Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka mainostaa Instagramissa vuonna 2023: täydellinen opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka mainostaa Instagramissa vuonna 2023: täydellinen opas

Mainonta Instagramissa on tällä hetkellä iso, rasvainen aihe. Ei ihme, että monet ihmiset yrittävät oppia mainostamaan Instagramissa.

Instagramilla on yli miljardi aktiivista kuukausittaista käyttäjää the johtava visuaalisen sisällön sosiaalinen verkosto, joka tarjoaa digitaalisille markkinoijille valtavan mahdollisuuden tavoittaa kohdeyleisönsä.

Se on jo muuttanut tapaamme syödä – #picturesFirst – ja se on muuttumassa tapaamme mainostaa liiketoimintaamme visuaalisen sisällön avulla.

Jos olet jo käyttänyt Instagram-vaikuttajamarkkinointimahdollisuutesi loppuun tai haluat vain kokeilla uutta markkinointikanavaa, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa, tässä on nopea vaiheittainen opas Instagram-mainontaan.

Miksi mainostaa Instagramissa?

Instagram ja verkkokauppa kulkevat käsi kädessä, koska ne ovat sekä visuaalisesti ohjattuja että rakennettuja lyhyen huomiokykyisen yleisön tarpeisiin. Useimmat verkkokaupat luottavat vahvasti korkealaatuisiin tuotekuviin muuttaakseen kävijöitä ostajiksi. Näiden hyvin muuntavien kuvien uudelleenkäyttö ja Instagramissa mainostamisen oppiminen valokuvienjakoalustalla tuntuu järjettömältä liikkeeltä.

Instagram-mainonnan avulla voit myös hallita, missä mainoksesi näkyvät ja kuka ne näkee. Verrattuna maksettuihin kumppanuuksiin mainoksesi julkaistaan ​​omalta tililtäsi. Sinun tarvitsee vain päättää, kuinka paljon haluat käyttää mainoksiin, minne lähettää niitä napsauttavat ihmiset ja kenet heidän pitäisi tavoittaa.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Instagram-mainosten käytön edut yrityksellesi ovat:

 • Helppokäyttöinen alusta
 • Skaalautuva hinnoittelu
 • Vahva raportointi, joten parannat jatkuvasti

Yksi Instagram-mainonnan näkyvimmistä eduista on mahdollisuus tavoittaa tuhansia sitoutuneita käyttäjiä keskeyttämättä heidän selauskokemustaan. Instagram-mainokset näyttävät lähes identtisiltä alustan käyttäjien jakamien tavallisten viestien kanssa. Mobiilimarkkinointiyhdistys havaitsi, että käyttäjät viettävät yleensä 40 % enemmän aikaa vuorovaikutukseen natiivimainosten kanssa kuin perinteisten näyttömainosten kanssa. Se on silmiä avaava tilasto niille, jotka haluavat investoida uusiin mainoskanaviin.

Kuinka paljon Instagramissa mainostaminen maksaa?

Monet yritykset haluavat tietää, kuinka paljon Instagram-mainokset maksavat, ennen kuin ne ottavat harppauksen. Tutkimuksen mukaan RevealbotInstagram-mainoskampanjoiden keskimääräiset kustannukset ovat:

 • 8,83 $ CPM (hinta per tuhat näyttökertaa)
 • 1,28 $ CPC (napsautuskohtainen hinta)

Sivusto väittää myös, että keskimääräinen CPC ja CPM voivat vaihdella kampanjan tavoitteen mukaan. Alla oleva kaavio osoittaa, että Instagram-mainoksen napsautuskohtainen hinta voi vaihdella 0,25–7,96 dollarin välillä tavoitteesi perusteella.

Tämä tarkoittaa, että hyvä napsautuskohtainen hinta Instagramissa on erilainen yrityskohtaisesti. Tulokset riippuvat toimialastasi, myymistäsi tuotteista ja käyttämistäsi mainoksista.

