Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka luoda täydellinen video-SEO-strategia vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka luoda täydellinen video-SEO-strategia vuodelle 2022

On arvioitu, että vuonna 2022 kaiken globaalin IP-liikenteen osuus videosisällöstä on yli 80 prosenttia.

Tämä tosiasia näyttää olevan nopeasti todellisuutta digimarkkinoinnin nousevat videosisältötrendit huomioon ottaen.

Siksi on hyvä idea tehdä videosisällöstä tärkeä osa sisältöstrategiaasi tulevaisuutta ajatellen.

Nyt saattaa tuntua siltä, ​​että vankan video-SEO-strategian luominen vaatii paljon aikaa, kärsivällisyyttä ja vaivaa, mutta se on paljon helpompaa kuin uskotkaan.

Katamme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää täydellisen videomarkkinointistrategian luomisesta ja optimointivinkkejä, joiden avulla voit tehdä videoistasi SEO-ystävällisiä.

Mikä on Video SEO?

Video-SEO optimoi videosi indeksoitaviksi ja sijoitettavaksi hakukoneiden tulossivuilla osuvia avainsanahakuja varten. Hyvä video-SEO-strategia auttaa videosisältöäsi sijoittumaan korkealle Googlessa, Yahoossa ja Bingissä, mikä lisää tietoisuutta brändistäsi ja lisää liikennettä verkkosivustollesi.

Jos haluat näkyä verkossa väkijoukon joukossa, käytä kaikkia mahdollisia digitaalisen markkinoinnin strategioita ollaksesi näkyvissä hakukoneiden tulossivuilla (SERP).

Täällä keskustelemme siitä, kuinka voit luoda tehokkaan video-SEO-strategian, jotta voit luokitella verkkosivustosi muullekin kuin tekstipohjaiselle sisällölle, kuten blogikirjoituksille ja artikkeleille. Kun olet lukenut alla, muista tarkistaa myös tämä toinen sivu, jossa on luettelo ilmaisista videoiden lähetyssivustoista.

Video-SEO-strategian luominen

Kuinka luot video-SEO-strategian?

Hyvä suunnitelma on sellainen, joka auttaa sinua optimoimaan videosi niin, että ne näkyvät parhaiten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä videoiden isännöintialustojen, kuten YouTuben, Vimeon tai Dailymotionin, lisäksi.

Tehokkaat video-SEO-strategiat järjestävät myös työsi antamalla sinulle suunnan ja määrittelemällä päivittäiset videosisältötavoitteesi.

Tärkeintä on ottaa huomioon elementit, jotka tekevät sisällöstäsi SEO-ystävällisen.

Tässä on mitä sinun tulee tehdä:

1. Määritä videosi SEO-tavoitteet

Tämä on ensimmäinen ja tärkein vaihe video-SEO-strategian luomisessa.

Sinulla voi olla useita tavoitteita, mutta on tärkeää määritellä ne, jotta tiedät, mitä tuloksia haluat saada videoiden hakukoneoptimointitoimillasi.

Alla olevat vaiheet 2–5 voivat auttaa sinua ohjaamaan sinua oikeaan suuntaan.

2. Optimoi Rich Snippets -katkelmia varten

Rich Snippets ovat Googlen tarjoama loistava ominaisuus parantaaksesi videoidesi näkyvyyttä SERP:issä.

Laadukas ja osuva videosisältö voi saada videosi näkymään Googlen Rich Snippets -katkelmissa, kunhan ne ovat hyvin optimoituja hakukoneoptimointia varten. Käytä videontekijää ohjelmistoa saadaksesi parhaat tulokset sisällön luomiseen ja seuraavat optimointivinkit.

Rich Snippets -katkelmien avulla videoillasi on paremmat mahdollisuudet saada klikkauksia, koska ne erottuvat SERP:ssä, mikä johtaa videoidesi paremmalle sijoitukseen.

