Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Marcus Clarke ansaitsee jopa 100 000 dollaria kuukaudessa SEO-palveluistaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Marcus Clarke ansaitsee jopa 100 000 dollaria kuukaudessa SEO-palveluistaan

Marcus Clarke harrasteli verkkosivustoja huvin vuoksi aikoinaan, mutta vasta hän alkoi oppia SEO:sta vuonna 2010, kun hän koki hehkulampun. Kerran, kun hän oli alkanut ansaita rahaa sivustolla, hän meni sisään ja aloitti freelance-hakukoneoptimoinnin ja työskenteli lopulta talon sisällä toimistossa.

Marcus päätti ottaa oppimansa asiat ja perustaa oman yrityksen. Searchant perustettiin vuonna 2018. Nykyään hän palvelee 40 eri asiakasta, työllistää 50 henkilöä ja tuo jopa 100 000 dollaria kuukaudessa.

Jatka lukemista saadaksesi selville:

 • Kuinka hänen SEO-matkansa alkoi
 • Mitä tärkeitä asioita hän oppi virastossa
 • Miksi hän päätti perustaa oman yrityksen
 • Miten hän suhtautuu SEO-raportteihin
 • Se, mitä hän uskoo todella liikuttaa neulaa SEO:ssa
 • Hänen parhaat markkinointistrategiansa
 • Miten hän lähestyy avainsanatutkimusta
 • Hänen näkemyksensä linkkien rakentamisesta
 • Resursseja, jotka ovat inspiroineet häntä
 • Hänen suurin haasteensa
 • Hänen suurin saavutuksensa
 • Suurin virhe, jonka hän teki
 • Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Tapaa Marcus Clarke

Olen ollut mukana SEO:ssa nyt yli vuosikymmenen ajan. Siihen kuuluu vain pelaaminen omien blogieni kanssa, sitten freelance-työhön ryhtyminen, sitten työskentely talon sisällä ja lopulta oman yrityksen perustaminen.

Ensimmäinen verkkosivusto, jonka loin, oli luultavasti noin vuonna 1998, kun olin vielä koulussa ja koodasin verkkosivun alusta alkaen koulukavereideni peliklaanille, mutta vasta vuonna 2010 ajatus SEO:sta alkoi valketa minulle. ymmärsivät, että vierailijoiden saaminen oli iso asia ja se voi lopulta ansaita rahaa.

Noihin aikoihin tein lukuisia harrastussivustoja ja yritin ansaita rahaa Adsensen avulla. Ainoa asia, jonka muistan, oli mahdollista ansaita rahaa silloin.

Mikään noista verkkosivustoista ei todellakaan lähtenyt liikkeelle ennen kuin aloin opiskella psykologiaa ja loin blogin sen rinnalle dokumentoidakseni oppimaani pienenä sivuhulinana.

Tämä blogi julkaistiin vuoden 2012 tienoilla, ja muutaman vuoden jälkeen, kun olin ollut enemmän henkilökohtaisena oppimispäiväkirjana, kun opin lisää varsinaisesta hakukoneoptimoinnista Niche Pursuitsin kaltaisilta henkilöiltä, ​​se alkoi kasvaa, saada hyvää liikennettä ja, mikä tärkeintä, raha.

Hänen SEO-matkansa alkaa

Se oli todellinen, ensimmäinen menestys, joka käynnisti SEO-matkani ja avasi silmäni mahdollisuuksille. Se ei ollut menestys nykypäivän kumppanisivustojen omistajien standardien mukaan, mutta huipussaan se oli 1 000 dollaria kuukaudessa. Kun luovuin psykologian urasta, en pitänyt sivustosta liian pitkään kiinni ja myin sen pois pian sen jälkeen.

Sieltä sukelsin varpaani freelance-hakukoneoptimoinnin maailmaan työskennellessäni muissa töissä, ja lopulta sain yrityksen sisäisen SEO-työn.

Se SEO-työ oli toinen suuri silmien avaaja minulle, koska se opetti minulle tärkeitä oppitunteja liiketoiminnasta. Olin myös erittäin onnekas saadessani 2 parasta pomoa, joita minulla on koskaan ollut missään työssä kyseisessä tehtävässä, jotka rohkaisivat jatkamaan ja lopulta aloittamaan oman SEO-konsultointini, ja silloin Searchant syntyi vuonna 2018.

Siitä lähtien Searchant on ollut ainoa painopisteeni ja kokopäiväisenä pyrkimykseni.

Ensimmäinen toimistoni, josta kaikki alkoi Searchantille.

Miksi Hän loi Searchantin

Syitä oli erilaisia. Kun olin talon sisällä, työskentelin joukon virastojen kanssa ja näin, kuinka tietämättömiä he olivat, kuinka vähän heillä oli vaikutusta ja kuinka paljon he veloittivat.