On myös syytä mainita, että Instagram-mainosten kustannukset voivat vaihdella toimialasi kilpailun mukaan. On todennäköistä, että jos toimit erittäin kilpailukykyisellä toimialalla, asiakkaan hankkiminen on kalliimpaa kuin vähemmän kilpailukykyisellä toimialalla.

Instagram-mainosten tyypit

Tässä on joitakin Instagram-mainoksia, joita voit käyttää kampanjoissasi:

 1. Videomainokset
 2. Valokuvamainokset
 3. Karusellimainokset
 4. Tarinoita mainoksia
 5. Kokoelmamainokset

1. Videomainokset

Instagram-videot voivat olla 60 sekunnin pituisia, ja materiaali on kuvattu neliö- tai vaakamuotoon. Tämä antaa sinulle paljon enemmän liikkumavaraa yrityksesi esittelyyn ja mainostamiseen kuin aiempi 15 sekunnin raja.

2. Valokuvamainokset

Valokuvamainos sisältää yhden kuvan neliö- tai vaakamuodossa. Näitä on helpoin luoda visuaalisten resurssien kannalta, koska tarvitset vain yhden kuvan.

Nämä voivat sisältää 2–10 videota ja/tai kuvaa, jotka ihmiset voivat nähdä pyyhkäisemällä.

4. Tarinoita mainoksia

Instagram-tarinat toimivat Snapchatin tavoin, koska ne antavat yrityksille mahdollisuuden jakaa itsetuhoista visuaalista sisältöä. Voit mainostaa Insta Storiesissa videoiden tai kuvien avulla.

🔥 Empfohlen:  Tekoäly ja kyberturvallisuus: miten ne toimivat yhdessä?

5. Kokoelmamainokset

Kokoelmamainokset toimivat kuten videomainokset, jotka näkyvät videona käyttäjän syötteessä. Ne on kuitenkin luotu käyttämällä sarjaa still-kuvia, jotka toistetaan kuten videodiaesitys. Voit lisätä ääntä ja tekstiä Instagram-kokoelmasi mainoksiin.

Kuinka mainostat yritystäsi Instagramissa: 8 askelta

Instagram-mainoskampanjoiden määrittäminen edellyttää yrityksen Facebook-sivua, ja kaikki budjetointi, ajoitus ja luominen tehdään Facebook Ads Managerin kautta. Erillistä Instagram-hallintaa ei ole, joten sinun ei tarvitse luoda uutta mainostiliä. Jos olet aiemmin näyttänyt Facebook-mainoksia, olet melko pitkällä prosessin kanssa.

Mutta katsotaanpa sitä askel askeleelta.

5 asiaa ennen kuin aloitamme…

Menestyäksesi Instagramissa tarvitset 5 asiaa.

 1. Tuotemerkki ja tuote. Instagram toimii erilaisille brändeille ja tuotteille, jotka voivat vangita selaimen katseen – bränditietoisuuskampanjat eivät tuota upeita tuloksia.
 2. Visuaalisuus. Kuten aiemmin mainittiin, korkealaatuinen kuva on mainoksesi menestyksen taustalla oleva tekijä. Varmista, että sinulla on silmiä hiveleviä asioita esitettävänä ennen kuin aloitat mainostamisen Instagramissa.
 3. Facebook-sivu. Hauskaa kyllä, jotta voit näyttää mainoksia Instagramissa, sinun on perustettava Facebook-yrityssivu. Tätä ei voi paeta.
 4. Aloitussivu. Mihin aiot ajaa kaiken liikenteen? Varaa aloitussivu, jotta saat parhaan hyödyn tästä toimintakehotuspainikkeesta. Myös kotisivusi toimii, jos se on optimoitu konversioille.
 5. Instagram-tili. Voisit silti näyttää mainoksia Instagramissa, vaikka sinulla ei sitä olisi, mutta alustan ja sen tunnelman ymmärtämiseksi on hyvä idea tarkistaa se ennen kuin laitat siihen rahaa.

Okei, nyt on hyvä mennä.

