Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka mainostaa OnlyFans -profiilia vuonna 2023 (parhaat tavat!)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka mainostaa OnlyFans -profiilia vuonna 2023 (parhaat tavat!)

OnlyFans-promootiosivustot

#1 Parhaiksi arvioitu

Hanki tilaajia ja tykkäyksiä
#1 OnlyFans -kampanja vuonna 2023

ALOITA NYT

Haluatko tietää, kuinka OnlyFans-profiileja mainostetaan tehokkaasti?

Hieno uutinen on, että sinun ei tarvitse vain jakaa selkeitä kuvia OnlyFansissa, voit itse asiassa jakaa mitä haluat, ja niin kauan kuin löydät tilaajat, jotka haluavat olla vuorovaikutuksessa sen kanssa, menestyisit.

Profiilia mainostettaessa on kuitenkin parasta olla strateginen ja todella tietää asiasi ennen kuin aloitat uusimman markkinointistrategiasi.

Voisit mennä sokeaan ja toivoa parasta, mutta mahdollisuudet tämän toimimiseen eivät ole kovin suuret.

On paljon parempi oppia niin paljon kuin voit etukäteen, jotta voit toteuttaa parhaan OnlyFans-promootiostrategian sisällöllesi ja markkinaraollesi.

Hyvä uutinen on, että olemme täällä keskustellaksemme siitä, kuinka voit mainostaa OnlyFansia sinulle helposti ymmärrettävällä tavalla, jotta voit ottaa ehdotuksemme heti käyttöön omassa OnlyFans-promootiostrategiassasi.

Avaimet takeawayt

  • Mitä enemmän tiedät markkinaraostasi ja toimialastasi, kun haluat mainostaa OnlyFans-tiliäsi, sitä menestyvämpi tulet olemaan.
  • Jokaisella sosiaalisen median sivustolla on erilainen strategia, joten hyödynnä ehdottomasti alla olevista ehdotuksistamme.
  • Mitä enemmän mainostat OnlyFansia muilla sosiaalisen median sivustoilla, kuten Twitterissä ja YouTubessa, sitä todennäköisemmin laajennat yleisöäsi.

Kuinka mainostaa OnlyFansia Instagramissa

Onnistuaksesi mainostaessasi OnlyFansia Instagramissa, sinun on lisättävä linkki elämäkertaasi, sinun on oltava tekemisissä muiden kanssa ja sinun on ladattava jatkuvasti sisältöä.

Sinun on kuitenkin varmistettava, että lataamasi sisältö ei riko Instagramin käyttöehtoja.

Muuten Instagram saattaa merkitä tilisi punaiseksi ja jopa keskeyttää sen ilman ennakkovaroitusta.

Instagramin ohjeiden noudattamisen lisäksi sinun on oltava tietoinen hashtageista, koska osa niistä, joita saatat haluta käyttää sisältösi kanssa, voidaan kieltää.

Kun käytät kiellettyjä hashtageja, tilisi saattaa olla varjokielto, millä on kielteinen vaikutus tavoittavuuteen ja sitoutumiseen.

Älä julkaise mitään, mikä rikkoo Instagramin ehtoja

Ennen kuin aloitat julkaisemaan Instagram-profiilissasi mitään OnlyFansiin liittyvää, sinun on varmistettava, että tiedät kaiken Instagram-yhteisön ohjeista.

Jos julkaiset Instagramissa jotain, joka rikkoo näitä ehtoja, profiilisi saatetaan jäädyttää.

Et saa julkaista mitään, jossa on vihapuhetta, kuvaavaa väkivaltaa tai alastomuutta.

Lisää OnlyFans-linkkisi bioan

Yksi ensimmäisistä asioista ja yksi tärkeimmistä tehtävistä, jos haluat houkutella lisää ihmisiä Instagramista OnlyFans-profiiliisi, on lisätä linkki OnlyFans-profiiliisi Instagram-bioosiisi.

Instagram kuitenkin tiukenee käytäntöjään, mikä tarkoittaa, että jos lisäät linkin vain OnlyFans-profiiliisi, profiilisi saatetaan jäädyttää.

Jos haluat välttää tämän, sinun on hyödynnettävä kaikki yhdessä linkkityökalusta, jossa voit piilottaa kaikki sosiaalisen median linkit yhteen paikkaan.

