Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka monta TikTok-seuraajaa tarvitset ansaitaksesi rahaa vuonna 2023?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka monta TikTok-seuraajaa tarvitset ansaitaksesi rahaa vuonna 2023?

Pienenä luojana olet todennäköisesti utelias siitä, kuinka monta TikTok-seuraajia tarvitset ansaitaksesi rahaa verkon kuumimmalla sosiaalisen median alustalla.

Koska jokaisesta alustan kaupallistamisstrategiasta maksetaan arvaamattomia hintoja jokaiselle vaikuttajalle, on vaikea määrittää, kuinka paljon tienaat kullakin virstanpylväällä.

Mutta voimme silti yrittää.

Tässä viestissä käytämme faktoja ja tilastoja verkosta ja itse TikTok-vaikuttajista määrittääksemme, kuinka monta seuraajaa tarvitset TikTokissa saadaksesi palkkaa.

Mennään asiaan.

Kuinka vaikuttajat ansaitsevat rahaa TikTokissa?

TikTok-vaikuttajat tuottavat tuloja monin eri tavoin.

Suosituin, vaikkakaan ei tuottoisin, on TikTok Creator Fund. Tämä on eräänlainen pesämuna, joka palkitsee tekijöitä, kuten TikTok itse sanoo, “uskomattomien TikTok-videoiden tekemisestä”.

Tarvitset vähintään 10 000 seuraajaa ja 100 000 videon katselukertaa viimeisen 30 päivän aikana voidaksesi hakea.

Toinen tapa ansaita enemmän rahaa TikTokin kautta on vastaanottaa virtuaalisia lahjoja suoratoiston aikana.

TikTokin käyttäjät voivat ostaa virtuaalisia kolikoita ja käyttää niitä virtuaalisiin lahjoihin suoratoiston aikana tukeakseen suosikkisisällöntuottajiaan.

Ne muunnetaan TikTokin tekijöille timanteiksi, joita he voivat lunastaa oikealla rahalla.

Koska TikTokin tulojen jakamisluvut ovat niin alhaiset, monet sisällöntuottajat luottavat sen sijaan muihin tulouttamismuotoihin, kuten sponsorointiin, tytäryhtiömarkkinointiin ja tuotteisiin.

Affiliate-markkinointi ja -tuotteet sopivat täydellisesti kaikenkokoisille tekijöille, koska et tarvitse tiettyä seuraaja- tai näyttökertojen määrää alkaaksesi ansaita rahaa näillä strategioilla.

Tarvitset vain pienen kourallisen todella sitoutuneita seuraajia.

Halvin tapa aloittaa merkkituotteiden käyttö on tilaustulostuspalvelu, kuten Sellfy tai Printful.

Monet tekijät käyttävät TikTokia myös olemassa olevan yrityksen ensisijaisena markkinointistrategiana. Tämä koskee erityisesti taiteilijoita, jotka myyvät käsintehtyjä tuotteita.

Voit myös tehdä yhteistyötä muiden TikTokerien kanssa kasvattaaksesi seuraajaasi tuomalla nimesi heidän yleisönsä eteen.

Jotkut sisällöntuottajat lisäävät myös PayPal-linkkinsä tai Venmo/Cash-sovellustunnuksensa biosiinsa kannustaakseen katsojia lähettämään vinkkejä.

Kuinka paljon rahaa voit ansaita TikTokilla?

TikTok Creators Fund on ensisijainen tapa maksaa sisällöntuottajille, koska virtuaaliset lahjat ovat epäluotettava tulonlähde.

On kuitenkin tärkeää huomata, että Creator Fund on mainostulojen jakamisohjelma. Sellaisenaan se voi myös olla epäluotettava tulonlähde.

Tässä on esimerkki siitä, mitä yksi vaikuttaja ansaitsi Creator Fundista.

Mukaan Business InsiderTikTok-vaikuttaja Preston Seo ansaitsi 1 664 dollaria tammikuun 2021 ja toukokuun 2021 välisenä aikana, vaikka sillä oli satoja tuhansia seuraajia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa 60 000 dollarin/kuukausi kenkälinja tyhjästä

Hänen päiväansiot vaihtelivat 9 dollarista 38 dollariin.

Toinen Asiasta kertoi TikTokin luoja maksettiin vain 88 dollaria TikTok-videosta, joka sai 1,6 miljoonaa katselukertaa.

TikTokilla on kuitenkin lievä maksupolitiikka, koska sen vähimmäismaksukynnys on vain 50 dollaria.

Virtuaalilahjoista saadut tulot ovat vieläkin pienemmät kuin Creator Fundista saadut.

