Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka luoda tehokas ja informatiivinen brändi-identiteetti

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka luoda tehokas ja informatiivinen brändi-identiteetti

Sen määrittäminen, kuka olet maailmassa, vie paljon aikaa ja energiaa, ja sama koskee sekä henkilökohtaista mainettasi että yritystoimintaasi.

Brändi-identiteetin rakentaminen on kuin vahvistettu versio henkilökohtaisen maineen rakentamisesta, mutta paljon korkeammalla panoksella.

Vahvan brändin ansiosta yrityksesi tunnistetaan yhdellä logolla, mutta tämä ei tapahdu hetkessä.

Et voi vain valita logomallia ja sijoittaa sitä verkkosivullesi odottaen kaikkien tunnistavan brändisi välittömästi.

Kuten mikä tahansa muukin digitaalinen muutos, brändi-identiteetin rakentaminen vie aikaa. Oikealla strategialla se voi kuitenkin olla uskomattoman palkitsevaa ja erottaa yrityksesi tehokkaasti kilpailijoista.

Jos olet kiinnostunut oppimaan brändi-identiteetin periaatteista ja kuinka rakentaa sellainen, joka todella resonoi yrityksesi kanssa, jatka lukemista!

Mikä on brändi-identiteetti?

Asetu itsesi asiakkaan asemaan ja kuvittele olevasi kiinnostunut tuotteesta, jonka voit löytää verkosta, kuten verkkokoulusta.

On olemassa monia erilaisia ​​verkkokouluja, ja olet kuullut muutamista. Viime kädessä, kun menet ja murskaat numeroita, monet liiketoiminnan periaatteet ovat samat. Joten miten teet valinnan?

Saatat huomata, että psykologisesti joudut hyödyntämään koulua, johon sinulla on jonkin verran tuttua, vaikka et pystyisikään laittamaan sormeasi tarkalleen, mistä tuttuus tulee.

Logon tutut värit, logon tuttu sanamuoto, iskulause ja jopa verkkosivuston kirjasinvalinnat vaikuttavat kaikki siihen, että päätät mennä verkkokouluun toisen sijasta, ja tämä johtaa todennäköisesti siihen, että opit koulu, josta olet jonkin verran tietoinen.

Tämä on esimerkki brändäysJo ennen kuin ajattelet yhden ohjelman etuja toiseen verrattuna, jokin koulusta erottuu muista.

Vahva brändi voi auttaa houkuttelemaan asiakkaita kilpailijoihin samalla tavalla.

Miksi brändäyksellä on väliä?

Brändäyksellä on merkitystä monista eri syistä, mutta pohjimmiltaan selkeä ja yksinkertainen syy on se, että brändäyksellä on yhtä paljon merkitystä kuin dollareilla ja sentteillä yrityksesi tuloksen kannalta.

Brändäyksen tavoitteena on tuoda liiketoimintaa yritykseesi. Kun rakennat yrityksesi brändiä, autat luomaan selkeän tunnistetekijän, joka ilmaisee kuka olet ja kuinka sinut voidaan löytää liike-elämästä.

Tämä ikonografia voi auttaa asiakaskuntaasi kasvamaan – ja voi auttaa sinua asiakaskuntaa tulee uskollisempi luomalla tehokkaan brändin, jota on helppo seurata.

Brändäyksellä on merkitystä, koska vahvan informatiivisen online-brändin rakentaminen voi merkitä eroa pysähtyneisyyden vuoden ja talouskasvun vuoden välillä.

Vahvaan digitaaliseen pääsyyn tottuneessa yhteiskunnassa vahva ja erittäin tehokas digitaalinen brändi on ehdottoman välttämätön, jos haluat pitää pohjasi kiinnostuneena ja yrityksesi kasvussa.

Brändiopas on erittäin hyödyllinen aina, kun päätät niin ulkoista sisältösi. Mitä tulee sisällöntuotannon ulkoistamiseen, muista, että on olemassa alustoja, jotka on suunniteltu auttamaan sinua tässä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka hakkeroida jonkun puhelimen etäkäyttöön koskematta siihen!