Olet luultavasti jo tietoinen siitä, että Instagram antaa sinun lisätä vain yhden linkin biografiaasi, joten mitä enemmän voit hyödyntää tämän kaltaista työkalua, sitä paremmin voit.

Tämä ei vain piilota OnlyFans-linkkiäsi, vaan se tarkoittaa, että voit linkittää muuhunkin kuin vain OnlyFans-profiiliisi.

Kasvata Instagram-seuraajiasi

Seuraava askel, joka sinun on otettava, jos haluat mainostaa OnlyFansia Instagramin kautta, on kasvattaa Instagram-seuraajiasi.

Alan alalla on useita vinkkejä ja temppuja, joita voit noudattaa kasvattaaksesi Instagram-seuraajiasi menestyksekkäästi, mukaan lukien osuvien hashtagejen käyttäminen, julkaisujen julkaiseminen parhaalla mahdollisella tavalla yleisösi perusteella ja johdonmukainen julkaiseminen.

Saatat myös haluta ottaa käyttöön Seuraa seuraa -strategian.

Täällä voit jakaa linkin Instagram-profiiliisi seurantaryhmässä ja liittyä tähän yhteisöön, jossa voit seurata muita Instagram-profiileja ja olla vuorovaikutuksessa myös sinua seuraavien kanssa.

Ole johdonmukainen sisältösi kanssa

Vaikka uutuus on kulunut pois, kun on kyse sisällön luomisesta ainoalle OnlyFans-profiilillesi tai jopa Instagram-profiilillesi, on todella tärkeää, että olet johdonmukainen sen kanssa, mitä jaat Instagram-profiilissasi.

Nyt kun olet saavuttanut vankan seuraajamäärän Instagramissa, sinun on oltava johdonmukainen lataamasi sisällön kanssa, koska saat todennäköisemmin etsimäsi sitoutumisen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lähettää joukkosähköpostia Gmailissa [Beginner’s Guide]

Yritä pysyä mahdollisimman lähellä tavallista lähetysaikataulua, mutta muista myös olla liioittelematta sitä. Suosittelemme, että et julkaise useammin kuin kerran päivässä.

Tämä johtuu siitä, että ihmiset voivat myös hukkua lataamasi sisällön määrään, ja jos he näkevät syötteessä vain sinut, he kyllästyvät sisältöösi.

Paras tapa maksimoida sisältösi on paitsi ladata se Instagram-syötteeseesi, myös sisällyttää se Instagram-tarinoihisi.

Sisällytä Niche-hashtag

Sinun on varmistettava, että sisältöösi lisäämäsi hashtagit vastaavat markkinarakoasi, jotta voit houkutella ihmisiä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita lataamastasi sisällöstä.

Kuhunkin viestiin saa lisätä enintään 30 hashtagia, ja voit sisällyttää tämän joko julkaisun kuvatekstiin tai julkaisun kommenttiin.

Suosittelemme lisäämään osuvia hashtageja markkinarakoasi, mutta suosittelemme myös, että et lisää niitä liikaa ja sisällytät ne kommenttiosioon, jotta se ei näytä roskapostilta.

Sinun on myös varmistettava, että käyttämiäsi hashtageja ei ole kielletty, muuten saatat joutua varjokieltoon.

Selvittääksesi, onko hashtag kielletty vai ei, voit etsiä hashtagia Instagramista.

Vain fanien mainostaminen YouTubessa

Hyvä uutinen on, että On helpompaa kuin uskotkaan mainostaa OnlyFans-jäseniäsi YouTube-kanavallasi, varsinkin jos olet joku, joka ei todellakaan julkaise nimenomaista sisältöä OnlyFans-profiilissasi ja suunnittelee taiteellisen ja kuntoilusisällön julkaisemista. .

Tämä johtuu siitä, että YouTube antaa sinun ladata ilmaisia ​​videoita, jotta voit ohjata ihmisiä OnlyFans-profiiliisi.

Tämä on loistava tapa houkutella ihmisiä, jotka sopivat omaan niche-yhteisöösi.

Huono puoli tässä on, että kaikilla ei ole aikaa tuottaa videota joka viikko, ja sinun on tuotettava video joka viikko, jos haluat olla YouTuben algoritmin hyvä puoli.

YouTuben käytön valtava etu on kuitenkin se, että YouTube on ainoa, joka maksaa sinulle, jos pärjäät sen kanssa todella hyvin.