🔥 Empfohlen:  Asiakkaan elinkaariarvon kasvattaminen – 12 mukaansatempaavaa menetelmää

Minulle silmiä avaavin osa oli juuri se, miten se hyväksyttiin.

Näin tilaisuuden tulla asiantuntijaksi tietyissä SEO:n osissa, jotka todella vaikuttavat ja ansaitsevat asiakkaita enemmän rahaa. Ei 200 kohdetta kuukaudessa ja 30-sivuisia PDF-raportteja joka kuukausi, vain varsinaista neulansiirtotyötä.

SEO-toimiston vastaanottopäässä näin vain raportteja ja puhetta strategiasta, ja aikaa oli todella vähän töiden toteuttamiseen. Siitä lähtien minulla on aina ollut hauska suhde kuukausittaisiin SEO-raportteihin, sillä odotan edelleen sellaista, joka kertoisi minulle jotain, mitä en pysty tulkitsemaan Google Analyticsista, jos liikenne kasvaa ja jos teemme lisää rahaa. Hakukoneoptimointiraportit voivat olla täynnä turhamaisuusmittareita ja sijoituksia, jotka eivät lisää lopputulosta.

Minulle SEO-työssä tarvitaan vain kolme asiaa:

 • Tekninen SEO – Tämä voi usein olla vain kertaluonteinen tai vuosittainen projekti
 • Sisältö – Nykyisen sisällön parantaminen ja uuden sisällön luominen (keskittymällä ensin suppilon alaosaan ja keskikohtaan, kun alaosa on valmis)
 • Linkkien rakentaminen – Kutsun sitä edelleen linkkien rakentamiseksi huolimatta sen loputtomista rebrändeistä, mutta pohjimmiltaan se on silti sama asia – muiden laadukkaiden, todellisten ja asiaankuuluvien verkkosivustojen linkittäminen takaisin omallesi.

Jos teet nämä kolme asiaa oikein ja riittävän pitkään, on vain ajan kysymys, milloin Googlelta saamasi liikenteen määrä kasvaa. Tämä on kehys, jonka otamme kaikkien asiakkaidemme kanssa.

Kuinka paljon rahaa Marcus tienaa

En halua olla liian tarkka, ja asiat vaihtelevat, mutta olemme 50-100 000 dollarin kuukaudessa. Nykyään 99% liikevaihdostamme tulee asiakashakukoneoptimoinnista, omat sisäiset projektimme muodostivat aiemmin 10-20% liikevaihdosta, mutta ne ovat jääneet viime aikoina todella huomiotta.

Meillä oli melko hidas ylösajo ja olimme jumissa 10-20 000 dollarissa noin 1,5 vuodeksi. Sitten asiat vain lähtivät todella vauhtiin ja kesti luultavasti vielä 6-12 kuukautta saavuttaa nykyinen tasomme.

Meillä on tällä hetkellä noin 40 erikokoista asiakasta paikallisista monikansallisiin asiakkaisiin.

Sisäiset projektimme koostuvat pääosin vanhoista hyvistä affiliate-sivustoista, joita käsitellään jossain määrin testi- tai koulutusprojekteina.

Jos esimerkiksi haluamme testata jotain riskialttiimpaa, teemme sen jollakin näistä sivustoista tai jos uusi tiimin jäsen tarvitsee koulutusta jostain, hän yleensä käyttää näitä sivustoja ennen kuin hän kirjautuu ulos työskentelemään asiakkaiden parissa. live-sivustoja.

Hänen paras markkinointistrategiansa

Se luultavasti kuulostaa hyvin ilmeiseltä, mutta mielestäni paras markkinointistrategia on vain tehdä hienoa työtä asiakkaiden hyväksi. Jos teet niin ja saat heille suuria voittoja, se tarkoittaa paria asiaa:

 • He kertovat muille ihmisille ja saat suosituksia
 • Voit käyttää sitä, mitä olet tehnyt heidän hyväkseen, tapaustutkimuksina

Itse asiassa vielä tärkeämpää on mielestäni se, että kun sinulla on hyvät asiakastulokset, sinulla on vain enemmän luottamusta palveluiden myyntiin ja voit puhua kokemuksesta.

Olemme viime aikoina tehneet yhteistyötä muiden ihanteellisten asiakastyyppiemme kanssa työskentelevien yritysten, kuten PPC-toimistojen, kanssa. Usein toiselle virastolle ja heidän asiakkailleen hyödyttää, jos he voivat ohjata luottavaan SEO-toimistoon.

