Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka monta Instagram-seuraajaa tarvitset ansaitaksesi rahaa vuonna 2023?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka monta Instagram-seuraajaa tarvitset ansaitaksesi rahaa vuonna 2023?

Kuinka monta Instagram-seuraajaa tarvitset ansaitaksesi rahaa?

On monia eri tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, kuinka voit alkaa tuottaa tuloja alustalta sekä siihen, kuinka paljon pystyt tuottamaan.

Käsittelemme ne kaikki tässä viestissä.

Ensinnäkin puhutaan vaikuttajien tuloista Instagramista.

Kuinka vaikuttajat ansaitsevat rahaa Instagramissa?

Instagram ei maksa sinulle automaattisesti, kun saat tykkäyksiä postauksista ja katselukertoja videoista. Joten miten vaikuttajat ansaitsevat rahaa alustalla?

Meillä on koko postaus tästä aiheesta, jos haluat perehtyä siihen syvällisesti. Annamme sinulle toistaiseksi lyhennetyn version.

HypeAuditor teki kyselyn 1 865 Instagram-vaikuttajalle, joiden seuraajia vaihteli 1 000:sta yli miljoonaan.

Seuraavassa on, mitä he huomasivat, kun he kysyivät vastaajilta heidän tärkeimpiä tulonlähteitään:

 • 40 % tuottaa tuloja tuotemerkillä varustetuista kampanjoista, kuten sponsoroiduista viesteistä.
 • 22 % käyttää Instagramia hankkiakseen lisää asiakkaita.
 • 15 % vaikuttajista saa tuloja affiliate-markkinoinnin kautta.
 • 5 % myy kursseja Instagramin kautta.
 • 4 % vaikuttajista käyttää kolmannen osapuolen tilauspalveluita, kuten Patreonia ja OnlyFansia.
 • 6 % käyttää muita lähteitä, kuten brändäyspalvelujen tarjoamista, lahjoitusten vastaanottamista, tuotteiden myyntiä ja paljon muuta.

Tämä tarkoittaa, että jos sinulla ei ole yritystä Instagramin ulkopuolella tai tuotteita Instagram-kaupan avaamiseen, paras vaihtoehtosi on hakea sponsorointimahdollisuuksia ja kumppaniohjelmia liittyäksesi.

Tämä tarkoittaa sisältöä, joka sisältää tuotteita sponsoreilta tai tuotemerkeiltä, ​​joihin olet sidoksissa.

Koska Instagram sallii vain yhden linkin sijoittamisen Instagram-bioon, mutta se ei salli linkkejä viesteissä, monet vaikuttajat käyttävät linkki-in-biotyökaluja listatakseen kaikki kumppanilinkit ja muu tärkeä sisältö yhdelle sivulle.

Sitten he sanovat “linkki biossa” Instagramin tekstityksissä ja videoissa.

Shorby on upea linkki-in-bio-työkalu.

Voit myös käyttää sosiaalisen median hallintatyökalua, kuten Pallyy, ajoittaaksesi Instagram-sisältöä etukäteen ja hallitaksesi kommentteja. Sen mukana tulee oma link-in-bio -työkalu.

Muita tapoja, joilla vaikuttajat ansaitsevat rahaa Instagramissa, ovat Instagram-merkkien ansaitseminen Instagram Lives -lähetyksen aikana, Instagram Reels -bonusohjelmaan liittyminen ja Instagram-tilausten hankkiminen.

Kun liityt Instagram Badges -ohjelmaan, Instagram-käyttäjät voivat osoittaa tukensa live-tilassa ostamalla merkkejä 0,99, 1,99 ja 4,99 dollarin erissä.

Tällaisilla käyttäjillä on sydämet eli “merkit” käyttäjänimiensä vieressä, kun he kommentoivat Lives-palvelua, mikä ilmaisee tukensa sinulle.

Instagram kokeilee myös kelojen maksuja.

