Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka luoda pian -sivu vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka luoda pian -sivu vuonna 2023

Sinulla on loistava uusi verkkosivustoidea, joka ei ole vielä valmis julkaisuun. Mutta haluat silti rakentaa hypeä ja kertoa ihmisille tulevasta mahtavasta. Ratkaisu: pian tulossa sivu.

Tuleva sivu, jota kutsutaan myös julkaisua edeltäväksi sivuksi, on eräänlainen aloitussivu, joka selittää konseptin, tarjoaa tavan ottaa yhteyttä ja kannustaa ihmisiä levittämään sanaa. Se voi olla katalysaattori uuden brändin, tuotteen tai tuotelinjan menestyksekkäälle lanseeraukselle.

Tässä artikkelissa käsittelemme tehokkaan tulossa olevan sivun anatomiaa ja sitä, kuinka voit käyttää sitä tulevan sivustosi buzzin luomiseen. Jaamme myös muutamia esimerkkejä, joita voit käyttää aloitussivumalleina omalle julkaisua edeltävälle sivullesi.

Mikä on pian tulossa oleva sivu?

Tuleva sivu antaa ihmisille yleiskatsauksen tulevasta tuotteestasi tai palvelustasi. Sen tarkoituksena on herättää kiinnostus ja auttaa sinua rakentamaan asiakaskuntaa ennen julkaisua. Hyvin suunniteltu pian tulossa oleva sivu herättää jännitystä, houkuttelee vierailijoita sähköpostilistallesi ja lisää tavoittavuuttasi suullisesti.

Tuleva sivu ei ole pysyvä sivu, kuten Tietoja meistä, Yhteystiedot ja UKK-aloitussivut. Sen sijaan se on väliaikainen paikkamerkki, joka antaa sinulle mahdollisuuden:

 • Hanki palautetta ajoissa. Välitä ideasi potentiaalisille asiakkaille, mittaa heidän kiinnostuksensa ja käytä heidän palautetta tuotestrategiasi tarkentamiseen.
 • Luo sähköpostilista, johon voit aloittaa. Tulevan sivun avulla voit rakentaa sosiaalisen median seuraaja- ja sähköpostilistan, jota voit mainostaa ennen julkaisua, sen aikana ja sen jälkeen.
 • Aloita markkinointisi pikakäynnillä. Koska kyseessä on yksittäinen sivu eikä koko verkkosivusto, voit päästä markkinoille pian tulevalla sivullasi melko nopeasti. Se antaa sinulle myös etumatkan hakukoneoptimoinnissa, jos käytät oikeita avainsanoja.

Tulevan sivun käyttäminen markkinointiin

Tuleva sivusi voi olla nopea “Muuten!” tai se voi olla yksityiskohtaisempi ja se toimii myyntisivuna, joka auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi mahdollisimman pian.

Hyvä uutinen on, että ei ole yhtä oikeaa tapaa tehdä tehokasta pian sivua. Mutta sinun kannattaa noudattaa muutamia yleisiä ohjeita varmistaaksesi, että saat työn tehtyä. Katsotaanpa.

1. Selitä, mitä on tulossa pian

Pian tuleva aloitussivu on yksi ensimmäisistä työkaluistasi, joilla voit mitata yleisön reaktiota tarjontaasi. Haluat siis tehdä hyvin selväksi, mikä brändisi ja tuotteesi ovat ja milloin ne ovat yleisön saatavilla.

Jos käytät aikaa kuunnellaksesi, kuinka ihmiset reagoivat pian tulevaan sivuusi, saatat löytää arvokasta tietoa, jonka avulla voit muokata konseptiasi tai markkinointiideoitasi päästäksesi pelin edellä.

Saatat jopa haluta luoda ylimääräisen kiireellisyyden tunteen käyttämällä työkaluja, kuten a ajastin jotta asiakkaat tietävät tarkalleen, milloin teet debyyttisi.