🔥 Empfohlen:  Brenda Barron Kuinka päivittää yrityksesi väestörakenteen muuttuessa Lue artikkeli

Huolimatta siitä, mitä saatat lukea, tällaisten kumppanuuksien luominen ja luottamuksen rakentaminen ei ole helppoa; se vie paljon enemmän aikaa kuin uskotkaan.

SEO:n merkitys

Viime kuukausiin asti olemme todella laiminlyöneet oman sivustomme SEO:n, koska kasvoimme erittäin hyvin ilman sitä. Mutta olemme hiljattain alkaneet investoida omaan hakukoneoptimointiimme ja aloimme nähdä tuloksia alle 3 kuukaudessa, kun päteviä liidejä alkoi tulla, olen todella pahoillani, että jätin sen niin pitkäksi aikaa!

Avainsanatutkimus

Aloitan yleensä avainsanatutkimuksen kahdella tavalla:

 1. Sisältövaje-analyysi – Tarkastellaan avainsanoja, joita kilpailijat luokittelevat, joita emme ole
 2. Alan tärkeimpien verkkosivustojen tarkasteleminen ja suodattaminen osioiden, avainsanojen vaikeusasteen tai muiden mittareiden mukaan aloittaaksesi “siemen”avainsanojen löytämisen

Kun siemenavainsanat on luotu, menemme yleensä laajempaan varmistaaksemme, että saamme kaiken kattavan avainsanat pääaiheryhmissä, ennen kuin lopulta lähenämme ja laadimme lopullisen sisältösuunnitelman.

Linkin rakentaminen

Olemme havainnoissamme SEO:n kanssa päivästä toiseen, ja havaintojemme mukaan linkkien rakentaminen on edelleen erittäin tärkeä palapelin osa.

Olemme kehittäneet sellaista linkkien rakentamista, jota teemme, ja luotamme nykyään erittäin korkealaatuisiin linkitettävissä oleviin resursseihin, kuten toimialatilastojulkaisuihin, jotka luonnollisesti houkuttelevat aitoja linkkejä ja PR-tyylisiä linkkejä yhdistelmillä, kuten HARO ja digitaalinen PR. saada huipputason linkkejä.

Havaitsemme, että alaan liittyvien linkkien yhdistelmä linkitettävistä resursseista ja huipputason linkit liikuttavat neulaa nopeammin kuin mikään muu yhdistelmä.

Marcuksen sisällönluontiprosessi

Se on melko kattava, mutta sen saavuttaminen on kestänyt kauan. Lyhyt versio on, että käymme läpi melko tiukan avainsanatutkimuksen, avainsanojen klusteroinnin ja priorisoinnin. Kun avainsanat on sovittu, luomallamme sisällöllä on yksityiskohtainen 2-sivuinen esittely, joka tarkastelee sisältöä SEO-näkökulmasta ja myös pääpiirteittäin.

Kun olemme tyytyväisiä yhteenvetoon, artikkeli on vihdoin valmis kirjoitettavaksi.

Hänen tärkeimmät resurssinsa

Se riippuu todella paljon siitä, missä vaiheessa olet. Aluksi kuuntelin laajempaa valikoimaa podcasteja kuin nykyään. Kuuntelisin esimerkiksi yrittäjä-, yritys-, ajattelutapa- ja SEO podcasteja.

Filosofiani oli, että jos voisin poimia vain 1 tai 2 hyödyllistä takeawaya viikossa miltä tahansa tai kaikilta näiltä eri alueilta, se nopeuttaisi suunnitelmiani, niin se olisi täysin sen arvoista, ja se ehdottomasti oli!

On helppoa monimutkaista liiketoimintaa ja yrittää tehdä jotain aivan uutta. Haluat ilmeisesti panostaa asioihin, mutta useimmat ongelmat, joita sinulla on joku muu on jo ratkaissut, ja minulle podcastien avulla kouluttaminen palvelee sitä.

Toinen puoli on ajattelutapa ja motivaatio. On motivoivaa kuulla ihmisistä, jotka ovat 2x tai 10x edellä sinua.

Tässä on minun top 5 tuolta ajalta; tänään valintani on hieman satunnaisempi!

1) SEO 101 – En ole kuunnellut tätä nyt muutamaan vuoteen, mutta aloittaessani tämä tarjosi niin paljon yksityiskohtia ja analyysiä tärkeistä SEO-aiheista. Asiakkaat kysyvät sinulta kaikenlaisia ​​asioita, ja tämä oli loistava tapa rakentaa vankkaa tietoa.

2) Niche Pursuits podcast – Aloittaessani oli erittäin motivoivaa kuulla muiden ihmisten onnistumisista.

3) Authority Hacker – Toinen ilmeinen, ja yhdistäisin nämä Niche Pursuitsin kanssa; Jos pidät yhdestä, molemmat ovat luultavasti hyviä kuunnelmia sinulle.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää ChatGPT:tä esseen kirjoittamiseen

4) – Vaikka minulla on vielä pitkä tie kuljettavana, tämä kirja on parin viime vuoden aikana ollut tärkeä osa liiketoimintani laajentamista.