Kelat ovat Instagramin vastaus TikTokiin, ja niille tarkoitettu Bonus-ohjelma on kutsuttu vain, kun Instagram testaa sitä.

Instagram toteaa osallistujat voivat ansaita bonuksia keloilta yksittäisten rullien suoritusten perusteella, osallistujan tuottamien rullien määrä tai kehotteita noudattamalla, kuten loma-aiheisia keloja.

🔥 Empfohlen:  10 hyödyllistä vinkkiä luovan ajattelun kehittämiseen

Jos olet oikeutettu, löydät kutsun Instagram Business -tilisi hallintapaneelista.

Instagram-tilaukset ovat Instagramin vastaus kolmansien osapuolien tilauspalveluihin, kuten Patreon ja OnlyFans.

Ohjelman avulla voit luoda eksklusiivista sisältöä seuraajille (tilaajille), jotka maksavat sinulle kuukausittaisen tilausmaksun.

Voit luoda eksklusiivisia Instagram-tarinoita, julkaisuja, keloja, livejä, merkkejä ja ryhmäkeskusteluja.

Ohjelma on tällä hetkellä saatavilla vain valituille vaikuttajille Yhdysvalloissa.

Kuinka paljon rahaa voit ansaita Instagramissa?

HypeAuditorin kyselyn mukaan vaikuttajat ansaitsevat keskimäärin 2 970 dollaria kuukaudessa.

Vaikuttajat, joilla on 1 000–10 000 seuraajaa, ansaitsevat keskimäärin 1 420 dollaria kuukaudessa, kun taas yli miljoonan seuraajan omaavat vaikuttajat ansaitsevat 15 356 dollaria kuukaudessa.

Tutkimus paljasti, että kannattavimmat luokat olivat Eläimet, Liiketoiminta ja markkinointi, Fitness & Urheilu, Perhe, Kauneus ja Muoti tässä järjestyksessä.

Koska suurin osa vaikuttajista ansaitsee suurimman osan tuloistaan ​​sponsoroiduista postauksista, käykäämme hetki läpi kyselyn tiedot sponsoroiduista Instagram-postauksista ennen kuin jatkamme.

HypeAuditor havaitsi, että suurin osa vaikuttajista (68 %) työskentelee yhdestä kolmeen brändin kanssa kerrallaan.

He havaitsivat myös, että useimmat vaikuttajat tienaavat vähintään 100 dollaria per sponsoroitu viesti. Jotkut tienaavat yli 2 000 dollaria per viesti.

Jaamme nämä luvut seuraavassa osiossa.

Kuinka monta seuraajaa tarvitset ansaitaksesi rahaa Instagramissa?

Tämä on monimutkainen kysymys vastata, lähinnä siksi, että ei ole kirjallista sääntöä, jonka mukaan “Instagram-tililläsi on oltava X tilaajamäärä, jotta voit ansaita rahaa Instagramissa.”

Joillakin ohjelmilla on säännöt, kuten Instagramin Badges-ohjelma, joka edellyttää, että vaikuttajilla on yli 10 000 seuraajaa.

Mitä tulee sponsoroituihin postauksiin, kumppanilinkkeihin ja tuotteiden myyntiin, ansaitsemasi rahamäärä on sidottu markkinarakoasi, sitoumusten lukumäärään, jonka pystyt luomaan, sekä kykyysi neuvotella mahdollisten sponsorien kanssa.

Katsotaanpa silti muutamia tietoja, jotka osoittavat, kuinka paljon rahaa voit ansaita seuraajamäärän perusteella.

Aloitamme pienemmällä vaikuttajalla. Business Insider julkaisi artikkelin YouTube- ja Instagram-vaikuttaja Kayla Comptonista maaliskuussa 2021.

