Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka luoda oma NFT: Yksityiskohtainen opas aloittelijoille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka luoda oma NFT: Yksityiskohtainen opas aloittelijoille

NFT (Non-Fungible Token) on kerättävä taideteos tai esine, joka perustuu blockchain-tokenisaatioon. NFT-tallennus on lohkoketjussa nopeaa varmennusta varten, ja voit varmentaa digitaalisen aitouden ja omistajuuden.

Logan Paul, Mark Cuban ja NBA toivat NFT:t parrasvaloihin, mutta niistä on tullut melko suosittuja.

Sinun ei tarvitse olla kuuluisa miljardööri tai julkkis luodaksesi NFT:n. Yritykset, kuten Rarible, OpenSea ja Nifty Gateway, ovat tehneet NFT:n omistamisen tavallisten ihmisten helpoksi.

Mahdollisuus ansaita paljon rahaa on saanut monet ihmiset luomaan NFT:itä siinä toivossa, että he voivat lunastaa villityksen.

Tässä on vaiheittaiset oppaamme oman NFT:n luomiseen ja myymiseen.

Kuinka luoda oma NFT

Se on yllättävän helppoa, jos haluat luoda oman NFT:n.

Rarible ja OpenSea ovat kaksi johtavaa alustaa NFT:iden luomisessa. Rarible käsittelee kumulatiivisia myyntilukuja, kun taas OpenSea on NFT-verkkokauppa.

Näin ollen näiden kahden alustan avulla voit ladata taidettasi ja kehittää kokoelmia.

Katsotaanpa, miten NFT:t luodaan.

Valitse digitaalinen omaisuus

Määritä digitaalinen omaisuus, jonka aiot muuntaa NFT:ksi. Se on ensimmäinen askel NFT:n luomisessa.

Digitaalinen resurssi voi olla twiitti, GIF, meemi, videopeli, musiikki, kuva tai mukautettu maalaus.

(Kuvan luotto: NFT, Andrey Metelev, Unsplash)

NFT:llä on yksi omistaja, eikä NFT:stä ole kopiota. Se antaa NFT:lle arvon. Varmista myös, että olet kohteen immateriaalioikeuksien omistaja.

Valitse lohkoketjusi

Kun olet päättänyt digitaalisesta omaisuudesta, sinun on aloitettava NFT:n lyöminen.

Siksi sinun on valittava, mitä lohkoketjutekniikkaa käytät NFT:ssä.

NFT-tuottajien yleisin lohkoketjutekniikka on Ethereum. Muita yleisiä vaihtoehtoja ovat Cosmos, Binance Smart Chain, Polkadot ja Tezos.

(Kuvan luotto: Ethereum, Kanchanara, Unsplash)

Määritä digitaalinen lompakkosi

Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun kuulet digitaalisesta lompakosta, tarvitset sellaisen ennen NFT:n lyömistä, koska tarvitset kryptovaluuttaa alkusijoituksen rahoittamiseen. Lisäksi lompakko tarjoaa pääsyn omistamaasi digitaaliseen omaisuuteen.

Joitakin tunnettuja NFT-lompakoita ovat Coinbase, Trust Wallet, AlphaWallet, Math Wallet ja MetaMask.

Kun digitaalinen lompakkosi on valmis, sinun on ostettava kryptovaluutta. Suurin osa NFT-alustoista hyväksyy Etherin.

Valitse NFT-kauppapaikkasi

Kun lompakossasi on kryptovaluutta, on aika lyödä ja toivottavasti alkaa myydä NFT:tä. Ja tätä varten tarvitset markkinapaikan.

Parhaita NFT-markkinapaikkoja ovat ThetaDrop, Mintable, Nifty Gateway, Foundation, SuperRare, Rarible, NBA Top Shot, Cryptopunks/Larva Labs, Axie ja OpenSea.

Siksi sinun tulee tutkia NFT-markkinapaikkaa, joka sopii NFT-tarpeisiisi.

Esimerkiksi NBA Top Shot on koripallosuuntautuneiden NFT-pelien markkinapaikka, kun taas Axie Marketplace keskittyy Axie Infinityyn, NFT-peliin.

OpenSea on paras valinta, jos olet vasta aloittamassa. Se antaa sinulle tilaa NFT:n luomiseen, ja se on johtava NFT-myynnissä.

Kun olet valinnut NFT-markkinapaikan, sinun on linkitettävä se digitaaliseen lompakkoon. Tällä tavalla maksat NFT:n luomiseen vaadittavat maksut ja pidät samalla NFT-myynnistä saadut tulot.

