Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka menestyvät brändit pienten yhteisöjen kanssa käyttävät Instagramia yrityksille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka menestyvät brändit pienten yhteisöjen kanssa käyttävät Instagramia yrityksille

Instagram on tehokas alusta kaikenkokoisille brändeille. On yhä yleisempää kuulla tarinoita yrityksistä tai vaikuttajista, joilla on miljoonia seuraajia, jotka ovat tulleet Instagram-kuuluisiksi. Mutta… Entä brändit, joilla on pienempiä yhteisöjä? Voitko rakentaa menestyvän brändin Instagramissa pienelläkin yhteisöllä? Vastataksemme tähän kysymykseen kysyimme muutamilta menestyneiltä brändeiltä, ​​kuinka he käyttävät Instagramia kukoistavan yrityksen rakentamiseen pienen yhteisön kanssa. Katsotaan mitä heidän tuotemerkeillä oli sanottavaa.

Alhainen sitoutuminen valeseuraajien takia

Joy Organicsin markkinointijohtaja Gerrid Smithin mukaan valeseuraajat ovat hyödyttömiä, koska he eivät ole tekemisissä materiaalisi kanssa. Gerridiä on lainattu INC.comissa, Forbes.comissa, Entrepreneur.comissa ja CIO.comissa. Hänen entinen yrityksensä, Black Fin, esiintyi vuoden 2017 INC 5000 -listalla sijalla 821 ja on erikoistunut huippuluokan digitaalisen markkinoinnin strategioihin. Katso Gerridin mielipide väärennetyistä seuraajista:

Väärennettyjen seuraajien ostaminen on erittäin edullista. Ne ovat myös uskomattoman yksinkertaisia ​​löytää ja ostaa. Lisäksi lisääntynyt seuraajien määrä tarjoaa sinulle legitiimiyden ja arvoisuuden tunteen, mitä jokainen luova haluaa. Eikö? Väärä.

Tämä on väärä tunne arvosta ja uskottavuudesta. Väärennetyt seuraajat ovat hyödyttömiä, koska he eivät ole tekemisissä materiaalisi kanssa. Botit eivät tykkää, kommentoi, tallenna tai jaa viesteistäsi. Ne vain pysyvät paikallaan, mikä laskee sitoutumisastettasi. Ne eivät auta sinua lisäämään tavoittavuuttasi tai näyttökertojasi, jotka ovat kaksi tärkeää kriteeriä, joita markkinoijat etsivät työskennellessään sisällöntuottajien kanssa. Tämä voi vaikeuttaa brändiyhteistyön turvaamista, vahingoittaa mahdollisuuksiasi olla Vampin luoja ja saada todelliset seuraajasi menettämään uskon sinuun, mikä voi johtaa todellisten seuraajien menettämiseen.

Liitä mukaan sijaintisi

Iveen markkinointijohtajan Amber Theurerin mukaan heidän sijaintinsa sisällyttäminen bio-osioon antaa heille mahdollisuuden ylläpitää vahvaa ja uskollista seuraajaa Instagram-sivullaan. ivee on alusta, joka poistaa perinteisen hoidon kitkan ja antaa potilaille mahdollisuuden saada terveys- ja hyvinvointipalveluita paikan päällä, omaan aikaansa. Missiomme on tehdä hoidon saatavuudesta tuomalla se kotiin. Amber käyttää taustaansa alkuvaiheen yrityksissä, hän on kumppanuussuhteiden, brändäyksen, viestinnän ja PR-strategian kärjessä. Tässä Amberin yhteisön rakentamisvinkki:

🔥 Empfohlen:  Kuinka ostoskorin palautussähköpostit palauttivat meille satoja menetettyjä myyntimääriä

Tiedä, kuka yleisömme on. Esimerkiksi tällä hetkellä voimme tarjota IV-palvelujamme vain useissa kaupungeissa Yhdysvalloissa oleville, joten kohdistamme vain kyseisissä kaupungeissa oleviin ihmisiin, kun suunnittelemme Instagramissa maksettuja mainoskampanjoita. Lisäämme yleensä myös sijaintimme bio-osioon, jotta sivuamme katsovat tietävät, missä toimimme, jotta ei synny hämmennystä. Näin voimme ylläpitää vahvaa ja uskollista seuraajaa Instagram-sivullamme.

