Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka luottopisteillä on tärkeä rooli Fintech-teollisuudessa?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka luottopisteillä on tärkeä rooli Fintech-teollisuudessa?

Viimeisten 7–8 vuoden aikana fintech-teollisuus on kokenut valtavan kasvun kaikkialla. Lukemattomat fintech-startupit ovat aloittaneet matkansa muutaman viime vuoden aikana ja ovat jo laittaneet nimensä fintech-yritysten kärkilistalle.

Vuodesta 2020 lähtien fintech-teollisuuden maailmanmarkkina-arvo on 110,57 miljardia dollaria. Fintech tai finanssiteknologia on teknologian muoto, joka haastaa perinteisen tavan tarjota rahoituspalveluita ihmisille.

Nyt fintech-teollisuudessa on asia, jota kutsutaan luottopisteiksi, ja kaikki ovat niistä riippuvaisia, mukaan lukien kuluttajat, liikeyritykset ja ostajat. Tässä artikkelissa opimme, kuinka luottopisteillä on tärkeä rooli fintech-teollisuudessa. Joten ilman sen enempää, mennään bisnestä.

Mikä on luottopisteet?
Fintech-teollisuus Intiassa
Luottopisteiden rooli Fintechissä
Kuinka luottopisteet lasketaan?
Miksi luottopisteet ovat tärkeitä?
Kuinka parantaa luottopisteitä?
Korkean luottopisteen edut

Mikä on luottopisteet?

Yksinkertaisin termein, luottopisteet on luku, joka määrittää luottokelpoisuutesi. Luku on välillä 300-850. Mitä suurempi numerosi on, sitä parempi on luottokelpoisuutesi. Tämä pistemäärä kuvaa itse asiassa mahdollisuutesi maksaa lainanantajalle velkaa.

Tämä auttaa minkä tahansa rahoituslaitoksen ymmärtämään, oletko tarpeeksi luotettava maksamaan lainan, jos he lainaavat sinulle. Jos luottopisteesi on korkea, mahdollisuus saada lainaa ja luottoa kasvaa sinulle, jos haluat ostaa jotain. Jos pistemäärä on pienempi, lainan saamisen mahdollisuudet pienenevät.

On olemassa erilaisia ​​luottotoimistoja, jotka tarkistavat luottotietosi ja tekevät niistä raportin ja lähettävät sen sinulle. Raportit perustuvat moniin tekijöihin. On kolme parasta ja suosittua toimistoa, jotka laskevat ihmisten luottopisteet.

On olemassa tärkeimpiä kansainvälisiä luottopistetoimistoja, jotka arvioivat ihmisten luottopisteitä, ja ne ovat:

 • Equifax
 • Kokenut
 • Transunion

Fintech-teollisuus Intiassa

Fintech-teollisuus Intiassa on tehnyt valtavan käänteen muutamassa vuodessa, se on muuttanut tapaamme nauttia rahoituspalveluista aiemmin. Tällä hetkellä ei olisi väärin sanoa, että Intia on fintech-aloitusyritysten hotspot.

🔥 Empfohlen:  Onko Fiverr edelleen hyvä paikka freelancereille vuonna 2023? [Case Study]

Vuodesta 2021 lähtien markkinoiden koko on 31 miljardia dollaria, ja sen sanotaan olevan maailman kolmanneksi suurimmat. Seuraavien viiden vuoden aikana näemme 22 prosentin vuosikasvua. Maassa on 1860 fintech-alan startuppia, joista 17 on jo saanut Unicorn-statuksen. Viimeisen kahden vuoden aikana valtava määrä ihmisiä on sopeutunut digitaalisiin maksujärjestelmiin kaikenlaisiin tapahtumiin, ja se tulee vain lisääntymään.

Luottopisteiden rooli Fintechissä

Ensimmäinen asia, jonka rahoituslaitos tekee saatuaan lainahakemuksesi, on tarkistaa luottohistoriasi. Jos luottopisteesi on tarpeeksi hyvä, se tarjoaa sinulle lainan ja sen lisäksi runsaasti palkintoja ja etuja. Se on erittäin hyvä tuki fintech-yrityksille, jotka lainaavat rahaa lainaajille.

