Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka matkustajien ja aarteiden takana oleva luoja hyödynsi tekoälyä parantaakseen matkablogipeliään

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka matkustajien ja aarteiden takana oleva luoja hyödynsi tekoälyä parantaakseen matkablogipeliään

Kuinka kaikki alkoi

Synnyin alun perin Indianassa, ja olen asunut Chicagon alueella yli 40 vuotta. Teen itsestäni “nörttitytön”, koska opiskelin tietojenkäsittelytiedettä ja aloitin urani tietokoneohjelmoijana. Noin kolme vuotta ensimmäisen työpaikkani jälkeen liityin konsulttiyritykseen liikkeenjohdon konsultiksi. Elin kirjaimellisesti matkalaukusta lentäessäni kaupunkeihin ja sieltä takaisin auttaakseni organisaatioita ratkaisemaan ongelmia. Silloin matkavika puri minua.

Kuvittele tämä: uusi kotiäiti hukkuu vaipoihin ja katselee Dora tutkimusmatkailija matka-inspiraatioksi. Hän tarvitsi pakopaikan, joten hän siirtyi bloggaamiseen. Hän julkaisi satunnaisia ​​aiheita, eikä hänellä ollut yleisöä, keskittymistä eikä kasvua. Se kotiäiti olin minä.

Blogi kuoli. Sen sijaan, että olisin yrittänyt elvyttää sitä, keskityin Instagramiin. Mainostin brändejä ja nautin sivuhuippusta mikrovaikuttajana ja brändilähettiläänä O, Oprah-lehti. Sitten palasin bloggaamiseen vuonna 2016 ja soitin verkkosivustolleni The Insider Scoopsiksi. Se myös kuoli.

Kahden epäonnistuneen yrityksen jälkeen aloitin matkablogini ja päätin tehdä siitä jotain. Annoin sille nimeksi Travels & Treasures ja aioin tehdä sen hiton! Oli tammikuu 2020 (täydellinen ajoitus, eikö?)

Bloggausmatka

Matkat ja aarteet syntyi ajatuksesta löytää asioita matkoilla. Tarinan takana on tarina, mutta sinun on vierailtava sivustolla ja löydettävä pääsiäismuna saadaksesi lisätietoja. Aiheet, joita käsittelin alun perin, koskivat matkojani ulkomaille, mutta sitten minun piti keskittyä paikallisiin aktiviteetteihin ja pakollisiin ruokiin Chicagossa.

Kahden epäonnistuneen blogin jälkeen tiesin, että minun oli tehtävä jotain toisin. Kun sanon epäonnistuneen, en tarkoita sitä rahallisessa mielessä. Minulla ei yksinkertaisesti ollut intohimoa pitää nämä sivustot elossa. Koska matkustaminen keskeytettiin vuonna 2020, uppouduin “How To”-videoihin ja artikkeleihin ymmärtääkseni bloggaamisen maailmaa ja selvittääkseni, mitä minun pitäisi parantaa.

Tein joitain päätöksiä, joita jouduin katumaan, kuten aloitin bloggaajille sopimattomalle sisällönhallintaalustalle tai kirjoitin sisältöä tekemättä avainsanatutkimusta. 20/20 on jälkikäteen, mutta sellaista se elämä on – teet virheitä ja opit.

Siitä lähtien olen oppinut SEO:n perusasiat, avainsanatutkimuksen, kuinka luoda erilaisia ​​postauksia. Ja nörtti tyttö minussa rakastaa sitä!

Kirjoittaminen on onnen paikkani. Olen inspiroitunut työskentelemään matkablogini parissa kolmesta keskeisestä syystä:

 • Se haastaa minut ilmaisemaan luovuuttani lukemisen ja visualisoinnin kautta
 • Nautin kulttuuri- ja ruokakokemusten jakamisesta
 • Haluan innostaa ihmisiä olemaan odottamatta – tekemään asioita, joita he ovat aina halunneet tehdä

Kohtamani vaikeudet

Ongelma: Jos minun pitäisi löytää yksikään sana kuvaamaan bloggaamiseen liittyvää vaikeutta, se olisi “tasapaino”. On niin paljon tekemistä ja niin paljon asioita, joihin keskittyä. Latasin niin monia työkaluja, tein laskentataulukoita, pidin päiväkirjaa tehtävistä ja tein luettelon URL-osoitteista, joihin palaan ja luin myöhemmin. Siitä tuli ylivoimainen.