🔥 Empfohlen:  Navrina Singh, Credo AI -haastattelusarjan toimitusjohtaja ja perustaja

2. Salli mahdollisten asiakkaiden ottaa yhteyttä

Miten siis tarkalleen ottaen saat palautetta potentiaalisilta asiakkailta ja varhaisilta seuraajilta? Laita toimintakehotus (CTA) tulevalle sivullesi. Toimintakehotus antaa asiakkaille suoran elinkeinon yhteydenpitoon sinuun.

Voit tehdä tämän muutamalla tavalla:

 • Kannusta vierailijoita seuraamaan sinua verkossa linkin kautta kaikille käytettävissä oleville alustoille ja sosiaalisen median tileille.
 • Tarjoa heille paikka, jossa he voivat tilata uutiskirjeesi saadakseen päivityksiä yrityksen kehityksestä ja lanseerauksesta.
 • Tarjoa erikoisennakkotilauksia tai tapa lisätä kampanjaluetteloon (sähköposti käy).
 • Käytä live-chat-toimintoa puhuaksesi heidän kanssaan suoraan.

Lähde

3. Luo julkaisua edeltävä sähköpostiluettelo

Jos haluat tehokkaimman tulossa olevan sivun, se on sähköpostin luontikone (ja ehkä myös ennakkomyyntikone!).

Saat todennäköisesti liidejä vain pyytämällä ihmisiä rekisteröitymään. Mutta jos haluat todella saada pitoa ja kasvattaa luetteloasi, yritä tarjota kannustinta tuleville ostajille. Kannustimet voivat sisältää esimerkiksi seuraavia asioita:

 • Arvonta, jossa jokainen sähköposti on merkintä
 • Ilmaiset tuotteet
 • Early Bird -alennukset
 • Ainutlaatuista vain jäsenille tarkoitettua sisältöä, kuten kurkistus kulissien taakse
 • Varhainen pääsy julkaisun jälkeen

4. Kannusta ihmisiä levittämään sanaa

Voit myös yrittää luoda halutun “virussilmukan” – syklin, jossa jokaiselle tarjotaan kannustin paitsi rekisteröitymiseen myös kertomiseen kaikille ystävilleen. Saadaksesi ihmiset levittämään sanaa, voit tarjota lisäkannustimia, kuten lisäosuuksia arvontaan.

Tässä on esimerkki virussilmukkasuunnitelmasta:

 • Kirjautuminen sähköpostilistalle on 10 merkintää.
 • Mainostviitin jakaminen uudelleen brändihashtagilla ja aloitussivun URL-osoitteella on 10 lisätietoa.
 • Ainutlaatuisen Instagram-julkaisun luominen sisältää 20 lisätietoa.
 • Toiseen rekisteröitymiseen viittaaminen on 25 lisämerkintää.

Harkitse sellaisen sovelluksen käyttöä Virussilmukat oman kampanjan luomiseen.

kuinka luodaan käynnistystä edeltävä silmukka

Tulossa pian esimerkkejä sivuista

Haluatko inspiraatiota saada mehusi virtaamaan? Tässä on muutamia sivuesimerkkejä brändeistä, jotka veivät pian tulevan sivunsa seuraavalle tasolle.

Joukkorahoitus ennakkotilauksille: Popov Leather

Ennakkotilausten tarjoaminen on yksi asia, mutta on bonusta käyttää tätä tapana nähdä, ovatko ihmiset todella kiinnostuneita tuotteesi ostamisesta. Popov nahkaa hänellä oli loistava idea joukkorahoituksesta ennakkotilauksille.

Näin se toimi: jos kampanja tuotti vähintään 3 000 dollaria ennakkomyynnistä, se valmistaisi lompakon. Jos ei, se hylkäsi ajatuksen. Se käytti pian tulevaa sivua buzzin luomiseen ja tilausten hyväksymiseen.