Se on yksi parhaista tavoista tuottaa tuloja sosiaalisessa mediassa, joten jos haluat hyötyä siitä, voit yhdistää OnlyFans-kampanjasi YouTube-kanavaasi ja ansaita jopa enemmän kuin tilaajien kanssa.

Kuinka mainostaa OnlyFansia Facebookissa

Usko tai älä, voit myös mainostaa OnlyFans-profiiliasi myös Facebookissa, ja voit tehdä sen joko olemassa olevalla Facebook-sivullasi, jos et haittaa sinua tuntevien ihmisten huomaavan, että sinulla on OnlyFans-sivu, tai voit tee se kokonaan uudella Facebook-sivulla.

Facebookissa on todella hyvää, että voit olla tarkka kohdistamasi markkinaraon suhteen, mutta jälleen kerran, haittapuoli on se, että koska Facebook on niin suosittu, sinut tuntevien ihmisten on todella helppo löytää sinut.

Tästä syystä saattaa olla helpompaa lisätä vain Facebook-sivulla oleva linkki OnlyFans-profiiliisi, mikä vaikeuttaa sinua tuntevien ihmisten sisältösi löytämistä.

Kuinka mainostaa OnlyFansia Redditissä

Reddit on toinen todella hyödyllinen alusta, joka voi auttaa sinua mainostamaan OnlyFansia onnistuneesti. Itse asiassa jotkut ihmiset saavat yli 80% tilaajistaan ​​vain Redditistä.

Reddit on mielenkiintoinen, koska sillä on etulyöntiasema muihin sosiaalisen median sovelluksiin nähden, koska sinulla on lupa jakaa selkeää sisältöä, jota et voisi jakaa muilla alustoilla, kuten Instagramilla.

Pystyt myös hyödyntämään tietyt subredditit, jotka liittyvät omaan markkinarakoonsi.

Reddit on kehitetty siten, että ihmiset voivat löytää profiilisi vain, jos olet aktiivinen tietyssä subredditissä.

Tämä tarkoittaa, että tuntemasi ihmiset eivät todennäköisesti löydä sinua tämän seurauksena, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että tulet paljastumaan OnlyFansissa.

Tämä on päinvastoin kuin Instagram, jossa todennäköisesti joku tuntemasi henkilö näkee sinut, koska käyttäjätunnuksesi on julkinen ja on todennäköisesti samanlainen kuin muut sosiaalisen median alustat, joita sinulla on siellä.

Jos yrität olla anonyymi OnlyFans-profiilisi suhteen, mainosta sitä ehdottomasti Redditissä.

Muokkaa Reddit-profiiliasi

Ensimmäinen askel, jonka haluat tehdä, kun haluat mainostaa OnlyFans-profiileja Redditissä, on muokata Reddit-profiiliasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka mainostaa uusia tuotejulkaisuja, jotka johtavat varhaiseen myyntiin

Sinun on käytettävä väärennettyä nimeä, jotta tuntemasi henkilö ei voi paikantaa sinua. Lisää sitten linkki OnlyFans-profiiliisi Reddit-profiiliisi.

Tämä tarkoittaa, että aina kun joku vierailee profiilissasi, hän näkee linkkisi ja voi tarkistaa OnlyFans-profiilisi.

Etsi Niche Subreddits

Kun olet tehnyt tämän, sinun on löydettävä kourallinen markkinarakoasi koskevia subreddittejä, joita haluat julkaista jatkuvasti.

Jos aiot julkaista jotain todella erityistä, subredditistä on todella apua.

Tavoitteena pitäisi olla lähettää näille subredditeille plus-ääniä ja kommentteja, jotta voit lopulta muuntaa nämä tilaajat OnlyFans-profiiliisi.

Jos haluat löytää omaan markkinarakoon perustuvan subredditin, voit tehdä sen Googlen kautta, ja voit Googlettaa kapeallasi tai siihen liittyviä subreddittejä.

Ainoa haittapuoli tässä on, että jotkin subredditit pyytävät sinua vahvistamaan itsesi. On kuitenkin niitä, jotka eivät pyydä sinua.

Jos et halua joutua vahvistamaan itseäsi, sinun tulee tietysti olla varovainen henkilöiden kanssa, jotka eivät pyydä sinua tekemään niin.

