Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka maksaa tulovero verkossa: tuloveron ilmoittamisen vaiheet

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka maksaa tulovero verkossa: tuloveron ilmoittamisen vaiheet

Valtion pyytämät verot ovat tärkeimpiä välineitä, jotka auttavat kansakunnan rakentamisessa ja kehityksessä. Nämä verot ovat kaikkien hallituksen ensisijainen tulonlähde, ja nämä verot käytetään julkiseen hyvinvointiin eikä hallituksen hyödyksi.

Veroista kerättävä summa sijoitetaan eri aloille, kuten terveyteen, koulutukseen, infrastruktuuriin, puolustukseen jne. Näitä aloja kehitetään aika ajoin eri näkökohtien suhteen. Näin välillisesti maksamamme verot palaavat meille.

Kuinka maksaa tulovero verkossa Intiassa [2020 GUIDE]

Verojen maksaminen on kaikkien velvollisuus, jotta maa voi kasvaa kokonaisuutena. Mutta maan kannalta on surullista, että Intian ihmiset pitävät verojen maksamista taakana. Siksi useimmat ihmiset joko eivät maksa koko veroa tai eivät maksa ollenkaan. He yrittävät piilottaa tulonsa. Jotkut eivät myöskään maksa ajoissa. Tämän ongelman ratkaisemiseksi hallitus tekee säännöllisesti tiettyjä toimenpiteitä varmistaakseen, että ihmiset maksavat veroja.

Verojen maksaminen on tapa oikeuttaa tulonsa. Tällä IT-osastolla seurataan eri ihmisten tuloja ja verovelvollisuutta pakoon yrittävien tuloja.

Tuloveron maksutavat

Kolme eri tapaa, joilla henkilön tulot voidaan perustella veroilla, ovat

 • Vero vähennetty lähteellä
 • Ennakkomaksut
 • Itsearviointi verot, jotka on maksettu ennen ITR-ilmoitusta

Jokainen henkilö, jonka tulot ovat yli Rs.10 000 vuodessa, on velvollinen maksamaan veroja ennakkoveroina. Mutta tämä ennakkovero ei tarvitse maksaa palkansaajista, vaikka heidän palkkansa olisi yli Rs.10 000.

Jos he ansaitsevat palkansa lisäksi jotain, kuten myyntivoittoja tai korkotuloja, heidän olisi maksettava veroja näistä tuloista.

Ennen kuin ilmoitat ITR:si, sinun on laskettava ja tiedettävä, kuinka paljon veroa olet velvollinen maksamaan. Jatka sitten verojen maksamista. Mikä tahansa maksettava saldovero voidaan tallettaa itsearviointiverona.

Itsearviointivero

Valtio on jakanut koko verovelvollisuuden veronmaksajien helpottamiseksi. Se on jaettu osiin, jotta ihmisten ei tarvitse maksaa verojaan yhtenä summana, vaan he voivat maksaa sen ennakkoveroina. Saat saamasi palkkalaskelman kautta voit tarkistaa palkastasi verona vähennetyn summan.

🔥 Empfohlen:  Tehokkaan mobiilitoimiston perustaminen

Saattaa kuitenkin olla mahdollista, että todellisuudessa maksettava vero on eri kuin vähennetty summa. Siksi verot on laskettava. Kun maksettu ennakkovero on pienempi kuin mitä todellisuudessa pitäisi maksaa, henkilön on tällöin suoritettava loppusumma veron selvittämiseksi.

Lue myös: 20 veronsäästövinkkiä pienyritysten omistajille ja aloittaville yrityksille

Joskus ihmiset voivat laskea verot itse, mikä on lähes sama kuin varsinainen vero. Mutta joskus nämä itse lasketut verot voivat mennä pieleen eivätkä välttämättä ole yhtä suuria kuin todelliset maksettavat verot. Tällaisissa tapauksissa veronmaksajien on maksettava loppusumma.

Vaiheittainen menettely tuloveron maksamiseen verkossa

Vaivattoman veronmaksun varmistamiseksi hallitus on helpottanut palkansaajien työtä antamalla heille mahdollisuuden maksaa veroja verkossa. Tätä varten on olemassa asianmukaiset ja riittävät menettelyt, joita voidaan noudattaa verojen maksamisessa. Verojen maksaminen verkossa on kuitenkin mahdollista vain verkkopankin kautta. Joten ihmiset, jotka eivät ole liittyneet verkkopankkiinsa pankkiinsa, eivät voi maksaa veroja verkossa.

 • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on mennä verkkosivustolle, www.tin-nsdl.com. Siirry Palvelut-valikkoon ja sitten e-maksu. Täällä sinun on napsautettava maksaa vero -vaihtoehtoa.
 • Sitten sinun on mentävä verotietoverkkoon. Tämä on verovirastosta ja sinun on sitten valittava Challan 280 siellä.
 • Sinun on tehtävä erittäin tärkeä askel eli valita arviointivuosi. Tämä vaihe on suoritettava erittäin huolellisesti. Nyt valittavana on erilaisia ​​osioita. Jos maksat veroa tilikauden aikana, sinun tulee valita kohta 100 “Ennakkovero”. Jos haluat maksaa veroja tilikauden päättymisen jälkeen, sinun tulee valita tähän kohta 300. Valitse tämän alta vaihtoehto “Verojen itsearviointi”. Jos sait IT-osastolta huomautuksen veron maksamisesta, valitse kohta 400 ”Vero määräaikaisverotuksessa” -vaihtoehdon.
 • Jotkin verojen maksamisen yhteydessä olevista kentistä on täytettävä. Joten kun olet valinnut arviointivuoden, sinun on täytettävä nämä tiedot. Ne sisältävät:
  • PANOROIDA
  • Arviointivuosi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • pankin nimi
  • captcha-koodi
  • Osoite
 • Yllä olevien tietojen syöttämisen jälkeen se vahvistetaan. Tällöin pankin verkkopankkisivusto avautuu automaattisesti.
 • Syötä sitten pankista saamasi tunnuksesi ja salasanasi verkkopankin käyttöä varten ja kirjaudu sisään. Syötä nyt maksutietosi jatkaaksesi veronmaksua.
 • Kun vero on maksettu, näytölläsi näkyy challan-kansi. Tämä sisältää kaikki tiedot veron maksajasta ja hänen maksamasta summasta. Pidä tämä mukanasi siltä varalta, että verottajalta tulee kysyttävää.
 • Maksutiedot löytyvät Challan 280:sta.
🔥 Empfohlen:  Kuinka poistaa Qustodio käytöstä vanhempien tietämättä

Online-tila on ollut loistava vaihtoehto, joka on myös erittäin helppoa. Mutta monet ihmiset ovat edelleen olemassa, joilla joko ei ole pääsyä tähän kaikkeen tai he eivät halua maksaa sitä verkossa. Joten offline-tila on myös käytettävissä. He voivat mennä nimettyyn pankkiin ja maksaa sen sinne suoraan. Se voidaan tehdä sekillä tai käteisellä veronmaksajan valinnan mukaan.

Tässä tapauksessa maksajan on otettava challan IT-osaston toimistosta ja toimitettava sitten veron määrä tämän challanin kanssa nimettyyn pankkiin.

Mitä hyötyä on veron maksamisesta verkossa?

 • Jos on mahdollista maksaa puolestasi verkossa, voit maksaa verot mistä tahansa paikasta milloin tahansa. Se tarjoaa sinulle tämän joustavuuden.
 • Ei sakkoja välittömän varojen siirtoprosessin vuoksi. Heti kun siirto aloitetaan sinun päästäsi, varat maksetaan ja siirretään vain sillä hetkellä.
 • Haaste- ja kuittikopiosi olisivat aina turvassa verkossa.
 • Antamasi tärkeät ja henkilökohtaiset tiedot pidetään luottamuksellisina, eikä niistä ole vaaraa.
 • Voit tarkistaa maksun tilan, jos maksat veroja verkossa. Tätä ei voi tehdä, kun maksat offline-tilassa.
 • Saat kuitin, kun pankkisi on aloittanut veron maksamisen.
 • Voit saada tietää maksamistasi rahoista. Saat tietää, onko IT-osasto saanut sen vai ei.

Usein Kysytyt Kysymykset

#Jos pankilla ei ole verkkomaksumahdollisuutta, niin mitä voidaan tehdä?

Nykyään tämä on hyvin harvinaista, koska lähes kaikki pankit tarjoavat nyt verkkopankkivaihtoehtoja. Valitettavasti, jos niin on sinun kohdallasi, voit ottaa jonkun apua vastaan. Pyydä esimerkiksi perheenjäsentäsi tai ystävääsi maksamaan se puolestasi, jos heillä on pankkitili verkkopankkipalvelua tarjoavassa pankissa.

#Onko verojen maksaminen verkossa pakollista vai voidaanko se tehdä myös jollain muulla tavalla?

Vastaus tähän kysymykseen on ei. Kenenkään ei ole pakollista maksaa sitä verkossa. Voit myös siirtyä offline-tilaan. Mutta nopeasti kasvavassa maailmassa online-tilaa suositaan enemmän sen tarjoaman helppouden vuoksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka olla tehokas SEO-budjetilla seisokkien aikana

Lue myös: 40 tapaa säästää tuloveroa laillisesti Intiassa (2020)

#Mikä on ratkaisu verkkomaksamisen aikana ilmeneviin virheisiin?

Tällaisissa tapauksissa voit aina ottaa yhteyttä TIN-asiakaspalvelunumeroon. Tämä numero on erityisesti tätä tarkoitusta varten. Voit myös lähettää heille sähköpostia kertoaksesi heille ongelmastasi.

#Mitä voidaan tehdä, jos kantolevy katoaa tai se on väärässä paikassa?

Jos vastakansi on väärässä paikassa, sinun ei tarvitse huolehtia. Saat siitä toisen kopion pankistasi. On mahdollisuus luoda se uudelleen. Jos pankki ei tee niin, voit pyytää päällekkäistä challania rekisteröimällä pyyntösi verkkosivustolla.

Kaikki tiedot, jotka sinun tarvitsee tietää verojen online-maksusta Intiassa, on annettu yllä. Jos maksat tuloveroa verkossa säännöllisesti, voit tarkistaa sen ja varmistaa, että kaikki on kunnossa. Vaikka et maksaisi sitä verkossa toistaiseksi ja haluat aloittaa sen seuraavalla kerralla, tämä artikkeli auttaisi sinua paljon tietämään kaikki tarpeet ja noudatettava menettely.

Table of Contents