Yleisesti ymmärretään, että 1 timantti on 0,05 dollaria. On kuitenkin vaikea ennustaa tarkalleen, kuinka paljon saat, koska TikTokin virtuaaliesineiden käytäntö sanoo, että “laskemme sovellettavan rahallisen korvauksen useiden tekijöiden perusteella, mukaan lukien käyttäjän keräämien timanttien määrä.”

On myös vaikea suojata sitä, kuinka monta timanttia ansaitset lahjaa kohden, koska ne perustuvat suosioon ja “muuntokurssiin, jotka määritämme aika ajoin täysin ja yksinomaisen harkintansa mukaan”.

Lisäksi, jos käyttäjä palauttaa lahjat, sinun on menetettävä kaikki sen timanttimaksuun liittyvät rahat. Jos olet jo nostanut sen, sinun on suoritettava hyvitys itse 5 päivän kuluessa.

Insiderin artikkeli kuitenkin lainasi voittotilastoa TikTok-vaikuttajalta Jakey Boehmilta, joka suoratoistaa TikTokissa nukkuessaan. Hän kertoi tienaneensa 34 000 dollaria yhdessä kuukaudessa pelkästään TikTok-elämästä.

On vielä vaikeampi ennustaa, kuinka paljon ansaitset muilla kaupallistamisstrategioilla, koska se perustuu videoidesi suosioon, kumppaniohjelmiin, joihin osallistut, myymiesi tuotteiden tyyppeihin, kuinka paljon myyt tuotteitasi, sitoutumiseen. hinnat jne.

Statista kuitenkin havaitsi, että makrovaikuttajat ansaitsevat keskimäärin 197 dollaria per viesti brändätystä sisällöstä, kun taas suuremmat vaikuttajat ansaitsevat 1 500 dollaria per viesti.

Kuinka monta seuraajaa tarvitset ansaitaksesi rahaa TikTokissa?

Nyt kun laitoimme kaikki tiedot esiin, siirrytään alkuperäiseen kysymykseemme.

Tiedämme, että tarvitset vähintään 10 000 seuraajaa liittyäksesi Creator Fundiin ja 1 000 seuraajaa muuttaaksesi virtuaaliset lahjat timanteiksi.

Voit kuitenkin alkaa ansaita paljon ennen näitä lukuja muiden kaupallistamisstrategioiden avulla.

Silloin alkaa olla hieman vaikeaa määrittää, kuinka monta TikTok-seuraajaa tarvitset ansaitaksesi rahaa.

Tämä johtuu siitä, että et tarvitse tiettyä seuraajamäärää ansaitaksesi tytäryhtiötuloja tai myydäksesi tuotteita.

Vaikka sinulla olisi alle 1 000 seuraajaa, saatat ansaita yhdestä virusvideosta enemmän kumppanituloja kuin kolme kertaa kokosi luovat sisällöntuottajat ansaitsevat kaikista videoistaan.

Kaikki riippuu sitoutumisprosentteista. Nämä ovat paljon tärkeämpiä kuin seuraajien määrä, kun kyse on affiliate-markkinoinnista ja tuotteiden myynnistä.

🔥 Empfohlen:  RailRestro - Tuoretta ja herkullista ruokaa junassa

Seuraajien määrällä on todella merkitystä, ovat sponsorointisopimukset.

Brändit haluavat tietää, että saat heidän tuotteensa mahdollisimman monen silmän eteen. He haluavat nähdä korkeamman seuraajamäärän, katselukerrat ja sitoutumisprosentit.

He haluavat myös nähdä ainutlaatuista sisältöä ja kukoistavan yhteisön. Loppujen lopuksi sinuun luottavat seuraajat ostavat todennäköisemmin suosittelemiasi tuotteita.

Monet oppaat suosittelevat kasvattamaan seuraajasi vähintään 10 000–100 000 seuraajaan ennen kuin tavoitat brändejä, mutta voit alkaa markkinoida itseäsi mahdollisille sponsoreille paljon ennen näitä lukuja.

Jopa Statista osoitti, että TikTokin luojilla, joilla on alle 15 000 seuraajaa, on eniten sitoutumisia.

Kaikki riippuu siitä, että markkinoit itse. Pahinta, mitä tapahtuu, on se, että he sanovat ei, jolloin tiedät, että sinulla on vielä vähän tekemistä.

Sponsoreiden houkutteleminen mediapaketilla

Luo mediapaketti lisätäksesi mahdollisuuksiasi saada sponsorisopimuksia, vaikka sinulla olisi vähemmän seuraajia.

Mediapaketti on kuin PowerPoint-esitys, joka on pakattu PDF-dokumenttiin, joka antaa brändeille yhteenvedon luomastasi sisällöstä ja tuomistasi numeroista.

