Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka mainostaa Jio Cinemassa?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka mainostaa Jio Cinemassa?

Digitaalisten mainosten aikakaudella sovelluksen sisäinen mainonta tekee ihmeitä brändeille, olipa niiden tavoitteena tavoittaa kohdeyleisö, bränditietoisuus, tuoda liikennettä tai saada sovellusasennuksia.

Kun BCCI jakoi IPL-lähetysoikeudet digi- ja TV-paketteihin ensimmäistä kertaa kaudelta 2023–2027, intensiivinen tv vastaan ​​digitaalinen kilpailu oli alkamassa, kunnes Jio Cinema maksoi suoratoistooikeudet 2,7 miljardilla dollarilla ja päätti suoratoistaa IPL:n ilmaiseksi. Tämä sai valtavan määrän katsojia valitsemaan IPL:n mobiilisuoratoiston – 2,5 miljardia latausta ensimmäisenä päivänä.

Viacom18:n Jio Cinema on Premium VOD -suoratoistosovellus ja -sivusto, joka isännöi loputtoman valikoiman elokuvia ja TV-ohjelmia. Sovellus tarjoaa myös suoratoistoa urheilulajeista, kuten sulkapallosta, kriketistä, jalkapallosta jne., ja sillä on sisältökumppaneita, kuten ALT Balaji, Eros Now ja Disney.

Jio Cinema on noussut Intian parhaaksi online-suoratoistosovellukseksi TV-ohjelmille/elokuville tai urheilulle, ja se on kerännyt jo 500 mainostajaa IPL 2023:a varten.

Kun IPL-suoratoistooikeudet ovat käsissä, on odotettu, että 60 % mainostuloista tulisi suoraan digitaalisista lähteistä, mikä tarkoittaa, että Jio Cineman mainosmyynti voisi olla 330-350 miljoonaa dollaria.

Jio Cineman säännölliset sisältöpäivitykset portaaleihin pitävät käyttäjien sitoutumisen korkealla ja houkuttelevat laadukasta yleisöä hyvällä sitoutumisella ja toistuvilla vierailuilla. Mainonta Jio Cinemassa on hyvä vaihtoehto, varsinkin IPL-kauden aikana, jolloin sitoutuminen on noussut pilviin – koko IPL:n ensimmäisen viikon katselukertoja oli 550 miljoonaa.Kuinka mainostaa Jio Cinemassa?
Mainoshinnat

Kuinka mainostaa Jio Cinemassa?

Tuottoisen T20-liigan – Intian Valioliigan – kausi on kiistatta paras aika ja vaihtoehto kohdistaa intialainen yleisö heidän kodeissaan ja antaa brändillesi vahva asema, joka vastaa mainontaa kansallisilla televisiokanavilla.

Kun Jio Cinema on kerännyt IPL-suoratoistooikeudet, siitä on tullut dynaaminen brändäysväline, ja useat brändit voivat käyttää sitä saavuttaakseen TG:nsä (kohderyhmänsä). Viacom 18:n omistama ja ylläpitämä Jio Cinema on viime vuosina noussut merkittäväksi digitaalisen mainonnan lähteeksi yrityksille. On todettu, että 57 % sen yleisöstä kuuluu 25-34-vuotiaille, mikä tekee siitä tuhatvuotisen markkinoinnin keskuksen. Vuoden 2023 IPL:n aikana Jio Cineman mainosmyynnin on arvioitu nousevan 330-350 miljoonaan dollariin. Ja sisältökumppaneiden, kuten ALT Balaji, Eros Now ja Disney, kanssa siitä on tullut näkyvä digitaalisen mainonnan lähde yrityksille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka rakentaa voittoisa MarTech-pino vuonna 2023

Joten, kuinka mainostaa Jio Cinemassa?

Pääsääntöisesti Jio Cinema -sovelluksessa on saatavilla kolmenlaisia ​​mainoksia – Näyttömainokset, videomainokset ja yhdistettyjen televisioiden (CTV) mainokset.

Näyttömainokset

Nämä ovat graafisia mainoksia, jotka on sijoitettu sovellukseen, tyypillisesti näytön ylä- tai alaosaan, ja ne voivat olla staattisia tai animoituja. He lisäävät asennuksia sovellukseesi, vierailevat tuotteessasi tai ottavat sinuun yhteyttä. Näillä näyttömainoksilla on kaksi lähestymistapaa – Kuvia sisältävät mainokset ja Mainokset ilman kuvia – joilla voidaan mainostaa brändiä, tuotetta tai palvelua. Nämä mainokset perustuvat CPM:ään (Cost Per Mile) ja niitä näytetään kahdella hintamallilla – Näyttökerrat ja napsautukset.

Videomainokset

Nämä ovat parhaita tuotemerkkitietoisuuden kannalta – kun lähetät lyhyen viestivideon tuotteestasi/palvelustasi. Videomainokset voidaan myös jakaa kahteen Puskurimainokset ja rullan keskimainokset.