Työskentele sitoutumisen parantamiseksi

Michael Humphreysin, Z Grills Australian johtajan ja perustajan mukaan sinun tulee pyrkiä parantamaan sitoutumista, äläkä koskaan osta seuraajia. Tässä on Michaelin yhteisön rakentamisvinkki alla:

Mitä tulee Instagramiin, paheksun niitä, jotka ostavat seuraajia. Tämä on itse asiassa arvokkain yhteisön rakentamisvinkkini – älä koskaan osta seuraajia. Mitä sinun pitäisi tehdä, on sitoutumisen parantaminen. Jos sinulla on 100 seuraajaa ja vain 10 heistä on säännöllisesti tekemisissä kanssasi, tämä ei ole voitto brändillesi. Jos sinulla on 10 seuraajaa ja kaikki 10 ovat yhteydessä sinuun säännöllisesti, tämä on suuri menestys sinulle. Sitoutuminen esimerkistäni on 10 % ja 100 % verrattuna, ja sinun pitäisi jo tietää, kumpi on parempi.

Pidä huolta yhteisöstäsi julkaisemalla aina päivityksiä ja hyödyllistä tietoa säännöllisesti. Sisällön tekstittäminen avoimilla kysymyksillä saa heidät olemaan tekemisissä kanssasi. Jotain hauskaa ja suhteellista julkaiseminen voi myös edistää sitoutumista.

Instagram-yhteisön tekeminen henkilökohtaiseksi

Nimble Maden perustajajäsenen Tanya Zhangin mukaan Instagram-yhteisön tekeminen henkilökohtaiseksi on ensimmäinen askel kohti mahtavan yhteisön rakentamista. Tanyalla on yli 6 vuoden kokemus mainonnasta, tekniikasta ja konsultoinnista taiteen johtajana ja suunnittelijana. Aiemmin TBWA:ssa ja EY:ssä hän perusti Nimble Maden, miesten paitabrändin, vuonna 2018 pyrkiäkseen kokoon ja Aasian-Amerikan Tyynenmeren saarilaisten edustukseen vaateteollisuudessa. Huffington Post, Money.com ja Forbes ovat esitelleet Tanyaa. Katso alta Tanyan yhteisön rakentamisvinkki:

Instagram-yhteisön tekeminen henkilökohtaiseksi on ensimmäinen askel kohti mahtavan yhteisön rakentamista. Koska kaikki ymmärtävät, että jokaisen Instagram-tilin takana on ainakin yksi tosielämän ihminen, nimettömyyden poistaminen ja brändisi kasvojen paljastaminen on turhaa. Se voi auttaa inhimillistämään brändiäsi ja auttaa sinua ja yhteisöäsi muodostamaan vahvemman, tunnepitoisemman siteen. Mieti, kuinka saisit yhteyden asiakkaisiisi tosielämässä, jos et ole varma, kuinka tehdä brändistäsi persoonallisempi Instagramissa. Olipa kyseessä sitten keskustelutekstit, puhelias Instagram Stories -sarja tai uusi IGTV-sarja, luonnollisesti antamasi neuvot, ehdotukset, suositukset ja keskustelu ovat kaikki brändi-identiteettisi avainkomponentteja, joita voit soveltaa Instagram-lähestymistapaasi.

🔥 Empfohlen:  7 syytä olla käyttämättä luovaa tekoälyä viestisovelluksissa

Orgaaniset vs. maksetut seuraajat

Click Intelligencen toimitusjohtajan Simon Briskin mukaan orgaaniset seuraajat ovat parempia, koska heistä voidaan tehdä asiakkaita. Click Intelligence auttaa yrityksiä optimoimaan palvelunsa digitaalisen markkinoinnin avulla. Sosiaalinen mediamarkkinointi on heidän yrityksensä yleisin palvelu. Katso Simonin mielipide alta:

Luomu on parempi. Syy, miksi keskitymme orgaanisiin näkymiin ja sitoutumiseen, on se, että he ovat potentiaalisia seuraajia, jotka voidaan muuttaa asiakkaiksi. Maksulliset reaktiot ovat hyviä vain visuaalisille kuville, eikä niillä ole todellista hyötyä.