Ratkaisu: Minun piti pysähtyä ja arvioida tekoni uudelleen, koska minusta tuntui usein siltä, ​​että yrittäisin keittää valtamerta. Joten käytin johtamistaitojani määritelläkseni selkeästi tavoitteeni ja mitä niiden saavuttamiseksi tarvitaan. Sitten järjestin, priorisoin ja hallin tehtäviä sekä aikaani. Siitä kaikesta on tullut niin paljon helpompaa.

Esimerkiksi sen sijaan, että olisin yrittänyt opetella Screaming Frog SEO Spiderin käyttöä, keskityin kolmeen parhaaseen SEO-parannukseen, joita voisin tehdä parantaakseni sijoitustani. Tekojeni piti vastata tavoitteitani.

Ongelma: Aloitin sisällön luomisen vuosia sitten ja ajanhallinta on aina ollut minulle haaste. En myöskään ole kovin taitava valokuvauksen (tai Photoshopin) suhteen. Esimerkiksi palasin kotiin lomalta yli 1 200 valokuvan kanssa neljän päivän matkalta, koska halusin tallentaa kaiken ja minulla oli useita vaihtoehtoja luojana.

Ratkaisu: Nyt kuvaan kaiken ja kun tarvitsen valokuvan, käytän kaappausominaisuutta sen luomiseen. Tällä tavalla minulla on videoita YouTubeen ja kuvia blogiin!

Liikenne

Matkablogini kertoo USA:n kohteista, suosituista Italian kaupungeista ja vähän Lontoosta. Käyntien tärkein lähde on Google-hauista, joita seuraavat suorat URL-osoitteet (käänteisistä linkeistä), Facebookja Pinterest.

Kasvu on ollut tasaista ja liikenteen lisäämiseksi keskityn kolmeen asiaan:

 1. Tarkennetun sisällön luominen

Loin esimerkiksi useita viestejä Chicagon eniten vierailluista paikoista (yksi jokaiselle sijainnille). Ihmiset, jotka haluavat vierailla Chicagon taideinstituutissa, eivät välttämättä ole kiinnostuneita maailman suurimmista Starbucksista, joten luon erilliset postaukset erityistarpeiden mukaan. Sen avulla lukijat voivat löytää tietoa helpommin sen sijaan, että he lukisivat yhteenvedon Chicagon 10 suosituimmasta paikasta.

.💡Asiantuntijan vinkki: Haluan aina antaa lukijoilleni “elämätodistuksen”. Toisin sanoen pyrin julkaisemaan tietoa tai kuvia, jotka vain tietyssä paikassa käyneellä olisi hallussaan. Tämä lähestymistapa takaa heille, että viestini on luonut todellinen henkilö, eikä joku robotti kirjoita yleistä sisältöä. Se tekee aiheesta luotettavan.

 1. Rakennusviranomainen
🔥 Empfohlen:  Onko Pixelissäsi Android 14 beta? Sinun on ladattava tämä päivitys nyt

Seuraavaksi keskityn rakentamaan käänteisiä linkkejä aiheeseeni ja tarjoamaan siihen liittyvää sisältöä ajankohtaisten auktoriteettien rakentamiseksi. Kun esimerkiksi julkaisin artikkelin “Must-See Masterpieces at the Art Institute of Chicago”, keskityin luomaan ja linkittämään useita muita aiheeseen liittyviä viestejä, kuten alla lueteltuja. Sama voidaan tehdä muille aiheille.

 • Parasta nähtävää Chicagon taideinstituutissa lasten kanssa
 • Chicagon parhaat popkulttuurin taidenäyttelyt
 • Mistä nähdä taidenäyttelyitä Chicagossa ilmaiseksi

.💡Asiantuntijan vinkki: Etsin käänteisiä linkkejä samasta markkinaraosta ja/tai sivustoista, joilla on kaksinkertainen omani verkkotunnuksen auktoriteetti (DA).