Sinun on myös luettava myös subredditin ehdot, jotta et riko niitä.

Jotkut subredditit antavat sinun mainostaa linkkejäsi, mutta toiset eivät, mikä tarkoittaa, että saatat saada pysyvän kiellon, jos mainostat linkkiäsi siellä.

Kun olet onnistunut keräämään seuraajia, voit myös aloittaa oman yhteisön luomisen.

Mitä aktiivisempi olet Reddit-profiilillasi, sitä enemmän saat linkki- ja profiilikäyntejä.

Jos olet julkaissut jatkuvasti relevanteilla subredditeillä jo pitkään, ihmiset alkavat seurata sinua Redditissä.

Voit hyödyntää Reddit-seuraajiasi luomalla oman yhteisön.

Voit tehdä tämän etsimällä toisen kuvakkeen, joka on alareunan navigointipalkissa, ja vieritä sitten alas kohtaan “omat yhteisöt” ja valitsemalla “luo yhteisö”.

Tässä on kaikki, nyt olet luonut oman subredditin.

Mielestämme Reddit on todella hyvä alusta, jossa voit mainostaa sisältöäsi useilla aliredditeillä, jotka liittyvät markkinaraon.

Koska se on erittäin anonyymi, tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat pitää itsesi täysin piilossa etkä halua sinun tuntevien ihmisten tietävän, että käytät OnlyFansia ja tuotat sisältöä OnlyFans-profiilissa.

Kuinka mainostaa vain faneja TikTokissa

Voidaksesi mainostaa OnlyFansiasi TikTokissa, sinun on nähtävä, mikä on trendissä yhteisössä, johon haluat kohdistaa, olipa kyseessä kuntoilu, aikuisille suunnattu sisältö tai luova juttu.

Kun olet ymmärtänyt, mikä on trendissä, sinun on seurattava tätä trendiä ja käytettävä merkityksellisiä hashtageja. Sitten sinun on odotettava sen leviämistä.

Niin kauan kuin toimitat laadukasta sisältöä TikTok-profiiliisi, ihmiset seuraavat sinua ja houkuttelevat tarkistamaan, mitä sinulla on tekeillä OnlyFans-profiilillasi.

Muista laittaa OnlyFans-linkkisi kuvaukseen, jotta ihmiset löytävät sinut myös sieltä.

Hyvä uutinen TikTokin kanssa on, että sinun ei tarvitse ladata joka päivä kilpaillaksesi algoritmin kanssa, sinun on vain varmistettava, että tuottamasi sisältö on todella jaettavissa.

Kuinka mainostaa OnlyFansia Twitterissä

Twitter on toinen alusta, jonka avulla voit mainostaa OnlyFansia ja viime kädessä saada lisää tilauksia OnlyFans-profiiliisi.

Parasta on, että sinulla on myös oikeus lähettää selkeää sisältöä Twitteriin, kunhan muutat asetuksiasi ja yksityisyyttäsi.

Twitter voidaan nähdä samanlaisena kuin muut sosiaalisen median alustat, mikä tarkoittaa, että mitä aktiivisempi olet, sitä nopeammin kasvatat OnlyFans-profiiliasi.

Kasvata Twitter-seuraajiasi

Kuten muillakin suurilla alustoilla, kuten Instagramilla, voit liittyä seuraajaryhmään, jos haluat lisätä Twitter-seuraajiasi ja rohkaista useampia ihmisiä tutustumaan OnlyFans-profiiliisi.

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on lähettää Twitter-linkkisi ja seurata sitten myös muita, jotka ovat lähettäneet Twitter-linkkinsä, jotka saattavat olla kiinnostuneita siitä markkinaraosta, johon Twitter-profiilisi ja OnlyFans-profiilisi kuuluvat.

Sano, että twiittisi ovat arkaluonteisia

Toinen asia, joka on todella tärkeää, on siirtyä asetuksiin ja merkitä tweettisi mediat arkaluontoisiksi, jotta profiiliasi ei jäädytetä.

Valitse profiili näytön oikeasta yläkulmasta ja etsi sitten asetukset ja yksityisyys.

🔥 Empfohlen:  Bitcoin.comin VERSE-merkki on nyt saatavilla kauppaan Kucoinilla

Kun olet tehnyt tämän, valitse yksityisyys ja turvallisuus, jotka näet tilivälilehden alapuolella.

