Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka luoda YouTube-videoita, jotka tuottavat katselukertoja, tilaajia ja myyntiä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka luoda YouTube-videoita, jotka tuottavat katselukertoja, tilaajia ja myyntiä

Yksi parhaista verkostoista verkkokauppasi mainostamiseen on YouTube. Se on videoverkko, jolla on yli 2 miljardia kuukausittaista aktiivista käyttäjää, jotka katsovat 5 miljardia videota päivässä.

90 % ihmisistä löytää uusia brändejä tai tuotteita YouTubesta, ja 65 % ihmisistä siirtyy sivustolle katsottuaan aiheeseen liittyvän videon verkossa. Siksi, jos luot oikean sisällön ja sinulla on markkinointisuunnitelma, sinun pitäisi pystyä tuottamaan liikennettä ja myyntiä tästä verkostosta.

Joten tässä meidän täydellinen opas to YouTube-videoiden luominen jotka tuottavat näyttökertoja, tilaajia ja myyntiä verkkokauppaasi.

Suunnittele YouTube-markkinointisuppilo

Jos strategiasi YouTubessa on vain tuottaa tuloja mainoksista, joihin voit keskittyä luoda laadukasta videosisältöä ja saada mahdollisimman paljon katselukertoja ja tilaajia. Mutta kun mainostat myös verkkokauppaasi ja haluat tuottaa myyntiä, sinun tulee rakentaa oikea verkkokaupan myyntisuppilo.

Kanavasi täytyy tuottaa näyttökertoja ja tilaajia, jotka johtavat myyntiin.

Joten aloita taaksepäin tuotteistasi ja lyijymagneeteista ja harjoittele suppiloa. Tämän pitäisi alkaa videolla, joka houkuttelee ihanteellisen kohdeyleisösi. Videon pitäisi sitten johtaa toimintakehotukseen, joka tuottaa liikennettä tuotteesi aloitussivulle. Sen jälkeen aloitussivun tehtävänä on muuntaa liikenne myyntiin.

Mutta sinun on varmistettava, että tuotteen aloitussivu ja tuote geeliytyvät hyvin videon kanssa. Muuten muuntokurssisi kärsivät.

Joten ota aikaa ja suunnittele omasi YouTube markkinointi suppilo. Voit myös katsoa, ​​kuinka suosituimmat verkkokauppabrändit käyttävät YouTube-kanavaansa (varsinkin jos ne ovat omalla markkinaraollasi).

Yksi tällainen YouTube-kanava on Koivulaatikot.

He luovat videoita, joita heidän yleisönsä haluaa katsoa, ​​ja sitten he jakavat linkkejä YouTubessa asiaankuuluviin tuotteisiin videokuvauksissa.

Kun määrität suppiloasi, paras paikka aloittaa on suppilon takapää. Tämän pitäisi sisältää tuotteiden aloitussivut, sisällön aloitussivut, lyijymagneetit, kiitossivut, sähköpostisarjat jne.

Tutki ja löydä sisältöideoita

Kun olet määrittänyt suppilon taustaosan, voit aloittaa aivoriihi videoideoita. Voit tehdä tämän kahdella tavalla.

Avainsanatutkimus: YouTube ei ole vain sosiaalinen verkosto, se on yhdistelmä sosiaalista verkostoa ja a hakukone. Useimmat ihmiset käyvät tällä sivustolla etsiäkseen videoita. Etsi siis joitain omaan markkinarakoon liittyviä avainsanoja nähdäksesi, minkä tyyppisiä videoita kilpailijasi luovat ja mitkä saavat eniten sitoutumista ja katselukertoja.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä SEO markkinointikampanjaasi [8 Ways]

Jos huomaat, että tietyn aiheen videot saavat enemmän katselukertoja, sinun kannattaa myös luoda samanlaisia. Mutta sinun pitäisi olla parempi kuin jo olemassa olevat.