 1. Laajenna kattavuus

Sen lisäksi, että seuraan SEO parhaita käytäntöjä ja vastaan ​​lukijoideni mielessä oleviin kysymyksiin, olen pyrkinyt laajentamaan blogini kattavuutta. Olen myös perustanut YouTube-kanavan, jossa on lyhyitä videoita (enintään kolme minuuttia) täydentämään blogitekstejäni. Jokaisen YouTube-videon kuvaukseen sisällytän:

 • Toimintakehotus (tilaa kanava, tilaa blogi jne.)
 • Linkki tiettyyn blogikirjoitukseen tai kotisivulleni
 • Affiliate-linkki kokemukseen (esim. jos video koskee museota)

.💡Asiantuntijan vinkki: Hashtagit ja syöteviestit sosiaalisessa mediassa eivät saa enää hyvää kattavuutta. Mikäli mahdollista, merkitsen kaikki viestissä mainitut yritykset tai paikat.

Olen yrittänyt ohjata liikennettä sosiaalisen median alustoista, kuten Instagramista, mutta viime aikoina sitä ei ole ollut paljon, joten en halua luottaa näihin sivustoihin. Minulle on kerrottu useita kertoja, että Pinterest on loistava tapa houkutella liikennettä, mutta toistaiseksi se ei ole tuottanut niin paljon liikennettä kuin luulin näkeväni.

Sisällön luominen

Olen kirjoittanut blogikirjoitukseni, joten se olen vain minä (toistaiseksi). Ensimmäisenä vuonna palkkasin Fiverrille kirjoittajan kolmeen viestiin, jotka on sittemmin kirjoitettu uudelleen, koska heillä ei ollut syvällistä tietoa tai ainutlaatuista ääntäni.

 1. Sisältöaiheissa käytän tekoälyä ideoihin (toimituksellinen huomautus: Tanyan kehotteiden suosikki on alla). Kysyn myös itseltäni: “Mitä kukaan haluaisi tietää ennen kuin vierailee Chicagossa tai tietyssä kohteessa?” “Mitä toivon, että joku olisi kertonut minulle ennen kuin saavuin?” “Mitä kipukohtia on vieraileville matkailijoille [destination]?”
 2. Seuraavaksi teen avainsanatutkimuksen selvittääkseni aiheen kulman. Esimerkiksi “parhaat paikat vierailla [city] lasten kanssa” tai “parhaat paikat tekemistä [destination] ensikertalaisille”. Tavoitteena on löytää avainsanoja, joilla on vähän kilpailua, mikä tarkoittaa, että volyymi ei välttämättä ole kovin korkea.
 3. Katson kilpailun (mutta älä anna sen horjuttaa minua). Joillakin viesteilläni olen päässyt yli Chicagon virallisen matkailutoimiston, Tripadvisorin ja sivustot, joiden verkkotunnuksen auktoriteetti (DA) on 70. Tärkeintä on saada inspiraatiota ja muotoilla ideoita, kun katselen parhaita sivuja. nostaa rimaa. Viime kädessä valitsen aiheita, jotka sopivat omaan nicheni painopisteeseen ja antavat minulle mahdollisuuden kertoa paremman tarinan kuin kilpailijani.

Kuinka kaupallistan matkablogini tytäryhtiömarkkinoinnin kautta

Blogin rahallistaminen on loistava tapa ansaita passiivisia tuloja. Minulle se alkoi ensimmäisenä blogivuotena ja jatkoi kasvuaan sattuman kautta. Näillä tavoilla ansaitsen tuloja:

 • Travelpayoutsin ja Amazonin kumppanilinkit tuottavat 18% tuloistani
 • Mainokset (Amazon, SheMedia, MSN) tuottavat 30 % tuloistani
 • Yhteistyöt (sponsoroidut blogiviestit) tuottavat 52% tuloistani

Minkä kumppaniohjelmien kanssa työskentelen

Liityin useisiin ohjelmiin majoitus-, lento-, matka- ja aktiviteeteista sekä juna- ja bussikategorioista, kuten Viator, Booking.com, Tripadvisor, WayAway, Rail Europe jne.