Lataa tiedosto

Olet virallisesti valmis aloittamaan NFT:n lyönnin. Valittu NFT-markkinapaikka opastaa sinua lataamaan digitaalinen tiedosto alustalle.

Kun olet suorittanut tämän prosessin, olet muuttanut digitaalisen tiedoston NFT:ksi.

Määritä myyntiprosessisi

Viimeinen vaihe NFT:n luomisessa on päättää, kuinka aiot kaupallistaa NFT:n. Tämän vuoksi voit tehdä seuraavaa riippuen valitsemastasi alustasta:

 • Myy NFT kiinteään hintaan: Kun päätät myydä NFT:n kiinteään hintaan, myyt NFT:n ensimmäiselle henkilölle, joka on valmis ostamaan sen ilmoitetulla hinnalla.
 • Huutokaupan asettaminen aikakehyksellä: Kun huutokaupalla on aikakehys, se antaa NFT:stä kiinnostuneiden tehdä tarjouksensa asetetun keston sisällä.
 • Järjestä huutokauppa ilman aikarajoitusta: Tässä tapauksessa voit hallita huutokaupan sulkemisajankohtaa.

Jos olet päättänyt järjestää huutokaupan, sinun on päätettävä vähimmäishinta. Vastaavasti, jos olet myynyt NFT:n jälkimarkkinoille, aseta se niin, että rojaltit valuvat edelleen NFT:hen.

🔥 Empfohlen:  10 todellista tapaa ansaita rahaa ilman autoa

Paris Hiltonin ikoninen kryptokuningatar (Kuvan luotto: Rarible)

Hinnoittelusta ja alustasta riippuen saattaa syntyä maksuja, kuten transaktiomaksuja, kun siirrät rahaa lompakkoon ostajan lompakosta, myyntipalkkiot, lyöntipalkkiot ja listalleottomaksu.

Lisäksi maksut voivat vaihdella kryptovaluuttojen hintojen epävakauden vuoksi. Joten tarkastele tarkasti NFT:n lyönnin maksuja, jotta myynti voi olla kannattavaa.

Kuinka teen NFT-tilini ilmaiseksi?

Näin voit luoda NFT:itä ilmaiseksi Rariblessa:

 • Yhdistä Rarible.com lompakkoosi
 • Napsauta “luo” ja täytä kaikki tarvittavat tiedot NFT:stä
 • Valitse vaihtoehto “ilmainen lyöminen”
 • Napsauta “luo tuote”, kun allekirjoitat ilmaiset valtuutukset lompakkosi avulla
 • Ja siinä se! Olet hyvä lähteä.

Kun osto on tehty, NFT-lyönti tapahtuu lompakossasi, joka sitten siirtyy automaattisesti uuden omistajan lompakkoon.

Jos haluat lyödä ilmaiseksi OpenSeassa, noudata alla olevia ohjeita:

 • Asenna MetaMask-lompakko
 • Yhdistä lompakko OpenSeaan
 • Luo NFT:si ja luo ne OpenSeassa ilmaiseksi
 • Mene eteenpäin ja luettele NFT

Mikä tekee hyvän NFT:n?

Nämä ovat viisi parasta indikaattoria hyvästä NFT:stä:

 • NFT:n ainutlaatuiset ominaisuudet: Katso kuinka harvinaisia ​​valitun NFT:n ominaisuudet ovat.
 • Myyjän vahvistus: Kuten sosiaalisen median sivustot, myös OpenSean kaltaisissa alustoissa on sininen valintamerkki vahvistuksen osoittamiseksi.
 • Markkinaalustan transaktiomaksut: Ennen kuin teet ostoksen, varmista, että olet tietoinen nykyisistä maksuista.
 • Markkinoiden volyymi ja NFT:n likviditeetti: Asiantuntijat neuvovat, että jaat NFT:t pienempiin osiin likviditeetin lisäämiseksi.
 • Muiden myyjän myymien NFT-laitteiden suorituskyky: Tarkista myyjän tili varmistaaksesi, miten muut NFT:t voivat. Se auttaa varmistamaan, että valitsemasi NFT on sijoituksen arvoinen.

Voitko luoda oman NFT:n?

Kyllä, voit luoda oman NFT:n.

Useat verkkoympäristöt voivat auttaa sinua luomaan ja myymään NFT:si. Siksi, jos haluat tehdä NFT:n taideteoksesta, valitse haluamasi NFT-alusta ja luo lompakko.

