Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka luoda verkkosivusto yrityksellesi Framer Al

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka luoda verkkosivusto yrityksellesi Framer Al

Tekoälyn (AI) käytön etuja ei voida jättää huomiotta, varsinkin kun rakennat online-läsnäoloa brändillesi tai yrityksellesi. Ja arvaa mitä! Sen luominen Framer Al:lla kestää vain muutaman minuutin. Tämä artikkeli opastaa sinua luomaan verkkosivuston yrityksellesi Framer Alin avulla.

Mikä on Framer Al?

Framer Al on monipuolinen ja käyttäjäystävällinen työkalu, joka on kehitetty helpottamaan prototyyppien luomista ja interaktiivista web-suunnittelua. Se tarjoaa ratkaisuja ihmisille, joilla on vähän tai ei lainkaan kokemusta ja jotka haluavat luoda markkinointisivustoja, verkkokampanjoita, aloitussivuja ja paljon muuta.

Mutta mikä tekee Framer Al:n erottumaan muista tekoälytyökaluista?

  • Se voi julkaista verkkosivuston suunnittelun suoraan Canvasista.
  • Voit luoda verkkosivuston Framer AI:lla ilman koodausta ja verkkosivustojen suunnittelun taitoja ja tietoja.
  • Se tekee sinusta ammattilaisen, vaikka olisit aloittelija, joten et kuluta enempää ammattimaisen web-ohjelmoijan palkkaamiseen.
  • Framer AI sisältää upeita elementtejä, kuten työskentelymuotoja, välittömiä keskeytyspisteitä ja uskomattomia vieritystehosteita.

Aiheeseen liittyvä: Hubspot vs MailChimp -ominaisuudet – Valitse markkinointityökalu.

11 askelta verkkosivuston luomiseen yrityksellesi Framer Al

Näin voit kehittää verkkosivuston yrityksellesi Framer AI:n avulla:

Vaihe 1: Rekisteröidy Framer Al

Vieraile ensin verkkosivustolla – Framer.com ja napsauta Kirjaudu näytön oikeassa yläkulmassa. Voit avata tilin käyttämällä Google-tiliäsi tai sähköpostiosoitetta.

Vaihe 2: Aloita uusi projekti

Kun olet rekisteröitynyt onnistuneesti, näkyviin tulee tyhjä taulukko, josta verkkosivuston luontiprosessi alkaa. Voit sitten kirjoittaa organisaatiosi nimen tai aiheen, jolle haluaisit luoda verkkosivuston.

Vaihe 3: Aloita verkkosivustosi rakentaminen

Kun olet kirjoittanut nimesi tai aiheesi tyhjälle arkille, seuraava vaihe on napsauttaa Aloita Al-painikkeella. Framer Al käyttää syötteitäsi luodakseen verkkoasettelun, joka vastaa yrityksesi tarpeita.

Vaihe 4: Käytä mukautusvaihtoehtoja

Tämä vaihe edellyttää, että otat käyttöön luovuustaitosi, jotta voit mukauttaa malleja, jotka sopivat brändillesi tai yrityksellesi. Onneksi Framer Alilla on useita mukautusvaihtoehtoja, joilla voit välittää brändiäsi tyydyttävästi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka pienennät käynnistyksen epäonnistumisen mahdollisuuksia?

Vaihe 5: Lisää elementtejä ja järjestä sisältö

Kun olet mukauttanut verkkosivustoa tyydyttävällä tavalla, voit nyt lisätä uudelle verkkosivustolle elementtejä, kuten tekstiä, videota, kuvia jne. Lisäksi voit järjestellä tuotteitasi ja palveluitasi käyttökokemuksen parantamiseksi.

Vaihe 6: Esikatsele ja suorita testit

Ennen kuin julkaiset verkkosivustosi, sinun tulee esikatsella sitä ja tarkistaa mahdolliset puutteet. Varmista myös, että verkkosivustosi näyttää hyvältä ja on täysin responsiivinen, jotta sen käytettävyys kaikilla laitteilla on viivettä.

Aiheeseen liittyvä: Top 10 AI Assistantia sisällöntuottajille.

Vaihe 7: Julkaise verkkosivustosi

Nyt kun olet testannut verkkosivustosi toimivuutta ja esikatsellut sitä, voit julkaista sen liikekumppaneillesi ja asiakkaillesi ympäri maailmaa, jotta ne voivat käyttää sitä.

Vaihe 8: Päivitä ja seuraa verkkosivustosi suorituskykyä säännöllisesti

Yrityksesi verkkosivuston pitäminen aktiivisena luovalla ja tuoreella sisällöllä on ratkaisevan tärkeää, koska se lisää verkkosivustosi käyntejä. Mikä tärkeintä, seuraa verkkosivustosi tehokkuutta usein, sillä se voi auttaa tekemään yrityksellesi vaikuttavia päätöksiä.

Vaihe 9: Optimoi verkkosivustosi hakukoneoptimointia varten

Hakukoneoptimoinnin (SEO) avulla sivustosi sijoittuu korkealle ja nopeasti Googlessa. Onneksi Framer Al:ssa on sisäänrakennettu SEO-ominaisuus, jonka avulla voit lisätä sivustosi näkyvyyttä.

Vaihe 10: Integroi sosiaalisen median, seuranta- ja analytiikkatyökalut

Framer Al:n avulla voit nopeasti integroida seuranta- ja analytiikkatyökalut verkkosivustoosi. Sen avulla saat oikeat tiedot markkinointiprosessiesi ja muiden liiketoimintaan liittyvien toimintojesi hyödyksi.

Sinun tulisi myös luoda yrityksellesi tilit erilaisille sosiaalisen median alustoille, ja voit nauttia niistä tulevista tuloksista.

Vaihe 11: Ota käyttöön vahvat turvatoimenpiteet

Tässä vaiheessa sinun on suoritettava SSL-sertifikaatit suojataksesi tietoja kolmansilta osapuolilta. Suosittelemme päivittämään säännöllisesti verkkosivustosi laajennukset, teemat, ohjelmistot ja muut suojausominaisuudet.

Viimeinen ajatus

Framer Al on tehokas työkalu verkkosivuston luomiseen ilman stressiä. Jopa ilman aiempaa tietoa koodauksesta ja web-suunnittelusta, Framer Al antaa sinun rakentaa huippuluokan verkkosivuston, joka sopii yrityksesi tarpeisiin.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Web-sivuston hosting? Aloittelijan opas

Lue seuraavaksi: Kuinka tulla Amazon-myyjäksi.