Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka mainostaa yritystäni Googlessa ilmaista mainontaa varten

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka mainostaa yritystäni Googlessa ilmaista mainontaa varten

Jos kysyt “Kuinka mainostaa yritystäni Googlessa ilmaiseksi?”, tämä opas on sinua varten.

Alta löydät luettelon suosituimmista tavoista mainostaa yritystäsi Googlessa ilmaiseksi sekä muita digitaalisia markkinointistrategioita, jotka eivät maksa mitään. Yhteensä on 18 taktiikkaa, joiden avulla voit lisätä yrityksesi tunnettuutta Googlessa maksutta.

Pidä tätä oppaanasi yrityksesi ilmaisessa mainonnassa ja mainostamisessa Googlessa saadaksesi lisää asiakkaita maksamatta verkkonäkyvyydestä.

Kuinka mainostaa yritystäni Googlessa ilmaiseksi

1. Kirjoita hyödyllistä sisältöä Google-hakuun

Ensimmäinen tapa mainostaa yritystäsi Googlessa ilmaiseksi on kirjoittaa verkkosivustollesi hyödyllistä sisältöä, jolla voit kerätä orgaanista hakuliikennettä Googlen hakukoneesta. Voit tehdä tämän julkaisemalla blogikirjoituksia ja verkkosivuja, jotka vastaavat kohdeasiakkaidesi verkosta tekemiin yleisiin kysymyksiin, ja käyttämällä sivun hakukoneoptimoinnin parhaita käytäntöjä, jotta sisältö sijoittuisi korkeammalle Googlen hakukonetulossivuilla (SERP).

Kirjoittamalla laadukasta sisältöä, joka auttaa potentiaalisia asiakkaitasi, parannat bränditietoisuutta tuomalla yrityksesi sellaisten ihmisten eteen, jotka eivät ehkä tiedä yrityksestäsi. Säännöllisen sisällön lähettäminen lisää myös sivustosi SERPS-indeksiin indeksoimien sivujen määrää, mikä tarkoittaa, että yritykselläsi on enemmän mahdollisuuksia mainostaa itseään saadakseen ilmaista orgaanista liikennettä.

Katso tästä aiheeseen liittyvästä oppaasta, kuinka kirjoitat sijoittunutta sisältöä täydelliseen vaiheittaiseen prosessiin laadukkaamman sisällön kirjoittamiseen, ja se voi sijoittua Googlessa riippumatta siitä, mitä aihetta käsittelet tai mihin avainsanoihin keskityt.

2. Luo ilmainen Google-yritysprofiili

Toinen helppo tapa mainostaa yritystäsi Googlessa ilmaiseksi on luoda Google-yritysprofiili (aiemmin Google My Business). Nämä profiilit voidaan määrittää maksutta, ja ne mahdollistavat yrityksesi näkymisen Google Mapsissa ja paikallisissa hakutuloksissa.

Google-yritysprofiili on pakollinen jokaiselle yritykselle ja organisaatiolle koosta riippumatta ja palveleeko se asiakkaita fyysisessä paikassa vai palvelualueella. Voit myös luoda ilmaisen verkkosivuston Google My Business -tililläsi, jos tarvitset sitä. Tältä sivulta saat lisätietoja Google My Business -tilin luomisesta aloittaaksesi yrityksesi mainostamisen tällä alustalla.

3. Mainosta tarjouksia Google Business Postsin avulla

Kun olet vapaa Google-yritysprofiilin luomisen jälkeen, voit mainostaa yritystäsi entisestään julkaisemalla viestejä tilin kautta. Google-viestit ovat maksuton ominaisuus, jonka avulla yritykset voivat jakaa viestejä suoraan asiakkailleen Google-haun ja Google Mapsin yritystietojen kautta.