Puskurimainokset ovat enintään 6 sekunnin mittaisia ​​videomainoksia, jotka sijoitetaan ennen pääohjelman tai tapahtuman alkua. Ja Mid Rolls -mainokset ovat niitä, jotka näkyvät pääohjelman tai tapahtuman välissä. Ne vaihtelevat 10 ja 30 sekunnin välillä. Nämä videoon sisältyvät mainokset auttavat brändiäsi lisäämään tunnettuutta ja lisäämään sen palautusarvoa mainostamalla kiinnostavaa videotarinaa tuotteestasi/palvelustasi. Nämä mallit toimivat kahdella hintamallilla – CPM (Cost Per Mile) ja CPCV (Cost Per Completed View).

CTV- tai yhdistetyt TV-mainokset

Niiden avulla yritykset voivat kohdistaa oikean yleisön käyttämällä älytelevisioita, jotka on yhdistetty muihin OTT-laitteisiin, kuten Amazon Fire TV Stick, Chromecast with Google TV ja Apple TV. Nämä mainokset ovat pistekohtaisia, ja ne näkyvät koko näytöllä 10 sekunnin ajan.

Jio Cineman mainontahinnat, erityisesti IPL-mainokset, vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan, kuten – mainosmuodon, sijoittelun, keston, kohdeyleisön ja mainonnan kokonaiskysynnän IPL:n aikana. Näin ollen saatat odottaa hintojen olevan korkeampia kuin muilla alustoilla, jopa muina kuin ruuhka-aikoina, johtuen IPL:n luomasta korkeasta katsojamäärästä ja sitoutumisesta. Saatat myös joutua maksamaan enemmän korkealaatuisista mainosten sijoitteluista ja pidemmästä mainoksen kestosta. Tässä ovat Jio Cineman mainoshinnat:

🔥 Empfohlen:  Rakenna elastinen tekstialue Ext JS:n avulla

Videomainosten hinnat

Puskurimainosvideo maksaa 225 INR 10 sekunnin videosta 1 000 mainoksen näyttökerrasta, ja videoon sisältyvän mainoksen video maksaa 200 INR livenä (10 s) ja 150 INR kohokohdista (10 s).

Näyttömainosten hinnat

Näyttömainosten määrä vaihtelee useiden tekijöiden, kuten kohdemarkkinoiden, sijainnin, keston ja mainonnan tyypin, mukaan.

Yhdistetty TV:n mainoshinnat

Tässä hinnat riippuvat brändisi mediavaihtoehdoista. Lisäksi muut tekijät aiheuttavat mainosten hintojen vaihtelua – mainosten keston, joka riippuu useista tekijöistä, mukaan lukien kesto ja mainontatyyppi.

Jio Cinema kohdistaa yleisönsä neljällä laajalla tavalla: väestötietoihin, sijaintiin, aihepiiriin ja laitekohdistukseen. Demografinen kohdistaminen kohdistaa yleisöihin iän, sukupuolen ja muiden demografisten tekijöiden perusteella. Aluekohdistuksen avulla brändisi voi kohdistaa yleisöihin maantieteellisen sijainnin, kuten kaupungin, osavaltion tai PIN-koodin, perusteella. Mainokset kohdistetaan myös kiinnostuksen ja katsojan käyttämän laitetyypin perusteella.

Johtopäätös

Jio Cineman mainonnassa yhdistyvät television kaltaisen sitoutumisen voima digitaaliseen segmentointiin – tehokas tapa houkutella yleisöä. Segmentointi riippuu parametreista, kuten identiteettiin perustuva kohdistus, kiinnostuksen kohteiden profiiliin kohdistaminen jne., jotka ohjaavat mainoksesi tavoittamaan kohdeyleisön. Kun Jio Cinema suoratoistaa IPL:ää kaikille ilmaiseksi, IPL 2023:n mainonta on kiistatta yksi merkittävimmistä mahdollisuuksista mainostajille. Erityisesti, kun IPL suoratoistettiin Hotstarissa vuonna 2022, miljoonat katsojat suoratoistavat ottelua suorana, ja nyt Jio Cineman ilmaisen suoratoiston ansiosta sen uskotaan olevan täynnä katselukertoja. Lisäksi Jio Cinema App on tarjonnut helpon vaihtoehdon mainostaa IPL 2023 -otteluissa. Kun suoratoistosovellus toimii 11 eri kielellä, mukaan lukien kansalliskielellä hindi, Jio Cinema on tukeva ja luotettava paikka dynaamiselle brändäysvälineelle, jota eri brändit käyttävät saavuttaakseen TG:n (kohderyhmä).

UKK

Kuinka monen tyyppisiä mainoksia voidaan mainostaa Jio Cinema -sovelluksessa?

Jio Cinema -sovelluksessa on mainostettavissa kolmenlaisia ​​mainoksia: näyttömainokset, videomainokset ja yhdistetty TV (CTV) -mainokset.

🔥 Empfohlen:  AGI-22 korostaa edistystä yleisen tekoälyn kehittämisessä

Mikä on videomainosten prosenttiosuus Jio Cinema -sovelluksessa?

Puskurimainosvideo maksaa 225 INR 10 sekunnin videosta 1 000 mainoksen näyttökerrasta, ja videoon sisältyvän mainoksen video maksaa 200 INR livenä (10 s) ja 150 INR kohokohdista (10 s).

Miten Jio Cinema kohdistaa yleisönsä?

Jio Cinema kohdistaa yleisönsä neljällä laajalla tavalla: väestötietoihin, sijaintiin, aihepiiriin ja laitekohdistukseen.