Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka maksimoida tallennusyksiköt verkkoliiketoimintaasi varten

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka maksimoida tallennusyksiköt verkkoliiketoimintaasi varten

Yhä useammat ihmiset uskaltavat nykyään tehdä verkkoyrityksiä. Saatat nähdä, että monet kodit on muutettu väliaikaisiksi säilytysyksiköiksi online-alustoilla myytäviä tuotteita varten.

Se sisältää esimerkiksi tuoksukynttilät, pullotetut käsityöläiset, kodinkoneet, kauneustuotteet, kotitekoiset hajuvedet ja aromaattiset öljyt. Ihmisistä on tullut yrittäjiä ja hyvästä syystä.

Teknologia ja Internet ovat helpottaneet ihmisten perustamista ja vaihtoehtoisten tulonlähteiden etsimistä. Sinusta tulee helposti menestyvä verkkoyrittäjä, jos sinulla on tahdonvoimaa, näkemystä ja resursseja.

Mutta entä kotisi? Kaikki eivät voi uhrata asuinpaikkansa mukavuutta tavoitteidensa vuoksi. Kun näet yrityksesi ja visiosi laajenevan, saatat joutua luopumaan siitä enemmän pysyäksesi mukana.

Tästä syystä on parasta pitää tietyt verkkoliiketoimintasi osat erillään kotoa. Mutta kaikista niistä asioista, joita voit tehdä, tallennus tarjoaa paljon enemmän ratkaisua. Jos haluat (tai haluat), voit käyttää tilapäisesti osan tilastasi kotitaloussäilönä tuotteillesi. Tai voit käyttää sen sijaan säilytysyksiköitä.

Tämä viesti tutkii, kuinka voit maksimoida tallennusyksiköitä verkkoliiketoiminnallesi. Jos tarvitset apua pienyrittäjänä, tässä on mitä sinun tulee tietää.

1. Järjestä varastosi
2. Käytä hylly- ja säilytysastioita
3. Optimoi asettelu
4. Harkitse ilmastonhallintaa
5. Pidä se puhtaana
6. Käytä pystytilaa
7. Merkitse tuotteesi oikein
8. Käytä mobiilitallennusyksiköitä
Käytä tallennustilaasi älykkäästi

1. Järjestä varastosi

Varaston järjestäminen tekee tuotehallinnasta yksinkertaista. Osakkeita on helpompi löytää, ja vältyt ylivarastolta, mikä säästää rahaa. Vielä tärkeämpää on, että voit täyttää tilaukset nopeammin, koska löydät tuotteet nopeasti.

Sinulla on myös korkeampi asiakastyytyväisyysaste. Tämä johtuu siitä, että sinulla on aina varastot valmiina tilaamista ja kuljetusta varten. On tuskin tarvetta kertoa asiakkaille, että tuote on loppunut, kun se on vain hautautunut massiivisen sekavien tavaroiden kasaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka antaa lahjaksi e-kirja Amazonissa

Lisäksi järjestäminen suojaa tuotteita vaurioilta ja katoamiselta, mikä on tärkeää varastosi ylläpitämisen kannalta.

2. Käytä hylly- ja säilytysastioita

Hyllyt ovat välttämättömiä säilytykseen. Monia tavaroita, erityisesti ruokaa, ei pitäisi pinota suoraan lattialle. Hygieniasyistä elintarvikkeet, myös pakatut, on säilytettävä tuholaisilta suojatuissa säiliöissä ja pinottu maan päälle ja pois seinistä. Se estää saastumisen ja tuholaisten tartunnan riskin.

Hyllyt ja säilytysastiat pitävät tuotteesi järjestyksessä ja turvassa vaurioilta, kuten pölyltä, vedeltä ja lialta.

3. Optimoi asettelu

Sinun on varmistettava, että jokainen sentin käytettävissä olevaa tilaa käytetään tehokkaasti.

Yksi tapa tehdä tämä on varmistaa, että tuotteet järjestetään kysynnän mukaan. Tämä tarkoittaa myyvien tuotteiden sijoittamista paikkaan, johon on helppo päästä käsiksi. Ne, jotka eivät ole, voidaan sijoittaa taakse.

Yksi asia, joka on muistettava, on jättää riittävästi tilaa liikkumiselle kaikkien turvallisuuden ja mukavuuden vuoksi. Harkitse jalankulkuliikennettä ja luo layout tiimillesi, jotta he eivät törmää toisiinsa varastoiessaan tai suorittaessaan tilauksia.

Se voi myös auttaa ryhmittelemään samankaltaisia ​​tuotteita. Oletetaan, että verkkokauppasi myy laajan valikoiman luokkia. Siinä tapauksessa voit yrittää ryhmitellä asiat, kuten elektroniikka ja vaatteet, erillisiin ryhmiin.

Toinen strategia olisi sijoittaa usein ostetut tuotteet yhteen, jotta pakkaus olisi helpompaa.