80 % lukijoistani on Yhdysvalloissa, kun taas 10 % on muissa englanninkielisissä maissa (Yhdistynyt kuningaskunta, Kanada ja Australia). Valitsin edellä mainitut ohjelmat seuraavista syistä:

 • Ne ovat hyvin tuttuja matkailijoille ympäri maailmaa
 • He tarjoavat työkaluja, joiden avulla on helppo esittää tarjouksia lukijoilleni
 • Ne kattavat erilaisia ​​matkustusmieltymyksiä (alhaisesta budjetista luksustasoon)
 • Ne kattavat erilaisia ​​kiinnostuksen kohteita (esim. museoista ruoanlaittoelämyksiin yksityisiin retkiin)

Travelpayouts lisää aina uusia ohjelmia, mikä tekee niistä ilmiömäisen keskitetyn kumppanin matkan kumppanimarkkinoinnin suhteen.

Blogini myydyimmät matkat ovat GetYourGuide- ja Big Bus Tours -sivustoilta. Koska olen itse käynyt näillä matkoilla tai tiedän kohteen melko hyvin, voin antaa yksityiskohtaista tietoa siitä, mitä niiltä odotetaan. Annan myös vinkkejä, muita pakollisia tekemistä ja ruokapaikkoja tietyissä paikoissa.

Kuvakaappaus GetYourGuiden ja Big Bus Tourin Travelpayouts-kumppaniohjelman tilastoista

.💡Asiantuntijan vinkki: paras affiliate SEO-vinkki, jonka olen koskaan saanut, on varmistaa, että viestisi vastaa lukijan tarkoitusta. Jos ne eivät täsmää, ihmettelet, miksi kukaan ei napsauta affiliate-linkkejäsi. En voi kertoa, kuinka monta kertaa olen kirjoittanut viestejä ajatellen “Voi, he ovat täällä tällä sivulla, joten he voivat yhtä hyvin nähdä tämän…” Ei. Se ei aivan toimi niin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka löytää parhaat Black Friday & Cyber ​​Monday -tarjoukset Intiassa 2023?

Kiistattomat säännöt kumppanityökalujen käyttöön

Käytän kumppanityökalujen yhdistelmää, koska jotkut vierailijat lukevat jokaisen sanan, kun taas toiset skannaavat sisällön tai käyttävät ankkuritekstilinkkejä siirtyäkseen tiettyyn osioon. Tässä on nyrkkisääntö, jota käytän:

 • Kun kirjoitan jossakin viestissäni nimenomaan tuotteesta tai kohteesta, käytän tekstilinkkejä (ja toistan tarpeen mukaan).
 • Sisällytä toimintakehotus visuaalisiin kehotteisiin, kuten kumppanilinkkiin upotettu widget tai painike. Tee painikkeesta erottuva tyylillä.
 • Sijoita bannerit viestiin pilkkomaan kappaleet visuaalisesti.

Avaan linkit aina uuteen ikkunaan, jotta lukijani voivat helposti palata blogikirjoitukseen ja jatkaa lukemista tarvittaessa.

Kuvakaappaus GetYourGuide-tytäryrityksen widgetistä Travel & Treasure -verkkosivustolla, jossa esitellään kierroksia ja aktiviteetteja Venetsiassa

Kumppanuusmarkkinointikampanjoiden tehokkuuden seurantakaava

Mittareiden osalta käytän vain Travelpayoutsissa saatavilla olevia raportteja napsautussuhteeni (CTR) määrittämiseen. Olin erittäin innoissani, kun he ilmoittivat, että bottitoiminta poistetaan, koska nyt voin keskittyä todellisiin tietoihin.

CTR = napsautukset/näyttökerrat x 100

Oletetaan, että saat maaliskuussa kumppaniohjelmassa A 145 näyttökertaa ja 107 napsautusta.

Klikkausprosentti = 107/145 x 100 = 73 %

Kuvakaappaus Booking.comin kumppaniohjelman tilastoista Travelpayoutsista

Se on ilmiömäistä, kun otetaan huomioon, että matkailualan keskimääräinen napsautussuhde on alle 10 %.

