Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka monta ihmistä voi katsoa Netflixiä kerralla tiliä kohden?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka monta ihmistä voi katsoa Netflixiä kerralla tiliä kohden?

Koska Netflixin avulla katselu on helppoa kaikilla laitteillasi – mukaan lukien puhelimet, tabletit, älytelevisiot, pelikonsolit ja suoratoistotikut – on luonnollista pohtia, kuinka monta ihmistä voi katsoa Netflixiä samanaikaisesti. Et halua ylittää tililläsi käytettävissä olevien näyttöjen määrää tai kuluttaa enemmän kuin tarvitset.

Katsotaanpa, kuinka monta ihmistä voi katsoa Netflixiä kerralla yhdellä tilillä, jotta voit olla varma suunnitelmasi toimivuudesta.

Kuinka moni voi katsoa Netflixiä kerralla?

Netflix tarjoaa useita erilaisia ​​hinnoittelusuunnitelmia muutamalla erolla. Yksi näistä eroista on se, kuinka monella laitteella voit suoratoistaa Netflixiä kerralla. Suoratoiston katselumäärää ei ole rajoitettu – joten jos sinulla on suuri perhe, kaikki voivat nauttia katselusta esimerkiksi yhdessä televisiossa.

Tässä on erittely siitä, kuinka monta laitetta voi katsella Netflix-tilisi sisältöä kerralla:

  • Molemmat Normaali mainoksilla ja Vakio suunnitelmien avulla voit katsella Netflixiä kahdella näytöllä samanaikaisesti.
  • Kanssa Premium Suunnitelman mukaan voit katsoa Netflixiä neljältä näytöltä kerralla.

Huomaa, että Netflixin Perus suunnitelma ei ole enää saatavilla. Jos olet jo tilannut tämän vaihtoehdon, voit jatkaa sen käyttöä, kunnes peruutat tai vaihdat sopimusta. Basicilla voit katsoa Netflixiä vain yhdellä laitteella kerrallaan.

Kuten hintaerittelyssä todettiin, vakiosopimus rajoittaa Netflix-sisällön lataamisen kahdelle laitteelle kerralla. Premium-sopimuksella voit ladata Netflix-ohjelmia ja elokuvia jopa kuudelle laitteelle kerralla. Jos sinulla on Standard with ads -suunnitelma, et voi ladata ollenkaan.

Ennen kuin lähdet matkalle, varmista, että et ole ladannut Netflix-mediaa liian moniin muihin puhelimiin tai tietokoneisiin.

Kuinka tietää, jos liian monet ihmiset käyttävät Netflix-tiliäsi

Vaikka voit olla kirjautuneena Netflixiin useilla laitteilla, voit katsella suoratoistoa aktiivisesti vain suunnitelmaasi sisältyvällä määrällä näyttöjä. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on kahden näytön suunnitelma, voit silti saada kolme henkilöä kirjautumaan tilillesi eri laitteilla, kunhan he eivät kaikki katso samaan aikaan.

🔥 Empfohlen:  Magento Community vs Enterprise Edition -vertailu [2023]

Kuitenkin, jos näet viestin, kuten Liian monet ihmiset käyttävät tiliäsi juuri nyttililläsi katsovien ihmisten enimmäismäärä on jo saavutettu.

Viestin pitäisi näyttää, mitkä laitteet suoratoistavat Netflixiä tililläsi ja mitä he katsovat. Pyydä näitä ihmisiä lopettamaan (lähettämällä heille tekstiviestejä tai millä tahansa helpoimmalla tavalla), niin voit suoratoistaa itse, kun he lopettavat. Jos luulet jonkun käyttävän Netflix-tiliäsi tietämättäsi, olemme näyttäneet, kuinka voit selvittää, kuka käyttää Netflix-tiliäsi, jos se ei ole heti selvää.

Jos haluat päivittää tasosi, jotta useammat ihmiset voivat katsoa Netflixiä kerralla, katso, kuinka voit muuttaa Netflix-suunnitelmaasi. Olemme myös keskustelleet siitä, kuinka valita oikea Netflix-paketti sinulle.

Kuinka monta Netflix-profiilia sinulla voi olla?

Voit myös luoda useita profiileja Netflix-tilillesi riippumatta siitä, kuinka monta näyttöä voit katsella Netflixiä kerralla. Tämä antaa jokaiselle tiliä käyttävälle henkilölle omat henkilökohtaiset suosituksensa, luettelon nimikkeistä, joita he haluavat katsoa, ​​tekstityksiä ja vastaavia.

Jokaisella Netflix-tilillä voi olla enintään viisi profiilia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että voit katsoa jokaista näistä profiileista samanaikaisesti. Profiilit ovat kätevä tapa pitää jokaisen käyttäjän mieltymykset erillään, mutta Netflixiä samanaikaisesti katsovien ihmisten määrä on silti Netflix-suunnitelmasi näyttörajoituksen mukainen.

Entä Netflix-salasanan jakaminen?

Oli kerran yleinen käytäntö jakaa Netflix-salasanasi muiden ihmisten kanssa, jolloin jokainen säästää rahaa palvelusta. Vuonna 2023 Netflix alkoi kuitenkin hillitä salasanan jakamista. Nyt yrityksellä on rajoituksia kodin ulkopuolella oleville ihmisille, jotka käyttävät tiliäsi, joten salasanasi jakaminen ystävien tai kaukaisten perheenjäsenten kanssa ei ole vaihtoehto. Tilisi on tarkoitettu vain kodissasi oleville laitteille palvelun käyttöä varten.

Sen sijaan Netflix mahdollistaa nyt ylimääräisen jäsenen lisäämisen lisämaksusta. Standard- ja Premium-sopimuksissa voit maksaa 7,99 dollaria kuukaudessa per henkilö lisätäksesi yhden ylimääräisen henkilön (Standard) tai enintään kaksi ylimääräistä henkilöä (Premium). Ylimääräiset jäsenet saavat omat kirjautumistietonsa, mutta tilin omistaja maksaa heidän kustannukset. Ylimääräisillä jäsenillä voi olla vain yksi Netflix-profiili, ja he voivat katsoa ja ladata vain yhdellä laitteella kerrallaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka kasvattaa yritystäni ilman myyntipuheluita: parhaat strategiat

Harkitse huolellisesti, pitäisikö sinun jakaa Netflix-tilisi tällä tavalla. Vaikka kaverin lisääminen tilillesi saattaa olla halvempaa, hänellä on mahdollisia haittoja verrattuna siihen, että hän rekisteröityy itse.

Monet ihmiset voivat katsoa Netflixiä kerralla

Nyt tiedät kuinka monta laitetta voi katsella Netflixiä samanaikaisesti. Sen lisäksi, että voit katsoa useammilla näytöillä kerrallaan, korkeamman tason tili tarjoaa korkeamman resoluution suoratoistoa. Harkitse päivittämistä, jos kotonasi on useita ihmisiä, jotka haluavat katsoa Netflixiä kerralla.

Jos Netflixin vaihtoehdot eivät riitä, voit hallita katsomaasi helposti helposti.