lompakolla sinun on ostettava Ethereum, Polkadot, Tezos tai mikä tahansa muu salaus, jota käytetään NFT:iden luomiseen. Paras vaihtoehto on epäilemättä Ethereum. Jos sinulla on jo Ethereum, sinun tarvitsee vain liittää se digitaaliseen lompakkoosi ja alkaa valmistaa ja myydä NFT:itä.

4. Valitse alusta myydäksesi NFT:si

Monia NFT-kauppapaikkoja voidaan käyttää erilaisten NFT-tokenien myymiseen. Useita NFT-alustoja syntyy, kun tekniikka kehittyy jatkuvasti. Alla on lueteltu suurimmat NFT-markkinapaikat, joiden avulla voit luoda ja myydä NFT-tuotteitasi saumattomasti ja auttaa sinua saamaan hyvän hinnan ainutlaatuiselle luomukselle:

A. Harvinainen

Etsitkö esteetöntä sivustoa, joka voi luetella NFT:si vaivattomasti? Rarible on yksi alusta, jonka avulla voit esitellä NFT:täsi lukuisille käyttäjille verkossa. Parasta tämän alustan käytössä on, että NFT:n luominen ja luettelointi tälle markkinapaikalle on yhtä helppoa kuin videon lataaminen YouTubeen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada Google-tähdet tuotearvosteluille [The PROVEN Ways]

Lisäksi alusta helpottaa digitaalisten tekijöiden myyntiprosessia heti, kun he rekisteröityvät. Lisäksi he saavat hyvät viittaukset ja hinnat listatuista digitaalisista resursseistaan, jotka ovat NFT:itä. Myynti voi kuitenkin vaihdella luomasi NFT-tyypin mukaan. Hinnat voivat vaihdella valtavasti, muutamasta dollarista tuhansiin dollareihin tai jopa miljooniin.

B. Zora

Zora on yksi parhaista NFT-markkinapaikoista, jossa voit helposti myydä NFT:si ja saada hyvän hinnan tuotteellesi. Alusta rakennettiin ajatuksen ympärille, että sisällöntuottajille pitäisi antaa täysi määräysvalta työstään suurilta markkinapaikoilta. Zora antaa tekijöille mahdollisuuden suorittaa useita tehtäviä: lyödä kuvia, äänitiedostoja, videoita ja jopa pelkkiä tekstiasiakirjoja.

Markkinapaikka on melko uusi verrattuna muihin tässä luettelossa mainittuihin alustoihin. Se on kuitenkin noussut näkyväksi tuomalla sisällön kaikkien sisällöntuottajien ja käyttäjien saataville. Lisäksi alusta ylpeilee siitä, että se kutsuu itseään yhdeksi NFT:n siisteimmistä kohteista, jossa tunnetut musiikkitaiteilijat tekevät yhteistyötä alustan kanssa, mm. Mura MasaYaeji, Toro y Moi ja monet muut.

C. Näppärä Gateway

Alustat keskittyvät ensisijaisesti digitaalisiin keräilyesineisiin. Nifty Gateway julkaisee eksklusiivisia rajoitetun erän kokoelmia yhteistyössä parhaiden artistien ja muusikoiden, kuten Justin Roilandin ja Grimesin, kanssa. Tältä alustalta voi ostaa digitaalista taidetta luottokorteilla, mikä on parasta, koska vain harvat NFT-markkinapaikat hyväksyvät tämän maksuvaihtoehdon.

Tämän alustan taide saattaa olla melko kallista, mutta yksi asia on varma; ostamasi taide on hintansa arvoinen. Jos kuitenkin haluat myydä taidettasi tällä upealla verkkosivustolla, sinun on tehtävä hakemus ennen työn julkaisemista sivustolle. Kun taidesi on hyväksytty, se julkaistaan ​​ja voidaan myydä.

Lue myös: 50 suosituinta NFT-merkkiä

D. Superharvinainen

Aivan kuten nimestä voi päätellä, SuperRare ylpeilee tarjoamalla ainutlaatuisen ja laajan valikoiman NFT-laitteita digitaalisille artisteille maailmanlaajuisesti. Kuitenkin toisin kuin muut yleiset markkinapaikat, tämä alusta on jotain erityistä ja sisältää ainutlaatuisia tarjouksia.

SuperRaren kokoelma on erittäin kuratoitua ja mukana uusia taitavia luojia, jotka voivat edistää jotakin koko yhteiskuntaa. Kun astut SuperRaren fantasoivaan digitaaliseen maailmaan, tunnet kosketuksen ja uskomattoman NFT-kokoelman, joka heijastaa taiteilijoiden määräämättömiä tunteja. Vaikka NFT:n hinnat voivat vaihdella laajasti, mikä voi olla melko jyrkkiä, tai hyvin harvoissa tapauksissa, kun kukaan ei pyydä tiettyä NFT:tä, saatat pystyä myös nappaamaan niitä kohtuulliseen hintaan.