Arvioidaan nyt maaliskuun kumppaniohjelma “B”. Tällä kertaa saat 904 näyttökertaa ja 33 napsautusta. Tämä tulos vastaa paremmin alan standardeja:

CRT = 33/904 x 100 = 3,65 %

Joten nyt kysymys kuuluu: mitä teen ohjelmassa “A” saadakseni näin korkean napsautussuhteen? Vastaus:

 • Sisältö on arvokkaampaa ja merkityksellisempää
 • Sijoitus ja näkyvyys ovat parempia
 • Oikean yleisön tavoittaminen on parempi (esim. YouTuben tai muiden alustojen avulla)

Kuinka käytän tekoälyä matkablogissani

Sisällön luomiseen

Hallitakseni aikaani paremmin luon tekoälytyökaluja blogipostausten ideoiden ja ääriviivojen luomiseen tai pääsen yli kirjoittajan esteistä. ChatGPT:ssä on Chrome-laajennus nimeltä AIPRM tuhansilla ilmaisilla valmiiksi suunnitelluilla kehotteilla. Suodatan kehotteet suosituimpien äänien mukaan ja lisään “blogiviestin” hakupalkkiin. Tulokset näyttävät yli 60 kehotetta, ja valitsen yhden, joka kuvaa etsimääni.

Alareunassa näkyy valitsemani kehote. Sieltä syötän avainsanat ja napsautan “Lähetä”.

Sitten, voila, ehdotetaan 10 tarttuvaa blogitekstin otsikkoa! Minulla on nyt useita näkökulmia blogikirjoitukseeni. Nämä otsikot voivat esimerkiksi kertoa kruunajaisten ylellisistä yksityiskohdista, seremonian upeimmista hetkistä, niiden takana olevasta perinteestä jne. Jos haluan lisää, kirjoitan “ehdota 10 lisää”.

💡 Asiantuntijan vinkki: Muista vain, että sinun on silti tehtävä avainsanatutkimus ja noudatettava SEO parhaita käytäntöjä.

Jos minulla on kirjoittajan esto, käytän seuraavaa kehotetta:

Sieltä lopetan lauseeni samalla kun ohjaudun pois ilmeisistä käsitteistä, kuten kohtuuhintaisen majoituksen etsimisestä. Sen sijaan keskityn neuvottelutaiteeseen ja annan vinkkejä siitä, mitä sanoa ja tehdä parhaan tarjouksen saamiseksi.

Muutamia muita suosikkikehotteitani

Saan päivittäin sähköposteja eri tekoälyyrityksiltä, ​​jotka lähettävät kehotteita ja hyödyllisiä tapoja käyttää työkalujaan. On mukava herätä ja nähdä uusia AI-ideoita kasattuina postilaatikkooni.

Copy.ai sisältää kehotteita, jotka auttavat ideoiden ja kopioiden luomisessa. Työkalu tekee erinomaista työtä lyhyen kopion tarjoamisessa. Tässä on muutamia suosikkejani, jotka säästävät aikaa:

 • Luo sosiaalisen median sisältöä seitsemän päivän ajan, joka keskittyy [topic] ja se tulee mukaan [target audience]. Ohjeet: Luo sosiaalisen median sisältöä, joka on SEO-optimoitua ja sopii valitulle aiheelle ja kohdeyleisölle. Sisällön tulee olla monipuolista ja sisältää toimintakehotuksia, jotka rohkaisevat käyttäjiä sitoutumaan, kuten tykkäämällä, jakamalla ja kommentoimalla.
 • Anna 10 blogin otsikkoehdotusta, metakuvausta ja usein kysyttyä tälle avainsanalle: “visit [destination]”. Vielä parempi, anna pitkähäntäiset avainsanat tälle kyselylle tai pyydä pitkähäntäisiä avainsanoja saatuasi tulokset.
 • Luo avainsanastrategia ja hakukoneoptimoinnin sisältösuunnitelma “Vieraileville [Destination] lasten kanssa”. Olen sitä mieltä, että mitä tarkempi tai pidempi avainsana on, sitä parempi.

Liikenteen lisäämiseksi

Tekoäly on loistava lähtökohta SEO-aiheiden ymmärtämiseen, mukaan lukien avainsanatutkimus, sivun optimointi, linkkien rakentaminen ja sisällön luominen. Nämä palvelut voivat luoda metakuvauksia, blogiviestien otsikoita, otsikkotunnisteita, vaihtoehtoisia tekstiä kuville, aiheklustereita, avainsanastrategioita ja paljon muuta.