Etsin esimerkiksi YouTubesta avainsanaa “miten valitaan polkupyörä” ja suodatin tulokset “Näyttökertojen määrän” mukaan. Tässä tulokset…

Tämän perusteella näen, että videot, jotka keskittyvät yhteen pyörätyyppiin (vuori, lika jne.), saavat eniten katselukertoja. Joten jos pyörittäisin pyöräkauppaa, aloittaisin tästä.

Kampanja-analyysi: Toinen tapa määrittää, minkä tyyppiset videot toimivat hyvin, on analysoida menestyneimmät videokampanjat analytiikkatyökalulla. Joten hanki itsellesi hyvä analytiikkatyökalu, joka voi auttaa sinua luomisessa markkinointikampanjoiden tehokkuuden arvioinnit nähdäksesi, mitkä videot toimivat YouTubessa. Tämän työkalun pitäisi auttaa sinua tarkistamaan monia muita mittareita, jotta voit ennustaa, mitkä videot menestyvät hyvin.

Kun sinulla on nämä tiedot, voit alkaa miettimään lukuisia aiheita, joista ihmiset katsovat mielellään videoita.

Luo videot ja julkaise ne:

Kun sinulla on hyvä aiheluettelo, voit luoda videoita.

Voit napata FlexClip.com. Online-videoeditorissa on miljoonia rojaltivapaita videoeditointiresursseja, kuten ammattimaisia ​​videoita, musiikkia ja kuvia, joiden avulla voit tehdä minkä tahansa mukautetun videon vaivattomasti seuraavalle tasolle. Mikä parasta, se ei vaadi aikaisempaa suunnittelukokemusta!

Voit luoda kolmea päätyyppiä videoita.

Opettavat videot:

Kun mainostaa verkkokauppaansa, useimmat ihmiset haluavat vain julkaista myyntivideoita, joissa myydään tuotetta. Nämä videot tuovat sinulle myyntiä. Mutta jos haluat, että heillä on voimakas vaikutus, sinun on ensin vaalittava yleisöäsi ja luotava suhde heidän kanssaan. Tämä johtuu siitä, että jos he pitävät sinusta ja luottavat sinuun, he haluavat ostaa sinulta lisää tuotteita.

Kasvata siis yleisöäsi YouTubessa ennen kuin myyt heille luomalla opettavia videoita, kuten ohjevideoita, selittäviä videoitahaastattelut jne. Myös viihdyttävät videot voivat toimia.

🔥 Empfohlen:  10 parasta HTML- ja CSS-kurssia (ilmainen ja maksullinen)

Näiden videoiden tulisi keskittyä yleisösi kouluttamiseen. Älä yritä myydä heille täällä mitään, varsinkaan alussa.

Yritys, joka ymmärtää ilmaisen sisällön jakamisen merkityksen yleisönsä kasvattamiseksi, on Bodybuilding.com.

Tämä yritys myy kehonrakennuslisäaineita. Mutta sen sijaan, että he tekisivät jatkuvasti lisäravinteita mainostavia videoita, he luovat paljon ilmaista hyödyllistä sisältöä, kuten tämä video Upper Body Push Workout for Muscle Growth -harjoittelusta.

Tässä videossa he vain opettavat sinulle tapoja rakentaa ylävartaloasi. He eivät yritä myydä sinulle mitään. Tämäntyyppiset videot saavat enemmän katselukertoja ja houkuttelevat tilaajia, jotka haluavat ostaa sinulta myöhemmin.

Myyntivideot:

Kun olet kasvattanut yleisöäsi, voit julkaista myyntivideoita, jotka keskittyvät vain tuotteen myyntiin. Nämä voivat olla tuoteopasteita, tuoteselostusvideoita jne.

Jos olet luonut perustan hoitovideoilla, näiden myyntivideoiden pitäisi saada sinulle paljon myyntiä.

Jos haluat ideoita, katso tämä Bodybuilding.com-sivuston video uudelleen:

Tässä videossa he yrittävät vain myydä tuotetta. He eivät yritä kouluttaa sinua sillä. Mutta se saa heille silti paljon myyntiä, koska he ovat tehneet kovan työn kouluttaakseen tilaajiaan kaikella jakamallaan ilmaisella sisällöllä.

