Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka luoda oma sosiaalinen verkosto WordPressin avulla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka luoda oma sosiaalinen verkosto WordPressin avulla

Ei ole epäilystäkään siitä, että WordPress on yksi suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä. Yksi syy siihen, miksi se on niin suosittu, on laajennusten valtava määrä, joiden avulla voit luoda melkein minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja.

Yksinkertaisista blogeista yritysportfolioihin WordPressillä on hyvin vähän. Jos olet pitkäaikainen WordPress-käyttäjä, tiedät todennäköisesti, että WordPressillä voidaan myös luoda tehokas sosiaalinen verkosto BuddyPress-nimisen laajennuksen avulla.

Ensi silmäyksellä saatat ihmetellä, kuinka sosiaalinen verkosto voi hyödyttää sinua.

BuddyPressillä voidaan kuitenkin luoda muutakin kuin pelkkä sosiaalinen verkosto. Yrityksen omistajana voit luoda yrityksen intranetin tarjotaksesi työntekijöillesi tai jopa asiakkaillesi paikan, jossa he voivat tehdä yhteistyötä, vaihtaa ajatuksia ja jopa saada tukea.

Tässä viestissä opastan sinut BuddyPress-asennuksen ja -asetusten läpi, selitän käyttäjäroolit, määritän sivut ja lisäät ne navigointivalikkoon sekä näytän sinulle muutamia teemoja, jotka vievät BuddyPress-verkkosivustosi. seuraavalle tasolle.

Mikä on BuddyPress?

BuddyPress väittää olevansa “sosiaalinen verkosto laatikossa”. Pohjimmiltaan voit käyttää laajennusta luodaksesi yhteisösivuston, jossa on Facebookin kaltaisia ​​ominaisuuksia. Vierailijat voivat rekisteröityä sivustollesi ja heillä on jäsenprofiileja, joihin he voivat syöttää henkilötietonsa. He voivat jakaa tilapäivityksiä, luoda ryhmiä ja keskustella muiden käyttäjien kanssa.

On myös useita BuddyPress-lisäosia, joiden avulla käyttäjät voivat ladata tiedostoja, tehdä yhteistyötä asiakirjoissa ja projekteissa, kuten julkaisuissa, ja paljon muuta. Voit jopa integroida laajennuksen bbPressiin ja laajentaa foorumeita yhteisösi luonnollisena jatkeena tarjotaksesi tukea tai yksinkertaisesti antaaksesi jäsenille mahdollisuuden keskustella pidempään kiinnostavista aiheista.

Parasta BuddyPressissä on, että se toimii loistavasti minkä tahansa teeman kanssa ja integroituu suoraan olemassa olevaan verkkosivustoosi. On kuitenkin myös lukuisia BuddyPress-teemoja, joiden avulla voit muokata verkkoasi ilman, että sinun tarvitsee kaivaa koodia.

BuddyPressin asennus ja käyttöönotto

BuddyPress noudattaa samaa asennusmenettelyä kuin kaikki muut WordPress-laajennukset. Aloita kirjautumalla WordPress-hallintapaneeliisi ja siirtymällä kohtaan Plugins > Lisää uusi. Etsi BuddyPress ja napsauta Asentaa. Kun laajennus on asennettu, napsauta Aktivoida.

Näyttö ohjaa sinut BuddyPressin tervetulonäyttöön. Sieltä löydät linkkejä laajennusasetusalueelle, joka auttaa sinua aktivoimaan tarvitsemasi komponentit ja muutoin määrittämään verkkosi.

Aloitetaan napsauttamalla Aloittaa -painiketta. Sinut ohjataan BuddyPress-asetusalueelle.

BuddyPressin asentamisen ja aktivoinnin jälkeen sinun on tehtävä kolme asiaa:

 • Ota käyttöön komponentit, joita haluat käyttää heti
 • Luo (ja määritä) sivuja
 • Valitse sopivat BuddyPress-asetukset
🔥 Empfohlen:  Kuinka arvostat yritystä: jos aiot ostaa tai myydä

Käydään läpi yksi näistä asennuksen näkökohdista.

Vaihe 1 – BuddyPress-komponenttien käyttöönotto

BuddyPressissä on 10 komponenttia, joista kuusi on jo käytössä. Kaksi näistä komponenteista ovat välttämättömiä, jotta BuddyPress toimii oikein. Kaikki muut ovat täysin valinnaisia, joten aktivoi vain tarvitsemasi.