Lompakon avulla voit maksaa tarvittavat maksut samalla kun maksat tehdyistä myynneistä.

Kuinka teet NFT:n ja myyt sen?

Luo NFT OpenSeassa ja myy se seuraavasti:

 • Luo MetaMask-tili: Lompakon omistaminen on yksi kriittisimmistä vaiheista NFT:n luomisessa ja myymisessä. Siirry osoitteeseen metamask.io ja ota huomioon siemenvaihe, jotta voit saada lompakkosi takaisin tulevaisuudessa.
 • Merkitse taide: Lataa tiedostosi, jotta se voi erottaa sen muista NFT:istä tarvittavat tilastot ja ominaisuudet.
 • Listaa NFT:si markkinoille: Jotta voit myydä ensimmäisen NFT:n, sinun on maksettava kaasumaksu osana lohkoketjutapahtumaa.

Millaiset NFT:t myyvät parhaiten?

Parhaat NFT:t, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, ovat ne, jotka ovat tulleet erinomaisesti NFT-avaruuteen ja niiden potentiaalinen käyttö tulevaisuudessa.

Tässä on joitain NFT-projekteja, joihin kannattaa kiinnittää huomiota:

Kuinka paljon NFT:n luominen maksaa?

NFT:n lyönnin hinta riippuu valitsemastasi lohkoketjusta. Tässä on kolme suosituinta lohkoketjua NFT:iden luomiseen ja niiden kustannukset.

Monikulmio

Polygon on yksi lohkoketjuista, joita voit käyttää NFT:iden luomiseen OpenSeaa käytettäessä. Joten voit luoda ja listata NFT:n ilmaiseksi monikulmiolohkoketjun avulla.

Näin ollen ei peritä ennakkomaksuja, kun luot NFT:itä Polygonissa. Tämä on mahdollista, koska on olemassa laiska lyöntivaihtoehto, kun päätät lyödä NFT:si Polygonilla.

Sinulta peritään kuitenkin 2,5 %:n palvelumaksu, joka vähennetään NFT:n myyntihinnasta myynnin jälkeen. Muista, että määrität myyntihinnan Etherin perusteella, kun käytät Polygonia.

Solana

Solana on toiseksi suosituin NFT:issä käytetty lohkoketju. Lisäksi Solana on edullinen vaihtoehto NFT:n luomiseen.

Solanassa lyönnin yhteydessä on kolme tapahtumaa – kaksi lyönnin hyväksymistapahtumaa ja toinen tapahtuma, kun lisäät NFT:n listalle.

Joten yksi tapahtuma maksaa 0,00045 SOL. 1 SOL tarkoittaa 95 dollaria. Siksi transaktiomaksu on 0,04 dollaria.

🔥 Empfohlen:  5 parasta sopimustenhallintaohjelmistoa vaikuttajakampanjoihisi

Kolmen tapahtuman kustannusten summa on 0,00135SOL. Tammikuuhun 2022 mennessä NFT:n lyönnin kustannukset nousivat 0,12 dollariin hintaan 95 dollaria/SOL.

Ethereum

Kuten aiemmin mainittiin, Ethereum on yleisin lohkoketju NFT:iden lyömiseen. Mutta mitä maksaisi NFT:n luominen tälle lohkoketjulle?

Aluksi lyömisestä tällä alustalla olisi 50–100 dollarin transaktiomaksu, joka riippui ETH-hinnasta ja vuorokaudenajasta.

Näin ei enää ole. Nykyään voit lyödä NFT:si tähän lohkoketjuun ilmaiseksi.

Joten jos haluat luoda NFT:n tälle lohkoketjulle, voit valita parhaan markkinapaikkasi. Kun olet yhdistänyt lompakon, voit valita laiskan tai tavallisen lyönnin välillä.

Mitä on tavallinen lyönti?

Säännöllinen lyöminen edellyttää ennakkomaksujen, kuten transaktiokulujen, maksamista. Esimerkiksi NFT:n luominen Ethereumin kautta on melko kallista, ja kaikki riippuu Ethereumin nykyisestä hinnasta, viikonpäivästä ja kellonajasta.

Mikä on Lazy Minting?

Laiska lyöminen on sitä, kun tekijät ja taiteilijat luovat NFT:itä ilman ennakkokustannuksia. Kun valitset laiskan lyönnin, et rekisteröi NFT-korttiasi ennen kuin NFT-ostos on tehty.

