Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka luoda t-paitakauppa WordPressillä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka luoda t-paitakauppa WordPressillä

T-paitakaupat ovat olleet suosittu verkkoliikeidea käytännössä internetin syntymästä lähtien, ja hyvästä syystä: ne vaativat hyvin vähän etukäteissijoituksia, voit keventää luovia lihaksiasi ja ilmaista itseäsi suunnitelmillasi ja t-paidoillasi. ei koskaan mene pois muodista.

Verkkoyrityksen perustaminen on paljon yksinkertaisempaa kuin perinteisen kivijalkayrityksen perustaminen, ja WordPress tekee siitä entistä helpompaa. Vaikka et olisi koskaan ennen käyttänyt WordPressiä, voit helposti perustaa t-paitakaupan.

Näin:

Vaihe 1: Luo suunnitelma

Muista: ne, jotka epäonnistuvat suunnittelussa, suunnittelevat epäonnistumista. Jos olet tosissasi luomassa menestyvää verkkokauppaa, on tärkeää tehdä pieni aivoriihi ja suunnittelu ennen aloittamista.

Valitse markkinarako

Mitä suppeammin markkinarako on määritelty, sitä helpompi on löytää kohdeyleisösi ja tavoittaa se sekä markkinoida t-paitakauppaasi.

Jos avaat vain yleisen t-paitakaupan keskittymättä, et pysty kilpailemaan suurten tilauspainatussivustojen, kuten Cafepressin tai Springin, kanssa.

Mutta jos sinulla on hyvin kapea yleisö – esimerkiksi t-paidat, joissa on kuvia retro-videopeleistä tai t-paidat, jotka on suunnattu tiettyyn ammattiin – on helpompi erottua joukosta. Ihanteellinen on löytää markkinarako, jossa sinulla ei ole suoria kilpailijoita.

Nimeä brändisi

Kun olet valinnut markkinaraon, sinun on luotava yrityksen nimi. Sen pitäisi olla lyhyt ja mieleenpainuva nimi, joka sopii omaan markkinarakoon ja yleisöön, eikä sitä ole vielä käytetty.

Kokeile käyttää työkalua, kuten BusinessNameGenerator.com ideoiden saamiseksi tai vain ideoimaan tesaurusten avulla.

Ihannetapauksessa .com-verkkotunnuksen pitäisi olla saatavilla, mutta voit myös tarkastella joitain uusia TLD:itä, kuten .fashion, .design tai yksi, joka sopii omaan markkinarakoon. Voit nähdä täyden luettelo uusista TLD:istä osoitteessa Name.com.

Voit käyttää työkalua, kuten Namecheckr nähdäksesi, onko haluamasi nimi saatavilla myös sosiaalisen median alustoilla. Keskity visuaalisiin alustoihin, kuten Instagram ja Pinterest, jotka sopivat erinomaisesti verkkokauppasivustojen mainostamiseen.

🔥 Empfohlen:  Photoshop Patterns: Ultimate Guide

Huomautus: Alueesi lainsäädännöstä riippuen saatat joutua rekisteröimään yrityksesi toiminimesi.

Voit myös katsoa täydellisen verkkotunnuksen nimen valitsemista käsittelevän postauksen saadaksesi lisävinkkejä.

Kokoa liiketoimintasuunnitelmasi

Et tarvitse pitkää, muodollista liiketoimintasuunnitelmaa, mutta on järkevää kirjoittaa muistiin muutamia kohtia, kuten kohdemarkkinasi, budjettisi, arvioitu julkaisun aikajana jne.

Bplansilla on a galleria esimerkkiliiketoimintasuunnitelmista verkkokauppoihin voit etsiä inspiraatiota.

Vaihe 2: Määritä verkkosivustosi

Seuraavaksi sinun on ostettava verkkotunnuksesi ja verkkopalvelusi ja asennettava WordPress.

Web-isännän valitseminen

Web-hosting-yrityksen valitseminen voi olla ylivoimaista kaikkien vaihtoehtojen kanssa. Voit katsoa web-hosting-arvostelujamme auttaaksesi sinua päättämään.