Komponentit sisältävät:

 • BuddyPressin ydin: Tarvitaan pluginin toimintaan.
 • Yhteisön jäsenet: Tarvitaan laajennuksen toimintaan, ja sen avulla kävijät voivat rekisteröityä sivustollesi jäseniksi.
 • Laajennetut profiilit: Antaa käyttäjille mahdollisuuden muokata profiilejaan
 • Tilin asetukset: Käyttäjät voivat muokata tileihinsä ja ilmoituksiinsa liittyviä asetuksia.
 • Ystäväyhteydet: Jos haluat käyttäjien muodostavan yhteyden toisiinsa, sinun kannattaa ottaa tämä komponentti käyttöön.
 • Yksityisviestit: Antaa käyttäjien lähettää yksityisviestejä toisilleen.
 • Toimintastreamit: Globaalit, henkilökohtaiset ja ryhmäaktiviteetit, joissa on ketjutettu kommentointi, suora julkaisu, suosikkeihin lisääminen ja @maininnat.
 • Ilmoitukset: Antaa jäsenille mahdollisuuden saada ilmoituksia asiaankuuluvasta toiminnasta joko työkalupalkin kuplan tai sähköpostiviestin avulla.
 • Käyttäjäryhmät: Käyttäjät voivat luoda julkisia, yksityisiä tai piilotettuja osioita ja liittyä niihin, joilla on erilliset toimintavirrat ja jäsenluettelot.
 • Sivuston seuranta: Näin näet uudet viestit ja kommentit.

On syytä mainita, että voit helposti ottaa komponentit käyttöön tai poistaa ne käytöstä milloin tahansa, joten sinun ei tarvitse ottaa niitä kaikkia käyttöön kerralla. Kun olet valinnut, mitkä komponentit yhteisösi tai verkkosi tarvitsee, napsauta Tallenna asetukset -painiketta.

Vaihe 2 – Sivujen asettaminen

Kun komponentit on aktivoitu, on aika määrittää sivut, joita BuddyPress käyttää. Huomaat, että suurin osa vaadituista sivuista on jo olemassa, mutta sinun on luotava sivut käyttäjien rekisteröintiä ja aktivointia varten. Sinun on myös otettava sivustojen rekisteröinnit käyttöön Asetukset > Yleiset > Salli kenen tahansa rekisteröityä sivustolle.

Luo tarvittavat sivut siirtymällä osoitteeseen Sivut > Lisää uusi. Luo tyhjä sivu, anna sille nimi Rekisteröinti ja julkaise se. Toista sitten prosessi luodaksesi aktivointisivun. Sinun ei tarvitse syöttää mitään sisältöä, luo vain sivut, sillä BuddyPress täyttää automaattisesti sopivan sisällön.

Palaa nyt asiaan Asetukset > BuddyPress > Sivut ja valitse Rekisteröidy-osiossa tekemäsi sivut. Tallenna muutokset ja olet valmis.

Vaihe 3 – BuddyPress-asetusten valitseminen

Kun olet luonut ja määrittänyt oikeat sivut, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen, joka sisältää asetusten säätämisen. Napsauta kolmatta välilehteä nimeltä Vaihtoehdot. Kuten alla olevasta kuvakaappauksesta näet, voit muuttaa profiiliasetuksia, säätää ryhmä- ja aktiviteettiasetuksia ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada lisää seuraajia ja tykkäyksiä Instagramissa – NOPEASTI!

Kun olet tehnyt muutokset, tallenna asetukset.

BuddyPress-käyttäjien hallinta

Nyt kun BuddyPress on otettu käyttöön, keskustellaan siitä, kuinka voit hallita käyttäjiä, jotka voivat rekisteröityä yhteisöösi. Muista, että BuddyPressillä ei ole oletusjäsenen rooleja, joten sinun on määritettävä uusien rekisteröityneiden käyttäjien roolit itse.

Turvallisin vaihtoehto on valita rooli, jolla on vähiten tarvittavia oikeuksia, kuten tilaaja tai avustaja. Tämä estää heitä muuttamasta sivustosi asetuksia, mutta silti he voivat muokata profiilejaan ja lähettää viestejä sivustolle.

Käyttäjäprofiilit

Kaikilla sivustollesi rekisteröityneillä on oma profiili. He voivat muokata profiiliaan järjestelmänvalvoja-alueella ja antaa lisätietoja, jos olet ottanut laajennetun profiilin asetukset käyttöön vaiheessa 1.

Jotta saat kaiken irti laajennetuista profiileista, sinun on luotava lisäkenttiä, jotka jäsenet voivat täyttää. Tämä voi sisältää kenttiä lisäämällä heidän harrastuksiaan, kiinnostuksen kohteitaan, syntymäpäiviään, tykkäyksiään ja paljon muuta.

Lisää kenttiä siirtymällä kohtaan Käyttäjät > Profiilikentät ja luo niin monta lisäkenttää kuin haluat. Voit jopa ryhmitellä tietyt kentät yhteen paremman järjestelyn saavuttamiseksi.

Jokaisella käyttäjällä on profiilisivu, joka on julkisesti näkyvä ja sisältää runsaasti tietoa ja ominaisuuksia, kuten:

 • Viimeinen toiminta
 • Profiili
 • Ilmoitukset
 • Viestit
 • Ystävät
 • ryhmät
 • asetukset

Asetusten päivittämisen lisäksi käyttäjät voivat ladata omia kansikuviaan, kuten Facebook, ja myös lähettää viestejä muille jäsenille, lähettää tilapäivityksiä, liittyä ryhmiin ja niin edelleen.

