Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka monta käänteistä linkkiä kuukaudessa on turvallista? (vastattu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka monta käänteistä linkkiä kuukaudessa on turvallista? (vastattu)

Tässä artikkelissa vastaamme kysymykseen “Kuinka monta käänteistä linkkiä kuukaudessa on turvallista?”

Tämä on tärkeä aihe käsitellä, koska luultavasti mietit, kuinka monta linkkiä voit tehdä kuukaudessa hakukoneoptimoijalle ilman, että hakukoneet, kuten Google, Yahoo tai Bing, rankaisivat sinua.

Joten auttaaksesi sinua pitämään sivustosi turvassa, löydät alta kaikki tarvitsemasi vastaukset kuukausittaisten käänteisten linkkien luomisen nopeudesta ja määrästä.

Se sisältää myös tietoa Googlen patentista linkkien nopeuteen ja tuoreuteen sekä siitä, miten se voi vaikuttaa verkkosivustosi sijoitukseen hakukoneiden tulossivuilla (SERP), jos et ole varovainen linkinrakennuskampanjan aikana.

Kuinka monta käänteistä linkkiä kuukaudessa?

Keskimäärin 10 käänteistä linkkiä kuukaudessa on turvallista uudelle verkkosivustolle. Kuitenkin jopa 40-50 linkkiä kuukaudessa on turvallista, jos ne on rakennettu orgaanisesti ja hakukoneen verkkovastaavan ohjeiden mukaisesti. Hyvä strategia on aloittaa pienellä määrällä linkkejä ja lisätä määrää joka kuukausi.

Kuinka monta käänteistä linkkiä on liikaa?

Liian monelle käänteiselle linkille ei ole asetettu numeroa, koska jokainen web-sivu hankkii ajan myötä lisää orgaanisia linkkejä. Ainoa ongelma, kun sivustolle saa liikaa käänteisiä linkkejä, on se, jos linkit ovat heikkolaatuisia, roskapostia tai osa linkkijärjestelmää, mikä voi vahingoittaa sijoituksia hakukoneissa.

Kuinka nopeasti voin tehdä uusia käänteisiä linkkejä?

Kun on kyse verkkosivustojen linkkien luomisesta, saatat ihmetellä, kuinka nopeasti voit luoda uusia käänteisiä linkkejä ilman, että saat rangaistusta hakukoneilta, kuten Google, Yahoo tai Bing.

Nopeutta, jolla linkit hankitaan, kutsutaan “linkin nopeudeksi”. Ja monet SEO-yhteisön ihmiset uskovat, että korkea linkin nopeus (tai kasvu) on huono asia verkkosivuston käänteisen linkin profiilille.

Tämä ajatus perustuu kuitenkin vain spekulaatioihin eikä tosiasioihin. Googlella on patentti historiallisiin tietoihin perustuvasta tiedonhausta, joka kuvaa kuinka uutta verkkosivustoa, jolla on suuri linkkinopeus, voidaan pitää merkityksellisempänä kuin vanhempaa sivustoa, jonka linkkien kasvu on hitaampaa.

🔥 Empfohlen:  43 rahaa säästävää blogia äideille!

Patentin kielen mukaan ajatus liian monen käänteisen linkin saamisesta liian nopeasti ei välttämättä ole huono asia. Se toteaa:

“Ajattele esimerkkiä asiakirjasta, jonka aloituspäivä on eilen ja johon viitataan 10 paluulinkillä. Hakukone 125 saattaa saada tämän asiakirjan korkeamman arvosanan kuin asiakirjan, jonka alkupäivä on 10 vuotta sitten ja johon viitataan 100 käänteisellä linkillä, koska edellisen linkkien kasvunopeus on suhteellisen korkeampi kuin jälkimmäisen.”

Joissakin hakukyselyissä Googlen hakukonealgoritmi käyttää sisällön tuoreutta ja linkkien kasvunopeutta määrittääkseen URL-osoitteen parhaan sijainnin SERP:issä. Tätä algoritmin osaa kutsutaan nimellä “Kysely ansaitsee tuoreuden” ja se koskee hakutuloksia, jotka ansaitsevat ajantasaiset hakutulokset.

Siksi paljon käänteisiä linkkejä kuukaudessa nopealla tahdilla ja tämän tahdin pitäminen ajan mittaan voi parantaa sijoitustasi hakukoneissasi. Erityisesti avainsanoja, jotka vaativat käyttäjille tuoretta sisältöä.

Patentti kertoo kuitenkin lisää tästä linkin nopeussuunnitelmien osalta:

“Vaikka paluulinkkien määrän nopea kasvu voi olla tekijä, jota hakukone 125 käyttää asiakirjojen pisteytykseen, se voi myös olla merkki yrityksestä lähettää roskapostia hakukoneelle 125. Vastaavasti tässä tilanteessa hakukone 125 voi itse asiassa laskea asiakirjan (asiakirjojen) pistemäärä roskapostin vaikutuksen vähentämiseksi.”