WriterAccess on ihanteellinen alusta, joka auttaa sinua virtaviivaistamaan sisällöntuotantoasi yhdistämällä tekoälykäyttöisten työkalujen tehokkuuden kirjoittajien luovuuteen. Se on ilmainen 14 päivääjoten voit kokeilla sitä sitoutumatta.

Mitkä ovat vahvan brändi-identiteetin avaimet?

Vahvan brändi-identiteetin ytimessä on aito yhteys brändin edustamaan liiketoimintaan.

Brändäyksen tulee olla orgaanista. Sen on oltava jotain järkevää ja luonnollisesti edustaa yrityksesi ydintä.

Ulkopuolisen ryhmän muuttaminen sisään ja lyönyt yritykseesi ennalta määritellyn logon ei aio murtaa koodia asiakkaiden säilyttämisen lisäämiseksi. Brändin on vastattava yrityksesi sävyä, energiaa ja tehtävää.

Sen on edustettava sitä, kuka olet. Identiteettibrändäyksen tulee auttaa sinua pääsemään ulos tyhjyydestä ja nousemaan selvästi kilpailijoiden yläpuolelle selkeänä valintana alasi palveluille.

Tämä rakentaa perustan luomiselle a brändin identiteetti. Kun nämä tekijät otetaan huomioon, a brändin identiteetti täytyy olla:

Ainutlaatuinen

Brändin identiteetin tulee erottua kilpailijoista. Katso, mikä toimii kilpailussasi, mutta älä kopioi sitä.

Ole aito ja muuta brändistäsi jotain, joka edustaa sitä, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen.

Mieleenpainuva

Brändin tekeminen ikimuistoiseksi tapahtuu kahdella tavalla. Toisaalta sen on oltava tarpeeksi yksinkertainen pysyäkseen kaikkien päässä. Toisaalta sen on oltava tarpeeksi fiksu, jotta sitä ei helposti unohdeta.

Ajattele brändejä, joilla on yksinkertaiset yksisanaiset nimet ja helposti muistettavat logot, kuten Apple ja Google.

Joustava

On tärkeää, että brändi-identiteettistrategia voi kasvaa brändin mukaan tarpeen mukaan.

Älä yritä tehdä jostain niin monimutkaista tai jäykkää, että se ei voi skaalata ylös tai alas tarpeen mukaan.

Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on muuttaa visuaalista brändäystäsi, kun olet pääsemässä suuriin liigoihin.

Yhtenäinen

Tämä on ehkä tärkein yksityiskohta brändi-identiteetin soveltamisessa, koska halutaan varmistaa, että identiteetti toimii yhtenäisenä kokonaisuutena.

Brändin identiteetin tulee toimia kokonaisvaltaisena ratkaisuna, joka sopii yhteen täysin toimivaksi ohjelmaksi, ei hajanaiseksi.

Lopuksi avain brändi-identiteettistrategiasi toimimiseen kasvavan brändisi kannalta on varmistaa, että sitä on helppo soveltaa.

Kun teet suunnitelmaasi, varmista, että strategiasi voidaan helposti mukauttaa jo omaksumiisi alustoihin.

Uusien brändäystavoitteidesi ei tulisi koskea tuntemattomia verkkoalustoja tai kaupallisia yrityksiä, vaan sen sijaan korosta ja rakenna jo oppimaasi.

Luo hallitseva asema olemassa olevilla resursseillasi ja tee selväksi, että tämä ikonografia edustaa sinua. Sitten voit laajentaa ja rakentaa tavoilla, jotka ovat järkeviä yrityksellesi.

Esimerkkejä yrityksistä, joilla on hyvä brändi-identiteetti

Kun on kyse yrityksistä, joilla on hyvä brändi-identiteetti, listasta voi nopeasti tulla melko pitkä.

Sinun ei tarvitse etsiä kaukaa löytääksesi yrityksiä, jotka ovat määrittäneet itsensä pienen neliön, nopean sanan tai kirjainsarjan perusteella.