Kehitä henkilökohtaisia ​​suhteita

Exploding Topicsin perustajan Brian Deanin mukaan sinun on oltava valmis henkilökohtaiseksi, jos haluat
sitoutumista. Exploding Topics paljastaa trendit ennen kuin ne lähtevät liikkeelle. Tuhannet yritykset (mukaan lukien Shopify, Google, Apple ja Netflix) käyttävät Exploding Topics -dataa tehdäkseen tietoa tuotteita, sijoituksia ja muuta koskevista päätöksistä. Brian ja Exploding Topics ovat olleet esillä huippuviranomaissivustoilla, kuten Forbes, CNET, Mashable, Bloomberg, Entrepreneur ja Business Insider. Katso Brianin yhteisön rakentamisvinkki alla:

Uskon vahvasti, että kommentoiminen, viestien lähettäminen ja muiden ihmisten tarinoiden tai artikkeleiden jakaminen ovat kaikki hyviä tapoja rakentaa yhteisöä, mutta älä pelkää ottaa askelta pidemmälle. Harkitse sitoutumistasi ikään kuin se olisi suhde… Sinun on oltava valmis henkilökohtaiseksi, jos haluat sitoutua.

Alkuaikoinani se, mitä tein ja joka on alkanut saada pitoa, on puhelinnumeroni lisääminen biografiaasi. Olipa kyse tekstiviestien tai Instagram-viestien kautta, ihmiset etsivät tätä henkilökohtaista yhteyttä. Mitä enemmän käytät näitä ominaisuuksia, sitä edullisemmaksi Instagramin algoritmi tulee. Algoritmin tehostuksen ansiosta sisältösi näkyy yleisöllesi paremmin.

Ole jäänmurtaja

Oveitin COO:n Mike Draganin mukaan keskustelujen aloittaminen näyttää luonnollisesti olevan paras paikka aloittaa. Oveit auttaa yhdistämään yhteisöjä virtuaalisilla ja henkilökohtaisilla kokemuksilla. Tässä on Mikesin yhteisön rakentamisvinkki:

🔥 Empfohlen:  Kuinka integroida ChatGPT Obsidianiin

Ole jäänmurtaja! Keskustelujen aloittaminen näyttää luonnollisesti olevan paras paikka aloittaa. Tässä kuitenkin suuri määrä Instagram-käyttäjiä epäonnistuu.

On kaksi tapaa aloittaa keskustelu. Ensimmäinen on henkilökohtaisella verkkosivustollasi. Esitä kysymys tai sisällytä kiinnostavia tietoja valokuvaasi tai videoosi saadaksesi vastauksen seuraajiltasi. Toinen vaihtoehto on jättää kommentteja blogeihin, jotka on merkitty nimelläsi tai jotka liittyvät toimialaasi.

Et voi aloittaa keskustelua yksilinjaisen kanssa ja sitten lähteä, kuten oikeassa elämässä. Käytä seurantakyselyjä ja pidä katsekontakti toiseen henkilöön. Tämä saattaa näyttää ajanhukkaa, mutta jos se tehdään oikein, se auttaa ylläpitämään seuraajiasi ja heidän sitoutumistaan ​​yritykseesi.

Johtopäätös

Jos haluat yrityksesi menestyvän Instagramissa, tarvitset pienen mutta sitoutuneen yhteisön, joka on valmis jakamaan sisältöä ja olemaan sen kanssa tekemisissä. Ja pitämällä yllä mainitut kohdat mielessäsi sitoutumistavoitteesi voidaan saavuttaa helposti. Jatka siis eteenpäin ja onnistut varmasti!