Hyvä tapa mainostaa yritystäsi Google Business -julkaisuilla on tarjota asiakkaillesi viikoittaisia ​​tarjouksia. Voit myös luoda tapahtumapostauksia houkutellaksesi ihmisiä fyysiseen sijaintiisi. Kuten tässä toisessa oppaassa, joka käsittelee parasta aikaa julkaista Google My Businessiin, mainitaan, sinun tulee mainostaa tarjouksiasi torstaisin ja perjantaisin klo 9.00–11.00, jotta saat parhaan mahdollisen sitoutumisen. Huonoimmat ajat ovat ennen klo 8.00 tai klo 21.00 jälkeen minä tahansa viikonpäivänä.

4. Optimoi Google Maps -tietosi

Kun luot Google-yritysprofiilin, organisaatiosi saa myös ilmaiset Google Maps -tiedot. Google Maps -sivuasi ei kuitenkaan ole täysin optimoitu paikallista hakukoneoptimointia varten, joten sinun on hienosäädettävä sitä saadaksesi kaiken irti tästä mainontamenetelmästä.

Jos haluat optimoida Google Maps -tietosi paremman mainostamisen saavuttamiseksi, sinun tulee keskittyä seuraaviin strategioihin:

 • Lisää laadukkaita valokuvia ja videoita: Asiakkaat haluavat nähdä kuvia ja videoita yrityksestä ennen kuin he käyvät liikkeessä tai palkkaavat yrityksen palveluun.
 • Hanki Google-arvostelut: Myönteisiä arvosteluja saaneet Google-yritystiedot sijoittuvat yleensä korkeammalle paikallishaussa. Etsi tapoja kannustaa asiakkaitasi jättämään positiivisia arvosteluja yrityksestäsi Google Mapsissa.
 • Lähetä kysymyksiä ja vastauksia: Kuka tahansa voi luoda yritystäsi koskevan kysymyksen ja vastata siihen Google Mapsissa. jopa sinä yrityksen omistajana. Etsi siis yritysprofiilisi Google-hausta ja klikkaa painiketta kysyäksesi tuotteitasi ja palveluitasi. Anna seuraavaksi laadukkaita vastauksia asiakkaillesi luettavaksi.
 • Upota Google-kartta verkkosivustollesi: Yrityksesi Google Map -tietojen upottaminen verkkosivustollesi voi auttaa parantamaan sijoituksiasi SERP:issä. Useimmat yritykset sijoittavat kartan yhteystietosivulleen. Upota kartta avaamalla kartta Googlessa ja napsauttamalla Jaa-painiketta. Valitse seuraavaksi “Upota kartta” ja napsauta “Kopioi HTML”. Lisää lopuksi HTML-koodi verkkosivullesi, jotta se näkyy vierailijoille.
🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa Commission Junctionilla (todellinen opas)

5. Mainosta ilmaisissa yrityshakemistoissa

Ainutlaatuinen tapa mainostaa yritystäsi Googlessa ilmaiseksi on lähettää yrityksesi tiedot paikallisiin yrityshakemistoihin. Nämä profiilit tarjoavat organisaatiollesi toisen mahdollisuuden sijoittua Googlen hakukoneessa asiaan liittyvien maksuttomien kyselyjen yhteydessä.

Käytännössä lisäät yrityksestäsi yhteenvedon, joka sisältää tärkeitä tietoja, kuten yrityksen nimen, osoitteen, puhelinnumeron, verkkosivuston osoitteen, aukioloajat, luokan jne. Vieraile tällä toisella sivulla, jossa on luettelo parhaista paikallisista yrityshakemistoista voi käyttää tähän ilmaiseen Googlen mainosstrategiaan.

6. Lisää tuotteesi Google Shoppingiin

Jos yrityksesi myy fyysisiä tuotteita asiakkaille, voit mainostaa yritystäsi Googlessa ilmaiseksi lisäämällä tuotteet Google Shopping -alustaan, joka on verkkopalvelu, jonka avulla asiakkaat voivat etsiä, tarkastella ja vertailla tuotteita suoraan Googlen haussa. moottori.