Luo kiinnostava, monisivuinen PDF, joka esittelee seuraavat tiedot:

  • Nimesi ja TikTok-kahva.
  • Nopea kuvaus luomasi sisällön tyypeistä.
  • Seuraajien ja katselukertojen kokonaismäärä.
  • Lyhyet tiivistelmät kolmesta suosituimmasta videostasi. Muista listata heidän saamiensa katselukertojen, tykkäysten, kommenttien ja jakojen määrä.
  • Keskimääräiset katselukerrat/tykkäykset/kommentit/jakomäärät videota kohti viimeisen kolmen kuukauden aikana.
  • Profiilisi analytiikan erittely, erityisesti demografiset tiedot. Nämä tiedot auttavat brändejä ymmärtämään, vastaako yleisösi heidän tuotteisiinsa.
  • Tiedot aiemmista sponsoroiduista viesteistä.
  • Kahvat muille sosiaalisen median alustoille.

Sisällytä tämä mediapaketti alustavaan viestiisi sponsoreille.

Lopullinen tuomio

Niin kauan kuin lataat sisältöä säännöllisesti ja videoita, jotka ansaitsevat sitoutumista, voit alkaa ansaita rahaa alustalla, vaikka sinulla olisi vain noin 1 000 seuraajaa.

Tarvitset vähintään 10 000 seuraajaa liittyäksesi Creator Fundiin, mutta koska se ei todellakaan tuota mielekästä tuloa, sinun on parempi löytää vaihtoehtoisia kaupallistamisstrategioita.

Aloita affiliate-markkinoinnilla ja merkkituotteilla.

On parasta liittyä kumppaniohjelmiin ja myydä yleisöäsi vastaavia oheistuotteita. Esimerkiksi, vaikka sinun ei pitäisi koskaan aliarvioida yleisöäsi, yleisö, josta 75 % on miehiä, ei todennäköisesti olisi kiinnostunut ostamaan merkkituotteita.

Käytä sen sijaan hattuja, huppareita ja t-paitoja.

Kun alat saada tasaisen määrän katselukertoja ja sitoutumisia videota kohden, ala tavoittaa brändejä.

🔥 Empfohlen:  6 parasta Huobin vaihtoehtoa vuonna 2023 (sivustot ja sovellukset, kuten Huobi.com)

Jotkut oppaat eri puolilta verkkoa suosittelevat odottamaan, kunnes saavutat 10 000 seuraajaa, mutta sponsorit haluavat vain tietää, että sinulla on heidän etsimäsi yleisö ja että voit saada seuraajasi ryhtymään toimiin (kuten sitoutumisprosenttisi osoittaa).

Usein kysytyt kysymykset rahan ansaitsemisesta TikTokissa

Kuinka paljon rahaa 1000 seuraajaa ansaitsee TikTokissa?

Makrovaikuttajat ansaitsevat keskimäärin 197 dollaria per viesti brändätystä sisällöstä, Statistan mukaan.

1 000 seuraajalla voit myös muuntaa TikTokin aikana ansaitut virtuaaliset lahjat timanteiksi, joista maksetaan noin 5 senttiä per timantti.

On vaikea ennustaa, kuinka paljon ansaitset affiliate-markkinoinnista ja omasta oheistuotteestasi, mutta jos työskentelet saadaksesi korkeampia sitoutumisprosentteja, näet suuremmat tulot näistä hankkeista.

Kuinka paljon rahaa miljoona TikTok-seuraajaa tienaa?

TikTokin tekijät, joilla on vähintään miljoona seuraajaa, voivat odottaa ansaitsevansa keskimäärin 1 500 dollaria per viesti merkkisisällöstä.

Yksi sisällöntuottaja, Jenn Leach, ilmoitti tienaavansa 88 dollaria 1,6 miljoonasta katselukerrasta, mikä tarkoittaa 6 senttiä 1 000 katselukertaa kohden.

Mitä TikTok maksaa kuukausittain?

TikTok maksaa maksut katselukertojen mukaan, kun taas sponsorit maksavat per video, joten on mahdotonta ennustaa, kuinka paljon ansaitset kuukaudessa, koska se on erilainen jokaiselle sisällöntuottajalle.

Työskentele vain sisällön luomiseksi johdonmukaisesti ja kokeile erityyppistä sisältöä ja kiinnitä huomiota videoihin, jotka saavat enemmän sitoutumista kuin muut.

Lopulliset ajatukset

TikTok on nopeasti kasvava alusta ja sillä on mahdollista ansaita kunnollinen määrä rahaa jopa vain 1 000 seuraajalla.

Mutta jos haluat kasvattaa tulojasi edelleen, on järkevää julkaista muissa sosiaalisissa verkostoissa, kuten Instagramissa ja YouTubessa. Varsinkin nyt, kun YouTube Shortsit ovat asia.

Tätä silmällä pitäen sinun kannattaa katsoa muut tämän sarjan viestit:

Lopuksi, jos haluat oppia lisää TikTokista, lue nämä viestit:

Table of Contents