Ja mikä parasta, Rich Snippets ei tarkoita vain korkeaa sijoitusta SERP:issä, vaan videosi näkyy myös muilla tärkeillä alueilla Googlessa, Yahoossa ja Bingissä, kun joku tekee tekstikyselyn.

🔥 Empfohlen:  22 ammattimaista Photoshop-kuvanparannusopetusta

Jos haluat lisätä optimoidun videon Rich Snippets -katkelmia varten, sinun on lisättävä verkkosivustosi HTML-koodiin koodinpätkä nimeltä “Schema Markup”.

Kuten Google toteaa tässä asiakirjassa:

“Vaikka Google yrittää automaattisesti ymmärtää videosi yksityiskohtia, voit antaa nimenomaisesti tietoja, kuten kuvauksen, pikkukuvan URL-osoitteen, latauspäivän ja keston, merkitsemällä videosi VideoObjectilla. Videot voivat näkyä Googlen hakutuloksissa, videohakutuloksissa, Google-kuvahaussa ja Google Discoverissa.”

Vaikka et olisi perehtynyt koodaukseen, voit käyttää Internetistä saatavaa ohjelmistoa saadaksesi työn valmiiksi nopeasti. Tai jos haluat vaiheittaisen oppaan strukturoidun datan lisäämisestä verkkosivulle videohakukoneoptimointia varten, tutustu strukturoidun tiedon koodilaboratorioon.

(Toinen hyvä resurssi luettavaksi on tämä artikkeli SEO Chatter: Kaavojen tyypit SEO:ssa.)

3. Kasvata tuloksia videoiden avulla

Video-SEO-strategian luomisen päätavoite on lisätä tuloksia. Mutta voit tehdä tämän vain lisäämällä sitoutumista hyvien videoiden avulla.

Videoiden lisääminen verkkosivustosi aloitussivulle voi saada parempia tuloksia.

Katso vain nämä videomarkkinointitilastot:

 • Videon lisääminen aloitussivulle voi lisätä konversioita 80 %. (Invisia)
 • Videota käyttävät markkinoijat kasvattavat tulojaan 49 % nopeammin kuin muut käyttäjät. (WordStream)
 • Videomarkkinoijat saavat 66 % enemmän päteviä liidejä vuodessa. (Optinmonster)
 • 79 % ihmisistä sanoo olevansa vakuuttunut ostavansa tai lataavansa ohjelmiston katsomalla videon. (Wyzowl)

Muista kuitenkin, että sinun on lisättävä toimintakehotus (CTA) jokaiseen videoon saadaksesi parhaan mahdollisen vaikutuksen videotyöstäsi.

4. Paranna tuotemerkkitietoisuutta

Videot ovat ihanteellinen sisältömuoto, joka kertoo ihmisille brändistäsi ja tuotteestasi.

Täällä sinulla on mahdollisuus todistaa, kuinka tuotteesi on parempi kuin kilpailijasi. Video tuo tuotteellesi lisää todellisuutta.

Käyttö voi yksinkertaisesti käyttää luettelokohtia videossa korostaaksesi ominaisuuksia. Näin ihmisten on helppo ymmärtää tuotteesi, eikä sen luominen vie paljon tuotantoaikaa.

Voit myös näyttää ihmiset, jotka osallistuvat brändisi luomiseen käyttäjien luomilla videoilla tai henkilökunnan jäsenten lahjoituksilla. Tämä strategia lisää sisältöösi inhimillisen puolen bränditietoisuuden parantamiseksi.

5. Laajenna SEO-videoiden kattavuutta sosiaalisten osuuksien ja linkkien luomisen avulla

Videot voivat luoda upeita linkkejä verkkosivustollesi, mikä lisää verkkosivuston liikennettä.

Videoidesi on kuitenkin oltava hyviä mainostaaksesi niitä tehokkaasti. Tarjoa siis jotain poikkeuksellista. Muuten videoitasi ei välttämättä jaeta tai ne voivat luoda monia käänteisiä linkkejä riippumatta siitä, kuinka SEO-ystävällisiä ne ovat.