Kuinka voin myydä NFT-taidetta ilmaiseksi?

Voit luetella myymäsi NFT:t ilman, että sinun tarvitsee maksaa mitään, kunhan käytät Polygon-lohkoketjua OpenSeassa tai Mintable-markkinapaikalla.

Miksi NFT ei myy?

Tästä syystä NFT:si ei ehkä myy:

 • Taiteilija ei ehkä ole tunnettu
 • NFT:n markkinoimiseksi sosiaalisessa mediassa ei ole läsnäoloa
 • Sinulta puuttuu yhteisön rakentamistaidot sosiaalisilla alustoilla
 • Kun NFT:n tarjonta ylittää kysynnän
 • NFT ei ole tarpeeksi harvinainen
 • Markkinointi on liian kovaa ja jättää vain vähän mielikuvituksen varaan
 • Lohkoketjun valinta
 • Hinnoittelu, jossa hinta saattaa olla liian korkea tai liian alhainen

Kuinka voin myydä NFT Fast -laitteen?

Saadaksesi NFT-tuotteesi myyntiin nopeasti, sinun on tehtävä seuraavat:

 • Mainosta NFT:täsi sosiaalisen median alustoilla: Muista, että sosiaalisen median alustoilla on merkittävä rooli taideteosesi esittelyssä.
 • Lisää NFT-kokoelmasi NFT-kalenteriin: NFT-kalenteri mainostaa parhaita NFT:itä eri markkinapaikoista.
 • Anna taustatarina: Jos aiot tosissasi saada merkitystä NFT-yhteisössä, sinun on kerrottava tarina digitaalisesta taiteestasi.
 • Listaa NFT:si eri kauppapaikoille: Lataa NFT mahdollisimman monelle kauppapaikalle.

Kuka ostaa NFT:tä?

Tutkimukset osoittavat, että suurin osa NFT:n ostajista on 20–30-vuotiaita korkeatuloisia.

Heidän ainoana tarkoituksenaan on tuottaa voittoa, kun taas yli 60-vuotiailla ei yleensä ole lainkaan kiinnostusta.

Tutkimus osoitti, että keskimääräisten NFT-ostajien tulot ovat yli 150 000 dollaria. Joten NFT:tä ostavien ainoa tavoite on saada lyhytaikaisia ​​voittoja.

Ovatko NFT kuin osakkeet?

Ei, NFT:t eivät ole kuin joukkovelkakirjoja tai osakkeita, joissa olet jo tietoinen sijoituksen todellisesta arvosta. NFT:n markkina-arvo määräytyy sen mukaan, kuinka paljon kryptoyhteisö haluaa maksaa.

Kuinka aloitan NFT-taiteen myynnin?

Haluatko alkaa myydä NFT-taidettasi? Tässä on vaiheittainen oppaasi:

 • Osta Ether, koska useimmat NFT-markkinapaikat käyttävät Ethereum-lohkoketjua, joten Etherin tarve suorittaa tapahtumia.
 • Luo lompakkosi Ether-tallennustilaa varten. Lisäksi on suositeltavaa, että sinulla on kaksi lompakkoa asioinnin helpottamiseksi.
 • Siirrä eetteri lompakkoosi.
 • Luo NFT ja valitse paras NFT-markkinapaikka, kuten OpenSea.
 • Lopuksi markkinoi ja myy NFT:itä.

Miksi NFT-taide on niin kallista?

Samasta taideteoksesta voi olla useita kopioita, mutta vain yksi alkuperäinen teos on olemassa. Siksi tämä tekee alkuperäisestä taideteoksesta korvaamattoman ja arvokkaan.

Lisäksi muita tekijöitä, jotka lisäävät NFT:n arvoa, ovat tuleva arvo, likviditeettipreemio, ostajan käsitys, taustalla oleva arvo, omistushistoria ja hyöty.

Kuinka luon NFT-taidesuunnittelun?

