Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka mainostaa Shopify-kauppaasi? | Suosituimmat tavat

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka mainostaa Shopify-kauppaasi? | Suosituimmat tavat

Nykyään verkkokaupan rakentaminen ei riipu vain tarjoamastasi laadusta ja määrästä, vaan se riippuu myös suurelta osin käyttämistäsi markkinointitekniikoista. Jos sinulla on Shopify-kauppa, kun olet luonut, räätälöinyt ja ladannut tuotteita, työsi täällä ei ole vielä valmis, nyt on aika mainostaa Shopify-kauppaasi houkutellaksesi lisää asiakkaita ja tehostaaksesi myymäläsi myyntiä. Shopify-kaupan mainostaminen ei ole ruusupenkkiä, se riippuu markkinointibudjetistasi, tuotteistasi ja saavutettavissa olevasta ajasta. Mutta kunnollisten markkinointitekniikoiden suunnittelulla jokainen voi menestyä Shopify-myymälänsä tehostamisessa.

Tässä artikkelissa keskustelemme erilaisista tavoista, joilla voit mainostaa Shopify-kauppaasi.

WIDGET: leadform | KAMPANJA: määrittelemätön

Tapoja mainostaa Shopify-kauppaasi

Shopify-kaupan rakentaminen verkossa on yksi tehtävä, mutta jotta kauppa toimisi onnistuneesti, sinun on investoitava aikaa, vaivaa ja rahaa myös sen markkinointiin. Seuraavilla tavoilla voit mainostaa Shopify-kauppaasi:

Statistan mukaan globaalien sähköpostimarkkinoinnin markkinoiden arvo oli 7,5 miljardia dollaria vuonna 2020. Campaign Monitorin mukaan vuonna 2021 64 % pienyrityksistä on riippuvainen sähköpostimarkkinoinnista tärkeimpänä asiakashankinnan lähteenä. Tällaiset tilastot osoittavat sähköpostimarkkinoinnin paremmuuden verkkokaupassasi. Joten yksi parhaista tavoista mainostaa Shopify-kauppaasi on hemmotella itseäsi sähköpostimarkkinoinnilla. On kuitenkin joitain asioita, jotka sinun tulee pitää mielessä valitessasi sähköpostimarkkinointia, kuten:

  • Ensinnäkin sinun on valmisteltava oikea sähköpostilista, johon sinun on lisättävä nykyiset asiakkaat ja kohdeasiakkaat. Tämä auttaa sinua saamaan yhteyden verkkokauppasi kiinnostuneeseen yleisöön, mikä auttaa muuttamaan liidejä asiakkaiksi.
  • Yhteyden muodostamisen jälkeen voit alkaa lähettää tervetuliaissähköpostiviestejäsi, joissa kerrotaan uusien tuotteiden lanseerauksista, alennuksista ja muusta, jotta sinulla on paremmat mahdollisuudet houkutella potentiaalisia asiakkaita.
  • Sähköpostimarkkinoinnissa sisältösi on avain tulojen ansaitsemiseen ja Shopify-kauppasi tehostamiseen asiakkaille. Sisältö sisältää huomiota herättävän otsikon, tekstin ja toimintakehotuksen. Varmista, että otsikon tulee olla sellainen, että se voi olla yhteydessä kohdeyleisöihisi ja pakottaa heidät avaamaan sähköpostisi.
  • Otsikon jälkeen sisällön tulee olla sellainen, että se pyytää ja innostaa asiakkaita siirtymään eteenpäin toimintakehotuksiin. Sleeknote 2022:n analyysin mukaan lähtölaskenta-ajastimia sisältävien sähköpostiviestien ponnahdusikkunat muuttavat paremmat viittaukset vastaaviksi myynneiksi kuin ajastimet sisältävät viestit. Joten lähtölaskennan lisääminen markkinointisähköpostiisi voi olla plussaa yrityksellesi.
🔥 Empfohlen:  Kuinka lukita YouTube-näyttö

Kaikki nämä vinkit mielessäsi voit varmasti hyödyntää sähköpostimarkkinoinnista suurta hyötyä Shopify-kauppasi mainostamisessa.Kun puhumme Shopify-kaupan mainostamisesta, sosiaalisen median markkinointi on äärimmäisen tärkeää. Facebook, Twitter, Linkedin ja Instagram ovat tärkeimmät sosiaalisen median kanavat verkkokauppasi mainostamiseen. Seuraavassa on muutamia tapoja, joilla voit mainostaa Shopify-kauppaasi sosiaalisen median avulla:

Ainutlaatuinen ja tehokas sisältö

Ihmiset suhtautuvat tositarinoihin. Riippumatta siitä, mitä sosiaalisen median kanavaa käytät, varmista, että tarjoat arvokasta, suhteellista ja orgaanista sisältöä, joka kertoo brändistäsi. Järjestä tapahtumia, kyselyjä, kilpailuja ja muita ominaisuuksia houkutellaksesi yleisöä Shopify-kauppasi tuotteisiin. Lataa videoita tuotteesi käytöstä tai muita korkealaatuisia kuvia ja videoita, jotka kuvaavat tuotteidesi ja palveluidesi ominaisuuksia. Voit myös hyödyntää erikoispäiviä mainostaaksesi ja kasvattaaksesi Shopify-liiketoimintaasi tarjoamalla erikoistarjouksia ja alennuksia tällaisina päivinä. Tällä tavalla voit saada enemmän huomiota, tykkäyksiä ja sitoutumista yleisöltä.