Ja samalla kun olet siinä, lisää videosisältöön toimintakehotus, joka pyytää videosi jakamista. Sen avulla katsojien on helppo jakaa se, ja katsojat tarvitsevat vain tämän yksinkertaisen muistutuksen videon jakamisesta verkossa.

Aktiivinen videoiden julkaiseminen useisiin paikkoihin verkossa on loistava lähde käänteisten linkkien luomiseen, mikä lisää videoidesi sosiaalisten jakojen määrää.

🔥 Empfohlen:  4 Paras VPN Gameloopille vuonna 2023: Kuinka avata Gameloop?

Voit luoda upeita videoita käyttämällä online-videoeditoria, kuten InVideoa. Tämä työkalu sisältää yli 5000 mallia, iStock-mediaa, musiikkikirjastoa, suodattimia, siirtymiä ja paljon muuta videomarkkinointistrategiasi tehostamiseksi. Lisäksi latausta ei vaadita.

Videon optimointivinkkejä

Hyvä video-SEO-strategia digitaalisessa markkinoinnissa edellyttää myös videoiden optimointia, jotta ne löytyvät Googlen hakukoneesta.

Alla on joitain SEO-vinkkejä videon optimointiin:

Käytä SEO-otsikoita, jotka herättävät huomiota

Jokaisella videollasi tulee olla otsikko, joka liittyy videosi sisältöön, kiinnittää ihmisten huomion ja on optimoitu hakukoneoptimointia varten.

Kun henkilö harkitsee katsovansa videota, hän katsoo ensin pikkukuvaa (selitellään myöhemmin tässä oppaassa). Toinen asia on lukea otsikko.

Joten sinun on luotava otsikko, joka motivoi katsojaa napsauttamaan videotasi ja katsomaan sitä sekä optimoimaan otsikkosi avainsanoilla, jotka luovat hyvän hakukoneoptimoinnin, jotta video voidaan sijoittaa Google-haussa.

Tässä on muutamia vinkkejä hyvien video-SEO-otsikoiden kirjoittamiseen:

 • Pidä otsikkosi lyhyt ja makea (70 merkkiä on optimaalinen)
 • Sen tulee olla osuva videon sisällön kannalta
 • Lisää nimikkeihisi numeroita
 • Lisää otsikkoon jotain järkyttävää tai uskomatonta
 • Esitä kysymys otsikossasi
 • Lisää hakukoneoptimoinnin ensisijainen avainsana
 • Lisää toissijaisia ​​avainsanoja, jotta voit sovittaa ne luonnollisesti
 • Optimoi otsikkosi otsikon optimointityökalun avulla

Optimoi videokuvaukset

Yleensä ihmiset eivät lue videokuvauksia, mutta ne ovat erittäin hyödyllisiä parantamaan hakukoneoptimointiasi videoidesi sijoittumisessa hakukoneissa.

Videokuvaukset eivät yleensä tuo lisäarvoa katsojakokemukseen, mutta hakukoneet ymmärtävät videoitasi paremmin niiden avulla, jotta sisältö voidaan indeksoida ja luokitella sopivien avainsanojen mukaan.

Siksi on tärkeää kirjoittaa lyhyt mutta tarkka kuvaus videosi sisällöstä.

Tässä on muutamia vihjeitä, jotka auttavat sinua kirjoittamaan hyviä SEO-videokuvauksia:

 • Hyödynnä pitkän pyrstön avainsanojen etuja.
 • Lisää toissijaisia ​​avainsanoja luonnollisella tavalla.
 • Sisällytä videoiden kuvauksiin linkkejä ohjataksesi katsojasi muuhun aiheeseen liittyvään sisältöön.
 • Kahden ensimmäisen rivin tulee olla mukaansatempaavia kannustaakseen katsojaa jatkamaan kuvauksen lukemista.
 • Videosi kuvauksen tulee kuvata videosi sisältö tarkasti ja motivoida ihmisiä katsomaan se.
 • Aikaleiman lisääminen pitkiin videoihin on hyvä tekniikka käyttökokemuksen parantamiseen ja kokonaiskatseluajan pidentämiseen.

