Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka luoda TikTok-sisältöä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka luoda TikTok-sisältöä

Vaikka sosiaalinen media on ollut olemassa kaksi vuosikymmentä, se muuttuu jatkuvasti, kun trendit tulevat ja menevät ja uusia alustoja tulee markkinoille.

Viime aikoina on tapahtunut valtava siirtyminen videosisältöön, mikä liittyy TikTokin nousuun. Tämän seurauksena käyttäjät ovat tottuneet odottamaan sosiaalisen median syötteissään napsahtavia, mukaansatempaavia videoita.

Mutta se ei ole vain TikTok-ilmiö: Instagram Reels, Facebook Stories ja YouTube Shorts ovat kaikki taitavia esittämään lyhyitä videosisältöjä.

Videosisällöllä on nyt suurempi orgaaninen ulottuvuus kuin kuvilla, ja TikTok on luomassa intohimoisten sisällöntuottajien yhteisöä. Mutta kuinka voit luoda videosisältöä, jonka kanssa TikTokers ottaa yhteyttä ja antaa brändillesi äänen alustalla?

Miksi sinun pitäisi valita TikTok?

Markkinoille tulevat uudet brändit vetoavat todennäköisesti TikTokiin. Business of Appsin mukaan uusilla brändeillä on todellinen mahdollisuus menestyä nopeimmin kasvavalla sosiaalisen median alustalla: 3 miljardia latausta ja 4,6 miljardin dollarin liikevaihto vuonna 2021, mikä on 142 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin.

Loppujen lopuksi TikTokissa on vähemmän mainoksia, joten sinulla on vähemmän kilpailua. DMI-podcastissa puhuneen sosiaalisen median viraston Simply Socialin Peter Shannonin mukaan jokaista kymmentä Facebook- ja Instagram-mainosta kohden TikTokissa on yksi mainos. On siis todellista potentiaalia saada tuotteesi tai brändisi näkymään, joten on edullinen aika mainostaa TikTokissa.

10 tapaa luoda upeaa TikTok-sisältöä

Joten näet TikTokin arvon ja haluat vahvistaa brändisi alustalle? Tässä on kymmenen parasta vinkkiämme, joiden avulla saat sisältösi näkymään TikTokissa:

  1. Luo laadukasta sisältöä, joka kasvaa orgaanisesti
  2. Toimita oikea määrä sisältöä
  3. Suunnittele sisältösi
  4. Tiedä, mikä on trendissä
  5. Tee siitä hauskaa
  6. Inspiroidu muilta
  7. Ymmärrä algoritmit
  8. Käytä oikeaa varustetta
  9. Käytä TikTok-sisältöä uudelleen muilla alustoilla
  10. Työskentele vaikuttajien ja tekijöiden kanssa
🔥 Empfohlen:  Kuinka hyvä ChatGPT on valmistamassa cocktaileja?

1. Luo laadukasta sisältöä, joka kasvaa orgaanisesti

TikTok tarjoaa brändeille loistavan mahdollisuuden orgaaniseen kasvuun. TikTok hyppää trendeihin, ja brändit voivat käyttää tätä laajentaakseen kattavuuttaan. Toisin kuin muut alustat, jotka luottavat PPC-markkinointiin tavoittavuuden lisäämiseksi, TikTok antaa brändeille mahdollisuuden lisätä tavoittavuutta älykkäällä sisällönvalvonnalla. Parhaimmassa tapauksessa sisältösi leviää viruksia!

TikTokin algoritmit ovat uskomattoman tehokkaita yhdistämään sisältösi oikeille ihmisille. Jos luot hyvää sisältöä, joka on suunnattu tietylle yleisölle tai yhteisölle, algoritmi tuo sen heidän eteensä. Näin voit kasvattaa seuraajaasi ilman, että sinun tarvitsee luottaa maksettuihin mainoksiin. Älä unohda, että sisältösi on ensin kiinnostava! Älykäs algoritmi ei kompensoi huonolaatuista sisältöä.

2. Toimita oikea määrä sisältöä

TikTok on trendilähtöinen alusta. Jos haluat menestyä, sinun on pysyttävä nousevien trendien kärjessä ja oltava älykäs lähettämäsi sisällön suhteen, jotta voit hyödyntää niitä. Jotkut TikTokerit julkaisevat vähintään kolme kertaa päivässä!

Muista myös oikeat ajat julkaista TikTokissa. Sinun on saatava mahdollisimman paljon laadukasta sisältöä mahdollisimman monen silmän eteen.

3. Suunnittele sisältösi

Laadukas sisältö vaatii suunnittelua. Vaikka TikTok on kasvattanut spontaania, epävirallista persoonaa, se palkitsee silti laadukkaan, huolellisesti harkitun sisällön. Muista, että joskus paras spontaanius on hyvin suunniteltua.

Kuten muilla alustoilla kirjoitettaessa, sinulla pitäisi olla sisältökalenteri julkaisuaikataulusi jäsentämiseksi. (Lataa sisältökalenterimallimme tästä.)

Muista kuitenkin, että TikTok liikkuu nopeasti ja sisältö on usein reaktiivista riippuen siitä, mitkä trendit tai aiheet herättävät huomiota. Jätä kalenterissasi tilaa näille reaktiivisille viesteille ja käytä aikaa trendien seuraamiseen ja sen päättämiseen, mitkä niistä resonoivat brändisi kanssa. (Lisää alla trendien seurannasta.)

4. Tiedä, mikä on trendissä

Joillakin brändeillä on ihmisiä, jotka ovat omistautuneet seuraamaan trendejä ja rakentamaan sisältöä niiden ympärille, mutta monilla brändeillä ei ole varaa siihen ylellisyyteen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka valita oikea hosting-alusta blogeille | 6 parasta blogipalvelualustaa

Monet pienet tai keskisuuret yritykset joutuvat luottamaan siihen, että heidän tiiminsä ovat tietoisia siitä, mitä tapahtuu, ja havaitsevat mahdollisuudet sisällyttää trendi omaan brändikertomukseensa.

Provinkki:

5. Tee siitä hauskaa

Jokaisella alustalla on oma identiteettinsä. LinkedIn on ammattimainen verkosto, joka on yleensä suunnattu B2B-yleisölle, kun taas Facebook ja Instagram ovat rennompia ja ystävällisempiä.

Vertailun vuoksi Snapchat ja TikTok nauttivat siitä, että niitä pidetään hauskoina alustoina. Tästä syystä sinun on oltava varovainen sisällön uudelleenkäytössä. Sisältöä on muokattava niin, että se sopii kohdealustan identiteettiin. Jotkut tuotemerkit ovat haluttomia ottamaan yhteyttä TikTokiin, koska heidän mielestään se ei ole heidän brändinsä mukaista. Toiset luovat itseään näyttävää sisältöä erityisesti TikTokille. Sitten sinulla on Ryanair kaltainen yritys, joka omaksuu TikTokin hauskan hengen sisällöllä, joka liittyy heidän brändiinsä.

CPD-pisteitä saatavilla

Tämä sisältö on oikeutettu CPD-pisteisiin. Kirjaudu sisään, jos haluat seurata tätä tililläsi.