Nämä yritykset ovat omaksuneet niin vahvan brändin, että kilpailijat ja asiakkaat tunnistavat ne helposti ikonista, sanasta tai muusta symbolista, joka yhdistää meidät helposti brändiin.

🔥 Empfohlen:  Luksuslähetys: Kuinka myydä RealRealilla

Tässä on katsaus joihinkin yrityksiin, jotka ovat alan johtavia vahvan brändin kokoamisessa.

Amazon

Amazon siirtyi noin vuosikymmen sitten pienestä mobiilikirjakaupasta kansainväliseksi perustavaroiden tukkutoimittajaksi ja aloitti samalla matkan brändinsä uudistamiseen.

Tukkupalveluntarjoaja alkoi hiljattain siirtyä yksinkertaisiin hymyileviin kasvoihin nuolen päällä ja alkoi sijoittaa tätä kuvaketta kaikkialle – laatikoihinsa, mainoksiinsa, kuorma-autoihinsa ja lentokoneisiinsa ja jopa muutti mobiilisovelluksensa ulkoasua niin, että se oli myös pieni laatikko, aivan kuten ne, jotka näkyisivät kotiovellesi.

Amazon julkaisi hiljattain täysin uuden kuorma-autokanta joka vastaa sen päivitettyä brändialoitetta.

Kuorma-autot on suunniteltu näyttämään täsmälleen samanlaisilta kuin niiden laatikot, ja merkitsevä nuoli on suoraan kuorma-auton poikki kaikenlaisen yrityksen tarkoituksen ilmaisun sijaan.

Tietysti edes Amazonin kaltaiset teknologiajätit eivät ole virheettömiä. Äskettäin Amazon tuli tulen alla sen jälkeen, kun sen sovelluksen logo on vaihdettu entistä yksinkertaisemmaksi logoksi, joka poisti kaikki yrityksen merkit, paitsi nuolen perusnuolen hyvin yksinkertaisen logon.

Yritystä vastaan ​​hyökättiin syytöksillä logosta, joka muistutti liian läheisesti Hitlerin kasvoja.

Amazon vastasi nopeasti tekemällä logoa hieman säätämällä, mikä pienensi mahdollisuutta peittää tuotemerkki tarpeettomalla häiriötekijällä ja pitää logon päivityksen ytimen prosessissa, mikä on huomattavasti yksinkertaistettu.

Tämä on esimerkki siitä, kuinka tärkeää vahva suunnittelu voi olla brändipäivityksiä harkittaessa.

Omena

Toinen premium-brändi, joka on brändikehityksen asiantuntija Omena. Apple on laajentunut kahden viime vuosikymmenen aikana kattamaan kaiken tyyppiset kotitietokoneet.

Se on kehittänyt laitteistoja ja ohjelmistoja, se on kehittänyt puhelimia, tietokoneita ja televisioita.

Applen brändin kehitys lähti todella vauhtiin alkuvuodesta, kun se esitteli iPodin musiikkisoittimen mainoksessa.

Apple esitteli mainoksessa aivan uuden idean. Tuotteesta ei keskusteltu, ei erittelyä siitä, mitä tuote tekee, ei esitelty, miten sitä voidaan käyttää, tai tuotteen eri ominaisuuksia.

Sen sijaan mainoksissa esitettiin kappale ja näytettiin hohdokas pop-tyylinen musiikkivideo, jossa ihmiset tanssivat erittäin kirkkaalla nauhalla taustalla.

Kaikki kuvat olivat siluetissa, joten selkein asia kuvassa oli johto. Vaikka tämä ei todellakaan ollut jotain, mistä Apple halusi tulla tunnetuksi, johto osoitti ketä he olivat.

Apple oli onnistuneesti luonut monimutkaisen ja edistyneen brändäyskampanjan, joka sisälsi erittäin älykkään ja monimutkaisen viestintäsuunnitelman eri alustoilla.