1. Oikean työkalun valitseminen

On olemassa muutamia erilaisia ​​Facebook-työkaluja, joita voit käyttää Instagram-mainosten määrittämiseen (Ads Manager, Power Editor, Facebook Marketing API). Mutta yksinkertaisuuden vuoksi käytämme Ads Manageria, joka on suosituin ja jonka pitäisi helposti vastata tarpeisiisi. Ensimmäinen askel on yksinkertaisesti luoda uusi mainoskampanja.

2. Tavoitteen valitseminen

Kun napsautat luodaksesi uuden mainoksen, sinun pitäisi laskeutua tälle sivulle.

Kuten kaikissa muissakin mainoskampanjoissa, on ratkaisevan tärkeää määrittää, mitä haluat saavuttaa. Jos kokeilet Instagram-mainoksia ensimmäistä kertaa, neuvoni olisi valita yksinkertainen tavoite, kuten Liikenne (eli ihmisten lähettäminen verkkosivustollesi).

Vaikka saatat tuntea houkutusta hypätä suoraan liidien luomiseen, muista, että tällaisten mainosten asettaminen on hieman pidempi ja monimutkaisempi.

Kaikki luettelon tavoitteet eivät toimi Instagram-mainosten kanssa. Jos kampanjasi on käynnissä sekä Facebookissa että Instagramissa, voit valita minkä tahansa ehdotetuista tavoitteista. Jos se kuitenkin kohdistuu vain Instagram-käyttäjiin, sinun on valittava seuraavasta luettelosta:

 • Saavuttaa
 • Liikenne
 • Bränditietoisuus
 • Sovellusten asennukset
 • Sitoumus
 • Videon katselukerrat
 • Tulokset
 • Lyijyn sukupolvi
 • Viestit
 • Kaupan liikenne
 • Luettelomyynti

Aion noudattaa omia neuvojani ja valita “Liikenne”.

Kun olet valinnut tavoitteen, sinut ylennetään automaattisesti antamaan kampanjallesi nimi. Muista sisällyttää mukaan sellaisia ​​määritteitä kuin päivämäärä, tarjous ja sisältö, jotta kampanjat on helpompi tunnistaa tulevaisuudessa.

Kuinka mainostaa Instagramissa: kampanjan nimi

3. Yleisön valitseminen

Jos olet vasta alkamassa oppia mainostamaan Instagramissa, oikean yleisön valitseminen voi olla monimutkaista. Harjoittelu on paras opettaja, joten älä murehdi tätä liikaa juuri nyt. Tärkein asia, joka sinun tulee pitää mielessä, on se, millainen yleisö olisi parhaiten synkronoitu edellisessä vaiheessa valitsemasi tavoitteen kanssa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka rekisteröityä Tinderiin ilman puhelinnumeroasi

Jos valitsit “Liikenne”, käytä tavallisia ostajapersoonia määrittämään yleisö. Kuka voisi olla kiinnostunut tietämään lisää tuotteistasi tai palveluistasi? Vaihtoehtoisesti voit luoda mukautetun yleisön näyttääksesi mainoksen tietylle ihmisryhmälle.

Vaihtoehtoisesti voit luoda mukautetun yleisön näyttääksesi mainoksen tietylle ihmisryhmälle.

Kuinka mainostaa Instagramissa: mukautettu yleisö

Kuten kuvakaappaus ehdottaa, sinulla on neljä eri tapaa määrittää mukautettu yleisö.

 1. Sinä pystyt lataa asiakastiedot sisältävä tiedosto () ja luo Facebookissa mukautettu yleisö, joka täyttää samat kriteerit.
 2. Lisäämällä JavaScript-palan verkkosivustollesi, voit luo luettelo ihmisistä, jotka ovat jo vierailleet sivustollasi tai tietyille sivuille ja ovat tehneet jonkinlaisia ​​toimia aiemmin ja kohdistaneet niihin Instagramissa.
 3. Jos sinulla on sovellus, voit luoda mukautetun yleisön tavoittaa ihmisiä, jotka tekevät tiettyjä toimintoja sovelluksessasikuten saavuttaa tietyn pelitason, lisätä tuotteita ostoskoriin tai arvioida sovelluksesi.
 4. Voit käyttää tiedot, jotka sinulla on Facebook-seuraajistasi luodaksesi mukautetun yleisön Instagramille. Luo luettelo ihmisistä, jotka: a) katsoivat videoitasi, b) avasivat tai täyttivät liidilomakkeen Facebookissa, c) avasivat kanvasi Facebookissa.