Kaylalla oli artikkelin julkaisuhetkellä 3 400 YouTube-tilaajaa ja 1 900 Instagram-seuraajaa, mutta hän tuotti jo rahaa YouTube-mainosten, kumppaniyrityslinkkien ja mikä kaikkein vaikuttavinta sponsoroinnin kautta, jossa hänestä tuli Pura Vida Braceletsin brändilähettiläs.

Artikkelissa todetaan, että hän tuotti yritykselle 15 000 dollaria myyntiä pienemmästä seuraajamäärästä huolimatta, ja hänen sopimuksensa sisälsi 10 prosentin palkkion.

Hänen salaisuutensa? Kahdeksansivuinen mediapaketti, joka kuvaa lyhyesti hänen sisältöään, kokemuksiaan ja väestötietojaan.

🔥 Empfohlen:  Status Money Review: Social Financial Management -sovellus

Tässä on mitä mediapaketin jokaisella sivulla on:

 • Sivu 1: Otsikkosivu – Sisältää satunnaisen kuvan Kaylassa, hänen tuotenimensä, joka on vain hänen koko nimensä, ja asiaankuuluvat tittelit (hän ​​työskentelee kokopäiväisenä sosiaalisen median johtajana omien hankkeidensa ulkopuolella). Hän käyttää Content Creatoria, Social Media Manageria, Small Business Owneria ja Podcasteria.
 • Sivu 2: Lyhyt selostus – Kaksi lyhyttä kappaletta, jotka kertovat hänen kokemuksestaan ​​sosiaalisessa mediassa, hänen luomansa sisällön tyypistä ja tehtävästään sisällöntuottajana. Tällä sivulla on myös hänen ensisijainen sähköpostiosoite.
 • Sivu 3: Sosiaalisen median alustat – Luettelo alustoista, joilla hän on aktiivinen. Jokaisella alustalla on luettelo hänen kahvasta/käyttäjänimestään, hänen tilaajiensa/seuraajiensa määrä ja kuvakaappaus hänen profiilistaan.
 • Sivu 4-5: Profiilin näkemykset – Kahdella seuraavalla sivulla on kunkin alustan liikenne- ja demografisia tietoja. Instagramissa hän luettelee seuraajamääränsä, sitoutumisasteensa, profiilikäyntinsä kuukaudessa ja erittelyn demografisista tiedoistaan.
 • Sivu 6: Sponsorointi – Sivu, joka on omistettu hänen aiemmin tekemille sponsorisopimuksille.
 • Sivu 7: Muut projektit – Tällä sivulla on lueteltu muita projekteja, joissa hän on mukana, mukaan lukien Etsy-kauppa, verkkosivusto ja podcast.
 • Sivu 8: Lähetä pois – Yksinkertainen lähetyssivu, jossa on teksti “Tehdään yhteistyötä!” Se myös luettelee uudelleen hänen sähköpostiosoitteensa ja Instagram-kahvansa.

Kaylan mediapaketin mukaan hänen sitoutumisprosenttinsa oli tuolloin 5,6 %, mikä on todella hyvä, kun keskimääräinen vaikuttajamarkkinoinnin sitoutumisaste on vain 1,9 %.

Tämä yksi tilasto on todennäköisesti tärkeä tekijä hänen kyvyssään saada sponsorointisopimuksia pienemmän seuraajan kanssa.

Lisäksi, koska hän esittelee suurimmat demografiset tiedot, hän voi lisätä sponsorointisopimusten toteutumisen todennäköisyyttä kohdistamalla vain brändeihin, joiden asiakaskunta vastaa näitä demografisia tietoja.

Tulopotentiaali Instagram-seuraajamäärän mukaan

HypeAuditorin erillinen tutkimus paljasti, että sitoutumisasteet ovat parempia nanovaikuttajien keskuudessa.

Instagram-tileillä, joilla on 1 000–5 000 seuraajaa, keskimääräinen sitoutumisaste on 5,6%. Tilien, joilla on yli miljoona seuraajaa, keskimääräinen sitoutumisaste on 1,97 %.