Olen jopa käyttänyt erityisiä kehotteita, kuten:

 • Voitko antaa minulle 10 blogiideaa vierailusta [destination] jolla on DA[number] joka voi sijoittua hakukoneoptimoinnin sivun 1 yläreunaan?
 • Mitkä ovat huippuja [destination] Nähtävyydet, jotka voin arvostella DA:lla[number]mitä avainsanoja minun tulisi käyttää jokaisessa nähtävyyksessä?

Tiesin, että optimointi olisi tärkeä tekijä sijoituksen kannalta, joten kirjoitin kaksi erilaista viestiä vastauksen “Huippunähtävyyksille, joiden perusteella voin sijoittua” perusteella. Ensimmäinen viesti oli yhteenveto Chicagon tärkeimmistä nähtävyyksistä, kun taas toinen viesti koski tiettyä Chicagon nähtävyyttä. Roundup-viesti ei sijoittunut hyvin, ja se hävisi SERP-sivujen (Search Engine Result Pages) tyhjyyteen. Viesti erityisestä vetovoimasta “Must See Masterpieces at the Art Institute of Chicago”, sijoittui kuitenkin sivun yksi alareunaan. Muutaman käänteisen linkin ja sisällön säätämisen jälkeen se alkoi siirtyä sivun yläpuolelle.

🔥 Empfohlen:  Pixel Watch sai juuri tärkeän turvaominaisuuden, josta se on puuttunut kuukausia

.💡Asiantuntijan vinkki: Muista, että saamasi tiedot eivät aina ole tarkkoja, eivät välitä ainutlaatuisia kokemuksia eivätkä korvaa faktojen tarkistamista, kilpailijoiden tutkimusta tai muita tärkeitä manuaalisia tehtäviä, joita postauksen kirjoittaminen edellyttää. AI on loistava työkalu oppia, mikä on mahdollista. Sivujen optimoinnin säännöt ovat kuitenkin edelleen voimassa.

Ansaita Affiliate Marketingin kautta

Olen käyttänyt tekoälyä luomaan toimintakehotuksia sosiaalisille viesteille Facebookissa tai Twitterissä. Blogiini kirjoitan aina kaikki postaukset itse. Minulle on helpompi luoda toimintakehotus, joka on terävä ja ytimekäs. Tässä on esimerkiksi luettelo toimintakehotuksista, joita käytän painikkeissa:

 • Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja
 • Tarkista hinnat
 • Varaa tämä yksityinen kiertue
 • Etsi lisää tekemistä
 • Varaa hotelli nyt
 • Säästä lennoista
 • Tutustu muihin matkoihin
Kuvakaappaus Tanya Taylorin Twitteristä ja tekoälypalvelun kirjoittama toimintakehotus

AI Assistantin plussat ja miinukset

Plussat Haittoja
AI säästää aikaa. Käytin alusta loppuun 8–12 tuntia yhden blogikirjoituksen luomiseen, jossa on vähintään 1 200 sanaa (mukaan lukien kuvien hankinta ja optimointi).

Nyt voin suorittaa koko prosessin kahdessa tunnissa tai vähemmän, riippuen viestin monimutkaisuudesta. Lähestymistavani bloggaamiseen on tarkoituksellisempi, koska tavoitteeni on rakentaa ajankohtaista auktoriteettia ja lisätä liikennettäni.

Kun se aika, jonka pitäisi säästää bloggaamisessa, menee muualle, esim yrittää välttää tekoälyn havaitsemista tai saavuttaa yhtenäisen äänense ei ehkä ole sen arvoista.

Olen kuullut muiden bloggaajien sanovan, että he käyttävät tekoälyä tai rakentavat vain tekoälyä sisältäviä sivustoja ja pystyvät ohittamaan tekoälyn havaitsemisen käyttämällä sellaisia ​​sanoja kuin “minä”, “minä”, “minä” (ja/tai välttävät muita sanoja). Olen käyttänyt tekoälyn tunnistustyökaluja, enkä pidä tätä paikkansa kaikissa tapauksissa.

Mielestäni tekoälytyökalut ovat paras yleistietojen hankkimiseen, sosiaalisten viestien luomiseen ja oppimiseen koska ne eivät lisää henkilökohtaisia ​​kokemuksia matkailuun liittyviin viesteihin. Olen myös kokeillut tekoälyn tunnistustyökaluja 100-prosenttisesti kirjoittamallani tekstillä, ja nämä työkalut ilmoittivat tekstin olevan osittain tekoälyn luomaa (ha!)