 • Valitse NFT-markkinapaikkasi: Voit valita markkinapaikan kahdesta eri markkinapaikkakategoriasta: kuratoiduista ja itsepalvelualustoista.
 • Aseta digitaalinen lompakkosi: Odotat tallentavasi NFT:t ja kryptovaluutat digitaaliseen lompakkoon. Tarvitset eetterin NFT:iden tekemiseen.
 • Luo kokoelma: Et ole vielä luomassa digitaalisia taidetunnuksia tässä vaiheessa. Napsauta OpenSea-tililläsi kohtaa “omat kokoelmat”. Tämä luo perustan luomasi taideteoksen näyttämiselle.
 • Luo digitaaliset taidetunnukset: Voit luoda itsenäisiä tai julkaisutunnuksia. Kun olet lisännyt kaikki tarvittavat tiedot tunnuksista, napsauta “luo”. Olet lisännyt NFT:n valitsemaasi lohkoketjuun.
 • Listaa taideteokset, jotta voit tehdä ensimmäisen myynnin: Voit joko ilmoittaa NFT:n hinnan tai kiinteän hinnan. Jos myyt ensimmäistä kertaa NFT:itä, sinun on maksettava kaasumaksut.
 • Mainosta NFT:tä sosiaalisessa mediassa: Voit lisätä NFT-taideteosten myyntimahdollisuuksia luomalla sosiaalisen median alustoihin huomattavan listan faneista, jotta voit saada tietoisuutta NFT:stä.
🔥 Empfohlen:  Opas PPC-kampanjatavoitteiden asettamiseen

Kuinka aloitan NFT-yrityksen?

Tässä on parhaat ideat niille, jotka haluavat liittyä NFT-maailmaan. Muista, että NFT:llä mahdollisesti ansaitsemasi rahamäärä on taivas:

 • Luo NFT-pohjainen verkkokurssi: Voit harkita mestarikurssin luomista valistaaksesi ihmisiä NFT:stä.
 • Kirjoita blogi Tietoja NFT:stä: Internet kaipaa monipuolista NFT-sisältöä. Sen jälkeen voit kaupallistaa blogisi mainoksilla.
 • Luo NFT-foorumi: Tarvitaan foorumi, joka sopii NFT-harrastajille, myyjille ja sisällöntuottajille.
 • Ryhdy NFT:n välittäjäksi: NFT:n suuren kysynnän vuoksi voit aloittaa välityspalvelusi myyjille ja ostajille näiden tokenien välittämiseksi.
 • Luo uutiskirje NFT:lle: Vielä ei ole paljon uutiskirjeitä, jotka käsittelevät NFT-aihetta hyvin.
 • Kirjoita e-kirja NFT:istä: On mahdollista ansaita jopa seitsemän lukua rojalteja, jos kirjoitat yhden parhaista kryptovaluuttakirjoista.

UKK

Mikä on kallein NFT?

Kallein koskaan myyty NFT oli Merge. Se oli tunnetun taiteilijan Pakin luomus. NFT-myynti tapahtui Nifty Gatewayssa joulukuussa 2021, ja se toi siistiä summaa 91,8 miljoonaa dollaria.

Voinko tehdä NFT:n puhelimellani?

Kyllä, voit tehdä NFT:n puhelimellasi. Joitakin sovelluksia, joita voit käyttää NFT:n tekemiseen, ovat Token.art, 8bit Painter, SuperMe, Pixelchain, NFT Creator, Sketchar ja GoArt.

Tarvitseeko sinun olla kuuluisa myydäksesi NFT:itä?

Ei, sinun ei tarvitse olla kuuluisa myydäksesi NFT:itä. Sinun täytyy kuitenkin rakentaa mainettasi. Joten ensimmäisen tauon pitäminen voi tuntua melkein mahdottomalta tehtävältä.

Kuinka teen mitään NFT:tä?

Jos haluat tehdä mitä tahansa NFT:tä, sinun on ensin selvitettävä, mikä NFT on. Valitse sitten alusta, jolla myyt NFT:si. Aseta sen jälkeen lompakkosi, johon tallennat NFT:n, jonka haluat lyödä.

Voitko näyttää NFT-taidetta?

Kyllä, voit näyttää NFT-taidettasi alustoilla, kuten Meural. Alusta mahdollistaa yhteyden muodostamisen lompakostasi.

Bottom Line

NFT-laitteiden myynti on yleistymässä, samoin kuin hinnat. Näin ollen NFT:n luojana voit ansaita paljon rahaa.

Jotkut NFT:t eivät kuitenkaan ole markkinakelpoisia.

Joten sinun on oltava valmis kokemaan tappioita NFT:n luomisessa. Yksi tavoista välttää tappioita on myydä arvokkaita NFT:itä. Lisäksi sinun on asetettava vähimmäiskustannukset, jotta voit tuottaa voittoa kaikkien niihin liittyvien maksujen vähentämisen jälkeen.

NFT, jonka aiot lyödä, saattaa olla seuraava iso asia. On vain yksi tapa selvittää!

Table of Contents