Tässä on surullisen kuuluisa iPod-mainos, jossa on U2:n “Vertigo”. Vielä enemmän brändäyksestä puhuttaessa, juuri tämän mainoksen jälkeen U2 teki brändäyssopimuksen Applen kanssa saadakseen heidän musiikkinsa jokaiseen Apple-laitteeseen.

Oletko koskaan miettinyt, miksi iPhonessasi on automaattisesti tuo u2-albumi? Se oli aika hieno brändäysmahdollisuus U2:lle.

🔥 Empfohlen:  12 verkkosivustoa, jotka auttavat sinua oppimaan Flash/ActionScript

Disney

Disney on toinen yritys, jolla on todella hyviä brändäyskampanjoita uskomattoman vahvoilla immateriaalioikeuksilla, mikä saa heidät olemaan melko aggressiivisia suojelemaan brändiään.

Itse asiassa on luultavasti turvallista sanoa, että Disney käyttää yhtä paljon aikaa, ellei enemmänkin, brändinsä suojaamiseen.

Disney on iso brändi, jolla on monia erilaisia ​​mahdollisuuksia. Siellä on tietysti teemapuistoja, elokuvia, televisiokanavia, TV-ohjelmia, sarjakuvia ja paljon muuta.

Ne voidaan helposti tunnistaa sen ikonisesta käsikirjoituksesta, mutta on myös muita tekijöitä, jotka se on sisällyttänyt brändiinsä. Disney hallitsee kaikkia hahmojaan, jotka on sisällytetty sen tuotemerkkiin.

Missä tahansa näet prinsessan tai supersankarin ilmestyvän, sinun pitäisi ehdottomasti alkaa ajatella Disneyä. Heillä on myös uskomattoman ikoninen “D”, jonka on tarkoitus näyttää hyvin tarkoitukselliselta käsikirjoitukselta.

Yrityksen nimi on suunniteltu näyttämään perustajan allekirjoitukselta ja se on luonut oman tyyppinsä fontin.

Asia, jonka Disney on oppinut brändäyksessä, on henkilökohtaisen narratiivin brändäys. He veivät tämän aivan uudelle tasolle leimaamalla Walt Disneyn tarinan ikimuistoiseksi tarinaksi ja tehden siitä omanlaisensa sadun.

Tämä on paitsi uskomattoman ikoninen Mikki Hiiren kuvasto ja kaiken Disneyn mukana tuleva Hiirikorvien erittäin selkeä brändäys.

Mikä todella vaikuttavinta tämän yrityksen saavutuksissa brändäyksen alalla on tapa, jolla se on kyennyt yhdistämään kaikki nämä eri komponentit yhdeksi brändäysalustaksi ja pitämään sen yhtenäisenä yhden rintaman alle.

Useimmat yritykset olisivat murentuneet niin monen suuren henkisen omaisuuden alle, mutta ei Disney.

Tehokkaan brändi-identiteetin kirjoittaminen vie aikaa ja strategiaa, mutta se on täysin sen arvoista yrityksellesi ja voi tuoda yrityksesi tulokseen huomattavan takaisinmaksun.

Sinun ei tarvitse yrittää rakentaa tätä itse – itse asiassa ei ole suositeltavaa yrittää tehdä sitä ollenkaan.

Asiantuntijan kanssa työskenteleminen voi auttaa sinua löytämään parhaat kohteet, joihin voit kohdistaa ja suunnitella eteenpäin vahvan ja kattavan brändäyskampanjan kehittämiseksi, joka täyttää kaikki yrityksesi tarpeet.

Vahvan brändi-identiteetin rakentaminen voi tuntua valtavalta haasteelta, mutta sen ei tarvitse olla mahdotonta.

Se voi viedä aikaa, mutta jos sinulla on vahva strategia käytössä ja varmistat, että kaikki avainpelaajasi ovat samalla sivulla, voit nopeuttaa prosessia ja alkaa vaikuttaa heti.

Loimme brändi-identiteettipaketin, jotta se olisi sinulle helpompaa. Sieltä löydät kaikki mallit, joita tarvitset brändisi identiteetin sijoittamiseen. Lataa nyt ilmaiseksi!