Lopputulos? Popovin tuotteelle oli valtava kysyntä, mikä takasi sen menestymisen markkinoilla.

julkaisua edeltävä joukkorahoitus: Popov

Virussilmukan rakentaminen: Harryn

Ehkä olet kuullut miesten henkilökohtaisen hygienian tuotemerkistä Harryn. Se on tehnyt melkoisen loisteen verkkokaupan maailmassa nerokkailla markkinointistrategioillaan ja virusvaikutuksillaan.

Sen julkaisua edeltävä sivu ei ollut poikkeus. Harry’s rohkaisi vierailijoita suosittelemaan mahdollisimman monia ilmoittautumisia ja lupasi enemmän palkintoja useammasta viittauksesta. Esimerkiksi viisi suositusta ansaitsi ilmaisen parranajovoiteen, 25 ansaitsi Winston-parranajosarjan ja 50 ansaitsi vuoden ilmaisia ​​teriä.

🔥 Empfohlen:  Osta Reddit-tilejä: 15 parasta sivustoa vuonna 2023

Tämä kampanja ansaitsi yli 100 000 sähköpostia ennen kuin yritys edes lanseerattiin!

Harry tulee pian sivulle

Tuotteidesi esittely: Fashion Nova

Brändi Muoti Nova nosti pian tulevan aloitussivunsa ylemmäs, koska se ei vain selittänyt mitä oli tulossa, vaan esitteli kokoelmiaan, jotta kävijät voivat aloittaa ostosten tekemisen ajoissa.

Sivusto oli pohjimmiltaan täydellinen verkkokauppakokemus, mutta ilman kykyä rakentaa ostoskoria tai kassalle. Sen sijaan kävijä voisi kirjoittaa sähköpostiosoitteensa saadakseen ilmoituksen, kun tuote on valmis ostettavaksi.

Kuten alla olevasta esimerkistä näet, tuotesivut olivat täsmälleen samat kuin tavallisessa kaupassa, mutta niissä oli Ilmoita minulle -painike kassapainikkeen sijaan.

tulossa pian esimerkkejä sivuista: Fashion Nova

Kuinka luoda pian sivu Shopifyssa

Voit rakentaa oman pian tulevan sivusi Shopifyssa kahdella tavalla:

 • Käytä salasanasivua tulevana sivuna.
 • Julkaise pian tuleva versio Shopify-teemastasi.

Molempien lähestymistapojen avulla voit rakentaa myymälääsi taustalla haluamallasi tahdilla ja aloittaa julkaisun muutamalla klikkauksella, kun olet valmis. Alla on yksityiskohtainen erittely siitä, mitä tarvitaan julkaisua edeltävän sivun luomiseen kullakin menetelmällä.

1. Muuta Shopify-salasanasivusi tulevaksi sivuksi

Shopifyn salasanasivulla on kaikki pian tulevan sivun perustoiminnot (sosiaaliset jakopainikkeet, sähköpostin ilmoittautumislomake jne.). Voit käyttää sitä paikkamerkkisivuna kauppasi selittämiseen ja ihmisten kutsumiseen sähköpostilistallesi.

Aktivoi Shopify-kauppasi salasanasivu avaamalla Asetukset ja valitsemalla Ota salasana käyttöön. Kun olet paikalla, voit muokata pääviestiäsi vierailijoille ja selittää, mitä aiot julkaista. Kun olet valmis, avaa teemaeditori ja mukauta salasanasivu haluamallasi tavalla vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakennustyökalulla. Voit lisätä uutiskirjeen tilauskentän ja lisätä kopion liittymislomakkeen kehykseen.

muuta Shopify-sivu tulevaksi sivuksi

Sinulla on muutamassa minuutissa tulossa sivu, joka on valmis keräämään sähköposteja samalla kun rakennat taustalla. Se on loistava vaihtoehto uusille myymälöiden omistajille, joilla ei ole konkreettista julkaisua edeltävää suunnitelmaa saada paljon liikennettä.