Työskentely ryhmien kanssa

Jos olet ottanut Ryhmäkomponentin käyttöön, sivustosi jäsenet voivat luoda ryhmiä ja liittyä niihin. Heidän luomansa ryhmät voivat olla julkisia, joten jokainen jäsen voi liittyä. Jos ryhmä on julkinen, kuka tahansa rekisteröitynyt jäsen näkee ryhmän toiminnan.

Ryhmät voivat olla myös yksityisiä, mikä tarkoittaa, että jäsenten on pyydettävä lisäämistä. Vaikka kaikki yhteisösi jäsenet näkevät yksityisen ryhmän olemassaolon, he eivät voi nähdä kyseisen ryhmän toimintaa, ellei heidän liittymispyyntönsä ole hyväksytty.

Lopuksi ryhmät voidaan asettaa piiloon, jolloin ryhmä ja sen toiminta eivät näy missään.

Uusia jäseniä voidaan lisätä kuhunkin ryhmätyyppiin jollakin seuraavista tavoista:

 • Vain ryhmän ylläpitäjät kutsuvat
 • Ryhmän ylläpitäjät ja modet ovat kutsuneet
 • Kuka tahansa ryhmän jäsen on kutsunut

Ryhmiä voidaan muokata avatarilla ja kansikuvalla. Tämä helpottaa ryhmän tunnistamista yleisen toiminnan välilehdeltä.

Valikoiden ja widgetien käyttö

Viimeisenä askeleena yhteisösivustosi luomisessa luomme valikot ja widgetit, joiden avulla jäsenet löytävät nopeasti haluamansa sivut ja ominaisuudet.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada Länsi-Virginia IP-osoite vuonna 2023 (parhaat VPN-verkot)

Luodaan ensin mukautettu valikko, jossa on linkit rekisteröitymis- ja kirjautumissivuillemme.

Mene Ulkoasu > Valikot ja anna valikoillesi nimi. Klikkaa Luo valikko -painiketta. Sinun on valittava ruokalistasi sijainti ja lisättävä sivut, jotka haluat tämän valikon sisältävän. Esimerkissäni olen lisännyt Rekisteröinnin ja muutaman muun sivun ja asettanut valikon ylimpään kohtaan.

Klikkaus Tallenna valikko päivittääksesi asetukset.

BuddyPressissä on myös useita widgetejä, jotka voit lisätä mille tahansa sivupalkin alueelle sivustollasi. Siirry tämän osan osalta osoitteeseen Ulkoasu > Widgetit. Koska käytän oletusteemaa Twenty Seventeen, voin lisätä widgetejä sivupalkkiin tai alatunnistealueelle. Olen lisännyt sivupalkkiini Kirjaudu-widgetin, Jäsenet ja Kuka on verkossa -widgetit.

2 BuddyPress-yhteensopivaa teemaa WordPressille

Kuten aiemmin mainitsimme, on paljon kauniita BuddyPress-teemoja, joiden avulla voit mukauttaa yhteisöäsi entistä enemmän. Tässä on viisi markkinoiden parasta teemaa, jotka ovat yhteensopivia BuddyPressin kanssa.

Woffice

Woffice on loistava valinta kaikille yrityksille, jotka haluavat perustaa oman intranetin. Teemaa voidaan käyttää erilaisiin liiketoiminta-alueisiin, ja sen muotoilu on houkutteleva ja reagoiva. Teemaa on helppo muokata sivun rakennusohjelman ja laajan teemaasetuspaneelin ansiosta, jossa voit säätää värejä, fontteja ja muita asetuksia.

Pääominaisuuksiin kuuluvat:

 • Projektien hallinta
 • Kalenterin integrointi
 • Wikin kaltaisia ​​artikkeleita
 • Mukautettu kirjautumissivu
 • Ilmoituskeskus
 • Maksullinen jäsenyys
 • Ja paljon enemmän

Hinta: 79 dollaria

OneCommunity

OneCommunity on kirkas ja rohkea muotoilu, joka näyttää hyvältä riippumatta siitä, mitä laitetta vierailijasi käyttävät. Teeman mukana tulee yli 40 ainutlaatuista sivumallia ja 9 värimaailmaa.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat:

 • Mahdollisuus ladata mediaa ja asiakirjoja
 • Yksityinen live chat
 • AJAX-pohjainen haku
 • Integrointi WPMU:n ja WooCommercen kanssa
 • Ponnahdusikkuna jäsenilmoituksilla
 • Ja enemmän

Hinta: 59 dollaria

Lopulliset ajatukset

Jos haluat luoda todellisen yhteisön sivustosi ympärille, harkitse BuddyPressin integrointia. Voit luoda nopeasti sellaisen verkon, joka hyödyttää sivustoasi eniten, olipa se sitten yrityksen intranet, tukisivusto asiakkaillesi tai monipuolinen sosiaalinen verkosto.

Käytä yllä olevaa oppaamme asettaaksesi BuddyPressin sivustollesi ja aloita yhteisön rakentaminen jo tänään.