Lopulta tiedät ihanteelliset kokoonpanot, kun tarkastelet myyntiraporttejasi ja trendejäsi. Säädä sitä mukaa, kun vaatimukset muuttuvat.

4. Harkitse ilmastonhallintaa

Jotkut tuotteet tarvitsevat tasaisen lämpötilan ja kosteustason. Sinun on investoitava tähän suojellaksesi varastoasi ja estääksesi valtavia tappioita.

Erityisesti nämä tuotteet tarvitsevat asianmukaisen ilmastoinnin laadun, käyttöiän ja suorituskyvyn ylläpitämiseksi ja vaurioiden estämiseksi:

  • Elektroniikka
  • Viina
  • Taideteos
  • Farmaseuttiset tuotteet
  • Ruokaa ja juomia
  • Kosmetiikka

Mukavuussyistä voit tarkistaa läheisiltä säilytysyksiköiden tarjoajilta, onko heillä ilmastointilaitteita.

5. Pidä se puhtaana

Tämä vaihe koskee niitä, jotka päättävät vuokrata varastointipalvelut tuotteilleen.

🔥 Empfohlen:  Glassdoor vs. Indeed for Recruitment

Varmista ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista, että olet tarkastanut varastotilan siisteyden. Etsi merkkejä tuholaisista tai kosteuden kertymisestä. Ennen kuin siirrät osakkeitasi, varmista, että ne luovuttavat laitteen sinulle ilman meteliä.

Luo säännöllinen siivousaikataulu. Se voi auttaa estämään pölyn ja lian kertymistä ja säilyttää tuotteidesi eheyden. Voit myös asettaa henkilökunnalle odotuksia, jotka koskevat puhtausstandardeja, joita haluat noudattaa yksikössäsi.

Esimerkiksi syöminen tulisi kieltää hyönteisten ja jyrsijöiden houkuttelemisen estämiseksi. Sama koskee henkilökohtaisten elintarvikkeiden säilyttämistä laitteen sisällä.

6. Käytä pystytilaa

Korkeat hyllyt voivat auttaa sinua saamaan kaiken irti säilytysyksikön korkeudesta. Varmista vain, että saat sellaisia, jotka kestävät tuotteidesi painon.

Voit myös käyttää roikkuvaa säilytystilaa ja kelluvia hyllyjä. Nämä ovat hienoja, koska ne eivät myöskään vie lattiatilaa.

Mukana on myös modulaarinen säilytystila. Tämän tyyppinen säilytystila voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan. Voit lisätä tai poistaa hyllyjä tarpeen mukaan.

Tietenkin tavallinen pinoaminen toimii aina. Varmista vain, että tavarasi pysyvät turvassa. Noudata ensimmäinen sisään ensimmäinen ulos -menetelmää saadaksesi vanhimmat varastot tilauksia täytettäessä.

7. Merkitse tuotteesi oikein

Merkinnät helpottavat elämääsi. Varmista, että kaikki laatikot ja säiliöt on merkitty asianmukaisesti sisällön kuvauksilla ja muilla asiaankuuluvilla tiedoilla, kuten varastoyksikkö (SKU) ja parasta viimeinen päivämäärä. Tämä varmistaa, että pidät kirjaa vanhentuvista tuotteista ja kierrät tuotteita asianmukaisesti.

Käytä kestäviä, vedenpitäviä tarroja; ne eivät kuori tai haalistu ajoissa. Se on sinun päätettävissäsi, haluatko valkoisen vai värillisen.

Jos käytössäsi on useita säilytysyksiköitä, on järkevää investoida tehokkaaseen varastonseurantajärjestelmään, kuten RFID- tai viivakoodijärjestelmään. Sen avulla kohteet on helpompi paikantaa ja hallita.

8. Käytä mobiilitallennusyksiköitä

Jos yrityksesi muuttaa usein toiseen paikkaan, mobiilivarasto saattaa sopia yrityksellesi paremmin. Se voidaan vuokrata lyhytaikaiseksi, tyypillisesti alle kuudeksi kuukaudeksi, mikä on kustannustehokkaampaa, jos yrityksesi on kausiluonteista. Tarjolla on myös joustavia ehtoja, kuten kuukausittaisia, joiden avulla voit vuokrata varastotilaa niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset.

🔥 Empfohlen:  CarDekhon menestystarina – kuinka se löytää oikeat autot käyttäjille?


Käytä tallennustilaasi älykkäästi

Riittävä tallennustila verkkoyrityksellesi on ratkaisevan tärkeää sen menestyksen kannalta. Voit käyttää tallennusyksiköitä, jos olet verkkoyrityksesi alkuvaiheessa. Tässä viestissä luetellut tavat ovat vain esimerkki monista luovista tavoista, joilla voit maksimoida tämän vaihtoehdon.

Table of Contents