Optimoi edelleen tekstityksellä

Huomattava osa katsojista katsoo videoita mykistettynä. Tekstitetyt videot tekevät videoidesi katselun helpoksi.

Se ei ainoastaan ​​auta sinua saamaan lisää katsojia, mutta tekstin lisääminen helpottaa hakukoneiden indeksointirobottien ymmärtämistä. Lisäksi voit käyttää ensisijaisia ​​ja toissijaisia ​​avainsanojasi tekstitystiedostossa parantaaksesi sijoituksiasi Googlessa, Yahoossa ja Bingissä videon hosting-alustan lisäksi.

Muokkaa videosi pikkukuvia

Videon isännöintialustat, kuten YouTube, tarjoavat oletuspikkukuvat jokaiselle videolle, mutta se on satunnainen video. Ja usein se ei ole tarpeeksi houkutteleva käyttäjälle.

🔥 Empfohlen:  Google-kääntäjän käyttäjät: kuinka moni käyttää sitä vuonna 2023?

Sinulla on kuitenkin mahdollisuus valita pikkukuvasi, jotta voit muokata sitä saadaksesi lisää näkymiä.

Valitse hyvä ja tarttuva pikkukuva, joka kiinnittää ihmisten huomion ja motivoi katsojia katsomaan videosi. Nopea YouTube-haku näyttää hyviä esimerkkejä tästä videomarkkinointistrategiasta ja käyttäjien sitouttamistaktiikasta käytännössä.

ilmoita tästä ilmoituksesta

Upota videosi parantaaksesi indeksointia

Toinen hyvä videon optimointistrategia on upottaa videosi verkkosivulle sisällön indeksoinnin ja näkyvyyden parantamiseksi.

Google kuitenkin indeksoi vain yhden videon sivua kohden, joten sinun on kerrottava indeksointirobotille, minkä videon haluat indeksoida. Varmista, että käytät tähän tarkoitukseen tärkeintä videotasi, joka näkyy ensimmäisenä verkkosivulla.

Hakukoneen indeksointirobotit lopettavat yleensä videoiden indeksoinnin, kun ensimmäinen video löydetään.

(Katso artikkelini siitä, kuinka video auttaa hakukoneoptimointia saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka videot voivat parantaa yleistä näkyvyyttäsi hakukoneissa.)

Ristimainonta useilla alustoilla

Älä julkaise videotasi vain yhdelle isännöintialustalle tai verkkosivulle. Sen sijaan haluat julkaista sen muille sosiaalisen median alustoille lisätäksesi sisällön näkyvyyttä muiden käyttäjien upotusten ja luonnollisten linkkien luomiseksi. Lisäpromootiota varten voit pyytää vaikuttajia mainostamaan videoitasi.

Kun olet lopettanut videoidesi mainostamisen, on myös hyvä idea tehdä käänteinen videohaku varmistaaksesi, etteivät muut sivustot käytä videosisältöäsi ilman lupaa.

Video SEO -strategian yhteenvedon luominen

Toivomme, että täällä annetut vinkit auttavat sinua valmistelemaan äärimmäistä video-SEO-strategiaasi ja edistämään videomarkkinointikampanjoitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Nämä ovat joitain parhaita menetelmiä, jotka auttavat luomaan tehokkaan videon optimointistrategian mille tahansa yritykselle tai verkkosivustolle.

Joten parasta, mitä voit tehdä nyt, on aloittaa video-SEO-strategiasi luominen jo tänään ja katsoa optimoimiasi videoita, jotka lisäävät tuotteidesi ja brändisi näkyvyyttä hakukoneissa enemmän kuin koskaan ennen.

Sanket on InVideon perustaja. InVideo palvelee miljoonia käyttäjiä noin 190 maasta, ja se on kerännyt yli 20 miljoonaa dollaria sellaisilta kuin Sequoia Capitalilta ja Tiger Globalilta.

Table of Contents