Jotta voit hyödyntää tätä myynninedistämismenetelmää, sinun on tehtävä seuraavat asiat:

Google-kauppiastilin avulla voit hallita sitä, kuinka myymälä- ja verkkotuotevarastosi näkyy Googlessa, ja syöte on tiedosto, joka sisältää luettelon tuotteista, joita haluat mainostaa Kauppiaskeskuksen kautta Google Shopping -ominaisuuden kautta.

7. Käytä sisältöä uudelleen sosiaalisessa mediassa

Toinen strategia mainostaa Googlessa maksamatta siitä on käyttää verkkosivustosi sisältöä uudelleen sosiaalisessa mediassa. Google indeksoi sisällön useimmille sosiaalisen median alustoille, ja tämä antaa sinulle jälleen hyvän tilaisuuden mainostaa blogikirjoituksiasi ja verkkosivujasi SERP:issä saadaksesi lisää orgaanista hakuliikennettä.

Suosituimmat tälle menetelmälle käytettävät alustat ovat:

8. Lunasta ilmainen Google Ads -kuponki

Google Ads (tunnetaan aiemmin nimellä Google AdWrods) on tapa mainostaa yritystäsi verkossa PPC-mainonnan avulla. Tämä on kuitenkin maksettu mainostapa. Google tarjoaa uusille tileille tarjousmainoshyvitystä tehdäkseen siitä “ilmaisemman” uusille käyttäjille. Katso seuraavasta osiosta lisätietoja siitä, miten tämä mahdollisuus toimii ja kuinka voit lunastaa mainoskupongin.

9. Hanki listattu tarkistussivustoilla

Jos sinulla on yritystä, joka on vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa, on tärkeää, että yrityksesi listataan suosituille arvostelusivustoille, kuten Yelp, Tripadvisor ja Trustpilot. Sen lisäksi, että voit alkaa kerätä arvosteluja organisaatiostasi, nämä sivustot toimivat yrityksesi ilmaisina mainoskampanjoina Googlen hakukoneessa kilpailukykyisille avainsanailmauksille.

Parhaat arvostelusivustot ovat erittäin optimoituja paikallista hakukoneoptimointia varten, mikä tarkoittaa, että ne sijoittuvat tyypillisesti Googlen kymmenen parhaan joukkoon paikallisissa avainsanahauissa, joiden kanssa on liian vaikea kilpailla orgaanisen liikenteen suhteen.

Hyvä esimerkki tästä SEO-strategiasta on hakulauseke “Lontoon parhaat hotellit”. Tripadvisor sijoittuu tällä termillä korkealle ja mainostaa useita hotelleja ilmaiseksi Lontoon parhaiden hotellien luettelosivullaan. Toinen esimerkki on hakulauseke “hyvät kuntosalit NYC:ssä”. Yelp sijoittuu Googlen 10 parhaan joukkoon ja suosittelee suosittuja kuntosaleja yrityksille maksutta harjoitteluun.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada joku heräämään puhelimessa?

Siksi, jos saat yrityksesi listalle suosituimmille arvostelusivustoille, kuten Yelp, Tripadvisor, Trustpilot, G2, Capterra, Trustradius jne., voit mahdollisesti saada ilmaisen paikan 10 parhaan listan artikkelissa Googlessa, jotta voit saada lisää liikennettä verkkosivustollesi. tai fyysistä sijaintia maksamatta mainonnasta.

10. Mainosta yritystäsi muilla verkkosivustoilla

Edellisen vinkin jälkeen voit myös käyttää muita alasi verkkosivustoja saadaksesi yrityksellesi ilmaista mainostamista vierailijapostitusten avulla. Vieraiden lähettäminen hakukoneoptimoijassa tarkoittaa artikkelin kirjoittamista toiselle verkkosivustolle ilman maksua vastineeksi nimesi, yrityksesi nimesi ja linkin takaisin kirjoittamisesta verkkosivustollesi kirjoittajan biografian osioon. Jotkin sivustot antavat myös mahdollisuuden sisällyttää artikkeliin hyperlinkkejä verkkosivustosi asiaankuuluville sivuille, jotta lukijat voivat vierailla.