5) – Yrityksen pyörittäminen on toisinaan melko hullua. Olen aina tuntenut oloni luonnostaan ​​staattiselta ja rentoutuneeksi vaikeissa tilanteissa, mutta tämä on hyvä muistutus siitä, mikä on ja mikä ei ole hallinnassasi ja sinnikkyydestä.

Hänen suosikkityökalunsa

Pidän Asanasta tehtävienhallinnassa, Notionista järjestelmädokumentaatiossa ja G Suitesta, koska teemme kaiken Google-dokumenteissa, -taulukoissa jne., emmekä voineet tehdä yhteistyötä sen kanssa.

Marcuksen suurin haaste

Vaikeinta minulle on tiedon siirtäminen, jota voisi kutsua myös ihmis- tai palkkauskysymykseksi. Et todellakaan tiedä, kuinka paljon tiedät (se on paljon) jostakin, ennen kuin alat yrittää selittää sitä jollekin, jolla ei ole kokemusta.

Järjestelmien ja prosessien dokumentointi on vaikeaa, ja tietämyksen siirtäminen muulle tiimille vie aikaa ja kärsivällisyyttä.

Löysin, että paras tapa on yksinkertaisesti jakaa asiat pienempiin prosesseihin ja aloittaa todella nopeilla ja yksinkertaisilla videon SOP:illa. Seuraavan kerran, kun joku kysyy minulta, miten se tehdään, lähetän sen hänelle ja kirjoittaisin sitten vaiheittaisen oppaan, jossa käsitellään yksityiskohtaisemmin.

Se on melko vaivalloinen prosessi, mutta huomaat ajan myötä, että se ostaa sinulle tunteja takaisin joka päivä.

Sanoisin myös, että on tärkeää lakata olemasta kontrollifriikki jokaisessa pienessä yksityiskohdassa, mikä on hyvin vaikeaa tehdä yrityksen omistajana.

Hänen suurin saavutuksensa

Pääsaavutukseni on yksinkertaisesti menestyvän yrityksen pyörittäminen, ja ihmiset (toivottavasti) pitävät työskentelystä heidän kanssaan.

Meillä on tällä hetkellä noin 50 hengen tiimi, joka on yhdistelmä kokopäiväisiä, osa-aikaisia, konsultteja ja freelancereita.

Mitä hän toivoo, että hän tiesi aloittaessaan

Minusta uskomusten rajoittaminen on todellinen vaara. Kasvat ajatuksia siitä, mikä palkka voisi olla. Mutta liiketoiminnassa, jos työskentelet alalla, jolla on kysyntää ja voit tuottaa hyviä tuloksia, voit 10-kertaisesti ansaita sen, mitä olisit ansainnut vastaavanlaisesta työstä, tai lopulta 100-kertaisesti yrityksesi kypsyessä.

Hänen päävirheensä

Olen pahoillani, etten luopunut suuremmasta hallinnasta aikaisemmin ja sijoittanut ihmisiin. Tämä on minulle edelleen ongelma.

Yrityksen omistajana on helppo pudota ansaan ajatella, että voit tehdä kaiken ja että pystyt tekemään sen nopeammin ja paremmin. Mutta harvoin näin on. Kun dokumentoit prosessin ja jaat sen, huomaat yleensä, että seuraava henkilö voi ymmärtää prosessin ja jopa parantaa sitä.

Neuvoni kaikille samassa ahdingossa oleville olisi pilkkoa isommat tehtäväsi pienempiin tehtäviin, dokumentoida ne ja alkaa luovuttaa niitä.

Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Olen suuri @visualizevalue-fani Twitterissä ja minulla on ollut tämä taustakuvana työpöydälläni ja puhelimessani jo parin vuoden ajan. Luulen, että se selittää kaiken ajattelutavastani ja pitkän aikavälin menestykseen vaadittavasta ajattelutavasta.

Luulen, että kuva voi tarkoittaa eri asioita eri ihmisille, mutta minulle se edustaa vain säälimätöntä olemista ja aina tapa menestyä. Jos haluat menestyä pitkällä aikavälillä, sinun on totuttava epäonnistumaan säännöllisesti ja käyttämään niitä oppimismahdollisuuksina ja polttoaineena jatkaaksesi ja palataksesi vahvempana.

Loppujen lopuksi periaatteeni on, että tekemämme toiminta ei ole niin monimutkaista ja että 99 %:ssa työskentelemistämme projekteista on aina tapa saada se onnistumaan, se voi kestää vain 1 tai 100 iteraatiota.