Toimituksellinen huomautus: Löydät ilmaisesta oppaastamme 10 parasta käytäntöä näiden työkalujen käyttämiseen välttämättöminä matkabloggauksen avustajina. Hae se nyt!

Kasvata Travel Affiliate -markkinointitulojasi tekoälyn avulla

Opi käyttämään tekoälykirjoittajia luomaan rahaa tuottavaa matkasisältöä eri muodoissa.

Hanki ilmainen opas

Inspiraatio-osa: Vinkkejä pyrkiville matkabloggaajille

Jos minun pitäisi aloittaa alusta, en aloittaisi matkailublogia kaksi kuukautta ennen maailmanlaajuista pandemiaa (hymyilee). Voin kuitenkin tarjota muutamia vinkkejä blogin perustamiseen ja passiivisten tulojen hankkimiseen:

 • Löydä intohimosi. Valitse aihe, josta voit puhua ikuisesti.
 • Opi SEO. Kausi. Jos tavoitteesi on houkutella lisää liikennettä, vältä julkaisemasta viestejä, joita hakukoneet eivät löydä.
 • Ole ystävällinen ja hanki ystäviä. Ympäröi itsesi samanmielisten ihmisten kanssa, jotta voitte auttaa toisianne.
 • Kouluta itseäsi. Facebookissa on ryhmiä ja tarpeeksi ilmaisia ​​materiaaleja, jotta pääset alkuun ilman pankkia rikkomatta. Kerää mitä voit kokeneilta bloggaajilta, jotka jakavat avokätisesti tietonsa.
 • Määrittele oma menestys. Voit kirjoittaa 10 viestiä joka viikko tai 10 viestiä joka toinen kuukausi, voit asettaa mikä tahansa palkki, joka toimii sinulle.
 • Ole kärsivällinen ja johdonmukainen. Jatka kirjoittamista. Jatka antamista lukijoillesi, ja he antavat sinulle takaisin.
 • Rekisteröidy Travelpayoutsilla. Älä tuhlaa aikaasi kumppanisivustoihin, jotka eivät reagoi tai vaikeuttavat kumppanuutta niiden kanssa.

Key Takeaways

 1. Varmista, että kumppaniviestisi vastaa lukijan tarkoitusta, sillä väärin kohdistettu sisältö voi vähentää kumppanilinkkien napsautuksia.
 2. Tarjoa “todiste elämästä” lukijoille jakamalla ainutlaatuista tietoa tai valokuvia, jotka vain tietyssä paikassa vierailluilla voi olla. Tämä varmistaa sisältösi luotettavuuden.
 3. Muista, että tekoälyn tuottamat tiedot eivät välttämättä aina ole tarkkoja eivätkä korvaa manuaalisia tehtäviä, kuten faktantarkistusta ja kilpailijoiden tutkimusta. Käytä tekoälyä työkaluna ja noudata sivun optimointisääntöjä.
 4. Tekoälyt ovat hyviä aikaa säästäviä työkaluja. Tästä huolimatta ei ehkä kannata käyttää tekoälyn luomia tekstejä ilman muokkausta tai lisäyksiä, jos yrität välttää tekoälyn havaitsemista tai saavuttaa yhtenäisen äänen.
 5. Suorita perusteellinen avainsanatutkimus ja noudata SEO parhaita käytäntöjä samalla, kun optimoit blogikirjoituksesi sijoituksen saamiseksi.
 6. Etsi käänteisiä linkkejä samaan markkinarakoon kuuluvilta verkkosivustoilta ja/tai niiltä, ​​joiden verkkotunnuksen auktoriteetti (DA) on kaksi kertaa korkeampi kuin omasi.
 7. Sen sijaan, että luottaisit hashtageihin ja syötepostauksiin, merkitse sisällössäsi mainitut asiaankuuluvat yritykset tai paikat parantaaksesi kattavuuttasi sosiaalisessa mediassa.
 8. Hyödynnä tekoälyä toimintakehotuslauseiden luomiseen sosiaalisen median viesteissä, kuten Facebookissa tai Twitterissä.