E. Avoin meri

Yksi vanhimmista NFT-markkinapaikoista verrattuna kaikkiin muihin tässä luettelossa mainittuihin, OpenSea esittelee valtavan sisällön ja digitaalisen taiteen kirjaston eri taiteilijoilta ja tekijöiltä. Se käsittelee kaikenlaisia ​​NFT:itä, kuten 3D-keräilyesineitä tai muuta videopeleissä käytettyä tavaraa.

Joten, jos olet etsimässä kuinka lyödä NFT:itä ja myydä niitä? OpenSea on ihanteellinen vaihtoehto, ei vain ammattilaisille, vaan myös aloittelijoille, jotka ovat juuri aloittaneet täällä. Parasta on, että alusta on erittäin saavutettavissa sekä ostajille (NFT-ostajat) että myyjille (taiteilijoille / luojille). Lisäksi se on ensimmäinen NFT-markkinapaikka, joka kokeilee avoimesti taiteilijoiden ilmaista luomisjärjestelmää.

Kaikki nämä NFT-markkinapaikat auttavat sinua luomaan helposti omat NFT:si. Sinun tarvitsee vain maksaa tarvittavat maksut oman NFT:n tekemiseen ja myyntitulojen säilyttämiseen.

5. Luo digitaalinen tiedosto

Nyt kun kaikki on valmiina, luo digitaalinen tiedosto NFT-laitteellesi sen jälkeen, kun olet valinnut NFT-markkinapaikan digitaalisen luomuksesi lataamista ja myymistä varten. Varmista aina ennen digitaalisen taidetiedoston luomista, että valitsemasi NFT-markkinapaikka tukee tiedostotyyppiä.

Sinulla on runsaasti vaihtoehtoja esitellä kykysi, esitellä taitojasi ja ansaita rahaa sisällölläsi luomalla tai muuntamalla digitaalinen tiedosto kuva-, JPG-, TXT-, GIF-, MP3- tai PNG-tiedostoksi alustalla. Luoko tarttuva meemi otsikolla? Jopa se on NFT. Ainutlaatuinen näyttelyesine makuuhuoneessasi? NFT. Herkullinen resepti TXT-tiedosto? Se on NFT.

Tästä huolimatta kaikki ja kaikki voi olla NFT:tä, kunnes sinulla on kaupallistavaa sisältöä.

6. Määritä myyntiprosessi

Lyöntiprosessin viimeinen vaihe on taiteen hinnan ilmoittaminen ja sen listaus markkinoille. Kun olet päättänyt, kuinka haluat ansaita rahaa NFT:lläsi, sinulla on kolme vaihtoehtoa:

A. Pidä kiinteä hinta

Jotta ensimmäinen asiakkaasi voi ostaa NFT:si, voit määrittää kiinteän hinnan ja tarkistaa, onko ostaja halukas ostamaan NFT:si samalla hinnalla vai ei. Tällä tavalla voit määrittää NFT:n mahdollisuudet saada hyvä hinta markkinoilta.

B. Aseta ajoitettu huutokauppa

Yksi muista tavoista määrittää hinta NFT:lle on perustaa ajoitettu huutokauppa. Tämän avulla voit tunnistaa potentiaaliset ostajat, jotka ovat valmiita jättämään lopulliset tarjouksensa.

🔥 Empfohlen:  10 etätyötilastoa, jotka sinun on tiedettävä vuonna 2023 [Infographic]

C. Aloita rajoittamaton huutokauppa

Tämän hinnoitteluvaihtoehdon määrittäminen tarkoittaa, että et halua asettaa aikarajaa huutokaupoille tai tarjouksille. Voit lopettaa huutokaupan milloin tahansa. Parasta tässä hinnoittelustrategiassa on, että sen avulla voit määrittää NFT:n vähimmäis- ja enimmäishinnan. Lisäksi opit tuntemaan kohdeyleisösi lyhyesti.

Jos NFT myy jälleenmyyntiä jälkimarkkinoilla, sinun on myös määritettävä rojaltit, jotta voit jatkaa NFT:n lunastusta. Lisäksi sinun on myös määritettävä, kuinka kauan huutokauppa pidetään, jos se on ajoitettu. Lisäksi varmista aina, että olet laskenut lyöntipalkkiot samalla kun listaat digitaalisen taiteen hintaa, sillä hinnan pitäminen liian alhaisena voi johtaa rahan menettämiseen.

Lue myös: 16 parasta pennyosaketta, jotka ostetaan alle 1 dollarilla

UKK

Q1. Voiko mistä tahansa sisällöstä tulla NFT:tä?