Vaikuttajamarkkinointi

Se on yksi parhaista tavoista luoda bränditietoisuutta ja rakentaa luottamusta tuotteeseen. Vaikuttajilla on suuri määrä seuraajia, ja kun he mainostavat tuotettasi, myymäläsi altistuu valtavalle yleisölle, mikä auttaa sinua viime kädessä tavoittamaan enemmän potentiaalisia asiakkaita. Vaikuttajamarkkinoinnin on havaittu kasvavan 1,7 miljardista dollarista vuonna 2016 13,8 miljardiin dollariin vuonna 2021. Tämä valtava lisäys osoittaa, että investoiminen vaikuttajamarkkinointiin Shopify-kauppasi mainostamiseksi on loistava idea.

Mainokset sosiaalisessa mediassa

Maksulliset mainokset ovat paras tapa esitellä kauppasi uusille yleisöille. Voit käyttää aihepiirikohdistusta ja demografisia tietoja saadaksesi tietoa kohdeyleisösi kiinnostuksen kohteista. Mainoksesi eri sosiaalisen median alustoilla auttavat houkuttelemaan enemmän ihmisiä myymälääsi. Näin ollen tämä on toinen tapa käyttää sosiaalista mediaa suurena etuna Shopify-kauppaasi.

Statistan mukaan näyttömainokset ovat saavuttaneet 238 miljardia dollaria VUONNA 2021, mikä on suurin mainoksiin käytetty osuus.

Näyttömainokset vakuuttavat ihmiset katsomaan tuotettasi tai palveluitasi, ja jos he pitävät niitä kiehtovina tai arvokkaina, se auttaa muuttamaan liideistä asiakkaita. Mainoksen sisällön laadun on oltava tarttuvaa, trendikästä ja myymälääsi vastaavaa. Voit myös luoda räätälöityä sisältöä kohdemarkkinasi mukaan, jotta he voivat houkutella verkkokauppaasi. Voit valita joko natiivimainonnan tai kontekstuaalisen mainonnan mainostaaksesi Shopify-kauppaasi.

🔥 Empfohlen:  Tekstiviestiliidit: Kuinka ansaita niistä enemmän yrityksellesi


Mainosta Shopify-kauppaasi käyttämällä blogeja

Jos sinulla on verkkokauppa, etkä ole vieläkään aloittanut bloggaamista, sinun täytyy olla tietämätön bloggaamisen voimasta. HubSpotin mukaan blogeja pitävät yritykset voivat tuottaa 55 % enemmän vierailijoita kuin yritykset, jotka eivät sitä tee.

Shopify-kaupassasi on sisäänrakennettu blogimoottori. Vaikka jokainen etsii erilaisia ​​tapoja mainostaa Shopify-kauppaansa, yksi loistava tekniikka, jonka he usein unohtavat, on hyödyntää Shopifyn bloggaamista. Joten voit luoda blogin, joka liittyy tarjoamiisi tuotteisiin, koska se auttaa sinua luomaan enemmän liikennettä ja paremmat mahdollisuudet kasvattaa myyntiä. Toinen hyvä syy siihen, miksi sinun pitäisi sijoittaa aikaasi ja vaivaa tähän, on se, että se voi myös auttaa sinua saamaan yleisöjen sähköpostiosoitteet ja muuntaa ne sähköpostitilaajiksi.

Näin ollen kirjoittamalla SEO-ystävällisiä blogeja voit lisätä liikennettä, jolloin useammat ihmiset huomaavat tuotteesi, mikä lisää myyntiä. Se auttaa myös verkkosivustoasi sijoittumaan korkeammalle Googlessa ja siten lisää mahdollisuuksia johtaa muuntamiseen.

Johtopäätös

Tänä kilpailun lisääntyessä markkinoilla Shopify-kaupan mainostaminen ei ole enää pelkkä valinta, vaan se on nyt välttämätöntä. Tuotteesi markkinointi on erittäin tärkeää, jotta voit ohjata liikennettä verkkokauppaasi, luoda liidejä ja viime kädessä kasvattaa myyntiäsi.

Shopifyssa on valtava määrä kauppoja, ja jos sinun täytyy erottua kaikista kilpailijoistasi, sinun on otettava käyttöön erilaisia ​​promootiotekniikoita, kuten sähköpostimarkkinointi, bloggaus, sosiaalisen median markkinointi jne. Sinun tarvitsee vain valmistella ja toteuttaa merkittävä myynninedistämisstrategia tarpeidesi ja budjettisi mukaan ja tarkkailla myynnin ihmeellistä kasvua.

UKK

Voinko tehdä tarjouksia Shopifyssa?

Kyllä sinä voit. Sinun tarvitsee vain mennä Shopifyn markkinointisivulle ja siellä voit luoda ja hallita markkinointikampanjoitasi.

Sisältääkö Shopify blogia?

Kyllä, Shopify-verkkokaupassasi on sisäänrakennettu blogimoottori. Blogin luominen myymäläsi tuotteista voi auttaa sinua rakentamaan yhteisöä.

Miten Shopify-sähköpostihinnoittelu toimii?

Shopify antaa sinun lähettää jopa 10 000 sähköpostia kuukaudessa ilmaiseksi. Sen jälkeen joudut maksamaan vain käyttämästäsi 1 USD 1 000 lähetetystä lisäsähköpostista.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tyhjentää Bing Chat AI -hakuhistoria

Kuinka saan ihmiset ostamaan Shopify-kaupastani?

Voit houkutella potentiaalisia asiakkaita kauppaasi seuraavilla tavoilla:

  • Rakenna läsnäoloa sosiaalisessa mediassa.
  • Näytä mainoksia eri alustoilla.
  • Hyödynnä vaikuttajamarkkinointia.
  • Käytä SEO:ta lisätäksesi näkyvyyttäsi.
  • Lähetä sähköpostimarkkinointikampanjoita.

Table of Contents