Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka meistä tuli globaali johtaja 15 000 freelancerin verkoston avulla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka meistä tuli globaali johtaja 15 000 freelancerin verkoston avulla

Jos tunnet Rock-sisällön, tiedät, että olemme sisällöntuotannon johtajia maailmanlaajuisesti. Yli 10 vuoden ajan olemme kehittäneet blogeja englanniksi, portugaliksi ja espanjaksi, ja niillä vierailee kuukausittain yli 8 miljoonaa kävijää.

Mikä saattaa yllättää sinut, on se, että vain vähän sisällöstämme tuotetaan talon sisällä. Olemme havainneet, että sisäisen sisällön luominen meidän mittakaavassamme ei ole tehokasta.

Tästä syystä Rock Content -blogin SEO-strategina omistan lähes 100 % ajastani orgaanisen kasvun analysointiin, konversiotaktiikoihin ja muihin blogistrategioihin.

Sisällöntuotanto on uskottu yli 15 000 freelancerin joukkoomme WriterAccessRock Contentin sisältömarkkinapaikka.

Sisältöalustan käyttö ylittää ulkoistamisen. Lahjakkaiden freelancereidemme ohella työkalu itse virtaviivaistaa strategiaamme alusta loppuun – persoonallisuutesi kehittämisestä sisällön julkaisemiseen.

Tänään kutsun sinut mukaan Rock Contentin kokonaisvaltaisen blogisisällön tuotannon kulissien taakse.

Miten suunnittelemme ja luomme sisältöämme WriterAccessissa?

Ensinnäkin haluan korostaa, että meillä on Rock Contentissa jo määritelty persoonamme, jotka ohjaavat sisältöstrategiaamme. Jos tämä ei ole sinun kohdallasi, AI Persona Builder voi auttaa sinua.

Prosessi alkaa luomalla julkaisukalenteri.

Kartoitamme jokaisen kuukauden lopussa trendikkäitä aiheita ja blogin tämänhetkiselle vaiheelle olennaiset aiheet. Panostamme esimerkiksi voimakkaasti aiheisiin, jotka liittyvät tekoälyyn ja sen maailmanlaajuiseen vaikutukseen markkinointiteollisuuteen.

Tässä voimme luottaa apuun AI-sisällön ohjattu toimintotoinen WriterAccessissa saatavilla oleva tekoälytyökalu.

Se on yksi ensimmäisistä näkökohdista, joita tarkastelen etsiessäni uutta kehitettävää sisältöä, sillä työkalu korostaa mahdollisia trendejä tai kattaa aiheita, joita emme ehkä ole aiemmin käsitelleet blogissa.

Kun olet määrittänyt toimituksellisen kalenterin blogin kuukausittaiselle sisällölle, siirrymme eteenpäin luo tiedotustilaisuudet.

Kaikki tiedotustilaisuudet on räätälöity huolellisesti vastaamaan Rock Contentin nykyistä strategiaa, mukaan lukien tärkeät yksityiskohdat.

Freelance-kirjoittajillemme on varattu tietty määrä päiviä tälle tuotannolle. Kaikki sisältö käy läpi paitsi heidän tarkistuksensa, myös sisäisen tarkistuksen.

🔥 Empfohlen:  Täydennä sisältöstrategiaasi WriterAccessin ohjatun AI-sisältötoiminnon avulla

Valitsemalla alustalla “Tee tilaus: Writer” voimme valita tallennetun mallin, koska tyypillinen sisältömme vaihtelee 1 000 – 2 000 sanan välillä. Tämä virtaviivaistaa prosessia, joka muuten voisi olla aikaa vievä, jolloin voimme määrittää sisältötyypin, määrittää tuottajan, asettaa sisällön hinnoittelun (alustaalennusten huomioon ottaminen) ja antaa muita olennaisia ​​tietoja.

Kun lähetämme tiedotustilaisuuden lahjakkuuden ammattilaiselle, pääosin aiheesta riippuen, annamme sen kirjoittajille, joilla on erityisosaamista portfoliossaan.

Jos esimerkiksi tarvitsemme syvemmälle hakukoneoptimointia, pyydämme tekstiä erityisesti alan kokeneelta ammattilaiselta. Samaa lähestymistapaa sovelletaan muihin markkinaraon ja teemoihin.

Lisäksi voimme hallita näitä “malleja”, ennalta määritetyt tilausmuodot, jotka tehostavat päivittäisiä tehtäviä.