Vieraiden lähettäminen korkealaatuisille sivustoille sopii sekä hakukoneoptimointiin että ilmaiseen mainontaan, koska se lisää yrityksesi näkyvyyttä ja nostaa verkkosivuston Domain Authority- ja Page Authority -pisteitä käänteisten linkkien kautta. Voit lukea tämän aiheeseen liittyvän resurssin vieraiden viestien linkkien rakentamisesta oppiaksesi käyttämään tätä strategiaa tehokkaasti digitaalisessa markkinoinnissa.

Nyt voit mainostaa ja mainostaa yritystäsi Googlessa entistä useammilla tavoilla maksamatta siitä. Ja nämä strategiat on lueteltu tämän oppaan seuraavassa osassa. Mutta ennen kuin saamme nämä lisämenetelmät, tarkastellaan kahta yleistä kysymystä, joita sinulla saattaa olla juuri nyt. Vastausten jälkeen löydät luettelon muista tavoista saada näkyvyyttä Googlessa maksutta.

Tarjoaako Google ilmaista mainontaa?

Google tarjoaa ilmaista mainontaa Google Ad Grants -ohjelman kautta valituille hyväntekeväisyysjärjestöille. Jokaisella ehdot täyttävällä voittoa tavoittelemattomalla järjestöllä on pääsy jopa 10 000 dollariin kuukaudessa Googlen hakukoneessa näytettävään mainontaan.

Toinen Googlen tarjoama ilmaisen mainonnan muoto on ilmainen mainoshyvitys uusille mainostajille, joilla on uudet tilit. Googlen tiedetään esimerkiksi mainostavan tutustumistarjouksia, kuten 500 dollarin ilmaista mainoshyvitystä, kun käytät 500 dollaria Google Adsiin. Jotta saat hyvityksen, sinun on syötettävä tarjouskoodi Google Ads-tilisi Tarjoukset-sivulle.

Et voi pyytää Googlelta mainoshyvitystä. Ainoa tapa saada se on luoda uusi Google Ads -tili (rekisteröitymislinkki on seuraavassa osiossa), jolloin saat esittelytarjouksen ilmaisesta hyvityksestä, joka on tavallisesti 150–500 dollaria kampanjatarjouksessa. mainoshyvityksiä.

Voinko maksaa Googlelle mainostaakseni yritystäni?

Voit maksaa Googlelle yrityksesi mainostamisesta Google Adsin kautta. Google Ads on napsautuskohtaisesti maksettava (PPC) -mainosohjelma, jonka avulla yritykset voivat mainostaa tuotteitaan ja palveluitaan Google-haussa, Display-verkostossa, YouTubessa ja muilla kumppanisivustoilla.

Google Ads -tilin luominen on ilmaista, etkä koskaan maksa yrityksesi mainostamisesta enempää kuin kuukausibudjettisi. Lisäksi voit lopettaa mainonnan milloin tahansa. Luo tili napsauttamalla tätä linkkiä: ads.google.com/home.

Lisää tapoja mainostaa yritystäsi Googlessa ilmaiseksi

Tässä on luettelo tavoista mainostaa yritystäsi ja mainostaa sitä Googlessa ilmaiseksi:

 • Luo videoita YouTubeen: Nämä videot sijoittuvat usein korkeampiin SERP-arvosteluissa tietyillä avainsanoilla kuin kirjoitetut artikkelit.
 • Lähetä lehdistötiedote paikallisille sanomalehdille: Virallisen lausunnon kirjoittaminen tietystä yrityksestäsi tai sen tuotteista tai palveluista ja sen lähettäminen sanomalehdille voi auttaa organisaatiotasi saamaan ilmaista näkyvyyttä Google-uutisissa ja Google-haussa.
 • Julkaise luettelo alan tosiasioista ja tilastoista: Toimittajat etsivät aina faktoja ja tilastoja, jotka he voivat sisällyttää artikkeleihinsa. Julkaisemalla verkkosivustollasi sisältöä, joka sisältää luetteloita alaan liittyvistä tiedoista, voit mahdollisesti saada ilmaisia ​​käänteisiä linkkejä verkkosivustollesi ja lisätä yrityksesi bränditietoisuutta kansallisissa ja maailmanlaajuisissa julkaisuissa.
 • Yhteistyö vaikuttajan kanssa: Yhteistyö markkinoiden suosittujen vaikuttajien kanssa voi ansaita ilmaista mainontaa kohdeyleisölle. Etsi tapoja vaihtaa palveluita näiden ihmisten kanssa, jotta sinun ei tarvitse maksaa tuotesijoittelusta tai palveluhuutosta.
 • Järjestä ilmainen arvonta tai kilpailu: Ihmiset rakastavat jakaa linkkejä lahjoihin ja kilpailuihin. Varsinkin, jos jakaminen lisää heidän voittomahdollisuuksiaan. Etsi tuote tai palvelu, jonka voit lahjoittaa ilmaiseksi vastineeksi yritysmaininnasta tai linkistä osallistujan blogissa tai sosiaalisen median tilillä.
 • Tue paikallisia yrityksiä ilmaista mainontaa varten: Työntekijöiden vapaaehtoiset auttaminen paikallisyhteisössä tai paikallisia asiakkaita houkuttelevien ilmaisten tapahtumien tarjoaminen on toinen hyvä tapa saada ilmaista mainostamista yrityksellesi. Se myös parantaa brändisi imagoa ja voi houkutella ilmaisia ​​lehdistöä paikallisista sanomalehdistä.
 • Tee haastattelut alan asiantuntijoiden kanssa: Alasi suosittujen ihmisten haastattelu ja sisällön jakaminen blogitekstien, podcastien tai videoiden kautta voi herättää paljon positiivista huomiota. Lisäksi asiantuntija on taipuvainen jakamaan sisältöä yleisölleen, mikä voi johtaa enemmän mainostamiseen Googlen hakukoneessa indeksoitavien URL-osoitteiden kautta sosiaalisessa mediassa ja henkilön verkkosivustolla.
 • Luo viittausohjelma (tai kumppaniohjelma): Suositusohjelmat kannustavat aiempia asiakkaita ja vaikuttajia suosittelemaan tuotteitasi ja palveluitasi verkossa. Tämä strategia kannustaa ilmaista suulliseen markkinointiin, joka on erittäin tehokas ilmaisen mainonnan muoto yrityksille. Hyväksymällä tytäryhtiöitä yrityksellesi, voit luoda myyntitiimin, joka markkinoi ja mainostaa tarjouksiasi vastineeksi lopullisen myynnin provisioprosentista. Esimerkiksi Amazon käyttää tätä menetelmää saadakseen tuotteensa esille Googlen parhaimmilla verkkosivuilla miljoonilla hakutermeillä ilman, että sinun tarvitsee maksaa PPC-mainoksista tai tehdä SEO:ta saadakseen nämä SERP-asemat.
🔥 Empfohlen:  5 tärkeintä sivun optimointia paikallista orgaanista hakukoneoptimointia varten

Mainosta yritystäsi Googlessa ilmainen yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä oppaasta, joka vastasi kysymykseen, kuinka mainostaa yritystäni Googlessa ilmaiseksi.

Kuten huomasit, on monia tapoja mainostaa yritystäsi Googlessa ilmaiseksi. Parhaita tapoja ovat esimerkiksi laadukkaan sisällön julkaiseminen verkkosivustollasi, joka houkuttelee potentiaalisia asiakkaita, Googlen käytettävissä olevien alustojen käyttö maksutta mainontaan ja yrityksesi hankkiminen. lueteltu muilla verkkosivustoilla keinona eroon kyseisten yritysten hakukoneoptimoinnin digitaalisen markkinoinnin taktiikoista.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.