2. Luo pian tuleva versio teemastasi

Voit myös luoda teemastasi tulevan version, joka toimii julkaisua edeltävien markkinointitoimintojesi keskipisteenä.

Tämä voi olla yksittäinen sivu, jolle voit lisätä tuotekuvia, toimintakehotuspainikkeita, taustakuvan, sosiaalisen todisteen ja paljon muuta. Käytä teemasi eri ominaisuuksia ja lisättyä pituutta muiden mahdollisten julkaisua edeltävien tavoitteiden saavuttamiseen, kuten vierailijoiden ohjaamiseen seuraamaan TikTok-yritysprofiiliasi.

Huomautus: Shopifyssa on myös erilaisia ​​sovelluksia jonka avulla voit lisätä julkaisua edeltäviä elementtejä tulevalle sivullesi.

Miten pian tuleva sivu poistetaan

Kun olet lanseerannut tuotteesi, voit poistaa tulossa olevat sivusi seuraavasti:

 1. Avaa Shopify adminissa Verkkokauppa > Sivut.
 2. Valitse pian tulevan sivun valintaruutu, jonka haluat poistaa.
 3. Napsauta “Lisää toimintoja” -välilehteä ja napsauta sitten “Poista sivut”.
🔥 Empfohlen:  Mikä on Google RankBrain (ja kuinka se muuttaa hakua)?

Luo buzzia pian tulevalla aloitussivulla

Kun lähestyt sitä luovalla, strategisella silmällä, pian tuleva sivusi voi olla paljon muutakin kuin brändisi juliste.

Se voi olla tapa luoda sähköposteja tulevia markkinointikampanjoitasi varten, alkaa rakentaa sitoutuneita ja uskollisia seuraajia ja leikata markkinaosuuttasi – kaikki ennen kuin avaat sähköisiä oviasi.

On olemassa monia hienoja sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan mitä tahansa tavoitteita, joita haluat saavuttaa. Ei enää muuta kuin unelmoimaan ja rakentamaan.

Tulossa pian sivu UKK

Tarvitsenko todella pian tulevan sivun?

Kaikki yritykset eivät vaadi tulossa olevaa sivua. Esimerkiksi ne, joilla on t-paitakauppa tai dropshipping-yritys, voivat “pehmeästi käynnistää” yrityksensä ja tehdä parannuksia edetessään.

Toisille pian tulossa oleva sivu voi kuitenkin olla tärkeä työkalu rinnakkain rakentamiseen ja mainostamiseen. Kun esimerkiksi brändisi rakentaminen ja rahan kerääminen saavat sinut siirtämään julkaisupäivää useilla viikkoilla eteenpäin, voit käyttää pian tulevaa aloitussivua yleisön keräämiseen ja varmistaaksesi, että julkaisun yhteydessä on kysyntää.

Mitä kirjoitat tulevalle sivulle?

Kirjoitat tuotemerkin yhteenvedon noudattamalla tämän blogikirjoituksen vaiheita:

 1. Selitä, mitä on tulossa pian.
 2. Anna ihmisille tapa ottaa yhteyttä brändiisi.
 3. Sisällytä toimintakehotus sähköpostimarkkinointiluetteloosi.
 4. Kannusta ihmisiä jakamaan sosiaalisessa mediassa.

Kuinka teen ilmaisen tulossa pian -sivun?

Voit luoda ilmaisen tulossa olevan sivun rekisteröitymällä Shopifyn kokeiluversioon. Kokeilu tarjoaa täyden pääsyn Shopifyn markkinointityökaluihin, vedä ja pudota -sivujen rakennustyökaluun ja opetusohjelmiin, jotka auttavat sinua luomaan sivusi.

Kuinka pitkä pian tulevan sivun pitäisi olla?

Tulevan sivun tulee olla enintään yksi sivu. Se on vain esikatselu tulevista tuotteistasi ja tarjouksistasi.

Haluatko oppia lisää?

Table of Contents