Ylävalikossa on “Työkalupaneeli”, joka paitsi kokoaa malleja, myös kattaa tiedotustyypit, henkilöt ja paljon muuta. Tärkeintä on räätälöidä ja luoda malleja strategiasi kannalta tärkeiden asioiden perusteella.

Parhaiden kykyjen valitseminen strategiaasi varten

Yrityksesi on erittäin tärkeää valita viisaasti ammattilaiset auttamaan sisältömarkkinointistrategiaasi.

Tämä on silloin, kun saatat kysyä minulta,

No, WriterAccessissa on toinen tekoälyllä toimiva työkalu, joka on varsin hyödyllinen tähän: AI-Powered Writer Search.

Näin se toimii: kun valitset kyvyt, joille tehtävä annetaan, napsauta “Smart Select”.

Sieltä, WriterAccessin tekoälyalgoritmit lähettävät tehtäväsi kyvyille, jotka vastaavat tehtävän vaatimaa — erikoisaloista odotettuun äänensävyyn.

Jotta työkalu olisi mahdollisimman tarkka, vihje on kuvata ytimekkäästi mitä tarvitset ja määrittää lahjakkuuden alkuperämaa.

Lahjakkuus valittu, nyt on aika säätää maksua.

Sisällön hinta määräytyy freelance-pyynnön tyypin mukaan. Voit maksaa sanalla tai tilauksella. Suunnittelijoille maksu on vain tilauskohtainen.

Mieti nyt, minkä tyyppistä sisältöä haluat verkkosivustollesi tai blogiisi.

Kirjoitustyyli, kieli ja tapa, jolla kaikki viestitään, vaikuttavat merkittävästi sisällön toimittamiseen verkossa.

Tässä suhteessa WriterAccessilla on työkalu, joka voi suuresti auttaa meitä määrittämään, mitkä kyvyt seuraavat meitä tässä strategiassa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka sammuttaa aktiivinen tila Instagramissa vuonna 2023 (piilota online-tila)

Integraatiot sisällön optimoimiseksi

Lopuksi integrointi SEO-strategiamme tärkeimpiin alustoihin virtaviivaistaa optimointi- ja viimeistelyprosessia huomattavasti.

Esimerkiksi hakukoneoptimoinnin kannalta voit integroida SEMRush-tietojapaljasta trendejä BuzzSumolla ja luo avainsanaluetteloita.

Havainnollistaakseni olen ottanut esimerkin SEMRushista, joka näyttää orgaaniset tulokset avainsanalle “mikä on SEO” ja näyttää sivustot SERP:ssä tälle termille:

Voit myös käyttää jopa 250 miljoonaa kuvaa alennettuun hintaan alkaen 0 dollarista Storyblocksista, 6 dollarista Getty Imagesista ja 7 dollarista Shutterstockista.

Näihin integraatioihin pääsy edellyttää kaikki suunnitelman tyyppi valitset yrityksellesi. Tutkia kaikki WriterAccessin tarjoamat integraatiot.

Kaikki integraatiot voidaan tarkastella työkalupaneelissasi. löydät ne sivupalkin valikosta. Muista määrittää ne parantamaan kokemustasi, kun pyydät sisältöä WriterAccess-lahjoilta.

Toinen kiehtova näkökohta, jota voit tutkia alustassa, ovat älytiedot, jotka auttavat sisältösi toimimaan entistä paremmin.

Voit tunnistaa, onko tuotetun tekstin kieli linjassa Fleschin Reading Ease -sentimenttipistemäärän kanssa, joka analysoi minkä tahansa tekstin sävyn positiivisesta negatiiviseen spektriin.

Lopuksi voit myös arvioida avainsanoja, jotka haluat sisällyttää artikkeleihin, ja tarkistaa kaikki niiden tiedot hakukoneissa.

Nämä ovat vain muutamia hienouksia, joita voit hyödyntää WriterAccessissa rakentaaksesi menestyksekkäästi sisältöstrategiaasi – aivan kuten teemme täällä Rock Contentissa.

Jos haluat nähdä sen itse, voit kokeilla WriterAccess-alustaa 14 päivän ajan, täysin ilmainen. Tällä tavalla voit tutustua kaikkeen, mitä alusta tarjoaa ja varmistaa, että siitä tulee arvokas voimavara yrityksellesi.