Suosittelemme WPX-isännöintiä, mutta voit nähdä, mitä muita isäntiä suosittelemme parhaiten hallinnoidusta WordPress-isännöintiviestistämme.

WordPressin asennus

Monet verkkoisännät, mukaan lukien WPX-hosting, sisältävät WordPressin helpon asennuksen yhdellä napsautuksella.

Voit myös katsoa opetusohjelmamme täältä WordPress-blogin määrittämisestä: Essential Guide.

Teeman valinta

Seuraavaksi sinun on vaihdettava oletusteemasta johonkin ainutlaatuisempaan t-paitakauppaasi.

On fiksua tarkastella teemoja, jotka on suunniteltu erityisesti verkkokauppaa varten, joten sinun kannattaa tutustua verkkokauppateemoja käsittelevään artikkeliimme.

Vaihe 3: Suunnittele t-paitasi grafiikka

Jotta voit myydä t-paitoja, tarvitset t-paitakuvioita!

Voit suunnitella oman, jos olet lahjakas graafisessa suunnittelussa, tai palkata suunnittelijan luomaan sinulle ideoitasi.

Varoituksen sana: Kun käytät grafiikkaa ja kuvia muista lähteistä, varmista, että sinulla on lupa käyttää niitä. Verestää tekijänoikeuslaki jotta et joutuisi vaikeuksiin. Tekijänoikeusjutut voivat olla uskomattoman kalliita.

Vaihe 4: Rakenna myymäläsi

Aiomme rakentaa myymälän käyttämällä Spreadshirtiä, hienoa t-paitasuunnittelusivustoa, jonne voit perustaa oman myymäläsi, ja saatavilla on WordPress-laajennus tuotteidesi esittelyä varten. He huolehtivat yksityiskohdista, kuten t-paitojen tulostamisesta ja toimituksesta, joten sinun ei tarvitse huolehtia vain mallien luomisesta ja verkkosivustosi hallinnasta.

Napsauta siirtyäksesi Spreadshirt.com ja napsauta ylävalikosta Myy ja napsauta Aloita myynti nyt -painiketta.

Vieritä alas ja napsauta oikealla olevaa “Rekisteröidy avataksesi kauppa” -painiketta:

🔥 Empfohlen:  Kuinka antaa blogijulkaisullesi hullun hyvä otsikko

Joten nyt voit mennä eteenpäin ja ladata WordPress-laajennuksen – Napsauta tästä ladataksesi Spreadshirt WordPress -laajennuksen.

Siirry uudelle WordPress-verkkosivustollesi ja napsauta Plugins > Add New ladataksesi, asentaaksesi ja aktivoidaksesi laajennuksen.

Jossain vaiheessa sinun on rekisteröitävä API-avaimet ja annettava ne laajennuksen asentamisen ja aktivoinnin jälkeen. Hyviä uutisia – sinun ei enää tarvitse!

Nyt voit käyttää lyhytkoodia [spreadplugin] näyttääksesi t-paitasi millä tahansa sivulla tai julkaisussa verkkosivustossasi. (Voit katsoa laajennuksen usein kysytyt kysymykset saadaksesi lisää vaihtoehtoja t-paitojen näyttämiseen.)

Vaihe 5: Mainosta tuotteitasi

Nyt kun myymäläsi on käynnissä, seuraava askel on saada sana julki!

Luo sosiaalisen median tilisi ja seuraa kohdeyleisösi kuuluvia käyttäjiä. Älä vain mainosta verkkosivustoasi, vaan luo yhteyksiä, keskustele ja mainosta myös muiden ihmisten työtä.

Voit myös yrittää näyttää mainoksia Facebookissa, Pinterestissä, Redditissä jne. Selvitä, mitä sosiaalisen median alustoja kohdeyleisösi käyttää, ja harkitse mainostamista siellä.

Johtopäätös

Vaikka t-paitakauppa ei vaadi paljon etukäteissijoituksia, sen aloittaminen voi vaatia paljon työtä. Älä anna periksi, jos et näe tuloksia heti – jatka yrittämistä, kunnes näet! Vaikka aloittaminen vaatii vaivaa, menestyvä t-paitayritys on hauska tapa ansaita rahaa itsellesi verkossa.


Table of Contents