Kuinka luottopisteet lasketaan?

Luottopisteiden laskentatapa vaihtelee toimistoittain. Heillä on oma malli, jota he käyttävät saavuttaakseen tuloksen. Arviointiprosessissa otetaan huomioon viisi asiaa, jotka ovat:

 • 35 % maksuhistoriastasi
 • 10 % luottoyhdistelmä
 • 10% uudesta luotosta
 • 30% luottojen käytöstä
 • 15 % luottohistorian pituudesta


Miksi luottopisteet ovat tärkeitä?

Luottopisteet auttavat sinua kahdella tavalla, ja ne ovat:

 • Luottopisteesi kertoo, missä sinulla on puutteita, ja täydellinen raportti antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka voit parantaa tällä alueella pisteitäsi. Raportti sisältää kaikki tekemäsi tapahtumat.
 • Hyvän luottopisteen ansiosta olet oikeutettu saamaan houkuttelevia laina- ja luottokorttitarjouksia. Luottopistemäärä 750 tai enemmän on paras hyvien tarjousten saamiseksi.

Kuinka parantaa luottopisteitä?

 • Maksa velkasi joka kuukausi ennen eräpäivää.
 • Älä jätä huomiotta erääntyneitä laskujasi maksamaan ne mahdollisimman pian.
 • Muista käyttämäsi luottokortti ja sen tyyppi.
 • Älä kuluta liikaa luottokorttiisi. Ole tietoinen menoistasi ja yritä leikata ei-toivottuja menoja.

Korkean luottopisteen edut

Korkealla luottopisteellä on useita etuja, joista osa on lueteltu alla.

 • Kun luottopisteesi on korkeampi, sinulla on oikeus saada pankeista lainoja ja luottokortteja huomattavasti alhaisemmalla korolla. Lisäksi on mahdollisuus saada alennusta suuren lainasumman käsittelymaksusta.
 • Niillä, joilla on korkeammat luottopisteet, on pienempi riski olla maksamatta velkojaan. Se tarkoittaa periaatteessa sitä, että lainasi hyväksymisen todennäköisyys on suurempi.
 • Olet oikeutettu luottokorttiin, joka tarjoaa hyviä palkintoja ja muita tarjouksia, kuten cashbackia.
 • Luottorajasi nousee, jos olet sen arvoinen, velkojat tietävät, että maksat velkasi ajallaan, mikä lisää heidän luottamustaan, mikä puolestaan ​​nostaa luottorajaa.
 • Hyvät luottotiedot omaaville tarjotaan houkuttelevia auto- ja kotivakuutushintoja.
 • Lainanantajat tarvitsevat sinulta vähemmän asiakirjoja.
 • Takaajia ei tarvita lainaa ottaessasi, jos sinulla on hyvät luottotiedot.
🔥 Empfohlen:  Markkinoinnin periaatteet: neljä keskeistä ymmärrettävää käsitettä


Johtopäätös

Lainojen tai luottojen saaminen voi olla melko vaivalloista, mutta jos sinulla on hyvät luottotiedot, lainanantajat eivät epäröi lainata sinulle rahaa. Fintechit ottavat avuksi luottopisteet ja ymmärtävät, kenelle lainata rahaa ja kuka ei. Luottopisteet vakuuttavat fintechille luottoriskistäsi ja rahoista, joita he aikovat lainata,

FAQ

Miksi rahoituslaitokset tarkastelevat luottopisteitäsi?

Rahoituslaitokset käyttävät luottopisteitä määrittääkseen, millainen lainanottaja olet ja oletko luottokelpoinen vai et.

Kuka käyttää luottopisteitä?

Luottopisteitä käyttävät rahoituspalvelujen tarjoajat, erityisesti lainanantajat.

Mikä on hyvä luottoluokitus?

Luottopistemäärä 700 tai enemmän on hyvä, koska täydellisen 850:n saavuttaminen on melko vaikeaa.

Mitkä tekijät vaikuttavat luottopisteisiin?

Maksuhistoria, velkasumma, luottohistorian pituus, luottovalikoima ja uusi luotto ovat luottopisteisiin vaikuttavia tekijöitä.

Table of Contents