Videot, joissa yhdistyvät koulutus ja mainostaminen:

Voit myös yrittää julkaista videoita, joissa on sekä opettavaa sisältöä että myyntivideoita. Nämä voivat olla tapaustutkimuksia, webinaaritoistoja jne. Voit myös julkaista ohjevideoita, jotka osoittavat ihmisille, kuinka tietty ongelma voidaan ratkaista käyttämällä tuotteitasi.

Esimerkki on jälleen tämä Bodybuilding.com-sivuston video.

He näyttävät sinulle, kuinka voit leipoa omenatorttuja jollakin heidän tuotteistaan. Se on hyvä tapa yhdistää koulutus ja myynti.

Tällaisten videoiden luomiseen tarvitset a hyvä kamera ja a videoeditori kuten Screencast-O-Matic.

Niiden avulla on helppoa luoda laadukkaita huomiota herättäviä videoita, jotka tuottavat tuloksia.

Kun videosi on valmis, voit ladata sen YouTubeen, lisätä otsikon, kuvauksen ja tunnisteet ja julkaista. Varmista, että käytät osuvia avainsanoja, joita ihmiset hakevat näistä kolmesta paikasta.

🔥 Empfohlen:  Dropshippingin riskit

Ohjaa katsojat aloitussivulle

Aina kun julkaiset videon, varmista, että mainostat siinä aloitussivua. Jos se on opettavainen video, voit linkittää sisällön aloitussivulle, josta he voivat ladata ilmaisen lyijymagneetin. Jos kyseessä on mainosvideo, voit linkittää tuotteen aloitussivulle, josta he voivat ostaa tuotteen.

Voit linkittää aloitussivulle kuvauksessa ja omassa YouTuben loppukortti. Näet nämä linkit missä tahansa yllä mainituista Bodybuilding.com-videoista.

Tässä on toimintakehotus loppukortissa…

…ja tässä kuvauksessa toimintakehotus.

Mainosta videoitasi

Kun olet julkaissut videosi, sinun on mainostettava niitä saadaksesi näyttökertoja. Tämä tulisi tehdä ilmaisten ja maksullisten menetelmien yhdistelmällä.

Ilmaisiin menetelmiin kuuluvat sähköpostin tavoittaminen ja jakaminen sosiaalisessa mediassa. Maksettuihin menetelmiin kuuluvat mainokset ja vaikuttajamarkkinointi.

Jos käytät maksullisia menetelmiä, varmista, että seuraat tietoja huolellisesti. Sinun on oltava varma, että suuri osa ihmisistä, jotka houkuttelet maksullisilla menetelmillä, eivät vain katsele sisältöäsi, vaan myös ostavat sinulta.

Näistä näkymistä on sinulle hyötyä myös pitkällä aikavälillä. Koska katselukerrat ovat tekijä, joka YouTube-algoritmi ottaa huomioon kun luokittelet videoita.

Niiden avulla videosi näkyvät korkeammalla YouTuben hakutuloksissa. Tämän seurauksena saat enemmän näyttökertoja ja lopulta enemmän myyntiä orgaanisesti.

Johtopäätös

Näin luot YouTube-videoita, jotka tuottavat näyttökertoja, tilaajia ja myyntiä.

Aloita kartoittamalla suppilo, joka muuttaa näkymäsi myyntiin. Sitten varmistat, että tuotteesi aloitussivut on määritetty oikein.

Sen jälkeen sinun tulee luoda videoita, joita ihmiset haluavat katsoa. Sitten sinun on julkaistava ja optimoitava videot varmistaaksesi, että ne ohjaavat liikennettä.

Lopuksi voit keskittyä videoidesi mainostamiseen saadaksesi lisää katselukertoja. Jos videosi ja aloitussivusi on optimoitu oikein, sinun pitäisi pystyä muuttamaan katselut liikenteeksi ja liikenne myyntiin.