Yksityiskohtainen kohdistaminen on myös loistava vaihtoehto, jos tiedät ihanteellisen asiakkaasi demografiset tiedot, kiinnostuksen kohteet tai käyttäytymisen.

Kun olet suorittanut tämän vaiheen, muista tallentaa yleisö, jotta sinun ei tarvitse käydä läpi samaa prosessia ensi kerralla ja voit seurata, kuinka eri yleisöt reagoivat mainoksiisi.

Vieritä alas jatkaaksesi.

4. Sijoittelun valitseminen

Seuraavassa vaiheessa voit valita paikan, jossa mainoksiasi näytetään. Poista vain valinnat kaikista ruuduista paitsi “Instagram” ja vieritä alas.

Kuinka mainostaa Instagramissa: sijoittelu

5. Budjetin ja aikataulun määrittäminen

Tämä on aika suoraviivaista. Kuinka paljon haluat kuluttaa? Kaksi käytettävissä olevaa vaihtoehtoa ovat päiväbudjetti ja elinikäinen budjetti. Mitä eroa?

A päivittäinen budjetti on keskimääräinen summa, jonka käytät mainosjaksosi joka päivä. A elinikäinen budjetti on enimmäissumma, jonka käytät mainoksesi näyttämisen aikana.

Määritä seuraavaksi aikataulu valitsemalla toinen kahdesta vaihtoehdosta. Jos sinulla ei ole selkeää käsitystä siitä, minä päivinä ja kellonaikoina mainoksesi toimii parhaiten, valitse “Näytä mainossarjani jatkuvasti tästä päivästä alkaen” -vaihtoehto.

Kuinka mainostaa Instagramissa: budjetti ja aikataulu

Seuraavaksi luettelossa on mainoksesi optimoinnin asettaminen. Sinulle annetaan kolme eri vaihtoehtoa avattavassa Mainosten toimituksen optimointi -valikossa. Tässä on mitä ne tarkoittavat:

 • Linkin napsautukset ovat suositeltu vaihtoehto. Mainokset on optimoitu linkkien napsautuksia varten, jotta oikeat ihmiset saadaan sivustollesi alhaisin kustannuksin.
 • Impressiot. Mainoksia ei ole optimoitu klikkauksille, mutta ne toimitetaan ihmisille mahdollisimman monta kertaa. Jos olet joskus huomannut saman mainoksen syötteessäsi useita kertoja päivän aikana, se on yksi.
 • Päivittäinen ainutlaatuinen tavoittavuus. Mainoksesi näytetään ihmisille kerran päivässä.
 • Aloitussivun katselukerrat. Mainoksesi toimitetaan niille, jotka todennäköisimmin napsauttavat mainoksesi linkkiä ja lataavat verkkosivustosi.

Miten sinun pitäisi tehdä tarjous?

Hintatarjousvaihtoehto määrittää, kuinka tehokkaasti mainoksesi näytetään. Totuus on melko yksinkertainen. Jos arvostat linkin napsautuksia korkealle, voit määrittää manuaalisesti hinnan, jonka olet valmis maksamaan jokaisesta linkin napsautuksesta ja yrittää ylittää muiden mainosten, jotka kilpailevat saman yleisön huomiosta. Jos sinulla ei ole aavistustakaan, valitse Automaattinen-vaihtoehto ja jätä se Facebookin algoritmin varaan, jotta saat eniten napsautuksia halvimmalla hinnalla.

6. Oikean muodon valitseminen

Olemme vihdoin saavuttamassa kampanjan jännittävimmän osan! On aika valita mainoksellesi sopivin muoto.

🔥 Empfohlen:  Myynti Poshmarkissa vs. eBayssa: kumpi on parempi?