Joten mitä tämä tarkoittaa tarkalleen sinulle ja kuinka monta käänteistä linkkiä voit tehdä kuukaudessa? No, patentissa on toinen tärkeä lauseke, joka selventää tätä kysymystä:

”Luonnollisesti kehitetyt verkkokaaviot sisältävät tyypillisesti itsenäisiä päätöksiä. Synteettisesti luodut verkkokaaviot, jotka yleensä osoittavat aikomusta lähettää roskapostia, perustuvat koordinoituihin päätöksiin, minkä vuoksi ankkurisanojen/bigrammien/ilmausten kasvuprofiili on todennäköisesti suhteellisen piikki.”

Kuten näet, algoritmi voi havaita verkkoroskapostitekniikoihin perustuvia luonnottomia kuvioita, jotka tyypillisesti jättävät jalanjälkiä linkkien rakentamissuunnitelmasta (esim. avainsanojen sisältävä ankkuriteksti). Jos yrität manipuloida PageRankia tällaisella luonnottomalla linkkien luomisella, verkkosivustosi tai yksittäiset verkkosivut voivat saada manuaalisen toimenpiteen tai algoritmisen rangaistuksen, joka alentaa sijoituksia hakukoneessa.

🔥 Empfohlen:  Oura Ring ottaa kuntonsa vakavasti, nyt synkronoidaan Stravan kanssa

Paras strategia sen suhteen, kuinka monta käänteistä linkkiä kuukaudessa on turvallista SEO:lle, on huolehtia vähemmän kokonaismäärästä ja enemmän käytetyn ankkuritekstin valikoimasta, jotta linkit näyttävät algoritmille luonnollisilta.

Lisäksi, jos luet tämän toisen artikkelin siitä, kuinka monta käänteistä sivustolla tulisi olla, huomaat, että linkkien kokonaismäärä ei ole yhtä tärkeä kuin käänteisten linkkien laatu ja miltä verkkosivustolta ne tulevat.

Pieni määrä korkean PR-käänteislinkkejä on paljon parempi kuin suuri määrä alhaisia ​​PR-käänteisiä linkkejä, koska korkean PageRank-sivustot linkittävät yleensä vain muihin korkealaatuisiin sivustoihin, joilla on osoitettu luottamusta ja auktoriteettia toimialoillaan. Tavoitteenasi tulee siis aina olla hankkia verkkosivustollesi käänteisiä linkkejä, joilla on korkein PageRank-arvo. mitä nopeampi sen parempi.

Kuinka kauan kuukausittaisten käänteisten linkkien toimiminen kestää?

Voi kestää jopa kaksi kuukautta, ennen kuin käänteiset linkit toimivat SEO:ssa ja parantavat verkkosivun sijoitusta SERP:issä. Se kestää noin 60 päivää, koska Googlen on löydettävä käänteiset linkit, arvioitava laatu, siirrettävä PageRank-arvo ja indeksoitava linkitetty sivu uudelleen hakukoneessa.

Lisäksi, kuten tässä toisessa artikkelissa mainitaan, kuinka kauan käänteisten linkkien toimiminen kestää, Googlen hakukonehämähäkki (Googlebot) indeksoi verkkosivuston eri nopeudella. Jokaisella sivustolla on oma indeksointibudjettinsa sivumäärälle, jonka Googlebot indeksoi ja indeksoi SERP:issä tietyn ajan kuluessa.

Web-sivuston omistaja ei voi nopeuttaa aikaa, joka kuluu ensimmäisestä käänteisen linkin löytämisestä kohdeavainsanan sijoitusten lopulliseen muutokseen. Käänteisten linkkien vaikutus kuitenkin muuttuu ajan myötä. Siksi on tärkeää aina luoda uusia käänteisiä linkkejä joka päivä ja joka kuukausi luonnollisten ja orgaanisten linkkien rakentamismenetelmien avulla.

Entä päivittäisten käänteisten linkkien määrä?

Vastaus siihen, kuinka monta linkkiä päivässä on turvallista, on samanlainen kuin kuukausittaiset käänteiset linkit: määrällä ei ole väliä, kunhan linkit on rakennettu orgaanisesti ja/tai linkeissä on luonnollinen sekoitus ankkuritekstiä. Saat lisätietoja tästä linkitetystä artikkelista.

🔥 Empfohlen:  Orgaaninen linkkien rakentaminen: mitä se on & Kuinka tehdä se

Käänteisten linkkien määrä kuukaudessa Yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä oppaasta, joka vastaa kysymykseen siitä, kuinka monta käänteistä linkkiä kuukaudessa on turvallista SEO:lle.

Kuten huomasit, ei ole asetettu lukua sille, kuinka monta linkkiä voit tehdä kuukaudessa, kunhan noudatat hakukoneiden, kuten Googlen, Yahoon ja Bingin, julkaisemia Verkkovastaavan ohjeita.

Jos luot korkealaatuista sisältöä, josta ihmiset pitävät ja se tuottaa satojen tai jopa tuhansien uusien käänteisten linkkien piikkien kuukaudessa, sinun ei tarvitse huolehtia manuaalisesta toiminnasta tai algoritmirangaistuksesta, joka alentaa sijoituksiasi hakukoneet.

Muista: Linkkijärjestelyt jättävät yleensä jalanjäljen, jonka algoritmi voi havaita, ja jos pelaat turvallisesti, voit tehdä niin monta käänteistä linkkiä kuukaudessa kuin haluat.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.