Vieritä alas turvaan, kunnes löydät välilehden, jossa lukee “Merkitse twiittasi sisältäväksi materiaaliksi, joka saattaa olla arkaluonteista”. Varmista, että tämä kytkin on päällä ja vihreä.

Kun olet merkinnyt mediasi arkaluontoiseksi, voit aloittaa avoimen sisällön jakamisen murehtimatta kiellosta.

Poista tarkka sijainti käytöstä

Toinen asia, jonka haluat tehdä, kun mainostat OnlyFans-profiiliasi Twitter-profiilissasi, on poistaa tarkka sijaintisi käytöstä, koska et halua ihmisten tietävän sijaintisi.

Varmistaaksesi, että sijaintisi on poistettu käytöstä, siirry tietosuoja- ja turvallisuusasetuksiin ja etsi sitten sijainti. Täältä voit poistaa tarkan sijaintisi käytöstä.

Tämä on todella tärkeää, ei vain, jos yrität pysyä nimettömänä, vaan vain turvallisuutesi vuoksi.

Sisällytä OnlyFans-linkkisi profiiliisi

Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on sisällyttää linkki OnlyFans-profiiliisi Twitter-profiiliisi.

Tämä tekee linkistäsi huomattavasti havaittavamman, varsinkin kun joku vierailee Twitter-profiilissasi ensimmäistä kertaa.

Aivan kuten Instagramissa, saatat haluta hyödyntää all-in-one-linkkityökalua, jossa voit sisällyttää Twitter-profiiliisi useita linkkejä samanaikaisesti.

UKK

Mikä on paras sosiaalisen median sivusto mainostaaksesi vain fanejani, jos haluan pysyä nimettömänä?

Paras sosiaalisen median sivusto, jota voit käyttää, kun mainostat OnlyFans-profiiliasi ja haluat pysyä nimettömänä, kun teet niin, on Reddit.

Reddit tekee subredditin luomisesta todella helppoa oman markkinaraon suhteen, jotta voit piiloutua suosikkisubreddit-yhteisösi kulmiin ja välttää törmäämästä ihmisiin, jotka tuntevat sinut tosielämästä.

Mitä minun tulee muistaa mainostaessani vain fanejani Instagramissa?

Yksi tärkeimmistä muista asioista, kun mainostat OnlyFans-sivuasi Instagramissa, on käyttää all-in-one-linkkityökalua, jonka avulla voit mainostaa muutakin kuin vain OnlyFans-linkkiäsi.

Jos et tee tätä, on hyvä mahdollisuus, että Instagram jäädyttää profiilisi, koska et todellakaan saa mainostaa selkeää sisältöä Instagramissa heidän käyttöehtojensa perusteella.

Pitäisikö minun sijaintini olla päällä vai pois päältä Twitterissä?

Yrititpä sitten olla anonyymi OnlyFans-profiilillasi tai et, on todella tärkeää, että poistat sijaintisi käytöstä, jos yrität mainostaa sitä Twitterissä.

Tämä ei ainoastaan ​​auta sinua pysymään täysin nimettömänä, vaan se myös pitää sinut turvassa, koska kenenkään ei tarvitse tietää tarkkaa sijaintiasi, varsinkin jos OnlyFans-profiilisi on tilannut paljon ihmisiä.

Lopulliset ajatukset

Kuten näet, on olemassa monia tapoja saada OnlyFans-profiilisi esiin ilman, että sinun tarvitsee kääntyä kolmannen osapuolen OnlyFans-promootiopalvelun puoleen.

Sosiaalisen median kauneus on se, että jokaisella sosiaalisen median alustalla on erilainen strategia OnlyFans-mainoksissa, joten mitä enemmän tiedät tästä, sitä helpompaa se tulee olemaan.

On myös todella tärkeää tehdä tutkimusta ja oppia mahdollisimman paljon tietyn sosiaalisen median alustan ehdoista, jotta voit pitää niistä kiinni, etkä riko niitä.

Jos haluat menestyä OnlyFans-sisällölläsi, sinun on varmistettava, että mainostat sitä oikealla tavalla ja tuot sen mahdollisimman monen ihmisen eteen.

Nyt kun tiedät kuinka mainostaa OnlyFansia, sinulla on kaikki mahdollisuudet menestyä.