HypeAuditorin toinen tutkimus paljasti, kuinka paljon vaikuttajat tienaavat sponsoroitua viestiä kohden seuraajamäärän perusteella.

71 % vaikuttajista, joilla on 1 000–10 000 seuraajaa, ansaitsee vain 100 dollaria per sponsoroitu viesti.

Jotkut tienaavat enemmän, mutta luvut eivät todellakaan lähde nousemaan ennen kuin saavutat miljoonan seuraajan rajan, jossa suurin osa vaikuttajista tienaa yli 1 000 dollaria viestiä kohden.

Tämä jättää meille saman kysymyksen, josta aloitimme: kuinka monta Instagram-seuraajaa tarvitset ansaitaksesi rahaa?

🔥 Empfohlen:  Parhaat kirjat taitavaksi tarinankertojaksi

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka saan maksun Instagramista?

Instagramissa on ohjelmia, joissa se maksaa vaikuttajille suoraan, kuten Kelojen bonukset.

Useimmat vaikuttajat saavat kuitenkin palkkaa sponsoroitujen viestien kautta ja palkkioiden kautta, jotka on luotu affiliate-linkkien kautta.

Kun näin tapahtuu, mainostamasi brändit maksavat sinulle suoraan mainitsemisestasi ja tuotteidensa esittelystä sisällössäsi.

Maksut suoritetaan yleensä PayPalin kautta tai suorina maksuina pankkitilillesi.

Harvat vaikuttajat saavat maksun suoraan Instagramista.

Saatko sinulle palkkaa 1000 seuraajasta Instagramissa?

Instagram-tilit, joilla on 1 000 seuraajaa, tienaavat keskimäärin 1 420 dollaria kuukaudessa ja jopa 100 dollaria per sponsoroitu viesti.

Instagram ei kuitenkaan maksa vaikuttajille suoraan, joten voit alkaa ansaita rahaa aina, kun saavutat ensimmäisen sponsorointisopimuksen tai liityt kumppaniohjelmaan, vaikka sinulla ei vielä olisi 1 000 seuraajaa.

Maksaako Instagram tykkäyksistä?

Instagramin rajoitetut luojaohjelmat eivät sisällä maksuja tykkäyksistä.

Korkeammat sitoutumisasteet voivat kuitenkin avata ovia suurempiin ja parempiin sponsorointisopimuksiin.

Lopullinen tuomio

Kerrataanpa kaikki, mitä olemme käsitelleet tässä viestissä.

Tiedämme sen:

 • Suurin osa Instagram-vaikuttajista tuottaa tuloja sponsoroitujen viestien ja affiliate-linkkien kautta.
 • Nanovaikuttajat, joilla on korkea sitoutumisaste, voivat saada onnistuneita sponsorointisopimuksia.
 • Kuinka paljon voit ansaita sponsoroitua viestiä kohden, perustuu seuraajien määrään.

Joten antaaksemme lopullisen vastauksen alkuperäiseen kysymykseemme, meidän on sanottava, että voit ansaita rahaa Instagramissa, kun sinulla on noin 1 000 seuraajaa, mutta älä odota sen korvaavan päivätyösi ennen kuin sinulla on yli 50 000 seuraajaa.

Todellinen vastaus on, että se, pystytkö ansaitsemaan rahaa Instagramissa vai et, riippuu markkinaraostasi, sitoutumisastestasi ja siitä, kuinka hyvin pystyt myymään itsesi brändeille.

Jos sinulla on vaikeuksia ansaita rahaa Instagramissa, tässä on pieni tarkistuslista asioista, joita voit työstää:

Mutta älä unohda, että Instagramissa toimiva sisältö voidaan julkaista uudelleen myös muissa sosiaalisissa verkostoissa, kuten TikTok. Ja nyt YouTubessa on shortsit!

Tässä mielessä sinun kannattaa tutustua muihin tämän sarjan postauksiin:

Table of Contents