Erilaisten NFT-markkinapaikkojen tiedetään myyvän ainutlaatuisia NFT-tuotteita. Nämä digitaaliset resurssit voivat perustua mihin tahansa kuviteltaviin, kuten resepteihin, kappaleisiin, meemeihin, maalauksiin ja kokonaisiin startupeihin. Tällä hetkellä ei ole kriteerejä tai rajoituksia sille, millainen sisältö merkitään NFT:ksi.

Samanaikaisesti online- ja offline-markkinat kokeilevat edelleen työnsä välinettä. Lisäksi digitaalisten taideteosten kysyntä kasvaa jatkuvasti. Käytä siis luovuutesi saadaksesi korkeaa palkkaa ottamalla käyttöön digitaalisen omaisuuden, joka on ainutlaatuinen ja jota ei voi kopioida.

Q2. Mitä tarvitsen aloittaakseni NFT:n luomisen?

Haluavat tietää miten NFT luodaan? NFT:n rakentamiseen tarvitaan pari asiaa. Ensisijaisesti tarvitset työkaluja aloittaaksesi, kuten kryptolompakko ja Ethereum. Vaikka et olisikaan täysin tietoinen näistä termeistä, voit aloittelijana oppia tuntemaan kaiken krypton ja NFT:n perusteista Internetissä.

Joten aloittaaksesi NFT:n luomisen sinun on määritettävä kryptolompakko, ostettava Ethereum ja yhdistettävä lompakkosi NFT-kauppapaikkaan.

Q3. Voimmeko luoda NFT:n ilmaiseksi?

Oletko kuullut laiskasta lyömisestä? Se on lyöntiprosessi, kun NFT on saatavilla lohkoketjun ulkopuolella, ja voit lyödä NFT:n myynnin yhteydessä. Tekijän ei tarvitse tallettaa mitään etukäteismaksuja NFT:n rakentamiseksi.

Jokaista NFT:tä ei kuitenkaan voida luoda ilmaiseksi. Tiettyjen NFT:iden luominen vaatii monimutkaisen laskentatehtävän, johon liittyy valtava pöytätietokoneiden tai kannettavien tietokoneiden verkko. Lisäksi sinun on maksettava kaasumaksu sen jälkeen, kun olet käyttänyt Ethereum-verkkoa luodaksesi NFT:si vaivan ja energian vuoksi, joka kuluu tuossa laskennassa. Tämä kaasumaksu ei ole kiinteä ja voi vaihdella.

Joten on aina suositeltavaa valita alusta NFT:n tekemiseen ja myyntiin etukäteen, mikä auttaa sinua tietämään kaikki arviot kaasumaksusta. Yksi parhaista työkaluista tietää suurten NFT-markkinapaikkojen kaasumaksu on NFT Gas Station Tool.

Q4. Miksi NFT:t ovat niin kalliita?

NFT:t ovat kalliita Ethereumissa. Jos muistat, kaikki NFT:t ovat ainutlaatuisia, eikä niitä voi kopioida. Ne toimivat keräilyesineinä, mikä tekee niistä harvinaisia ​​ja ainutlaatuisia. Tämä on ainoa syy, miksi NFT:t ovat aina kallis vaihtoehto ostaa, sillä harvinaisuus nostaa tietyn tuotteen hintaa.

Harkitsetko NFT:n luomista? Mikset lähtisi siihen? Nyt tiedät kaiken mitä tarvitset NFT:n luomiseen ja myymiseen. Epäilemättä se on yksi tuottoisista mahdollisuuksista, jonka voit valita näinä päivinä. Pysy kuulolla tulevien viikkojen aikana lisää NFT-päivityksiä varten, sillä pidämme sinut ajan tasalla kaikista tarvitsemistasi NFT- ja kryptovaluutoista tiedoista.

Suositus: Täydellinen kryptovaluutan aloittelijaopas

Q5. Pitääkö minun käyttää NFT-kauppapaikkaa NFT:n luomiseen?

Saat tai ei, se on sinun valintasi. Voit luoda oman älykkään sopimuksen ja ottaa sen käyttöön valitsemassasi lohkoketjussa. Kun olet valinnut lohkoketjun, aloita rahakkeiden lyöminen sen avulla. Kaikki eivät kuitenkaan voi seurata tätä reittiä, koska se on erittäin tekninen prosessi. Vain tekniikkataitoiset ihmiset, jotka ovat taitavia lohkoketjun käytössä, voivat luoda NFT:itä käyttämättä NFT-markkinapaikkaa.

Joten tässä oli kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää kuinka lyödä NFT:itä. Pysy kuulolla saadaksesi lisää kryptovaluuttoihin, NFT:ihin ja rahan ansaitsemiseen liittyviä aiheita.