Tälle mainoskampanjalle asettamasi tavoitteen tulee olla pääasiallinen mainoksen muotoa määrittävä tekijä. Voit vierailla Facebookin mainosopas saadaksesi lisätietoja käytettävissä olevista muodoista.

Kuinka mainostaa Instagramissa: mainosmuoto.

Olemme melkein perillä… Yhdistä Facebook-sivusi ja Instagram-tilisi. Jos yritykselläsi ei vielä ole Instagram-tiliä, voit silti näyttää mainoksia Instagramissa, koska Facebook-sivuasi käytetään edustamaan brändiäsi mainoksessasi.

Seuraa sitten ohjeita ja kirjoita mainoksesi sisältö. Muutama yksinkertainen vinkki, jotka kannattaa pitää mielessä…

 • Teksti: pidä kopio terävänä ja ytimekkäänä. 125 on suositeltu raja – jos haluat nähdä mitään 125 merkin jälkeen, käyttäjien on laajennettava mainosta napsauttamalla Lisää.
 • Nettisivun URL: tämä on sen sivun URL-osoite, jolle ohjaat kaiken liikenteen. Varmista, että URL-osoitteesi on merkitty oikein yksilöllisillä UTM-parametreilla, jotta voit seurata mainoksen tehokkuutta.
 • Kehotus toimintaan (CTA): toimintakehotus on linkitettävä suoraan tarjoamaasi sisältöön. Jos tavoitteena on saada ihmiset vierailemaan verkkosivustollasi, “Lisätietoja” on luultavasti sopivin vaihtoehto. Jos mainostat tiettyä tuotetta, kannattaa testata jotain hieman aggressiivisempaa – kuten “Osta nyt”. Noudata näitä sääntöjä luodaksesi tappavia toimintakehotuksia kampanjoihisi.

Anna kampanjallesi hyvä ulkoasu napsauttamalla “Tarkista tilaus” ja paina sitten “Tee tilaus”, jotta mainokset häviävät!

Siinä se, teit sen.

8. Suorituskyvyn seuranta

No mutta odota. Mitään ei tehdä ennen kuin se on tehty, ja lupasin näyttää sinulle, kuinka voit mainostaa Instagramissa.

Kun mainoksesi on valmis, muista pitää silmällä kaikkia mittareita ja seurata sen tehokkuutta. Voit myös palata ja muokata mainosta – vaihda kuvaa, jos se ei toimi, kokeile uutta kopiota tai toista toimintakehotusta.

Näet koko hallintapaneelin, jossa on kattavuustiedot, kokonaiskulutus ja klikkauskohtainen hinta, siirry Ads Manageriisi. Oikeassa yläkulmassa näet painikkeen, jossa lukee “Sarakkeet: Suorituskyky”. Jos napsautat sitä, avautuu avattava valikko, jossa on laaja luettelo vaihtoehtoja. Voit muokata raporttiasi saadaksesi käsityksen kaikesta napsautusten määrästä sivun tykkäämiseen.

Yhteenveto: Kuinka mainostaa Instagramissa vuonna 2023

Toivottavasti nyt ymmärrät paremmin Instagramissa mainostamisen. Käytä aikaa käytettävissäsi olevien vaihtoehtojen ymmärtämiseen ja kampanjoiden rakentamiseen. Pian näet, kuinka Instagram-markkinointi voi tarjota kohdistettuja asiakkaita, jotka lisäävät myyntiäsi.

Yhteenvetona, tässä on 8 vaihetta ensimmäisen Instagram-mainoksesi luomiseen:

 1. Avaa Facebook Ads Manager
 2. Valitse tavoitteesi
 3. Valitse kohdeyleisösi
 4. Valitse sijoitukseksi “Instagram”.
 5. Aseta budjettisi ja aikataulusi
 6. Valitse mainosmuoto
 7. Julkaise mainos
 8. Seuraa suorituskykyäsi

Nyt mennään, valloittaa Instagram-väkijoukko!


Haluatko oppia lisää?


Onko jotain muuta, josta haluaisit tietää lisää ja haluaisitko sisällyttää tähän artikkeliin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Table of Contents